Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
to bo noro po cesti
. Nekako ji to ni podobno. Bomo vidli kakšna bo noč. 
in jaz sem morala takoj sprobati, zdaj pa
Moram malo paziti, da ne bom pretiravala na začetku, ker zna biti res hudo. Sem si pa ful načrt naredila. Jutri zjutraj se stehtam, potem si bom pa vsak dan pisala, koliko sem pregonila, pa koliko sladkarije sem pojedla (to mora biti nič), enrkat na teden se bom pa tehtala, da bom videla učinek. Upam, da me ta volja, ki jo imam trenutno, ne mine. Tega se najbolj bojim.
, ne vem če ne bom jst dopoldne kr k tebi hodila na kavico in na steper, da bom tko fit pol k ti
.
...
sva s taščo ful uživali in potem šli še na
. Okoli 20ih je odšla in zaključila svoje "počitnice" pri vnučku. Smo uživali vsak po svoje. Ona, ker se je filala z energijo, Luka, ker se je ves čas nekdo z njim na polno ukvarjal in midva, ker sva si lahko privoščila malce več časa zase. Da ne govorim, da 14 dni nisem
NIČ in da se v stanovanju šajna kot v hotelu.
jaz pa spet malce več na RR.
, ker to pa je malce pretirano. Kaj pa ostale, ki nimate otročkov v RA. Če daste ropotuljo pred ležečega otroka v sredino, ali jo vedno prime z obema rokama naenkrat?
Steguje se pa ful. Ga bom jutri bolj to opazovala.
)
ali pa dooooolg klepet na RR. Lepe sanje in lahko noč ti želim.