|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
25.1.2007 10:33:12   
moci
uf sem čakala, da so strežnike zmenjaliuser posted image

zdej imam pa zojo na joški...
pri nas končno tud snegec user posted image   zdajle greva ven.

gaya-jaz fotk s kavic ne vidimuser posted image
maš pa tapravo bejbouser posted image

no v sredo se gorenjkam v vodicah še midve prilepivauser posted image to bomo vlakec

pikabu user posted image user posted image imaš pa voljo, ni kaj

bh. moram it.sitnari.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
25.1.2007 10:34:13   
tasha23
Ojla, kaj se zdaj dogaja? user posted image Zakaj se naši avatar-ji ne vidijo več? Pri nas sneži: V KOPRUuser posted image
Sam ga ne bo ne vem kaj, niti za user posted image , je pa shladilouser posted image

Muki, boš vidla, da se bo vse lepo rešlo, pa seveda čestitke za mere, Naša dva sta očitno najbolj šlang, glede na podatke, ki so dale ostale user posted image
user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
25.1.2007 10:36:10   
Maxica
Na brzino - sam poročam:
Lan je velik 63 cm in težak 6300 g, pikico smo pa tudi dobili.user posted image Upam, da bo brez posledic.
Muki, en objemček zate. V soboto napovedujejo sonček, boš videla, da se bo tudi pri tebi počutje razjasnilo. Ne obremenjuj se v naprej, ker se bo vse še poštimalo tako, da bo prav. Vse je za nekaj dobro, pa če je tako, ali pa drugače.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
25.1.2007 10:40:38   
Pikabu
Borovnicka, samo mislim si lahko, kako ti je hudo, pa kljub vsemu. Imej samo to v mislih in pred očmi, da je to dobro za vašega pikca, da bo potem zdrav, da bo potem z njim vse v redu. Vsi bomo zelo mislili na vas in vsa pozitivna energija bo sigurno pomagala, da bo operacija uspešna in potem boste najsrečnejši na svetu. Veliko poguma vam želim.

Muki, kaj naj rečem. Razumem tvojo stisko, upam, da boš kmalu zvedela, kaj se dogaja in kaj to pomeni zate. Držim pesti, da se izteče v tvoje dobro. Ne glede na vse, pa imej pred seboj, da imaš dva krasna, zdrava otročka in upam, da bo to lahko odtehtalo vse skrbi.

Za obe borovnicko in muki: zelo mi je težko tako govoriti, ker sama nisem v podobni situaciji in mi lahko rečeta, kaj pa ti veš, ti lahko govoriš, ko ti ni treba iti preko tega, pa vem, če bi bila sama v podobni situaciji, da bi tudi z veliko težavo iskala pozitivne stvari. Ampk mislim, da je to ključ do rešitve: istkati pozitivne stvari, to te potegne ven iz začaranega kroga. Res vama želim veliko poguma in naj se vama izteče najboljše. user posted image

Amazona,
to pa sploh ni res, da te ne beremo. Jaz preberem čisto vse in mislim, da tudi na vse odgovorim. Če na kaj ne, zato, ker so mogoče že drugi, pa se mi ne ponavlja istih stvari, ali pa pač ne vem in potem ne odgovarjam. Če boš pa brala tiste strani, je pa čisto tvoja odločitev. Saj lahko le preletiš.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
25.1.2007 10:46:42   
Pikabu
Čestitke za tri mesece:

user posted image psaši in Mihu

Ups, smeškoti ne delajo.

< Sporočilo je popravil Pikabu -- 25.1.2007 10:47:17 >

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
25.1.2007 10:47:19   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: moci

gaya-jaz fotk s kavic ne vidimuser posted image

sm šla še enkrat pogleadat in so. Fotk je 2 strai. na drugi strani so. Upam, da ti bo uspelo, če ne pa daj un klikni k ti fotke same šibajo.

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
25.1.2007 10:49:19   
gaya

Muki  veš da se bo vse uredilo, itak ti nič ne morejo če si za nedoločen čas. Možno da res potrebujejo tam kjer si za 2 uri še kakšno dodatno pomoč. Saj res pravzaprav kaj je rekel direktor? Itak je pa tko, poglej svoji dve punčki, to je najpomembnejše, tele šmorne s službami bmom že zrihtali. user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
25.1.2007 10:52:00   
mis
Gaya in pikabu hvala za gesla, ampak nikjer ne vidim slikic. Na vsaki slikici piše NAPAKA in to je touser posted image

Muki, sej te ne morjo kar tako vržt. Če maš pogodbo. Vse se bo uredilo. Pusti času, da naredi svoje.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
25.1.2007 10:56:47   
vava
Jaz tudi ne vidim, ne avatarjev ne slikc user posted image
No razen avatarja od Tashe23. Mogoče moraš samo malo potožiti pa ti zrihtajo user posted image  No jaz se pritužujem: user posted image . Zrihtejte!!!

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
25.1.2007 11:00:58   
tasha23
vava jaz sem ga ponovno naložila, mislim, da ko so zamenjali stržnik so malo zafušali  - še dobro, da je samo to narobe in, da nas niso ponovno kaj izbisaliuser posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
25.1.2007 11:05:02   
muki1
Punce moje, hvala za tople besede.
Ja, moj direktor....... govoril in govoril, rekel pa konkretno nič. To se mi zdi, da ima tako malo posebnost user posted image .
Eh, saj pri meni je res nonstop okrog službe neka kalvarija. Bolj se človek grebe, slabše z njim postopajo, ker mislijo, da si lahko ...oprostite izrazu,, rit z nim brišejo.
Ampak vam povem, ko je nazadnje bilo v službi sranje - je šla prejšnja firma v stečaj, nismo vedeli kako in kaj se bo rešilo, sva se z možekom odločila, da bomo naredili user posted image . In zdaj se mi že naša Iva smeje iz ležalnika. Teh njenih iskrivih oči in prisrčnega nasmeha sploh ne bi bilo, ker bi verjetno še vsaj pol leta odlagala projekt drugi otrok. Zato res verjamem, da je vse za nekaj dobro.

BOROVNIČKA, ŽAL ŠE NISEM UTEGNILA PREBRATI, KAJ SE TI DOGAJA, AMPAK SKLEPAM, DA NEKAJ NE PREVEČ LEPEGA.
Držim pesti zate in tvojega otročička. Trdno verjemi, da bo vse bolje in tako se bo zgodilo.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
25.1.2007 11:14:52   
Pikabu
Pa lep pozdrav še od mene. Sem mislila, da bomo cel dan brez RR-ja, pa so kar hitro uredili tole seljenje. Avatarji pa ne delajo, bodo preko dneva še težave, sem videla napisano na forumu o portalu.

Pri nas je noč minila kot običajno, če me vprašate, kolikokrat sem vstala, pojma nimam, me je očitno naš Maksi že navadil. Zdaj spet spi, Ema se igra, mami pa tukaj bluzi. Ampak sem bila pridna, sem danes že 15 minut user posted image . Moram malo glede tega vprašati, tiste ki tudi delate. Maxica vem, da se tudi s tem ukvarja, a še katrea? Včeraj sem bila kar malo preveč korajžna in ko sem po petih minutah dol prišla, sem bila vsa čudna. Ne samo, da so me noge bolele, da skoraj hoditi nisem mogla, v prsih me je tiščalo, vrtelo se mi je, slabo mi je bilo, skratka grozno sem se počutila. Potem sem le šla malo navodila brati in sem videla, da moram paziti na srčni utrip. Sem si vse preračunala, to pa zdaj pomeni tako: da delam na najlažji stopnji, zelo počasi, da vzdržujem srčni ritem, ki je trenutno zame primeren. Ko sem zjutraj delala, sem prehitro štartala in potem nisem mogla umiriti utripa, ko sem drugič, je bilo boljše in tudi ko sem šla dol, sem se boljše počutila. Se pa vidi, da sem čisto brez kondicije. moci, moram biti vztrajna, ampak o tem bom lahko govorila mogoče čez kakšen mesec, dva, zdaj sem šele na začetku in imam ful volje.

Čestitike vsem za lepe mere user posted image , pa tisti, ki ste dobili pikice, naj mine brez reakcij.

Srečanje:
boste tudi gayo še lahko videle, samo še nimam slik na računalniku, potem jih bom pa še jaz gor dala.

Frrr,
Ema bolj pomaga pri določenih stvareh, se hitro naveliča, ampak svoj mali drevešček je pa res čisto sama okrasila. Ji nisem nič popravljala in mislim, da ji je dobro uspelo. Ima smisel po atiju.

IZVIRNO SPOROČILO: altati
Nekaj ne veš, kar se je zgodilo po tvojem odhodu....Pa ni za na forum...Poveva osebnouser posted image

OK. Komaj že čakam. user posted image

Vidim, da ene pišete, da imate težave z ogledom slik. Očitno bo danes tale RR malo bolj tako deloval, ko bodo pa uredili nazaj, pa upam, da se spet vse vidi.

Pri nas je pa kar pošteno veliko snega. Danes je kar precej user posted image in se bo potrebno dobro obleči za ven. Nekaj se hoče kazati sonček, čakam, da se pokaže, potem pa greva z Emo ven in bova delali user posted image . Mislim, da bo ravno prav moker, da se bo lepo delalo. Bom poročala kasneje. Pa upam, da nama bo uspelo kaj user posted image . Altati, a prideš na user posted image ?

Grem še malo pospravit user posted image , potem pa ven, Maks bo pa kar v vozičku spal.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
25.1.2007 11:14:54   
Maxica
Se opravičujem, prej sem postarala Matjaža od Evik za en dan, tako da moram čestitat še Psaši in njenemu user posted image  za 3 mesece.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
25.1.2007 11:16:20   
vava
Psaša in Miha čestitke user posted image
Muki ne se na zalogo sekirat. Po zakonu ti res nič ne morejo. Ena user posted image  zate in tvojo dobro voljo pa da se vse dobro izteče.
Gaya so bile lepe sanje, kaj? user posted image

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
25.1.2007 11:22:05   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

Ampak sem bila pridna, sem danes že 15 minut user posted image . Moram malo glede tega vprašati, tiste ki tudi delate. Maxica vem, da se tudi s tem ukvarja, a še katrea? Včeraj sem bila kar malo preveč korajžna in ko sem po petih minutah dol prišla, sem bila vsa čudna. Ne samo, da so me noge bolele, da skoraj hoditi nisem mogla, v prsih me je tiščalo, vrtelo se mi je, slabo mi je bilo, skratka grozno sem se počutila. Potem sem le šla malo navodila brati in sem videla, da moram paziti na srčni utrip. Sem si vse preračunala, to pa zdaj pomeni tako: da delam na najlažji stopnji, zelo počasi, da vzdržujem srčni ritem, ki je trenutno zame primeren. Ko sem zjutraj delala, sem prehitro štartala in potem nisem mogla umiriti utripa, ko sem drugič, je bilo boljše in tudi ko sem šla dol, sem se boljše počutila. Se pa vidi, da sem čisto brez kondicije. moci, moram biti vztrajna, ampak o tem bom lahko govorila mogoče čez kakšen mesec, dva, zdaj sem šele na začetku in imam ful volje.

Pikabu, jaz najraje grem tako, da grem dopoldne (če se le da) za 10 minut, pa potem še zvečer za 10 minut in potem še trebušnjaki, počepi ipd. Če pa ne grem 2x na dan, grem pa zvečer za ene 15-20 minut. Rajši se ne preforsiraj vnaprej. Pojdi počasi, vsak dan kakšno minuto več, vsak dan naj bo malo težje. Ne začeti kar s pretežkimi vajami. Jaz si dam potem v roke še 2x po 3kg uteži, da tudi roke kaj delajo. Sicer je pa meni res zakon orbitrek, ampak še vedno imam pokvarjenega. Moram reči atu, da mi ga malo poštima, ker bi res na njemu rada telovadila, saj so tam rezultati res najbolj vidni in to res hitro, pa če še toliko ješ. Resnično, preverjeno.user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
25.1.2007 11:24:26   
borovnicka
Sem si prej čas vzela pa ni delal strežnik.
na hitro sem prebrala.
Hvala za vzpodbudo!

Muki1 sej bo.

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
25.1.2007 11:39:12   
Anonimen
evo vsem en velikobjemček šibamm.... user posted image

(odgovor članu borovnicka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3567
25.1.2007 12:15:37   
Anonimen
čaw.djte relt al igreste kj vn k je takle vreme mislm sneg pa mraz recmimo..no midva sva zdj šla mal pa sm mela tak filing da te vsi postran gledajo..kao vn greuser posted image user posted image

no sicer je men to vseen ampak tko....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3568
25.1.2007 12:23:30   
lucika
hej!
ja, aki, midva greva ven. vceraj v dezju, danes v snegu. zdaj pa se vedno spi v vozicku, sem ga kar pustila zadekanega, naj se pocasi odtali:) ne, saj mali je v zimski torbi, pa v kombinezonu, mu ne bore bit mrzlo. meni pa je kar bilo; sva bila cele tri ure zunaj.
moram popoldne it z fotoaparatom, pa da mu poslikam prvi sneg v zivljenju. en tak drevored imamo na poti do centra, pa je ful lepo danes, ko so drevesa zasnezena. vedno delam iiiii, da bi se pa na fotkica spomnila, pa ne.
danes je bila ze peta noc s enim spuščenim obrokom. ne bom na glas hvalila, samo na tiho vam povem, da paše!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
25.1.2007 12:23:41   
Anonimen

kje ste vse???

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3570
25.1.2007 12:24:42   
Anonimen
super lucika glede luči!! upssss noči!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3571
25.1.2007 12:25:42   
moci
midve sva bili tudi na sprehodu, je blo superrr. pejte ven!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
25.1.2007 12:27:50   
moci
user posted image

a ni lepo pr nasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
25.1.2007 12:34:22   
moci
user posted image

user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
25.1.2007 12:37:39   
moci
uuu 200 objav!!!
aki, ti pa rekorde podirašuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?