|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
24.5.2007 0:27:24   
Pikca
Sezam, pa res, kar 3 zdravnice mava isteuser posted image  

Draja, super, da je bolje. Nisem vedela, da so lahko AD3 krive za bruhanje, ravno te dni bomo probali tudi mi s prvo kapljico.

čveke, user posted image za rekord! Naslednjo sredo pa jaz tudi pridem!

...pa eno bolhouser posted image

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
24.5.2007 0:36:03   
Pikca
Meaa, super, da so izvidi dobri!!! o, kako sem veselauser posted image  So bili pa tile dnevi eni najhujših v tvojem življenju, kaj? Lan je pa pravi sonček!

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
24.5.2007 1:14:18   
Anonimen
meaa user posted image user posted image user posted image olajsanje neksoncno a ne,super,res sem vesela za vas!!!!user posted image user posted image user posted image drzimo pesti se za jutri oz danes user posted image lepe slikceuser posted image , s emi zdi,da imata vas Lan pa nas Tai istega frizera user posted image

Hana Re je prava principesa user posted image

kolikor toliko sem vas danes uspela prebrat,zdaj sibam v mizule, ob devetih pa imam G,aja pa se tole od sobote piejm rooibos caj in od vceraj naprej nacrpam za ene 30ml vec na vsaki straniuser posted image

nocka

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2353
24.5.2007 6:47:35   
amy26
Naslednjo sredo tudi midve z Elo prideva, če bo le lepo vreme in če bomo vsi zdraviuser posted image

Leina, kje si kupila Rooibos čaj

Meaa, za dobre rezultateuser posted image user posted image user posted image  držimo pesti še naprejuser posted image

Draja, tudi men je Aleks bruhal ko sem mu dajala kapljice AD3, kokr sem nehala je vedno čudežno nehal, tako da res bolje da prešaltate na kake druge.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
24.5.2007 8:23:37   
A-N-J-A
Evo ko se spravim kaj napisat mi pa vn vržeuser posted image .
Na hitrco:
meaa superca za Lana,sem ful vesela,pa tud naprej bo vse ok boš vidlauser posted image .
tinaaja
kako sta se z Brino zrihtale zvečer,a je ubogala mamico,al ti je živčke kravžlala.
Zdaj pa v šopinguser posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
24.5.2007 8:29:07   
Anonimen
amy26 ta caj dobis v vsaki trgovini,so tudi razlicni proizvajalci.Te sem kupiala v dm,podravka jih tudi ima te dobis v mercatorju,tusu.V vsaki kolikor toliko zalozeni trgovini jih dobis,pa razlicni okusi so...
http://www.drogakolinska.si/sl/blagovne_znamke/topli_napitki/1001_cvet/rooibos_caj/rooibos_caj/

jaz pa sibam k G zdaj..skrat pa ostane v varstvu pr atiju,mami je napumpala tolk mleka da lahk zvecer pridem nazajuser posted image ....

(odgovor članu amy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 2356
24.5.2007 8:36:59   
tejčica
Čestitke Žanu (Barči78) za 3 mesece.user posted image user posted image user posted image

Včeraj sem bila pri G in vse je ok. Zaščita pa zaenkrat kondom. Svetoval mi je mireno, inekcijam ni preveč naklonjen, tabletk pa ne prenašam dobro. Bomo še videli kako in kaj.

Naš mali je to noč spal od devetih zvečer pa do sedmih zjutraj neprekinjeno.  Zlato user posted image  moje. Saj noči pri nas nikoli niso bile problem, sem pa vesela da je začel bolj zgodaj hodit spat. Ga raje zmanjka že pred deveto, kot pa kasneje.user posted image

Jutri pa šibam na Gorenjsko.user posted image  In to že zjutraj. Taja ne gre v vrtec in štartamo takoj ko maledva vstaneta. Gremo pa sami trije, ker če mojega čakam da bo imel čas, bomo šli gor enkrat poleti. Taja vsako jutro in desetkrat čez dan vpraša kolikokrat gre še spat da gre njene gorenjce pogledat. Pa že dva dni ima igrače za s seboj pripravljene. Je bila navajena da gremo gor vsak drugi vikend in ima že pravo abstinenčno krizo.user posted image

Meaa, super da so izvidi dobri in držimo pesti da tako tudi ostane.user posted image
Draja, user posted image  da  je Živa bolje.

Čestitke vsem za uspešno pridobivanje teže in pridobljene cm.

Sedaj pa šibam malega uštimat da greva ven preden bo zunaj savna. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
24.5.2007 8:50:40   
amy26
Leina hvala za linkuser posted image

čestitike Žanu tudi v našem imenuuser posted image user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
24.5.2007 8:55:49   
draja
Čestitke Žanu!!!

Meaa super, super za lepe novice!!! Trdno verjamem, da bodo tudi vse nadaljnje novice ok in se ta nočna mora za vaju zaključi.

No, tudi jaz nisem vedela, da lahko AD3 povzroči bruhanje, ampak zdaj ko sta to potrdili tudi Sezam in Amy pa sem prepričana, da je bilo to včeraj razlog. Po svoje sem kar vesela, ker vem kaj je bilo krivo in se bomo temu na daaaleč izognili.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
24.5.2007 8:57:45   
tinaaja
Meaa, pa to je bila pa tako lepa novica za dobro jutro. Tok sem vesela za vas user posted image Ja, take in podobne izkusnje ti dajo zelo dobro vedeti, kok si havlezen za zdravje in dzravega otroka.. Super res!!! Juhuhu objamcek in pujski za sreco
user posted image
Jeee rekord bo padu user posted image user posted image Bravo punce za odlocitev. Anja, povej, da morajo nastimat prstor tko, da nas bo slo vsaj 10 mamic z vozicki pod deznike user posted image

Roiboos imajo ziher v sparu in v trgovihan s cajina G ala cajnica, city park,... No tkole, prej v celem dnevu nisem nacrpala 40ml, vceraj zvecer 100ml. Sicer filinga nisem imela, da imam kaj vec mleka, ampak ...

ANJA - pol je cel dan super zizala. vmes je padla ena parkrat v emocije, pa se je po 15s vsakic umirila innapad na zizo user posted image zvecer sem se pa jaz odlocila, da bom crpala, da priblizno vidim, kaksna je zadeva, tko da je b dobila dodatek. in zakljucek - mali se ne da vlect user posted image user posted image user posted image bomo vidl, kako bo naprej, ne da se mi vec sekirat user posted image dobr shopingiraj, jaz grem tud v BC danes po uno prevleko za lupinco, sterilizator, plenice,...

leina, dobr opravi.

brina je podrla rekord - 9 - 8:45 z dvema dojenjema vmes user posted image ce ne bi sla jaz ob 24 spat, bi bila naspana user posted image

user posted image   Zan vse najboljse user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 24.5.2007 9:00:16 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
24.5.2007 9:05:23   
amy26
Tinaaja, torej jasminovo olje in čajček očitno deluje, če ne drugače pa vsaj na psiho in pol je res več mlekcauser posted image .

ANJA, Tinaaja uživajte v nakupu

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
24.5.2007 9:18:38   
skačica
Dobro jutrouser posted image !

Tud mi smo prespali noč kar dobro.

Najprej pa:meaa, sem tako vesela, da je do sedaj vse ok. Za naprej pa ti pošiljam še nekaj user posted image user posted image user posted image user posted image . Verjamem, da bodo tudi drugi testi pokazali, da je z malim vse okuser posted image .

Roiboos čaj- ga že imam, samo še skuhat si ga moram. Če pa res tko pomaga pa super. 

Evo, Iza se je naveličala igralnice po 5 minutah, je že pri meni v naročju, drugače pa tko užaljeno joče, da je joj.

Smo včer nakupoval, za malo nogavičke smo pa pozabil kupituser posted image  in moram it dons nujno ponje pa po plenice. Ga ni dneva, da bi se izognila trgovin. Meni pa mukauser posted image user posted image user posted image
Mislim, da bom zdele šla h kolegici na kavico, ona pričakuje dojenčka v novembru, dol bo pa prišla še moja sestra s svojim sončkom in bo spet luštno.

Obljubim, da kmalu začnem pisat diplomo pa saj v taki vročini ne more človek sploh jasno razmišljat, kajneuser posted image user posted image user posted image  Mah, bom že.

Še vedno čakam Ab trainerja za moje mišiče  pa ga ni od nikjer. Bom dons mal poklicala, da vidim kaj je zdaj to. Moje mišice čakajo.user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
24.5.2007 9:22:53   
Barči78
meaa - ful sem vesela za vas, da so izvidi v redu, še jutri dobro zrihtajte. Te tolk razumem v tem momentu kako se počutiš, da kar jočem zraven, ko berem kaj prestajate. Sploh pa, ker bo jutri minilo 2 leti, odkar sem sama to dajala skozi, samo pri meni še to niso vedeli, če bo deklica sploh preživela. Tko, da ostanite močni za fanta, danes se res veliko stvari poštima, tko da kar pogumno dalje. Drugače je pa naša punčka imela možganske krvavitve, pa danes nima posledic, sicer sva do enega leta hodili na nfth, sedaj pa samo še čakamo do tretjega leta, da vidimo, ali je samo živahna in zvedava deklica, ali pa morda HA. Bo že, važno, da jo vsak dan lahko močno stisnem h sebi in ji povem kako rada jo imam.
Drugače je pa vaš Lan pravi cukerček. user posted image user posted image user posted image

Držim pesti jutri za vas. user posted image user posted image user posted image

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
24.5.2007 9:41:04   
Barči78
Pa srček moj zlati, vse najboljše za tri male svečkice, pa enega velkega cmoka od mamice. Rada, rada te imam. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa hvala vsem za čestitke mojmu srčku.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
24.5.2007 9:59:16   
erna14
meaa:bravo za vaju,sem full vesela user posted image user posted image user posted image

prosm ce mi kaka da dobr nasvet kaj naj jaz z mojim pikcom je revcek prehlajen skoh kiha,pa kaslja ampak hvala bogu vrocine nima a ima kaksna kak nasvet

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
24.5.2007 10:11:17   
Pikca
Žan, vse najboljše!

Obljubim, da kmalu začnem pisat diplomo pa saj v taki vročini ne more človek sploh jasno razmišljat, kajne Mah, bom že.

user posted image user posted image user posted image  jaz sem tud v tej fazi... tista 2 dni ko je bilo slabo vreme, sem se sicer res lotila, zdaj pa spet nič od meneuser posted image . Čakam, da bo spet dežuser posted image .

Včeraj ni bilo nič s popoldanskim šopingom. Je moj tak fris naredil, ko sem mu predlagala, da je še mene minilo. Za kazen grem pa zdele mal v domžalski Osh Kosh pogledatuser posted image

Danes popoldne bom pa tudi jaz končno prišla do frizerja - skrajni čas. Sem si zrihtala 2 varuški - poleg mojga še babico, da bosta obvladala obauser posted image

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
24.5.2007 10:57:22   
skačica
sem že nazaj. Eno uro sva ble zunaj pa je tako vroče, da mi še na misel ne pade, da bi šla kam. Tako kavica pri kolegici odpade, mogoče proti večeru, ko se vsaj dihat da.

Pikca, bova že, kajneuser posted image . Pa fajn zrihtaj pri frizerju, še prej pa lepo zapravljajuser posted image .

Sem klicala za mojo telovadno napravo in ni čudno, da je še ni, če sem jo pa naročila komaj prejšnji teden. Meni se pa zdi, da je vsaj 3 tedne od takratuser posted image . No, tam nekje drug teden bo verjetno, ta čas bom pa še zabušavala in se filalauser posted image user posted image user posted image

Žan, Iza ti pošilja čestitkeuser posted image .

Greva midve počivat, ker sem po eni uri hoje čisto fuč, kot kakšna 80- letna babica.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
24.5.2007 11:15:35   
Naomi
dan,
po krasno prespani noci...je mama Naomi nasmejana user posted image
...najprej user posted image user posted image user posted image user posted image za Lana mejckenga korenjaka k se tko bori...pa mamico Meao k je res maljon pogumna...res bravoooo user posted image ..pa drzimo pesti unaprej!!...
...zdej mam spet mau miru k mulc spi...sem pogruntala, da more dopoldne se ksne 2 urci odspat in to zdej prakticiramo...se dobr obnese..k pol mi vec ka za pol urce ne zaspi...ene 3x po pol urce se...tko da dopoldneve sva mi2 doma ;)...zgledauser posted image
...
..slikce vasih bonijev mejhnih so za pojest user posted image ...pa tok so mi kul cupkoti user posted image
...no, zdej grem pa mal likat, da se mal flat segrejem k se ni dost vroce user posted image user posted image
papa, l8r

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
24.5.2007 11:16:53   
Naomi
aja...pa Žanu naj naj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
24.5.2007 13:20:16   
cv105
meaa: bravo za lepe novice in držimo pesti, da bo tudi naprej tako.user posted image user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
24.5.2007 13:30:07   
Anonimen
naj naj Žanu za 3ico user posted image user posted image user posted image

VEC pa zvecer ko bo imel spet ati malo varstvo..zdaj pa sibam malo zalegnat zraven skratauser posted image

(odgovor članu Naomi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2371
24.5.2007 13:41:30   
A-N-J-A
Sem že nazaj,oz.sem šele zdaj nazajuser posted image .Obletala cel btc,mimo pixlauser posted image .kupila sem sebi japanke 2x,eli nogavičke nodi,sp.gatke nodi(ne vem kdaj jih bo rabila,ker ima še pleniceuser posted image ).boru bodi 3x in prevleko za maxi-cosi cabriouser posted image .Sem se ful nazaj držalauser posted image .

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
24.5.2007 14:02:14   
soncek78
Hello!

Meaa - Držimo pesti, da bo vse v redu.. user posted image user posted image user posted image  

Čestitke vsem mesečnikomuser posted image user posted image user posted image , tudi z nekajdnevno zamudo, saj do računalnika nisem prišla. Uffaaa!

Mi smo tudi pridni. Naša mala nina ponavadi od 21:00 pa do 6:00 zjutraj. Je pravi mali user posted image . L okrog 20:00 ima ponavadi sitno uro. Ne vem zakaj joče in tarna. Verjetno je polna vseh dnevnih vtisov in mora malo sprostiti odvečno energijo. Drugače je pravi cukrček.user posted image

Tejčica - Srečno pot na gorenjsko. Taja mora pa že biti neučakana, kaj!
Obalke - Jutri ne pride nobena na user posted image . Javite se kaj!

Lep pozdravček vsem!

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
24.5.2007 14:21:57   
Anonimen
Meaa, super, da je vse OK.user posted image

Žanu pa čestitke za 3 mesec!user posted image user posted image user posted image

Ste se pa tolk razpisale kot da ne bi bile včeraj na kavici in naredile dež.. kaj dež, celo nevihto!user posted image

(odgovor članu soncek78)
  Neposredna povezava do sporočila: 2374
24.5.2007 14:25:55   
Anonimen
Aja, pa še to mi dejte povedat... vse pravite, da greste s tamalim po štacunah... a se vam nič ne dere? No, naš da iz sebe hujši glas kot takrat ko pristaja letanosilka, pa še utišat se ga pol ne da... jaz z njim grem lahko samo na veselico zraven zvočnikov sedet, da ne preglasi vseg ostalega...

Pa dons je hudoooo tečn, tud po rokah mu ni dobr...user posted image

< Sporočilo je popravil jjasna -- 24.5.2007 14:26:44 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako poteka motorični razvoj otroka?
Preverite, kako poteka motorični razvoj otroka od rojstva do tretjega leta.
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?