Pikabu
|
Uf, ste spet napisale, kar sem bila nazadnje tu gor. Naš Maks je bil pa danes cuker od cukra. Zjutraj sva jedla ob pol sedmih in je ostal pri meni v postelji. Je bil buden, pa mi je pustil spati do pol osmih, potem sva pa morala vstati. Sem šla še jaz pojest, pa vmes sva čestitki napisala, je sedel pri meni v naročju in ves dobre volje zbijal po mizi. Ob devetih sva šla jest in mi je zaspal na moji postelji. Spal je do desetih. Potem je bil buden do pol dvanajstih. Jaz sem vmes likala, je bil v ležalniku zraven in se igral z igračami. Od pol dvanajstih je spal do treh. Ob pol štirih sva jedla in se je nato igral na tleh pod mostom, jaz sem pa kuhala, pa na hitro pospravila. Ob pol šestih je šel spet spat in je spal skoraj do osmih. Ko se je zbudil, smo se skupaj igrali in ob devetih je šel spat nočno spanje. Zdaj sicer še čveka v košku, ampak mislim, da bo kmalu zaspal. Ema se pa spet z atijem pregovarja, katero pravljico bo poslušala. Če bi mene takole vrtela, bi šla samo brez pravljice spat. Je bil pa možek ful priden. Pri nas je res veliko za odmetat. Mislim, da je ene tri ure kidal. Padlo ga je pa 15 cm. Je rekel mož, da je zelo težek in moker, da če bi bil rahel, da bi ga bilo vsaj en meter. Me je pa kar skrbelo, ker je ves čas padal dol s strehe s sneg in ene dvakrat se je komaj umaknil, da ni nanj padel. Mi je kar kamen padel od srca, ko je prišel noter. S tega vidika nam pa tale sneg povzroča same preglavice. Pa še glede hranjenja Maksa: prej je bilo vedno tako, ko se je zbudil, da je hotel takoj jesti, je bil hud alarm. Zdaj pa, ko se zbudi, noče takoj jesti. Ene pol ure se mu še igra, pa pogovarja, pa smeji, potem se pa mu pa šele doji. Moci, lep avatar. Drugač pa ne vem, ali veš, da imaš nekaj s trakcom narobe. Se ga vbistvu ne vidi, samo en link je napisan. Jaz imam preko mozzile, pa ves čas gledam vse vaše trakce in pri tebi ga ni, samo ena povezava. Pa čestitke za izpit. Tako se dela. Kako je potem kaj za jutri? Kakšne so napovedi? Če ne bo nič padalo, mislim, da bi ceste morale biti v redu. Zdaj ne vidim več ven, kakšno je stanje. IZVIRNO SPOROČILO: amazona Drugače pa mislim da že rahlo pretiravate s kokodakanjem. Amazona, ne nas kregat. Si ne moremo pomagat. Če pa tako paše tole čvekanje. AKI, naš spi na hrbtu, pa glavo da vstran. Je fotka v albumu. Aja, te moram še vprašati. A si na Jesenicah rodila? Grem pogledat tvoje slikce takoj, ko tole napišem. IZVIRNO SPOROČILO: Maxica Pikabu vidim, da je čisto frapirana A veš, kakšno je pri nas? Sicer še niso tako veliki kupi kot so bili lani, ampak sem že kar pozabila, kako je, če je sneg. Pa kar ni in ni hotel nehati padati. Pa fino, da je možu uspelo priti do zdravnice in še bolj fino, da ni nič narobe. Samo je pa tudi čudno, da zaradi pitja spremeniš barvo. Le kaj vsebuje potem tak sok, da tako vpliva. Lu, sem opazovala Maksa in glavico. A ima Tian kaj plešice? Jaz bi mogoče lahko rekla, da zgleda, kot da je glavica potlačena, ampak zaradi plešice, drugače pa ni videti nič čudno. altati, drugač pa mislim, da določene stvari lahko preskočijo več rodov. Kaj pa veš, kateri praprapraprapra.... dedek je imel rdeče lase. Moj brat je imel tudi rdečkaste, pa se je potem stari ata spomnil, da je ne vem kdo in koliko nazaj imel tudi. Joj, Muki, všaa Neža je pa taka lepotička, pa res ima krasne trepalnice. A misliš, da bi bil naš Maks premlad za njo? Se mi zdi, da bo imel tudi malo daljše. Drugače je pa zdaj moderno, da imajo fantje mlajše od sebe. Ups, Gaya bo huda... Hej tasha. Blagor vam, ker ponoči spi. Jaz sem vedno rekla, da vse preživim čez dan, samo da je ponoči mir. No, saj naš tudi spi, samo pogsto se zbuja. Ej ni panike, eni tako drugi drugače, važno, da so zdravi, pa vse prenesemo, kajne? Kako pa je kaj z vašim zobkom? Je že pogledal ven? Pa hvala, da tako lepo urejaš naš seznam. Kje je pa danes kaj naša Beki? Pa sem prišla čez. Zdaj grem pa še albume malo pregledat, potem pa možka crkljat, ker je bil tako priden in je sedaj precej utrujen. Aja, pozabila povedat. Preden je prišel domov, je šel še enkrat gledat za kolo, oz steper. Si je izbral enega malo dražjega, pa so imeli zadnji kos, lanski model, pa še razstavljen je bil in ga je kar kupil. Je dobil ene par popustov, tako da se je kar splačalo. Ga pa morajo razdreti, tako da ga gre jutri iskat. Jupi, zdaj se pa res začne prava telovadba. Uživajte.