beki24
|
Muki1- mi smo se že cepili in imeli UZ!- HVALABOGU AKI in Andraž- čestitke za 3 mesece!! V glavnem prebrala sem- pa se ne spomnim kaj vse ste pisale Poslušam Il Divo, tamala pa zraven poje (jamra), no zdej sm jo pa v posteljico dala, da mal zaspi, če bo sreča, jest pa noče, se mi smejat začne zraven, pa cucelj žvečiti Zakaj me včeraj ni bilo: Zjutraj sva vstali ob 8.30 ( se vidi, da je bila prva runda šele ob 4.30), pa sem se spomnila, da že ene 3 tedne "hodim" na obisk k prijateljici ( rok ima marca), pa jo pokličem in vprašam, če ima čas??. Se s Tinkaro nahitro zrihtava in sva šli okoli 10ih od doma. Živi na Ig-u, cesta do tja je katasrofalna- imaš občutek,da boš v kakšnem jarku pristal, ker je cesta ob robu prelomnjena in visi, ravno tam, kjer je kolo in potem vsi vozijo sredi ceste No sva šle na obisk, je bil še njen dragi doma in je bil čist navdušen nad Tinkaro, sta se pogovarjala in igrala, še ležalnik ji je prinesel, seveda je morala Tinkara takoj igračke probat ( poslinit ), pa sem ji rekla, da naj pusti, da to ni njeno . Sva bile tam do malo čez dve, potem sva šli še po atija v službo, doma pojedli kosilo, sem šla jst še do mami, potem je pa dragi rač. zasedel........ostalo pa že veste.........me je skoraj kap Altati- moj brat je bil čisti rdečelasec (čist oranžen), ko je bil majhen, zdaj ima take blond lase ( ne belo blond, ampak temneje, barva si jih pa na modročrno - ni sledu o rdečih laseh ). Drugače imam pa tudi jaz rdeč pigment, čeprav imam naravno temno rjave lase, pa pegice - in sem kar malo premišljevala, da zna imeti moj otrok rdeče lase, ker dragi je pa blond/ no zdej gre že na šarmantno sivo , počasi!! moci- čestitam za izpit ( pa kaj če je 6- reče se eden manj)!!!!!!!!!!!!!!!!! Jst moram it tud 1 izpit delat, da pridem nazaj v ritem, me dragi že prav grdo gleda