muki1
|
Večer. Še ena slaba novica. Babico, edino še živečo od starih staršev, imamo v bolnici. Je padla in si zlomila nogo v kolku . Jutri bo operirana. Uboga moja babica. Ej, pa tak sem nekak ves teden imela v mislih, da jo enkrat s puncama obiščem, pa se raje presedamo v hiši. Zdaj smo vsi žalostni, najbolj pa moja mami, saj je babica njena mama. Upam, da bo operacijo prestala bp in bo hitro okrevala. Je pa stara že 85 let.... Maxica, Lan pa kar fajne mere ima. In ti se sprašuješ, če imaš dovolj mleka . Zgleda, da ga jaz nimam, ko je iVa tak štupl mali. Kako pa kaj tvoj možek? Mu gre že kaj dol barva? Psaša in Miha, čestitke, če naju bereta. Gaya, lepa malčica, lep možek in luštne prijateljice maš, ampak me zanima, kdaj bomo pa tebe vidli???!!!! Aki, lep fantek in lepo oko imaš, fuuuuuuuuuul lepo Amazona, ja, mi bomo dobili zdravilo proti rota virusu. V bistvu ni cepivo, ampak razpršilo, ki ga dobi v usta. Mora ga dobiti dvakrat med 6 tednom in 6 mesecom starosti. Stane pa 17.000 bivših sit ena doza. Je pa proti štirim najpogostejšim povzročiteljem črevesnih viroz. Jaz, koliko sem jih sprobala pri Neži, dam zadnjo paro od sebe, samo da to preprečim Ivi. Pri nas je res bilo grozno. Je za razmislit. Altati, ma prav paše, da vemo, da tebe tudi kaj iztiri , drugače bi bila preveč nerealna . Đast kompliment, da ne boš mislila, da te kaj zbadam. Upam, da sta že zakopala bojno sekiro. Grem zdaj gledat Sex v mestu, potem pa spat. Frrr....Kje pa si? A perilo še ni oprano?