tinaaja
|
Meaa, pa to je bila pa tako lepa novica za dobro jutro. Tok sem vesela za vas Ja, take in podobne izkusnje ti dajo zelo dobro vedeti, kok si havlezen za zdravje in dzravega otroka.. Super res!!! Juhuhu objamcek in pujski za sreco Jeee rekord bo padu Bravo punce za odlocitev. Anja, povej, da morajo nastimat prstor tko, da nas bo slo vsaj 10 mamic z vozicki pod deznike Roiboos imajo ziher v sparu in v trgovihan s cajina G ala cajnica, city park,... No tkole, prej v celem dnevu nisem nacrpala 40ml, vceraj zvecer 100ml. Sicer filinga nisem imela, da imam kaj vec mleka, ampak ... ANJA - pol je cel dan super zizala. vmes je padla ena parkrat v emocije, pa se je po 15s vsakic umirila innapad na zizo zvecer sem se pa jaz odlocila, da bom crpala, da priblizno vidim, kaksna je zadeva, tko da je b dobila dodatek. in zakljucek - mali se ne da vlect bomo vidl, kako bo naprej, ne da se mi vec sekirat dobr shopingiraj, jaz grem tud v BC danes po uno prevleko za lupinco, sterilizator, plenice,... leina, dobr opravi. brina je podrla rekord - 9 - 8:45 z dvema dojenjema vmes ce ne bi sla jaz ob 24 spat, bi bila naspana Zan vse najboljse
< Sporočilo je popravil tinaaja -- 24.5.2007 9:00:16 >
|