Pikabu
|
Sem se sedaj spomnila. Pri nas je vse krasno in lepo kazalo, kar se dostave, pa montaže tiče. So naju dosti prej klicali, da jo bodo dostavili, kot so sprva rekli. Pa so tudi jo, le en del pulta je manjkal. So rekli, da bo tudi kmalu. Potem je bil pa tako vroč junij in jim je v tovarni odpovedala ena mašina prav zaradi vročine in so čakali, da so uvozili iz Italije nov del za tisto mašino. Komaj, komaj so pravočasno dostavili še tisti del pulta, montažer pa ni hotel prej priti, dokler ni bilo vse dostavljeno. Potem je pa bila zadnja nedelja pred pooko, bodoči mož pa ves živčen, da bo nekaj narobe, v ponedeljek naj bi namreč prišel šele montirat. Pa sem ga mirila, da bo vse v redu, v ponedeljek, pa klic. Je imel prav, njegov občutek je kar dober. Montažer si je zvil nogo in ni mogel priti, možek je pa imel vsega dosti in je naredil celo uzbuno na Svei, potem je pa v torek vseeno prišel. V četrtek smo kuhinjo čistili, v soboto sva se pa poročila. Za las je šlo, da je bilo vse narejeno. Sem se tega zdaj spomnila, ker se ravno o kuhinjah pogovarjamo, pa slike sem gledala s poroke.