Pikabu
|
Pa lep pozdrav še od mene. Sem mislila, da bomo cel dan brez RR-ja, pa so kar hitro uredili tole seljenje. Avatarji pa ne delajo, bodo preko dneva še težave, sem videla napisano na forumu o portalu. Pri nas je noč minila kot običajno, če me vprašate, kolikokrat sem vstala, pojma nimam, me je očitno naš Maksi že navadil. Zdaj spet spi, Ema se igra, mami pa tukaj bluzi. Ampak sem bila pridna, sem danes že 15 minut . Moram malo glede tega vprašati, tiste ki tudi delate. Maxica vem, da se tudi s tem ukvarja, a še katrea? Včeraj sem bila kar malo preveč korajžna in ko sem po petih minutah dol prišla, sem bila vsa čudna. Ne samo, da so me noge bolele, da skoraj hoditi nisem mogla, v prsih me je tiščalo, vrtelo se mi je, slabo mi je bilo, skratka grozno sem se počutila. Potem sem le šla malo navodila brati in sem videla, da moram paziti na srčni utrip. Sem si vse preračunala, to pa zdaj pomeni tako: da delam na najlažji stopnji, zelo počasi, da vzdržujem srčni ritem, ki je trenutno zame primeren. Ko sem zjutraj delala, sem prehitro štartala in potem nisem mogla umiriti utripa, ko sem drugič, je bilo boljše in tudi ko sem šla dol, sem se boljše počutila. Se pa vidi, da sem čisto brez kondicije. moci, moram biti vztrajna, ampak o tem bom lahko govorila mogoče čez kakšen mesec, dva, zdaj sem šele na začetku in imam ful volje. Čestitike vsem za lepe mere , pa tisti, ki ste dobili pikice, naj mine brez reakcij. Srečanje: boste tudi gayo še lahko videle, samo še nimam slik na računalniku, potem jih bom pa še jaz gor dala. Frrr, Ema bolj pomaga pri določenih stvareh, se hitro naveliča, ampak svoj mali drevešček je pa res čisto sama okrasila. Ji nisem nič popravljala in mislim, da ji je dobro uspelo. Ima smisel po atiju. IZVIRNO SPOROČILO: altati Nekaj ne veš, kar se je zgodilo po tvojem odhodu....Pa ni za na forum...Poveva osebno OK. Komaj že čakam. Vidim, da ene pišete, da imate težave z ogledom slik. Očitno bo danes tale RR malo bolj tako deloval, ko bodo pa uredili nazaj, pa upam, da se spet vse vidi. Pri nas je pa kar pošteno veliko snega. Danes je kar precej in se bo potrebno dobro obleči za ven. Nekaj se hoče kazati sonček, čakam, da se pokaže, potem pa greva z Emo ven in bova delali . Mislim, da bo ravno prav moker, da se bo lepo delalo. Bom poročala kasneje. Pa upam, da nama bo uspelo kaj . Altati, a prideš na ? Grem še malo pospravit , potem pa ven, Maks bo pa kar v vozičku spal.