štorkljica
|
No končno našla čas da se malo oglasim. Ati zdaj glih Ajdo na ležalniku uspava, jaz pa Beverli Hils gledam, ga pred 10 leti nisem zato pa ga zdaj Nisem prebrala vseh teh strani, enostavno je tega preveč. Drugače pa že dva dni nismo bli zunaj, ne na sprehodu niti za pet minut, Je Ajda v torek na sprehodu prehlad fasala, pa je zdaj že dva dni komaj dihala skozi nos, pa še kiha cela dva dni. Sva se včeraj sekirala kako bo ponoči pa je kar fajn prespala, brez pretiranega zbujanja (2x za hranjenje, kar je normalno). Sva jo mela predolgo zunaj, je blo že v torek kar mrzlo, mi smo bli pa zunaj 2 uri pa še pihalo je. Mislim, da ji je ta mrzel zrak naškodil. Sva bla z atijem prav zasekirana zaradi prehlada, pa hvalabogu ni blo hujšega (trkam!!) Tako, da zdaj že dva dni stimuliramo sprehode tako, da smo voziček dali na hodnik, in malo spakirali kot za na sprehod, samo namesto kombinezona eno tanko jaknico in namesto debele dekice ano tanko. Mala res misli da je na sprehodu in spi 2,5 ur. Superca, jaz pa si še odpočijem zmes in knjige berem. Edino kar je je to, da jo moram celi cajt potiskati naprej pa nazaj, to delam z nogo in mam roke fraj. Pa še TV lahk zraven gledam. Superca!! Komaj ćakam sprehod jutri Vprašala bi edino glede tega cepiva PROTI ROTA VIRUSOM!??! Muki ti si rekla da boš dala malo cepiti proti tem virusom, pa zadnji ko smo bili na sistematskem je ena tudi dala 6-mesečnega sineka. Pa me zanim, kaj to sploh je, pa če se splača proti temu cepiti, pa če vas bo večina to dala?? Pa to kaj stane? OK, grem se še malo z lubijem pocartat. Lep večer vsem skupaj
|