|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
24.1.2007 9:14:19   
Anonimen
arabela:: moj mali je Andraž..čist tko....user posted image drugač pa thx

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3426
24.1.2007 9:21:18   
Pikabu
Altati, lahko imaš tudi kenguruja s seboj, če ti ni pretežko. Hitre hoje ne vem, če je 5 minut, mi bomo verjetno bolj počasni zaradi Eme, je pa res blizu, pa glede na sneg bo verjetno res bolje, če avto pustiš pri Merkatorju. Če že parkiranje ne bo problem, ves čas leti sneg dol s strehe, na moževem avtu je že brisalec odtrgan, za streho pa še ne ve, če je kakšna škoda, ker ga ni odkidal. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
24.1.2007 9:22:17   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: AKI
pikabu:::ja sm na jesenicah rodila..ja

In, kako si bila zadovoljna? A imaš G tudi tukaj gor?

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
24.1.2007 9:25:09   
altati
Ja, Pikabu, pametna ideja....najbrž bom res kar kengurujčka vzela....

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
24.1.2007 9:27:21   
piskot
Ja, zdaj mi je jasno v cem je problem. Vse imate racunalnike cisto blizu user posted image . Mi ga imamo pa eno nadstropje visje. Sicer Martina vidim, ce se igra v dnevni, ampak ce pade duda ven, se skoraj zvrnem po stopnicah preden pridem dol.

Sicer pa kot kaze, bo danes mozno it celo na sprehod. Nekaj se sonce kaze.user posted image

Lep dan vsem.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
24.1.2007 9:31:15   
Anonimen
hej babe moje jz ne grem mam še kr očka vnetga sicer ni fejst ampak boli,,,,,pa drugič..slika je v albumu....

pikabu! ja bernika mam....

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 3431
24.1.2007 9:32:27   
gaya

Ej piskot, če ti ni predaleč pol se lahko z nami dobiš na Jesenicah. Pomoje bi te altati z veseljem priklopila zraven na zadnji del avtomobilauser posted image .

Drugače pa res je, jst mam računalnik v istem pristoru, ker smo v stanovanju. Ampak Gaja gre spat v posteljico in je v svoji sobi, jst mam pa varuško vklopljeno, pa tud včasih vse stole poderem, ko zacviliuser posted image .

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
24.1.2007 9:35:31   
Anonimen
joj ker cukr je Gaja....tm sta mi s svojim atijem dobra......user posted image

drugač je pa res cuteuser posted image

(odgovor članu gaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 3433
24.1.2007 9:59:20   
Pikabu
Pri nas spet sneži nazaj...

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
24.1.2007 10:01:38   
Maxica
Čestitke Andraž in Aki.user posted image user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
24.1.2007 10:02:42   
piskot
Pikabu, hvala za povabilo, ampak ker smo prejsni teden prebolevali virozo, se vas bom ta teden se izogibala.

Altati, mi smo imeli nekaj casa babyfon, pa smo ugotovili, da lovimo tudi gasilce in sosedove otroke, tako da ni vec v uporabi.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
24.1.2007 10:03:25   
piskot
Aja, tisto je Gaya pisala, skjuzi mi, sej se bom poboljsala.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
24.1.2007 10:07:03   
gaya

Madonca kle tud mal hoče padat, ampak ne tko k včeri. Ke pa sm kaka snežinkica.

A zmenek še velja? Jst grem v vsakem primeru, moram kupit darilo. Pa čakam, kdaj me altati pokliče, da se odpravim.

Pisko, nič hudega, saj se boš navadila user posted image .

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
24.1.2007 10:08:11   
beki24
Muki1- mi smo se že cepili in imeli UZ!- HVALABOGUuser posted image

AKI in Andraž- čestitke za 3 mesece!!user posted image user posted image user posted image

V glavnem prebrala sem- pa se ne spomnim kaj vse ste pisaleuser posted image user posted image user posted image user posted image

Poslušam Il Divo, tamala pa zraven poje (jamra), no zdej sm jo pa v posteljico dala, da mal zaspi, če bo sreča, jest pa noče, se mi smejat začne zraven, pa cucelj žvečitiuser posted image

Zakaj me včeraj ni bilo:
Zjutraj sva vstali ob 8.30 ( se vidi, da je bila prva runda šele ob 4.30), pa sem se spomnila, da že ene 3 tedne "hodim" na obisk k prijateljici ( rok ima marca), pa jo pokličem in vprašam, če ima čas??. Se s Tinkaro nahitro zrihtava in sva šli okoli 10ih od doma. Živi na Ig-u, cesta do tja je katasrofalna- imaš občutek,da boš v kakšnem jarku pristal, ker je cesta ob robu prelomnjena in visi, ravno tam, kjer je kolouser posted image  in potem vsi vozijo sredi cesteuser posted image
No sva šle na obisk, je bil še njen dragi doma in je bil čist navdušen nad Tinkaro, sta se pogovarjala in igrala, še ležalnik ji je prinesel, seveda je morala Tinkara takoj igračke probat ( poslinituser posted image ), pa sem ji rekla, da naj pusti, da to ni njenouser posted image . Sva bile tam do malo čez dve, potem sva šli še po atija v službo, doma pojedli kosilo, sem šla jst še do mami, potem je pa dragi rač. zasedel........ostalo pa že veste.........me je skoraj kapuser posted image

Altati- moj brat je bil čisti rdečelasec (čist oranžen), ko je bil majhen, zdaj ima take blond lase ( ne belo blond, ampak temneje, barva si jih pa na modročrnouser posted image - ni sledu o rdečih lasehuser posted image ). Drugače imam pa tudi jaz rdeč pigment, čeprav imam naravno temno rjave lase, pa pegiceuser posted image - in sem kar malo premišljevala, da zna imeti moj otrok rdeče lase, ker dragi je pa blond/ no zdej gre že na šarmantno sivouser posted image , počasi!!

moci- čestitam za izpit ( pa kaj če je 6- reče se eden manj)!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jst moram it tud 1 izpit delat, da pridem nazaj v ritem, me dragi že prav grdo gledauser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
24.1.2007 10:13:52   
beki24
Gaya- pogledala slikice- men je Gaja že skoz ful všeč, taka lepotička, temna s temnimi okicami, pa prav velika je že!!user posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
24.1.2007 10:30:19   
@lina
AKI in Andražu čestitke za 3. meseceuser posted image user posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
24.1.2007 10:33:08   
@lina
Gaya, pogledala sem si album - luštni ste... a pri vas tudi ati prej zaspiuser posted image user posted image

Mam še eno vprašanje zate, čist tko BTW, ker sem ravno v tem izbiranju in iskanju ustreznega parketa: ali imate to parket ali laminat... pa če se ne motim je to barve bukve, a ne?

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
24.1.2007 10:34:06   
@lina
Pikabu, hotla sem si tudi tvoj album pogledat, pa staro geslo ne velja...user posted image A ga lahko dobim, plis?

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
24.1.2007 11:00:14   
moci
najprej preverim če trakec dela...

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
24.1.2007 11:03:36   
Clody

Ojla babe!!!

Kako jeblo na kavici??

Jest se bom tud potrudla pridt naslednjič. Sam sem brez avta, ker moj uporablja mojga, taščin pa žou ni na razpolago. Joooj, pa tolk bliz ste. Kje mate pa malčke?  Jest bi pršla kr z lupinco. Pa ne prveveč šinfat ja!!

Aki pol sva pa tud midve čist bliz, mljonkrat grem v Radovljico, pa u špara po špecerijo!!!Si pa rodila na Jesenicah naslednji dan ko sem jest mela odpust! user posted image user posted image

Sva pa mela tud midva obiske. Sva mal podebarirale z eno frendico, je blo prou luštn in očitno tko fajn glasno, da je Nejc kr zaspal zravn v lupinci. Al sva mu ble pa tolk dolgočasne, nevem!user posted image user posted image

Tašča je že vse pokidala. naju je zbudila, ker je začela že ob pol petih zjutrej. Ona vstaja ob štirih, noro ne. Ko je žvela še nad nami sem umirala, ker je tko zgodej že sesalc laufou. user posted image user posted image user posted image

Drugače pa naš cukr ponoč več tko lepo ne spi. Se mi zdi, da nekak od cepljenja naprej. Se večkrat zbuja. pol mam pa spet paranoje, da mam premal mleka. Bomo vidl če se kej izboljša.

Kaj nej dons kuham??? hhhmmm!!Sploh nimam idej več!

18.10.2006 se nam je pridružil Nejc!

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
24.1.2007 11:20:56   
moci
delauser posted image user posted image hvala pikabu. sem napačen link prilepila.

najprej - jaz sem stara 26 let. se imam za mlado mamico. če gledam vrstnikeuser posted image če pa mojo mami ... ona je bla 18user posted image

pikabu snegeeec. a je še? a pada? dej oblake k nam brcni da še mal na nas padeuser posted image

arabela hvala. pojdi še ti. se splača poskusit. user posted image

čveke uživajte na jesenicah. mal vam zavidam snegec. pa čvekanje. sreda velja? drugač bi jaz rajš zrak kot nakupovalno središčeuser posted image

clody - pri nas bo rižota s piščancem.

na se že joka. še pridemuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
24.1.2007 11:37:39   
mis
Samo na hitro se javim, čez pol ure šibamo v lj. Danes smo bili pri pediatru. Velika 60cm, težka 5800g. Dret se je začela pa že ko je dohtarja vidla.user posted image

Se oglasim jutri...

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
24.1.2007 11:44:52   
mis
še nekaj fotk

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
24.1.2007 11:56:12   
Anonimen
uau mis..kok ma lepi nosek!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mis)
  Neposredna povezava do sporočila: 3449
24.1.2007 12:24:38   
Anonimen
hej ko je blo na kofetu??????user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Kako otroka vključiti v izbiro šolskih pot...
Nakup šolskih potrebščin je lahko zabavna skupna naloga – če otroka vključimo premišljeno. Preverite, kako mu dati možno...

Zanositev
son_čica

Ali ste načrtovali zanositev?

Načrtovana (82%)

Nenačrtovana (18%)

Število vseh glasov: 200

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!