|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
23.1.2007 23:11:13   
beki24
končala na 133user posted image  

moram spat, drugače bo kriza

Vsenaj naj vsem ki ste praznovaliuser posted image

Ful lepe slikice od vseh ( Jaša je rdečelasec- pa punce, kaj se tolk pametne delate, da vse veste, ko je pa že Evik to napisala v postuuser posted image user posted image user posted image )

Dobrodošla piskotek- vidiš zakaj toliko pišemo, ker non-stop visimo gor na netu, da ne bi česa zamudileuser posted image  Te en dan ni pa imaš 9 strani ( ja prav ste prebrale) za prebrati!!!

Jutri zjutraj nadaljujem- bom tretjo rundo spanja preskočila, samo da vas preberem!!

Pri nas pa grmi, kot sredi poletjauser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
23.1.2007 23:58:22   
tasha23
BUUUU kam ste vse izginile?user posted image  Kaj je danes ste vse že odšle ajat????
NIč grem tudi jaz...

Lahko noč vsem

< Sporočilo je popravil tasha23 -- 24.1.2007 0:02:34 >

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
24.1.2007 0:04:25   
tasha23
shuser posted image  sem hotela bit anonimna pa mi uspelo user posted image user posted image user posted image

nič pa drugič

LN

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
24.1.2007 7:02:27   
Arabela
user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
24.1.2007 7:06:25   
Arabela
Čvekice, a še pančkate?!

No me smo včeraj spet ves dan prespale...  če je pa mala bila prava tečka... tako kot vaši... nič se ji ni dalo, sva se pa ulegli obe na kavč in pančali...
Sem ugotovila da moji mali najbolj paše če druga zraven druge leživa in se pogovarjava.. mala gruli jaz odgovarjam...

KAr se dojenja tiče se midve dojiva leže in sede.. če sedim mi najbolj ustreza sedenje po turško.. je pa res da tudi jaz nisem na začetku znala sede in brez nastavka, pa je nato kar naenkrat ratalo..

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
24.1.2007 7:12:46   
Arabela
user posted image

Še malo pa bodo na računalniku naši črvički, če bodo mame posnemali....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
24.1.2007 7:15:21   
Arabela
user posted image
MOCI za opravljen izpit...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
24.1.2007 7:17:49   
gaya

user posted image

no meni ne uspe več Gaje prepričat za spanje do 9. Je pa res, da sedaj tudi 2 uri prej zaspi. od 7-8. Tko da,....
Pri nas je vse lepo sneženo, Piakbu, a te je zamedlo čist?user posted image

Sedaj sem pa čekirala zunaj, se pomoje hoče jasniti, tko da altati gas na Jesenice, AKI tud gas, Pikabu ti si pa lahko v nizkem štartu celo dopoldne user posted image . Jst pa tud prisvetim okol 11.user posted image  Komaj čakam.

Zdajle grem pa najrpej sebe spedenat, pol pa mislim, da bo Gaja končala, ker se spet koncentrira. Pomoje se zarad tega zbudi, ker se napenja že pol ureuser posted image , za sranje pa porabi tolk časa k ati, k v WC prebere vse časopise in reši vse križanke user posted image .

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
24.1.2007 7:20:19   
Arabela
user posted image  

VSE NAJBOLJŠE ZA 3MESECE AKI IN MATJAŽ !!!

user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
24.1.2007 7:26:07   
Arabela
Gaya, pri nas zjutraj ati in Katarina skupaj user posted image , on s časopisom na sekretu, mala pa na previjalni...
Mami pa se zraven duši od vonjav....

Me pa imamo danes na sporedu trebušni ples, nato pa potepanje in popoldansko spanje....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
24.1.2007 7:30:05   
Arabela
user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
24.1.2007 7:37:00   
gaya

user posted image  ANDRAŽ IN MAMICA AKI ČESTITKE ZA 3 MESECE user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
24.1.2007 8:09:12   
muki1
Dobro jutro.

Pri nas ni padla niti ena snežinka. Pa že se nekaj svetlika v daljavi, mislim, da bo danes sunny day.
Pripravljam se na slikanje kolkov in na sistematski pregled. Pa frrr in Beki, če se ne motim tudi danes imata. Jaz sem skoraj 100% prepričana, da danes pikice ne bo, ker je Iva prehlajena, tako, da bomo malo odložili to kalvarijo.

Čestitke Aki in Andraž user posted image . Pa geslo bi prosila za slikice.

Lepo se imejte na srečanju, pa ne nas preveč šimfat user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
24.1.2007 8:45:35   
altati
Hello!
Najprej čestitke AKI in njenem Andražu za 3 meseceuser posted image user posted image user posted image !

Da vam nekaj povem. Včeraj je bil moj možek pri frizerki, najini. Imava namreč isto oz.lahko bi rekli da imamo družinsko (vsi se strižemo pri njej). No in ga dečva vpraša kakšne barve las ima  naš jaša. In ji razloži da rdečkaste, pa da ne vemo po kom.In kaj je ona rekla- da imam jaz rdeč pigmentuser posted image halouser posted image user posted image user posted image tako, da zdaj vemo po komuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Gaya, Pikabu, Aki-kaj zdaj? Katera me bo vodila do Jeseniškega Mercatorja po gsm? A se dobimo, al ne? Kakšne so ceste do vas? Pri nas je zasneženo-rahlo, kakšen cm, ceste so lepe. Pa pri vas? a je varno se vozit z mojim mladičkom?

Moj Jaša tudi noče več spat zjutraj do pol devetih. Po novem sva že ob 7h pokonc, ampak zdaj pa že spi naprej spanje pravičnega. Fant poskrbi da jaz vstanemuser posted image .Lumpuser posted image !

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
24.1.2007 8:48:01   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

. Jaz sem skoraj 100% prepričana, da danes pikice ne bo, ker je Iva prehlajena, tako, da bomo malo odložili to kalvarijo.

Muki, pri nas Jaša ni imel nobene reakcije. Ampak res nobene. Vse so pisale kako so otroci prvi dan samo spali, moj se je pa obnašal kot vsak normalen dan. In tudi naslednje dni ni nibo nič. Ko so ga pa špiknili, ni pa niti zajokal.

Lepo se imejte na srečanju, pa ne nas preveč šimfat user posted image .

Joj, punce, kako boste ve danes kolcaleuser posted image user posted image user posted image  Samo šimfale bomo, a ne Gaya, Pikabu????user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
24.1.2007 8:50:14   
Pikabu
Čestitke za tri mesece:

user posted image AKI in Andražu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
24.1.2007 8:51:49   
altati
Punce, jaz si pa fullll želim user posted image , da bi se user posted image   in user posted image . Manjka mi! Jaz imam rada konkretno zimo in konkretno poletje!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
24.1.2007 8:54:06   
Pikabu
Altati, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Se že fuuuuuuuuuuuuuuuuuul veselim.

Pot: greš po avtocesti do konca in za Kranjsko Goro dol, potem pa nazaj proti Jesenicam. Ko pripelješ do table Jesenice, greš do prvega semaforja in tam zaviješ desno po klančku dol, držiš se desne in za ovinkom boš zagledala Merkator. Simpelj kot pasulj. Boš imela voziček s seboj? Se potem sprehodimo še do mene? Sem čisto blizu.

Zdaj pa hitim pospravljat.....

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
24.1.2007 8:54:50   
Pikabu
Aja, cesta je pred hišo videti lepa, pomojem tudi drugod ni panike. Kar pridi na Jesenice, ga je dovolj.

Pa če kaj ne bo jasno, se pa po telefonu slišimo.

< Sporočilo je popravil Pikabu -- 24.1.2007 8:55:21 >

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
24.1.2007 8:58:33   
gaya

Uspelo mi je naredit osvežen albumček. Za geslo na ZS, drugače je pa isto kot prej.

Ja itak da srečanje, kofetek zakon. Altati lahko se tkole zmeniva, ko boš mimo Radovljice pokliči, pa te bom jst na koncu avtoceste počakala, tam boš zavila proti Jesenicam, jst pa te bom počakala na avtobusni postaji pri Hrušici, je takoj ob cesti, pa boš vozila za mano. A bo tko lažje?

Ja saj lumpki poskrbijo da mame zjutraj dan začnejo zgodaj, ker pri nas tud Gaja zdaj že spi svojo rundouser posted image .

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
24.1.2007 9:01:52   
altati
Ej, Pikabu bodi na gsm liniji non-stop on line, da ko se jaz izgubim, se mi javiš. Bom še videla za voziček. Ali bom vzela celega, ali samo spodnji del (da lupinico gor namontiram za v Mercator). Mi je ful težek in moj mehur ni srečen, ko ga dvigujem, sestavljam in razstavljamuser posted image ....Kako blizu pa si ti? A lahko avto pustim pred Mercatorjem????

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
24.1.2007 9:03:47   
altati
Gaya- to mi delajuser posted image user posted image user posted image  Te pokličem, ko grem iz Kranja, pa potem še ko bom mimo Radovljice, ok???? Pa vozim za tabo kot klopekuser posted image . AKI - a te pri Radovljici dobimo??????

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
24.1.2007 9:06:38   
Lu
Jutro!

No vidim da ste se res na OGROMNO razpisale. Jaz sem ostala nekje daleč nazaj. Moram najprej izkoristit pisanje in šele nato branje. Da me ne pozabiteuser posted image

user posted image user posted image user posted image AKI in Andraž čestitke za 3 mesece user posted image user posted image user posted image

Pri nas pa nobenega snega user posted image Je pa mraz kot sam user posted image zunaj. Kljub sončku.

Tian še spi. Jaz ga čakam, da se zbudi in nato gre v varstvo k mami jaz pa na hitro v LJ v Leclerca po par stvari.

Drugače pa imam še kar nekaj dela z službo zato posledično tudi malo manj sodelujem. Pa saj mi ne zamerite, a ne punce user posted image

Glede stanovanja pa tudi ne kaže kaj preveč dobro. Naju tista baba zajebava da je kaj.user posted image Zdaj se menimo, da nama da aro nazaj, ker ga očitno noče prodati po tej ceni kot smo se dogovorili.Samo upam lahko, da se čimpreje zaključi vsa zadeva, ker sem z živci že čisto na koncu. Samo, da mi mlekeca ne zmanjka user posted image

Punce tiste ki imate 2 otroka oz 3 kako ste svoje odvadile od dude? Mi imamo prave borbe. Včeraj je bil tretji dan, ko je Maja zaspala brez dude v joku seveda.Za to sva se pa odločila, ker je pred tremi dnevi dudo non stop ven metala iz postelje in sem znorela pa sem ji rekla, da je miška prišla in da je dudo vzela. In Maja ponovi za mano: Miš vzela dudo. Jaz pa skoraj v smeh.Ne zna še rečt MišKA. Bom videla kako bo danes in če bo še kriza ji jo bom kar nazaj dala. Al kaj čem?

Zdaj pa šibam še malo za nazaj prebrat.

Lepo bodite.

Altati, Pikabu in gaya ne preveč šimfatuser posted image

< Sporočilo je popravil Lu -- 24.1.2007 9:11:37 >

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
24.1.2007 9:12:15   
Anonimen
pikabu:::ja sm na jesenicah rodila..ja

(odgovor članu Pikabu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3424
24.1.2007 9:13:13   
Anonimen
gaya jz bi te prosla da geslo če lahko...ga vidm....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako otroka vključiti v izbiro šolskih pot...
Nakup šolskih potrebščin je lahko zabavna skupna naloga – če otroka vključimo premišljeno. Preverite, kako mu dati možno...
Novo šolsko leto: Kako otroku olajšati prehod
Začetek šolskega leta je lahko za otroke stresen, a z nekaj pripravami, razumevanja in pozitivne motivacije lahko starši...

Primerjava porodov
florecita

Tiste, ki ste rodile (vsaj) 2x: Zanima me, kako bi opisale svoja prva 2 poroda?

1. porod lažji,hitrejši in z manj bolečinami (19%)

2. porod lažji, hitrejši in z manj bolečinami (33%)

Oba približno enaka (23%)

2. porod hitrejši,vendar bolj boleč (24%)

Število vseh glasov: 144

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!