|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
23.1.2007 16:15:13   
Anonimen
v unem pri bolnici ane???

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 3326
23.1.2007 16:15:17   
moci
bweeeeeeeeeee

meni danes tok počasi rač dela. preden do konca napišem je pa še 1 stran za prebratuser posted image neverjetne ste, resno.
mene pa danes kar ena depresija grabi.user posted image
pol je pa user posted image   prišel in je rekel da je blo po radiu da je danes po enih izračunih najbolj depresiven dan v letuuser posted image zdej pa imam razloguser posted image

joj komaj čakam svoj računalnik, potem bom pa novo zvezdico dobilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
23.1.2007 16:16:23   
gaya

Na Jesenicah v nakupovalnem centru. Če bo seveda vreme dopuščalo.

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
23.1.2007 16:17:35   
Anonimen
ok pridem ob 7 zjutrj...neeeee..resno ura??

(odgovor članu gaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 3329
23.1.2007 16:17:56   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

Danes se vam vsem trga, ker toliko pišete. Punce, pridte k nam kidat. user posted image

No, saj z jeziki ne bomo kidale

Saj človek še kosila ne more skuhat, ker se boji, da bo kaj zamudil. Dajte me že nagnat, prooooooosim.

Marš se poberi kuhat,  ...pa sneg se tudi ne bo sam skidal!!!!!!!!!!!

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
23.1.2007 16:19:40   
gaya
ponavadi mamo sestanke user posted image  t am okol 11.

Zdaj pa že Gajo navajam na virtualni svet. Kle veselo sedi pr meni v naročju, se reži k ful hitr tipkam opred njenim nosom in vsake tolk časa z ropotuljico užge po tipkovnici. user posted image Greva jest zdaj.

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
23.1.2007 16:19:48   
moci
samo še nekaj sem pozabila:

nardila izpituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

6 sicer samo sem fuuuul vesela. no, to ne gre ravno zraven k moji depresiji, kaj pa naj zdajuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
23.1.2007 16:20:21   
Anonimen
joj babe pozabla sm mene ne bo k mam oko vneto-beri ječmen!!user posted image ..sm tko padla notr v komp da sm na to čist pozabla....no ali pa mogoče vseeno pridem kaj pa vem??!!user posted image

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3333
23.1.2007 16:22:31   
Anonimen
moci: čestitam!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3334
23.1.2007 16:22:54   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: gaya

ponavadi mamo sestanke user posted image  t am okol 11.

Zdaj pa že Gajo navajam na virtualni svet. Kle veselo sedi pr meni v naročju, se reži k ful hitr tipkam opred njenim nosom in vsake tolk časa z ropotuljico užge po tipkovnici. user posted image Greva jest zdaj.

men še ni jasno, ja a lahko v računalnik gledajo? men včasih mal pogleda... ker takrat je 100% miruser posted image

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
23.1.2007 16:24:25   
muki1
Mojceca...ups, moci, čestitam za izpit. Vsa čast, res... jaz vas res občudujem, študentke user posted image .

Aki, jaz sem starejšo tudi dojila po nastavku do treh mesecev, potem sem pa enkrat probala tak brezveze, če bi znala brez, pa je kar zagrabila. Probaj malo, mogoče bi že šlo. Ker v začetku ni šans, da bi brez nastavka dojila.
Sem pa bila čisto komot. Sem ga dala gor na obe bradavici, pa čez modrc, pa hajmo, sem maširala z nastavkom povsod, pa tudi dojila povsod.
Za stil me sprašuješ, kako sem ugotovila, da si ti? Mah, tak pišeš kratko in jedrnato, nikoli se ne razpišeš povsem. Pa še narečje user posted image , mimo tega pa človek res ne more user posted image .
Pa še ti nam kakšno slikico prilepi od tvojga malčka.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
23.1.2007 16:24:29   
moci
aki, hvalaaaaaaaaa

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
23.1.2007 16:24:32   
Anonimen
hja jz moju dudi čim manj tv pa rač. pa luči kažem no kokr se da...da ne gleda v njih...samo kaj ko je to na vsakem voglu?!user posted image

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3338
23.1.2007 16:26:17   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

Vi pa niste resne ... kje pa imate user posted image  ves ta cas? Al mogoce vasi skoz spijo? Ste jih ze med nosecnostjo navadile, da boste non stop online?
Jaz imam danes sreco, ker je moz doma, pa ima tamalega, da lahko jaz pecem cd-je.

Piškot, naši malčki so že na svet prišli malo zadeti od sevanja, pa nonstop spijo user posted image .

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
23.1.2007 16:26:52   
štorkljica
MAXICA IN LAN ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image

Pozdravljene!
Drugače pa mislim da že rahlo pretiravate s kokodakanjem. Dopoldne ste še ble na strani 128, zdaj vas najdem na 134. Komaj vas že dohajam. Sploh nevem če se je Mtina že kaj javila kako je bilo z dodajanjem rižolinota včeraj zvečer, katastrofa.
Bom probala zvečer nadoknaditi, zdaj dobimo obiske, moram iti.
BY

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
23.1.2007 16:26:58   
Anonimen
muki! pejd z miško na moje iem am je moj falot na slikci..k je avatar....
hja sj sm ravn prej probala brez nastavka ampak se kuj začne dret ku pri norch!user posted image user posted image

ja ni kej moci...sam da s passeduser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3341
23.1.2007 16:28:02   
Anonimen
aja djte mi rečt kako vaše dude spijo..ponoči ali na boku hrbtu ali na trebuhu???

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3342
23.1.2007 16:33:00   
Anonimen
Dopoldne ste še ble na strani 128, zdaj vas najdem na 134.

ha sj bom okmal na 135user posted image user posted image

(odgovor članu štorkljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3343
23.1.2007 16:39:27   
moci
sam da vidim..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
23.1.2007 16:42:15   
moci
dela dela user posted image

hvala frrr user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
23.1.2007 16:56:48   
Pikabu
Muki, sem ubogala. Za kosilo vse pripravljeno, sneg bo pa moža počakal. user posted image

Ste pa res čveke danes. user posted image user posted image user posted image Meni je čisto všeč. user posted image

Gaya,
prodeš v naš konec, a si se ustrašila?

AKI,
potem si pa blizu. Merkator je pa pri bolnici.

Uf, zdaj se je pa Ema zbudila in jo lulat. Hitim. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
23.1.2007 16:57:45   
Maxica
Se vidi, da je slabo vreme, tolk nakladate. Ni čudno, da je dež (oziroma sneg, Pikabu vidim, da je čisto frapiranauser posted image ).
Naš Lan je pa danes dobil prve copatke
user posted image
Take, sam rdeče. Zgleda, da smo ta zadnje dobili, ker jih ni več v ponudbi. V glavnem, prav luštni so. Je imel že Max ene platnene nike copatke za prve, pa so se nam super obnesle, tako da sem jih zdaj še za Lana naročila.
user posted image Moci - čestitke za izpit.user posted image
Naše srečanje - dajmo rečt okvirno drug teden v sredo, pol pa sproti prilagajamo, v kolikor bi bil ta dan dež, al kva?! Tiste, ki imate že večje otročke, pripeljite jih s sabo, da se bo naš Max imel s kom zabavati.user posted image
Mis, super ideja za seznam. Dobiš na z.s.
Tasha, super si se potrudila.user posted image
Aki, Lan vedno spi samo na hrbtu. Ima že pravo plešico zadaj na glavici.user posted image
Mtina, uf, ti si pa res hitra z gosto hrano. No ja, kakor kdo, jaz ne bom nikomur pamet solila. Jaz vem, da vsaj do 4 mesecev pa bi počakala, no.user posted image
Muki, tudi jaz sem Maxa dojila ene 3 mesece z nastavkom. Pol pa dala enkrat dol, pa je šibalo sto na uro.user posted image
Muki, krasne lepotičke imaš. Iva je že ful lasata. Lan nima skoraj nič laskov. No ja, saj je bil Max tudi skoraj tak, pa ima sedaj tako grivo, da ga moram skoz striči. Zakaj tako ljubosumno skrivaš lepo Nežo?user posted image
Altati, ja, men se tudi zdi, da ima vaš Jaša take rdečkaste lase. No, morda bo potem, ko bo večji, postal bolj blond al kva?! So pa tudi tvoji otročki res krasno simpatični. Pa od Evik Matjaž in tvoj Jaša - kakšna korenjaka. Sem možu kazala te fotke, je rekel, če bodo naju zaprli, ker hirava Lana, je pol bolj suh.user posted image user posted image
Vava, hvala za torto, pa super darilo.user posted image
Aki, Lan bo cepljen v četrtek. Sicer mi prav nič ne diši. Najavile so se mi bivše sodelavke za na obisk, v soboto in nedeljo pa mož praznuje 30.rojstni dan, tako da upam, da ne bo imel kakšnih reakcij, no.
Dost bo, malo se umirite no s tem pisanjem, da ne prekuri RR.user posted image
Aja, mož je dobil uro šele za v ponedeljek (je rekel, da ni tolk nujnouser posted image ).

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
23.1.2007 17:02:14   
gaya

Čakam moža da pride sedaj iz službe, pojeva, pol bom pa vidla. Priznam mal me je groza, ampak moram kupit darilo za Rebeko in za Gajo ene 2 pidžamici, ker je vse že prerastla in jo kr skupaj potegne, ko ji jo oblečem user posted image . Mogoče bom počakala na jutri, bom vse skupaj združila še s kofetkanjem, če bo kaj iz tega.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
23.1.2007 17:11:50   
muki1
Maxica nič ne skrivam, ampak sem hotela, da vidite sliko. Naslov sta ji z atijem dala: KRVAVA BITKA user posted image  user posted image

Evo, spešl za Maxico in njenega ta starejšega:

user posted image

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
23.1.2007 17:20:38   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Maxica nič ne skrivam, ampak sem hotela, da vidite sliko. Naslov sta ji z atijem dala: KRVAVA BITKA user posted image  user posted image

Evo, spešl za Maxico in njenega ta starejšega:

user posted image

Sem šla prav po Maxa, da sva si ogledala to lepoto.user posted image  Sam poglej ti te njene trepalnice. Ta pa bo prava zapeljivka.user posted image  Je tudi Max rekel, da je lepa.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Novo šolsko leto: Kako otroku olajšati prehod
Začetek šolskega leta je lahko za otroke stresen, a z nekaj pripravami, razumevanja in pozitivne motivacije lahko starši...
Pismo otroku ob začetku šolskega leta
Kaj sporočiti otroku ob začetku šolskega leta, ki veliko staršev in posledično tudi otrok spravlja v stisko?

simobil ali tuš
ROŽICI

zanima me kje se bolj splača vzeti naročnino..kje je bolj ugodno?ali kje imate?

tuš (19%)

mobitel (33%)

simobil (43%)

drugo (4%)

Število vseh glasov: 99

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!