|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
24.1.2007 12:25:06   
vava
Na hitro user posted image :
Čestitke AKI in Andražu user posted image
Altati bom si vzela čas in napisala kaj več iz RA. Mogoče najbolje nasldnjo sredo, ko jo imamo naslednjič in bom vprašala vse živo. Si delam kar seznam vprašanj. Če bi še katera žalala, da kaj vprašam pa naj mi vprašanje pošlje na zs. Mislim pa da je dvigovanje za rokice prepovedano!
Včeraj sem od sodelavcev dobila bon za wellness center in grem danes na hitrico na peeling obraza z masažo. Častim tudi taščico, ki je bila zdaj 10 dni pri nas fullll pridna in danes odhaja. Potem mi bo ostalo še kar veliko od tega paketa (masaže,savna, blato ....), kar bom pa drugič izkoristila.
Čestitke tudi Moci za izpit.
Srečanje v Lj. naslednjo sredo: Ob 14h imamo RA. Jaz bi raje dan prej ali kasneje, če gre. Sicer bova pa samo za kakšno uco uletela.
V Lj. še nič snega.
Šibam se razvajat (sva naročeni ob 13h)
lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
24.1.2007 13:01:43   
tasha23
Na hitro poročilo obsika pediatra kasneje pa pridem še brat:
torej vse ok, veliki 63cm težki 5530g - zelo šlang user posted image .

Tati ga je držal pri cepljenju, jaz pa jokala z Gaelom ko ga je zabolelo. Po cepljenju še malo jokcal nato pa zaspal in spal cca 2 urice... Zdaj pa je ok - malo ga še moti in se pritožuje, pa jest noče kot ponavadi. Bomo vidli čez dan.

Se beremo še kaj kasneje.

Lp

tashauser posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
24.1.2007 13:06:22   
Anonimen
joj a se ful jokajo k jih cepjo...user posted image

(odgovor članu tasha23)
  Neposredna povezava do sporočila: 3453
24.1.2007 13:07:21   
mtina
Hej!

Samo na hitro odgovorim:

- dojim ne.
- stara 25 let
- imam sina Žana

Potem pa še kaj več.

Lp, Tina

Sonce!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
24.1.2007 13:17:34   
Clody
Aki, eni jokajo ful eni manj, eni nč.

Nejc je zajokcou ko je cačutu tekočino pa sm ga prec prjela in je blo OK.

Me pa že  zdej skrbi drugo cepljenje!

18.10.2006 se nam je pridružil Nejc!

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
24.1.2007 14:14:32   
gaya

Punce jst sem zdaj s kavice. Ja hudiča kaj ste nestrpne, mi tri dolg kofetkamo in čvekamo user posted image . Saj res, na clody smo pa pozable, jao, ne nas za ušesa, naslednjič velja. Vse ki danes niste mogle, kr zraven.

Glede naslednje srede pa tkole, če bo vreme le držalo, pa če me bo altati vzela vmes na postanek, da Gajo spedenam, ker drugače se moja princeska zdere ko sam user posted image . Pa seveda, če lahko vozim za Pikabu user posted image , ker drugače ne grem, če ne gre ona, ha user posted image .

altati, ti lisica ti, sam a veš kaj, tud midve sva tm nekje, se je skrivalo med kombinizionom user posted image , ups, nisem zanalašč user posted image . Pa k sva se zbasali v avto sem ji prej seveda kombinizion nataknila, in valda sirena in seveda se je drla dokler se nisva začeli pejat, zdaj sem jo pa kr z lupinico gor prvlekla in jo bom uvajala na lupinico, ker je čist živčna k more bit not. Smo ona se zdaj smeji in se ful premika da se ruka user posted image .

@lina mi mamo laminat, ja bukov je, samo odsvetujem. Če imaš možnost daj raje ploščice s talnim gretjem spodaj, ker po laminatu je skoz prah, pa sesam 2x na dan user posted image , če bom kdaj mela hiško, bom sigurno mela ploščice povsod, pa š lepše se pomijejo, ker meni se po laminatu skoz eni štrajfni poznajo, al pa jst ne znam pomivatuser posted image

zdaj grem pa kuhat.

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
24.1.2007 14:20:16   
Arabela
AKI se iskreno opravičujem... ampak želje veljajo....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
24.1.2007 14:21:57   
Arabela
Naša je pa včeraj prvič dudo zgrabila in je dudala dudala dudala.. dobrih 15 minut...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... si je mamina joškica malce spočila user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
24.1.2007 14:36:28   
gaya

v albumu imaste fotke s kavice user posted image , upam da nista jezni, ker sem vaju mal razkazala user posted image . geslo je isto.

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
24.1.2007 14:45:22   
Anonimen
oh arabela dj nehi sj kul...sm te mogla mal pohecatuser posted image

(odgovor članu gaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 3460
24.1.2007 14:47:52   
Anonimen
gaya..jz ne vidm fotkic....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3461
24.1.2007 15:03:40   
gaya
zdaj pa bo, sem že zjutraj neki ušpilala, je pol slikc manjkal, zdaj bo pomoje vse.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
24.1.2007 15:23:30   
Anonimen
ja zdh sm vas pa vidla.....super kofe....ni kj.......a ste ble samo tri al kaj??

(odgovor članu gaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 3463
24.1.2007 15:26:44   
gaya
Ne blo nas je 7 user posted image , od tega pa res 3 RR-jevke user posted image . Naslednjič jih bomo probali več zvlečt. Srčno upam, da bo v sredo šlo.

Tko kosilo se kuha, Gaja spi, jst pa kje drugje kot za computerom. Eh ja, bo že. Mal se moram v roke vzet in se spravit pospravljat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
24.1.2007 15:29:44   
Anonimen
ja sm jz naseldnič grem samo če ne bo kje prav delč...pa da se mi oko pozdravi.,....

(odgovor članu gaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 3465
24.1.2007 15:46:49   
Pikabu
Mi smo sicer že nekaj časa doma. Sem morala oba spravit spat, pa kar nič se mi ne da.

Noč je minila brez posebnosti. Mislim, da smo jedli na tri ure, se sploh ne spomnim več, oz. se mi ne da več gledat na uro. user posted image Dopoldne smo se odpravili do Merkatorja na čvek, pa komaj do tja in nazaj prišli. Najprej je Ema doma kvačkala kot vedno, ko je treba kam iti, potem so pa še pločniki tako slabo spluženi, da je groza. Pred našo hišo so lepo, zato smo tudi šli z vozičkom, po cesti do Merkatoja pa na eni strani sploh niso, na drugi zelo slabo. Je bil kar podvig. Je pa bilo potem na klepetu toliko bolje. Škoda je bila le, da je začelo vmes zelo snežiti in je altati kmalu odšla domov, a ni minilo veliko časa, ko je nehalo. user posted image altati, upam, da še prideš na Jesenice.

Jutranje budenje: tudi pri nas mali zjutraj vztraja, da mora mami zgodaj vstati, on pa potem zaspi nazaj. Je pa fino, ker on ravno zaspi nazaj, ko se Ema zbudi, tako da lahko njo v miru zrihtam.

Lu, imate pa tudi smolo, da vas tako nateugje s stanovanjem. user posted image Upam, da se vam dobro reši. Glede dude: Ema je bila sicer manjša, takoj po 1. roj. dnevu. Je tudi res, da jo je imela zelo malo, v avtu, pa za zaspat. En večer sem se tudi odločila, da ji je pač ne dam, pa ni spraševala za njo, ker ni znala, dala sem ji pa zajčka, da ga je objela, stisnila k sebi in zaspala. Mogoče je bilo dve, tri noči malo joka, ampak res malo, se niti ne spomnim natančno, kasneje pa ni bilo nobenih problemov več. Glede vztrajanja: če imamš živce, potrpljenje, vztrajaj. Pomojem je vse od tebe odvisno. Če pa tebe še bolj nervira, pa ji daj nazaj, pa poskustita, ko bosta obe pripravljeni.

Piskot,
jaz ga imam tudi zgoraj, Maks pa navadno spi pri glavnem vhodu spodaj, v vozičku, kjer je hladneje in imam baby fon.Ema pa spi tukaj zgoraj in sem v bližini, ker spi brez pleničke, da jo lahko takoj nesem na stranišče, če jo prime. Sicer pa vedno, ko kaj gor pridem, četudi samo kaj iskati, na hitro pogeldam, če je kaj novega napisano. Je pa res, da zdaj berem samo našo temo, če imam slučajno čas, grem še kakšno drugo, sicer pa za druge forume ni več časa.

Moci
, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za trakec, zdaj je pa tudi pri tebi v redu.

clody, pridemo na Bled, takrat nam pa ne uideš. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za lepotički in cukri: Gajo in Tino. Ful luštne slikce.

Srečanje v sredo: se strinjam z Gayo, vse je odvisno od vremena.

Za vse, ki nimate snega, skomini:

user posted image

Slike okoli našega doma bom pa poskušala zvečer dati, če bo možek pri volji jih prenesti.

Zdaj sta pa oba sončka budna, gremo pa železnico sestavljat. Tisto, ki jo mami zna... user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
24.1.2007 15:47:12   
@lina
gaya, hvala za odgovor. Ne, saj laminat odpade pri nama v vsakem primeru. Imeli bomo nekaj parketa in nekaj ploščic. Bolj me je zanimala barva, da si lažje predstavljam barve določenih vrst lesa... Hvala!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
24.1.2007 15:50:29   
tasha23
Evo mene nazajuser posted image

Gael je ponovno zaspal user posted image - bogi tako joka danes in sploh ne kot bi moral - joško ves čas zavrača user posted image
Še dobro, da je moj user posted image  doma z mano, ker bi danes samo jokala in bila neznosna... Sicer je Gael na trenutke prava faca in dobrovoljček user posted image , sam kaj ko ga zaboli pa joče, da je prav grozno poslušat... Prej se je tako spotil, da je bil čisto moker...

Za zobek pa... rekla je, da še nekaj časa ga ne bo ven, da se sicer vidi, vendar... bo treba še malo potrpet user posted image

Oj ali katera ve kdaj je drugo cepljenje? Kaj že naslednja posvetovalnica? UPAM, DA NE TAKO HITRO.

Aja, glede GH: sem vprašala pediatrinjo in je rekla, da če želim lahko počasi poskusimo, glede na to da že zdaj dodajam umetno mleko... om vidla kako se bova z atijem zmenila

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
24.1.2007 16:02:56   
tasha23
Kakšna lepa princeska: Gaja je prava cartica user posted image

In tudi ve na kofetku ste luštne, le nisem sigurna kdo je na slikah: Pikabu, Ema in Maks, kaj pa ta druga?  RADOVEDNAAAAA user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
24.1.2007 16:03:16   
@lina
Ej Pikabu, večkrat si že omenila Emino popoldansko spanje, pa me zanima koliko ti spi podnevi - se mi zdi da gre bolj pozno popoldne...? Naš v vrtcu sicer spi dobri dve uri, doma ob vikendih pa potegne tudi 3 ure ali pa še malo čez... in se mi zdi, da če se ful zavleče v popoldne, da ga težje spravim zvečer spat... Je tudi pri vas tako?

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
24.1.2007 16:09:03   
Maxica
Gaya, tudi jaz bi geslo, proosiiim.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
24.1.2007 16:30:03   
Clody
Jaz tud gesla prosim!!

18.10.2006 se nam je pridružil Nejc!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
24.1.2007 16:30:10   
gaya

Ta druga je naša legenda oktobrk in legenda na sploh - altati user posted image user posted image . Mene pa ni, hihi. Me ma Pikabu na slikah, sicer pa nič ne zamujate, če me ne vidite, fotogeničnost na psu user posted image .

Gaja še vedno spi, odkar sva prišli domov. Očitno sta jo dva fejst fanta čist utrudila user posted image , me skrbi da ne bi menjala noč in dan. Če bo šlo predolgo bom začela nalašč mal ropotat user posted image . Itak bo pa kmal lačna. Upam.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
24.1.2007 16:46:35   
Arabela
Tasha, naslednje cepljenje je čez 6tednov, naslednje pa mislim pri 6mesecih... posvetovalnico smo imeli nazadnje pri 3mesecih, nato pa je pri 6mesecih...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
24.1.2007 16:47:50   
Anonimen
punce pejte gledat NODIJAuser posted image user posted image

(odgovor članu Arabela)
  Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Pismo otroku ob začetku šolskega leta
Kaj sporočiti otroku ob začetku šolskega leta, ki veliko staršev in posledično tudi otrok spravlja v stisko?

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?