Pikabu
|
Mi smo sicer že nekaj časa doma. Sem morala oba spravit spat, pa kar nič se mi ne da. Noč je minila brez posebnosti. Mislim, da smo jedli na tri ure, se sploh ne spomnim več, oz. se mi ne da več gledat na uro. Dopoldne smo se odpravili do Merkatorja na čvek, pa komaj do tja in nazaj prišli. Najprej je Ema doma kvačkala kot vedno, ko je treba kam iti, potem so pa še pločniki tako slabo spluženi, da je groza. Pred našo hišo so lepo, zato smo tudi šli z vozičkom, po cesti do Merkatoja pa na eni strani sploh niso, na drugi zelo slabo. Je bil kar podvig. Je pa bilo potem na klepetu toliko bolje. Škoda je bila le, da je začelo vmes zelo snežiti in je altati kmalu odšla domov, a ni minilo veliko časa, ko je nehalo. altati, upam, da še prideš na Jesenice. Jutranje budenje: tudi pri nas mali zjutraj vztraja, da mora mami zgodaj vstati, on pa potem zaspi nazaj. Je pa fino, ker on ravno zaspi nazaj, ko se Ema zbudi, tako da lahko njo v miru zrihtam. Lu, imate pa tudi smolo, da vas tako nateugje s stanovanjem. Upam, da se vam dobro reši. Glede dude: Ema je bila sicer manjša, takoj po 1. roj. dnevu. Je tudi res, da jo je imela zelo malo, v avtu, pa za zaspat. En večer sem se tudi odločila, da ji je pač ne dam, pa ni spraševala za njo, ker ni znala, dala sem ji pa zajčka, da ga je objela, stisnila k sebi in zaspala. Mogoče je bilo dve, tri noči malo joka, ampak res malo, se niti ne spomnim natančno, kasneje pa ni bilo nobenih problemov več. Glede vztrajanja: če imamš živce, potrpljenje, vztrajaj. Pomojem je vse od tebe odvisno. Če pa tebe še bolj nervira, pa ji daj nazaj, pa poskustita, ko bosta obe pripravljeni. Piskot, jaz ga imam tudi zgoraj, Maks pa navadno spi pri glavnem vhodu spodaj, v vozičku, kjer je hladneje in imam baby fon.Ema pa spi tukaj zgoraj in sem v bližini, ker spi brez pleničke, da jo lahko takoj nesem na stranišče, če jo prime. Sicer pa vedno, ko kaj gor pridem, četudi samo kaj iskati, na hitro pogeldam, če je kaj novega napisano. Je pa res, da zdaj berem samo našo temo, če imam slučajno čas, grem še kakšno drugo, sicer pa za druge forume ni več časa. Moci, za trakec, zdaj je pa tudi pri tebi v redu. clody, pridemo na Bled, takrat nam pa ne uideš. za lepotički in cukri: Gajo in Tino. Ful luštne slikce. Srečanje v sredo: se strinjam z Gayo, vse je odvisno od vremena. Za vse, ki nimate snega, skomini: Slike okoli našega doma bom pa poskušala zvečer dati, če bo možek pri volji jih prenesti. Zdaj sta pa oba sončka budna, gremo pa železnico sestavljat. Tisto, ki jo mami zna...