|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
24.1.2007 16:48:13   
Arabela
PRi nas pa se ne more odločiti ali bi deževalo ali snežilo.. brezvezno vreme...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
24.1.2007 17:36:16   
mtina
pri nas se pa ne more odločit al bi padal dež al bi sijalo sonce  user posted image

Sonce!!!

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
24.1.2007 17:44:52   
Anonimen
joj moj je pa user posted image prišel domov:(

(odgovor članu mtina)
  Neposredna povezava do sporočila: 3478
24.1.2007 17:46:55   
tasha23
Ojla pupce, mi smo pa danes res bogi user posted image . Gael je tako občutljiv na vse, pa tak dobrovoljček je drugače...Upam, da samo posledica cepljenja... pa še vročino imamo user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
24.1.2007 17:59:11   
Anonimen
joj tasha upam da ne bo hudega!

(odgovor članu tasha23)
  Neposredna povezava do sporočila: 3480
24.1.2007 18:18:04   
lucika
gaya, jaz sem tudi radovedna. geslo plis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
24.1.2007 18:28:17   
Anonimen
čaw lucika...samo neki me zanima sm mal tvojew fotke gledala. pa me zanima al je tisti tester razmontiran al kaj ste z njim naredil??user posted image

(odgovor članu lucika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3482
24.1.2007 18:28:32   
frrrr
samo poročam... preberem vas kasneje

6300g
63cm
cepljeni

uz kolkov ni, ker na odpustnici iz porodnišnice piše 1a in nič za naprej

to je to!

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
24.1.2007 18:32:12   
Clody

Tasha, naš Nejc je bil tud tak. Zjutrej so ga cepil, dopoldne je prespal, pol pa čedalje bolj tečen in jokav, popoldne vročina, ki je zvečer narasla na dobrih 38,2. Še spat ni mogu, revček, pa švicou ko da bi bil u savni. Ob 00:03 pa je vročina kar sama od sebe padla in sva oba zaspala ko ubita.

Aki, čez nago rit, pa bo!!!

18.10.2006 se nam je pridružil Nejc!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
24.1.2007 18:34:23   
piskot
Noro, smo resili vse probleme. Vceraj sem se spomnila, da bi bilo idealno, ce bi imeli prenosnik (ceprav sem se ga do sedaj na vse otepala, da ne bi nosila dela domov ... ane kot da ga potem nisem ... no pustimo to). Zdej $ ni oziroma bi se jih dalo uporabiti za kaj bolj pametnega. In sem poklicala v sluzbo, ce je mozno dobit kaj na reverz za cas porodniske. Pa sem imela res sreco. Sodelavka ga je ravno vrnila in zdej imamo vse v dnevni sobi, moz uredil mrezo, postavil ruter ... amerika.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
24.1.2007 18:39:31   
moci
gaya še meni geslouser posted image user posted image user posted image user posted image

midve sva šli v soncu na sprehod pa naju je dež ujeluser posted image

zdej smo se šli vpisat v vrtec pa je rekla da je gnečauser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
24.1.2007 18:44:09   
frrrr
eno vprašanje:

naš je tolk glasno pel pri pediatru, da nism slišala zdravnice kaj zdej... mesto, kjer je bil cepljen je potrebno opazovati... kakšni obkladki? karkoli?

HVALA!

je že pri slačenju pel, kar ima sicer zelo rad... ko smo končali, ga dali v lupinico, je pa zaspal... sred njegovega popoldanskega počitka smo ga mučili in je jasno pokazal, da mu ni všeč user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
24.1.2007 19:04:50   
Anonimen
Aki, čez nago rit, pa bo!!!

user posted image non kapitouser posted image user posted image

(odgovor članu Clody)
  Neposredna povezava do sporočila: 3488
24.1.2007 19:28:32   
lucika
aki :) seveda je razmontiran! tak dolgo sem cakala na te crtice, da sem vedno vse razmontirala. pa je bila pol vsak test bolj močna:)
sem ravno danes obujala spomine. lani tak čas ga še naredla nisva, zdaj pa je že pravi falot:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
24.1.2007 19:29:01   
mtina
IZVIRNO SPOROČILO: moci
midve sva šli v soncu na sprehod pa naju je dež ujeluser posted image

Hvala enako. Naju je doletelo isto.

Lepe sanje, Tina

Sonce!!!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
24.1.2007 19:53:32   
Anonimen
ja lucika.super..pa je res fajn razigran tale tvoj user posted image  prav fejst je!!user posted image user posted image

(odgovor članu mtina)
  Neposredna povezava do sporočila: 3491
24.1.2007 19:53:37   
Clody
Aki, si tvojga nažgava po nagi??

"Kapito"?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

18.10.2006 se nam je pridružil Nejc!

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
24.1.2007 20:17:44   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: gaya

Glede naslednje srede pa tkole, če bo vreme le držalo, pa če me bo altati vzela vmes na postanek, da Gajo spedenam, ker drugače se moja princeska zdere ko sam user posted image . Pa seveda, če lahko vozim za Pikabu user posted image , ker drugače ne grem, če ne gre ona, ha user posted image .

Postanek pri meni vsekakor velja, pa še ena hitra kavica, da na poti ne omagamo.ok?

altati, ti lisica ti, sam a veš kaj, tud midve sva tm nekje, se je skrivalo med kombinizionom user posted image , ups, nisem zanalašč user posted image .

Kaj naj rečem Gaya, čokoladice so njamiuser posted image user posted image

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
24.1.2007 20:20:30   
moci

IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

eno vprašanje:

naš je tolk glasno pel pri pediatru, da nism slišala zdravnice kaj zdej... mesto, kjer je bil cepljen je potrebno opazovati... kakšni obkladki? karkoli?

HVALA!

je že pri slačenju pel, kar ima sicer zelo rad... ko smo končali, ga dali v lupinico, je pa zaspal... sred njegovega popoldanskega počitka smo ga mučili in je jasno pokazal, da mu ni všeč user posted image

obkladki na mesto vboda - pol voda, pol alkohol. jaz sem ob vsakem previjanju s tem namočila gazo in jo nalepila

se mormo it kopatuser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
24.1.2007 20:20:47   
altati

v albumu imaste fotke s kavice user posted image , upam da nista jezni, ker sem vaju mal razkazala user posted image . geslo je isto.

Madonca Gaya, avtorske pravice zahtevam!!!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
24.1.2007 20:22:37   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu
altati, upam, da še prideš na Jesenice.

Pikabu, verjemi da pridem in naslednjič res do tebeuser posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
24.1.2007 20:25:02   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: tasha23

Kakšna lepa princeska: Gaja je prava cartica user posted image

In tudi ve na kofetku ste luštne, le nisem sigurna kdo je na slikah: Pikabu, Ema in Maks, kaj pa ta druga?  RADOVEDNAAAAA user posted image

Moja malenkost je ta druga, pa moj Jašauser posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
24.1.2007 20:27:38   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

Noro, smo resili vse probleme. Vceraj sem se spomnila, da bi bilo idealno, ce bi imeli prenosnik (ceprav sem se ga do sedaj na vse otepala, da ne bi nosila dela domov ... ane kot da ga potem nisem ... no pustimo to). Zdej $ ni oziroma bi se jih dalo uporabiti za kaj bolj pametnega. In sem poklicala v sluzbo, ce je mozno dobit kaj na reverz za cas porodniske. Pa sem imela res sreco. Sodelavka ga je ravno vrnila in zdej imamo vse v dnevni sobi, moz uredil mrezo, postavil ruter ... amerika.

in zdaj boš takšna kot jaz, ki grem še na wc s prenosnikom, ker imamo wirelessuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
24.1.2007 20:28:39   
gaya

No sam da si živa, sem ti že sms poslala, ker se tolk časa nisi javla, pa vidim, da si se le tolk časa s čokolado basala user posted image . Saj veš, mene skrbi zate in Jaša. (nimam pojma če sem prav sklanjala user posted image )

Pol smo za sredo načeloma zmenjeneuser posted image , veliko nas bo. Še Pikabu mi mora dovolit, da se ji prilimam na ritko user posted image od avta, da ne bo pomote.

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
24.1.2007 20:29:53   
altati

No sam da si živa, sem ti že sms poslala, ker se tolk časa nisi javla, pa vidim, da si se le tolk časa s čokolado basala user posted image . Saj veš, mene skrbi zate in Jaša. (nimam pojma če sem prav sklanjala user posted image )

Tudi videl še nisem sms-ja, sem šla v Mercator še po ene bonboneuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Pol smo za sredo načeloma zmenjeneuser posted image , veliko nas bo. Še Pikabu mi mora dovolit, da se ji prilimam na ritko user posted image od avta, da ne bo pomote.

Najbolje da naročimo policijsko spremstvo iz Kr v Lj, ko nas bo toliko in ko smo tako pomembneuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil altati -- 24.1.2007 20:32:38 >

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Novo šolsko leto: Kako otroku olajšati prehod
Začetek šolskega leta je lahko za otroke stresen, a z nekaj pripravami, razumevanja in pozitivne motivacije lahko starši...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?