|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
24.1.2007 20:37:52   
gaya

Pomembne to pa itak, pa sploh če se nam v Radovljici pridružita še clody in AKI in pol v Kranju še piškot,... user posted image  to bo noro po cestiuser posted image .

Zdajle pa bo treba samo še čarat, da bo v sredo prekrasno vreme s sončkom.

A veš, da je meni Gaja spala od 2 ko sva prišli domov, pa do pol šestih. Se je zbudila, pojedla, sva se skopali, pa zdaj že od pol osmih spiuser posted image . Nekako ji to ni podobno. Bomo vidli kakšna bo noč.

Zdajle se bom pa  počasi mogla prkirat k mojmu na kavč, ker me trapasto gleda, k se režim računalniku user posted image .

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
24.1.2007 20:44:42   
lucika
a ostalim tud steka nekaj, ali samo meni????

gaya, pravo lepoticko imas! sem si ogledala slikice.

veste kaj, zdaj mi pa ze luste delate!!!! sami neki zkmenki, mi pa tule jocemo, na drugi strani trojan. muki, bomo mogli se mi en randi v mb al pa kje naredit! no,m zdaj sem glasna, samo v resnici pa se nisem se nikamor peljala z avtom in malim:( se mi zdi prevelik podvig; sploh ce ni nujno...ker bi verjetno kako nesreco naredla, ce bi se jokat zacel. ko se moje srce zajoce, jaz nic drugega ne registriram, pa se lahko se tak trudim.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
24.1.2007 20:48:26   
Arabela
Z malecko sv spet prespali kopanje...
Pa pri nas je tudi belo.... sneg sneg sneg sneg sneg...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
24.1.2007 20:49:24   
Pikabu
O, čvekice, ste se le prikazale... user posted image user posted image user posted image

Gaya, Altati: a jaz česa ne vem? user posted image

Jaz sem pa totalno zmatrana, pa noge me takoooooooo boljio..... Smo končno dobili user posted image in jaz sem morala takoj sprobati, zdaj pa user posted image user posted image Moram malo paziti, da ne bom pretiravala na začetku, ker zna biti res hudo. Sem si pa ful načrt naredila. Jutri zjutraj se stehtam, potem si bom pa vsak dan pisala, koliko sem pregonila, pa koliko sladkarije sem pojedla (to mora biti nič), enrkat na teden se bom pa tehtala, da bom videla učinek. Upam, da me ta volja, ki jo imam trenutno, ne mine. Tega se najbolj bojim.

Gaya,
hvala za slike, jaz jih še ne morem poslati, ker je moral mož še sneg odkidat, zdaj je pa na pevskih. Upam, da bo jutri imel čas.

Pri nas pa spet noro sneži. Cesta je spet ful zasnežena.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
24.1.2007 20:52:22   
Arabela
Jaz sem na mesto, kjer je bila cepljena dajala  kamilične obhladke...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
24.1.2007 20:58:02   
gaya

Meni so dali pri pediatru, ko je bila cepljena en rumen listek in gor je pisalo, da na mesto vboda dam kamilične obkladke, če to pordeči oz oteče. Ker ni bilo nič od tega, tega nisem delala.

Pikabu  jst ti ne upam povedat, oz ni za javno objavo, ti bom ob prvi priliki na kavici oz če te ful firbec matra lahk tud na ZS. user posted image  Mogoč bo pa altati povedla user posted image .

Madona a spet sneži, mam lamele zagrnjene pa nič ne vidim, moram prav pogledat, pa po možnosti še mal avto spucat, ker morva jutri z Gajo spet mal naokrog user posted image . K danes sem komaj streho spucala, k je blo ta težkega snega noro gor.

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
24.1.2007 20:59:31   
gaya
UUUuu Pikabu za steper user posted image , ne vem če ne bom jst dopoldne kr k tebi hodila na kavico in na steper, da bom tko fit pol k ti user posted image , alohk alohk, k jst nimam prostora da bi si kaj v stanovanje navlekla user posted image .

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
24.1.2007 21:04:42   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: @lina
Emino popoldansko spanje, pa me zanima koliko ti spi podnevi

Dejansko pomojem spi samo kakšno uro. Je pa tako, da spat jo dam enkrat od pol dveh do dveh, pa gre brez plenice, pomeni, da ene pol ure sigurno ne bo zaspala, ker morava še na stranišče. Ko se pa enkrat pokaka, pa tudi zaspi. Je pa taka, da se kar zaigra v posteljici, tako da v postelji je včasuh tudi do tri ure. Zvečer ji pa niti kaj dosti ne teživa za spat. oz. mož ji ne, ker jo on daje, jo kar pusti, tako da večinoma hodi bolj pozno spat, pa tudi zjturaj zdaj dlje potegne. Edino kadar ima pevske, gre že bo osmih, pa jo sedaj še vedno slišim, da se pogovarja. Včasih je tisti dan, ko ima mož pevske sploh ne dam spati, da gre zvečer lažje prej, ampak danes je spala, pa ni bilo težav. Kar ve, da če ima ati pevske, da gre prej v posteljo in nič ne komplicira.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
24.1.2007 21:05:09   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr
kakšni obkladki? karkoli?

Frrr, meni je samo rekla obkladke, če bi imel zatečeno, rdeče, če bi ga bolelo, pa je bilo vse v redu in nisem nič dajala.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
24.1.2007 21:05:31   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: gaya

Pomembne to pa itak, pa sploh če se nam v Radovljici pridružita še clody in AKI in pol v Kranju še piškot,... user posted image to bo noro po cestiuser posted image .

Če nas bo pa toliko, bi nam pa res že lahko dali policijsko spremstvo. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
24.1.2007 21:05:40   
Pikabu
No sam da si živa, sem ti že sms poslala, ker se tolk časa nisi javla, pa vidim, da si se le tolk časa s čokolado basala user posted image . Saj veš, mene skrbi zate in Jaša. (nimam pojma če sem prav sklanjala user posted image )

Sem jaz tudi že malo gledala, kako se nič ne javiš.

Pol smo za sredo načeloma zmenjeneuser posted image , veliko nas bo. Še Pikabu mi mora dovolit, da se ji prilimam na ritko user posted image od avta, da ne bo pomote.

Sem mislila, da sva to že zmenjeni. Aja, edini problem bo, če bo moj možek še vedno hodil z mojim avtom v službo, potem pa ne morem.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
24.1.2007 21:07:22   
Pikabu

UUUuu Pikabu za steper user posted image , ne vem če ne bom jst dopoldne kr k tebi hodila na kavico in na steper, da bom tko fit pol k ti user posted image , alohk alohk, k jst nimam prostora da bi si kaj v stanovanje navlekla user posted image .

Ej, seveda lohk, bova druga drugo spodbujali. Me prav znaima, kaj bo iz tega, a mislite, da se bo res kaj poznalo? Jaz se kar bojim, da preveč pričakujem, potem pa ne bo učinka (vsaj ne dovolj hitro) in mi bo vse dol padlo in bom nehala.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
24.1.2007 21:10:05   
Pikabu
Pikabu jst ti ne upam povedat, oz ni za javno objavo, ti bom ob prvi priliki na kavici oz če te ful firbec matra lahk tud na ZS. user posted image Mogoč bo pa altati povedla user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image Sem vedela, da imata nekaj za bregom. Ej, ni panike.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
24.1.2007 21:12:26   
Pikabu
Pri nas pa tako lepo user posted image ...

Mož bo pa spet penil zjutraj.... user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
24.1.2007 21:14:29   
gaya

Ti povem iz izkušenj, bo učinek, sicer ne takoj, ampak v roku 14 dni bi mogla zaznat spremembo, bl v obliki telesa, kolk je to kaj za izgubljat kg nimam pojma. Jst sem včasih vodila aerobiko in obvladam bl področje oblike telesa. Jst se trenutno mučim  s pilatesom ker bi rada bl čvrsto telo nazaj, ker kg so ok.

Zdaj pa res grem, ker bo možiček drugače užaljen.

Se tipkamo jutri, pa upam, da mi ne naklofate 10 strani.

Mirno nočko

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
24.1.2007 21:59:22   
Pikabu
bl v obliki telesa,

Saj to je mož rekel, ko sva se odločala med steperjem in kolesom, da je steper boljši za rit in trebuh. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
24.1.2007 22:15:38   
vava
Čer!
Na user posted image sva s taščo ful uživali in potem šli še na user posted image . Okoli 20ih je odšla in zaključila svoje "počitnice" pri vnučku. Smo uživali vsak po svoje. Ona, ker se je filala z energijo, Luka, ker se je ves čas nekdo z njim na polno ukvarjal in midva, ker sva si lahko privoščila malce več časa zase. Da ne govorim, da 14 dni nisem user posted image NIČ in da se v stanovanju šajna kot v hotelu.
Zdaj pa smo spet v starem ritmu. Luka spi, dragi je na user posted image  jaz pa spet malce več na RR.
Moci mislim, da si me ti spraševala, če Luka prijema igrače. Na veliko se steguje za njimi, jih prijema, ropota in jih udarja (tiste, ki visijo z mosta). Mislim pa da je fora v tem, da naj bi jih prijemal enakomerno z obema rokama v sredini. To pa včasih naredi najprej z eno in potem priključi drugo. Sam meni se zdi to eno veliko user posted image , ker to pa je malce pretirano. Kaj pa ostale, ki nimate otročkov v RA. Če daste ropotuljo pred ležečega otroka v sredino, ali jo vedno prime z obema rokama naenkrat?
Pikabu  mi imamo kombinezon tudi od Eme (Lukove sestrične).
Gaya bi prosila za geslo. Da vas vidim frajerke uživaške.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
24.1.2007 22:21:18   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: vava
Pikabu mi imamo kombinezon tudi od Eme (Lukove sestrične).

O, kakšno naključje. Pa če se ne motim, je tudi stara podobno kot naša Ema.
Prav lepo, da ste uživali. Glede stegovanja pa nisem nikoli tako pozorna, da bi videla, a se z obema ali le z eno. user posted image Steguje se pa ful. Ga bom jutri bolj to opazovala.

Joj, kaj je pa danes naš naredil. Je bil v ležalniku, na mizi in ni videl Eme, pa se je kar dvignil v na pol sedeči položaj, pa tako kar nekaj časa ostal, da jo je gledal, midva pa nejga. Se mi zdi, da ima zelo močne te hrbtne mišice.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
24.1.2007 22:22:41   
borovnicka
oj!

javljam se vam ker moram mal pojamrat, ve pa znate potolažit.

Dobila sem datum za Tjaševo operacijo (9.02) in sem kr mal podrta. Vedela sem da bo kmalu, ampak saj veste, če še ne veš točno... upaš da mogoče .. kaj pa vem. V glavnem ob 8.30 morava biti na otroškem oddelku kliničnega. Seveda tešč (najkasneje ob 4h ga lahko podojim potem pa nič), opecija naj bi trajala 2uri, štartal pa naj bi okrog 10h. V glavnem noro. Bom poskusla zdržat. V bolnici naj bi ostala teden, Tjaš na otroškem, jaz pa kakšen štuk višje, ker placa za mamice ni.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Do takrat mora ostati zdrav (a naj ga zavijem v vato), ker drugače odpovejo in čakamo nov datum.

Drugače pa se imamo fino. Malčka uživata ko gledata vlakca in paseta kravce. Sama pa sem takrat mal frej.

Tjaš je neprestano v gibanju. Vozi kolo ali pa je roke in uživam ko opazuje kaj počenja Tjan. Trenutno je glavni hobi sedenje. Namesto mene dela trebušnjake in venomer čeblja. Danes ja bil kr ena jokica, včeraj pa je bil jokica Tjan tko da ju verjetno daje ista luna.

Lepo se imejte.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
24.1.2007 22:29:06   
borovnicka
Tjaš prime ponavadi z levo, občasno z desno roko, pod mostom pa najrajši papigo drži z obema rokama. Danes se je z ropotuljico tako treščil da je prav zajokal user posted image . a buške nima.

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
24.1.2007 22:34:03   
vava
Ja Piakbu naša Ema je bila sredi decembra stara 2 leti. Me pa tvoji opisi dogodivščin dostikrat spomnijo na našo navihanko user posted image
Borovnička kakšno operacijo bodo pa naredili? Nakaj z ledvičkami a ne? V glavnem držim pesti. Tale, da morata priti na tešče je pa kar malce huda za takega malčka.

(odgovor članu borovnicka)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
24.1.2007 22:51:34   
tasha23
Pismo altati si pa res fletnauser posted image user posted image user posted image

Prijemanje igrač: sploh nisem šla za tem kako prijema igrače, mislim pa da če mu jo postavim pred njega jo zagrabi z obemi, vendar nisem sigurna. Na ležalniku pa maha z obemi rokicami (ena v eno smer, druga v drugo) in premika viseče igračke.

borovnicka boš vidla, da bo vse ok, brez skrbi. Želim vama da se vse lepo izteče in hitro okravanje po operaciji. Jaz sem sama kot otrok kar nekaj časa preživela na pediatrični kliniki prav zaradi ledvic, zdaj pa so baje še bolj pridni in bolj učinkoviti kot takrat (govorim o 26 let nazaj user posted image )

Gael je zdaj zaspal, božček je toliko jokal danes. Na srečo je pred spanjem malo več pojedel, je pa toliko čaja spil danes, skoraj 130 ml - raje je pil čaj kot pa mlekouser posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
24.1.2007 23:15:49   
vava
a ste tole že videle:
Prvega februarja ugasnimo vse luči med 19.55 in 20.00 uro
Prvi del velike akcije proti klimatskim spremembam, ki jih ustvarjamo ljudje, se bo zgodil na dan 1. februarja 2007. Skupina okolju prijaznih aktivistov L'Alliance pour la Planete (www.lalliance.fr) poziva ljudi, da osvobodimo planet Zemljo vsaj za pet minut - naj Zemlja počiva!
V ta namen prosijo vse ljudi na Zemlji, da 1. februarja med 19.55 in 20.00 pogasnemo vse luči.

To ni namenjeno samo varčevanju energije, s tem namreč v svet dajemo sporočilo, ki bo privabilo politike in voditelje. Čas je zanje, da napravijo akcijo in se pričnejo izogibati preveliki potrošnji energije. V času teh 5 minut bomo pomagali planetu k počitku - 5 minut ni veliko in nas ne bo nič stalo. Pomembno pa je, da dajemo to izjavo pred javnimi volitvami.
Na dan 1. februarja bo v Parizu objavljen nov dokument ameriških strokovnjakov za klimo. Pri tem lahko pokažemo na nujnost svetovne klimatološke situacije. Če se vsakdo udeleži te akcije, bo imela učinek na medije, politiko, kar je pomembno tudi pred belgijskimi volitvami.

Posredujte to sporočilo prijateljem, družinam, lokalnim
politikom, dajte v časopis, blog, posredujte vsem ljudem, ki jih poznate!

Jaz sem kar za. Vsaj sporočilo je pametno. kaj pa bo iz tega, bomo pavideli
Lahko noč!

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
24.1.2007 23:18:38   
tasha23
Vava jaz sem tudi za, upam samo, da ne bom pozabila- zadnje čase sem prava pozabljivka in full občutljiva - čisto vse me znervira - ne vem kaj naj naredim, da bi bila bolj mirnauser posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
25.1.2007 0:03:20   
vava
Evo si bom napisala na koledar, pa te bom jaz spomnila. Za sproščenost in boljše počutje pa si privošči kaj samo zase. Kavico s priajteljico, frizerja, metanje lamenčkov v morje, manikuro v Šparu user posted image  ali pa dooooolg klepet na RR. Lepe sanje in lahko noč ti želim.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mikrosporija – najpogostejše glivice pri o...
Z dermatologinjo Tamaro Heraković smo se pogovarjali o glivicah pri otrocih. Povedala nam je, da je najpogostejša okužba...
Pismo otroku ob začetku šolskega leta
Kaj sporočiti otroku ob začetku šolskega leta, ki veliko staršev in posledično tudi otrok spravlja v stisko?

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?