|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
23.1.2007 20:34:03   
mtina
Pa saj je dobu sam eno žličko ... se je vseeno zbudu ...

user posted image

user posted image

user posted image

Sonce!!!

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
23.1.2007 20:36:46   
frrrr
piskot, tvoj Martin je pa prilezel na svet velik in suhcen... user posted image za dober zaključek nosečnosti... tut naš Jaša je bil prehiter (20 dni), ampak njemu se je kr tako mudilo user posted image

mi imamo jutri cepljenje, UZ kolkov in bomo tut nove mere našega tamaučka izvedeli... komaj čakam kolk je kej zrastu... pa, da vidim s kakšno utežjo zdej kvihtam user posted image

AKI - si najmlajša... smo že enkrat ugotavljale, pa mislim, da je bila beki na tvojem mestu... no, zdej si pa ti prevzela mesto najmlajše... js sm 26
sicer bo pa mis poskrbela za popolno podobo oktoberk user posted image super ideja! pošljem...

dojenje sede... js vas ne štekam kk ne znate sede dojit... js ne znam leže user posted image in nikol nism... sva se matrala nekajkrat, pa se ne najdeva user posted image

moci - full lep avatar user posted image pa čestitke za uspešno opravljen izpit user posted image po diplomi nobeden ne bo vedel s kolk si ga naredila... glavno, da je!

Evik - naš Jaša ima vdrto frontanelo kadar joka... po nekaj minutah se pa vrne v pravo stanje... predlagam kak radiator zapret, pa prezračevat večkrat...

drgač pa se na počutju naših malčkov pozna tut tole vreme... se že nam, kaj se potem njim ne bi... pa sprehodov nimajo in se ne utrudijo tolk... pol so pa tečkoti...

število vašega otroka? za v knjigo To sem jaz potrebujem... kje ste to našle? a na unem linku, ki smo ga v nosečnosti uporabljale za izračunavanje srečnih in nesrečnih imen? no, jaz sem vseeno dala svojemu cukrčku nesrečno ime - altati, tudi vaš malček ga ima user posted image pa se mi zdi, da se jima ne pozna kaj user posted image

muki, lucika - evo konkurenco Neži in Aidanu v trepalnicah:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

pa še ena, kjer kravice pase:
user posted image

danes pa nekaj zafrkava tale RR - prej nism mogla moci poslat ZS, potem altati... zdej pa še AKI in mis
vglavnem z moci sva uštimale...
altati
- ugotovila si user posted image
AKI
- js bi geslo od albuma
mis - tudi tebi ne morem ZSja poslat... mislim, da imam tvoj e naslov... ti kr po mailu pošljem podatke

< Sporočilo je popravil frrrr -- 23.1.2007 20:37:37 >

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
23.1.2007 20:38:28   
mtina
Ma grem jest. user posted image

Pol pa  user posted image

Sej jutr ko bom pa strani pogledala, me bo pa tak kap.  user posted image

Sonce!!!

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
23.1.2007 20:40:15   
mtina
@Lina najlepša hvala ... zdej pa res.

Lepe sanje

Sonce!!!

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
23.1.2007 20:40:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mtina

Aki, a ti boš pa zdej vse noter spravla?

ne razumemuser posted image

(odgovor članu mtina)
  Neposredna povezava do sporočila: 3380
23.1.2007 20:41:07   
Maxica
Aki, Andražek je pa res luškan pobič. Lička ima tako simpatična.user posted image
Jaz sem pa bolje. Je šel mož k zobozdravniku, ki je bil v OŠ njegov sošolec, pa ga pogleda in reče, kva mu je, da je tolk rumen. Je rekel, da nima nič kaj nujnega mu za delat, naj se gre raje pokazat zdravnici. Pol jo je pa kar on poklical, da mož prihaja in je zdravnica rekla, da je barva res od soka in da se lahko tudi en mesec koža barva nazaj v normalno barvo, kri da je pa verjetno zato, ker hodi zaradi teh vitaminov tako pogosto na wc. Uf, se mi je oddahnilo...
Lucika, vaš user posted image  ima pa tudi nore trepalnice. Že naš Max ima res dolge, ampak vaš jih ima pa za pometat. Joj, to je men tako všeč.user posted image
Evik, ne vem, morda je vreme krivo. Jaz sem v takem tudi slabe volje, depresivna, črnogleda, tečka v glavnem. Kaj pol ne bodo ti naši revčki?!
Lan je bil prej tudi tečen. Pa bi jedel, pa ne bi, pa jok, pa na rokah bi bil skoz. Pol sem mu pa kar čebriček pripravila, da je malo menjal "okolje", da ni bilo skoz - dnevna, kuhinja, pa roke, pa ležalnik, in je bil brž boljše volje.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
23.1.2007 20:43:46   
Anonimen
frr ne rabiš met gesla

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3382
23.1.2007 20:44:57   
Maxica
Ma kako vam uspe?! Pišem tri minute, pa je že pet postov medtem napisanih.user posted image
Frrrr, Jaša je tudi luškan, super trepalnice tudi on.user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
23.1.2007 20:45:03   
Anonimen
user posted image user posted image no evo pa se je duda drl zdj neki cajta pol pa moj reče zdj mu še jošk pa mu ga dam kr tle pred kompom pa je pojedu zdj pa spi.....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3384
23.1.2007 20:48:53   
tasha23
popravilo oziroma dopolnitev seznama:user posted image  
 user posted image
19.09. Arabela,  KATARINA user posted image 14:50, 48 cm/ 3170g
27.09. Pikabu, MAKSuser posted image
14:10, 52 cm/3260g
28.09. Mojceca, ZOJA KATARINA user posted image
22:15, 51 cm/ 2810 g
30.09. Gaya,  GAJA  user posted image 04:50, 48 cm/2750g 
03.10. Lu,TIAN user posted image    12:21, 53 cm/3440g
03.10. *lina*. TRISTANuser posted image
06.10. Borovnicka, TJAŠuser posted image  48 cm / 2790g 
09.10.Beki24, TINKARAuser posted image 4:48, 47 cm/2580g
09.10. Altati,JAŠAuser posted image  14:48, 50 cm/3100g
10.10. Vava, LUKAuser posted image  15:27, 54 cm/4160g 
10.10. @lina, MATJAŽuser posted image  10:21, 52 cm/3110g
11.10. Amazona, AJDA IZA user posted image 14:10, 52 cm /3400g 
11.10. Frrrr, JAŠAuser posted image  0:16, 48 cm/ 2800g
13.10. Piskot, MARTIN user posted image 53 cm/2860g
14.10. Mtina, ŽAN user posted image 54 cm/ 3600g
15.10. Mamica81, EVA user posted image
16.10. Tasha23, GAEL user posted image 08:55, 51 cm/3330g
17.10. Mis, TINA user posted image 5:47, 50cm/ 3180g
18.10. Clody, NEJCuser posted image   55cm/3970g
20.10. Muki1, IVA  user posted image 50 cm /3850g

20.10. Capyka, SARA user posted image 13:15, 48 cm/2870g
22.10. Lucika, AIDANuser posted image 50cm/3430g
23.10. Maxica, LAN user posted image 19:19, 51 cm/3450g
24.10. AKI, ANDRAŽ  user posted image 14:39, 50 cm/2830g
25.10. psaša, MIHA user posted image 47 cm/2560g
26.10. Evik, MATJAŽuser posted image 13:44, 51 cm/ 3030g
03.11. Naja78, LAN user posted image  22:34, 55 cm/ 3750g

user posted image user posted image user posted image user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
23.1.2007 20:49:37   
Anonimen
ja super tasha zj je pa še lepši kot je biluser posted image user posted image

(odgovor članu tasha23)
  Neposredna povezava do sporočila: 3386
23.1.2007 20:54:20   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: AKI

evo če kera hoče slikce vidt so v albumu sm jih mal napopala!

AKI - sonček jeuser posted image user posted image Pa pravi blondinček bo, s polnimi ličkiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
23.1.2007 20:58:14   
altati
muki, lucika, frrrr - moji imajo vsi trije takšne trepalnice, pa ata tud (kot metle pa čist črne, še Jaša, čeprav je rdečelasec),mama pa neuser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
23.1.2007 21:05:29   
Anonimen
ja v živo je pravi mali vragec rs...to ga moraš vidt k je na zizi pa pol se ustavi pa se zasmeji pa tko z eno obrvjo gor nardi ....tko  kt da bi šarmiral..mislm jz se pa pol režim....user posted image tko ampak z enim očkomuser posted image

al pa če je jezn al pa tramari da tko usta prav tko dol kot da je fuuul užaljen da se mu pav nasmejiš....tkouser posted image

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 3389
23.1.2007 21:06:58   
tasha23
Ah kako sem out: pozabila sem odgovorit temi, ki je trenutno hit:user posted image

dojenje dojimo se 4X na dan vmes pa dodajam, ker nimam dovolj mleka. Dojiva se 99,9% sedečki - mi ne gre tako dobro leže. Hranimo pa se nekje na 2-3 ure, odvisno koliko poje, čas dojenje pa varira med 5-15 minut.

uvajanje GH: jutri imamo posvetovalnico in bom vprašala kako lahko, glede na to, da dodajam...

moja starost: 29 letuser posted image

Evik:  tvoj matjažek je prav luštken user posted image  in res je še kar podoben tebi

srečanje v Cityju: nisem sigurna če nam bo ratalo. Rada bi prišla naslednjo sredo v LJ - odvisno od vremena in od atija...user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
23.1.2007 21:09:11   
Anonimen
no lahko noč jz sm crknjena grem pančkat k mojemu sončku...user posted image user posted image

(odgovor članu tasha23)
  Neposredna povezava do sporočila: 3391
23.1.2007 21:20:40   
tasha23
user posted image

Lahko noč user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
23.1.2007 21:22:51   
Evik
hvala za odgovore  prav imate mora bit tud vreme vmes. človek kar pozabi, k se mi zdi, kako velik je že, ko ima tri mesece. to so zame pač tri najbolj intenzivni meseci in on je oseba s katero sem bi lahko skoraj rekla preživela največ časa v
življenju do sedaj. to je tri mesece krat štiriindvajset ur....
lahko noč

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
23.1.2007 21:23:13   
tasha23
user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
23.1.2007 22:15:05   
Pikabu
Uf, ste spet napisale, kar sem bila nazadnje tu gor.

Naš Maks je bil pa danes cuker od cukra. Zjutraj sva jedla ob pol sedmih in je ostal pri meni v postelji. Je bil buden, pa mi je pustil spati do pol osmih, potem sva pa morala vstati. Sem šla še jaz pojest, pa vmes sva čestitki napisala, je sedel pri meni v naročju in ves dobre volje zbijal po mizi. Ob devetih sva šla jest in mi je zaspal na moji postelji. Spal je do desetih. Potem je bil buden do pol dvanajstih. Jaz sem vmes likala, je bil v ležalniku zraven in se igral z igračami. Od pol dvanajstih je spal do treh. Ob pol štirih sva jedla in se je nato igral na tleh pod mostom, jaz sem pa kuhala, pa na hitro pospravila. Ob pol šestih je šel spet spat in je spal skoraj do osmih. Ko se je zbudil, smo se skupaj igrali in ob devetih je šel spat nočno spanje. Zdaj sicer še čveka v košku, ampak mislim, da bo kmalu zaspal. Ema se pa spet z atijem pregovarja, katero pravljico bo poslušala. user posted image Če bi mene takole vrtela, bi šla samo brez pravljice spat. Je bil pa možek ful priden. Pri nas je res veliko za odmetat. Mislim, da je ene tri ure kidal. Padlo ga je pa 15 cm. Je rekel mož, da je zelo težek in moker, da če bi bil rahel, da bi ga bilo vsaj en meter. Me je pa kar skrbelo, ker je ves čas padal dol s strehe s sneg in ene dvakrat se je komaj umaknil, da ni nanj padel. Mi je kar kamen padel od srca, ko je prišel noter. S tega vidika nam pa tale sneg povzroča same preglavice.

Pa še glede hranjenja Maksa: prej je bilo vedno tako, ko se je zbudil, da je hotel takoj jesti, je bil hud alarm. Zdaj pa, ko se zbudi, noče takoj jesti. Ene pol ure se mu še igra, pa pogovarja, pa smeji, potem se pa mu pa šele doji.

Moci, lep avatar. user posted image user posted image user posted image Drugač pa ne vem, ali veš, da imaš nekaj s trakcom narobe. Se ga vbistvu ne vidi, samo en link je napisan. Jaz imam preko mozzile, pa ves čas gledam vse vaše trakce in pri tebi ga ni, samo ena povezava. Pa čestitke za izpit. Tako se dela. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako je potem kaj za jutri? Kakšne so napovedi? Če ne bo nič padalo, mislim, da bi ceste morale biti v redu. Zdaj ne vidim več ven, kakšno je stanje.

IZVIRNO SPOROČILO: amazona
Drugače pa mislim da že rahlo pretiravate s kokodakanjem.

Amazona, ne nas kregat. user posted image Si ne moremo pomagat. Če pa tako paše tole čvekanje.

AKI, naš spi na hrbtu, pa glavo da vstran. Je fotka v albumu. Aja, te moram še vprašati. A si na Jesenicah rodila? Grem pogledat tvoje slikce takoj, ko tole napišem.

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica
Pikabu vidim, da je čisto frapirana

A veš, kakšno je pri nas? Sicer še niso tako veliki kupi kot so bili lani, ampak sem že kar pozabila, kako je, če je sneg. Pa kar ni in ni hotel nehati padati. Pa fino, da je možu uspelo priti do zdravnice in še bolj fino, da ni nič narobe. Samo je pa tudi čudno, da zaradi pitja spremeniš barvo. Le kaj vsebuje potem tak sok, da tako vpliva. user posted image

Lu, sem opazovala Maksa in glavico. A ima Tian kaj plešice? Jaz bi mogoče lahko rekla, da zgleda, kot da je glavica potlačena, ampak zaradi plešice, drugače pa ni videti nič čudno.

altati, drugač pa mislim, da določene stvari lahko preskočijo več rodov. Kaj pa veš, kateri praprapraprapra.... dedek je imel rdeče lase. Moj brat je imel tudi rdečkaste, pa se je potem stari ata spomnil, da je ne vem kdo in koliko nazaj imel tudi.

Joj, Muki, všaa Neža je pa taka lepotička, pa res ima krasne trepalnice. A misliš, da bi bil naš Maks premlad za njo? user posted image Se mi zdi, da bo imel tudi malo daljše. Drugače je pa zdaj moderno, da imajo fantje mlajše od sebe. user posted image user posted image user posted image Ups, Gaya bo huda...

Hej tasha. Blagor vam, ker ponoči spi. Jaz sem vedno rekla, da vse preživim čez dan, samo da je ponoči mir. No, saj naš tudi spi, samo pogsto se zbuja. Ej ni panike, eni tako drugi drugače, važno, da so zdravi, pa vse prenesemo, kajne? Kako pa je kaj z vašim zobkom? Je že pogledal ven? Pa hvala, da tako lepo urejaš naš seznam.

Kje je pa danes kaj naša Beki?

Pa sem prišla čez. Zdaj grem pa še albume malo pregledat, potem pa možka crkljat, ker je bil tako priden in je sedaj precej utrujen. Aja, pozabila povedat. Preden je prišel domov, je šel še enkrat gledat za kolo, oz steper. Si je izbral enega malo dražjega, pa so imeli zadnji kos, lanski model, pa še razstavljen je bil in ga je kar kupil. Je dobil ene par popustov, tako da se je kar splačalo. Ga pa morajo razdreti, tako da ga gre jutri iskat. Jupi, zdaj se pa res začne prava telovadba. user posted image

Uživajte.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
23.1.2007 22:37:06   
Pikabu
Piskot, sem zate prej iskala enega smajlija, pa ga nikakor nisem mogla najti. Zdaj sem se pa zavzela in evo, tole je še zate:

user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
23.1.2007 22:38:46   
beki24
prosim, samo danes nisem brala..........user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
23.1.2007 22:41:16   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: beki24

prosim, samo danes nisem brala..........user posted image

Pogrešala sem te že. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
23.1.2007 22:46:13   
mis
Punce, tako, gremo spat. Dost je. Dons se mi pa zdi da sem bla skoz na RR. Odvisnica malauser posted image . Jutri imamo pediatra, pa cepljenje... Pol gremo pa v LJ in bomo prespali pri mojih starših. Če bom imela čas vam napišem takoj po pregledu, kako je bilo, če ne pa v četrtek, ko bom itak imela ene 10 strani za prebratuser posted image .

Nočko

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
23.1.2007 23:02:00   
Maxica
Lahko noč, vidim, da ste se čez dan toliko razpisale, da ste povsem omagale. Za Frrrr je pa ta ura čisto prezgodnja.user posted image
Nočko.user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Kako otroka vključiti v izbiro šolskih pot...
Nakup šolskih potrebščin je lahko zabavna skupna naloga – če otroka vključimo premišljeno. Preverite, kako mu dati možno...

Nakupovanje
Ela123

Ali radi nakupujete?

Da (73%)

Ne (27%)

Število vseh glasov: 290

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!