Pikabu
|
Danes je pa kar eno zatišje tu gor. Kje pa ste vse? Mojedva spita, se jima bom kar pridružila, pospravljeno imam vse, za kosilo priravljeno tudi, natelovadila sem se, torej: Moci, tvoja Zoja je pa res fletna. Maxica, 10 minut čisto lepo zdržim, pa res pazim, da imam enakomeren tempo. Včeraj nisem imela pojma, kako naj delam, sem kar po občutku, potem je pa bilo. Imam pa namen vsaj dvakrat na dan iti gor po 10 minut. Če mi bo pa kaj časa ostalo, bom šla pa še večkrat, ampak po manj. Imamo pa mi takega, da tudi roke delajo, če se držiš za tiste ročaje, samo jaz jih imam raje na mirujočih ročajih, ker so senzorji za utrip gor, da si to kontroliram. Je pa prav luštno, moram reči, zdaj že uživam, pa gledam skozi okno, ker je ravno cesta in malo spremljam, kaj se dogaja. Zvečer si pa luč spodaj prižgem, pa je ravno dovolj svetlo, da jaz vidim monitor, mene pa skozi okno ne vidijo. AKI, jaz z Maksom nisem bila zunaj, ampak zato, ker je že prej zaspal v vozku, z Emo sva pa šli ven, ampak samo na dvorišče in sva Maksa pustili kar noter. Če bi se pa odločila za sprehod, bi pa šli vsi. Me je mikalo s kengurujem, samo dokler niso pločniki urejeni, ne bomo šli, ker bo pomojem malo težko malega nostiti, pa Emo zraven loviti. Čim pa pločnike uredijo, gremo sigurno z vozički ali kengurujem. Zdaj pa res grem .