|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
23.5.2007 15:29:43   
Pikca
Uffa, komaj sva ušla nevihti.
Sva s pregleda - mali je bil zeloo priden, celo smejal se je in šarmiral zdravnicouser posted image . Lepo se je poredil - ima 5.300 g, zrasel na 58 cm, glavca 40,5 cm, vse v redu. Sem kar rasla od ponosa, ko so ga tako hvaliliuser posted image .

(odgovor članu urskas)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
23.5.2007 15:42:38   
K_a_t_i
Jao, kok se je uscuser posted image ... Midva sva šla pol še v Mercator po kruh in sem prov norela iz avta pokat tamalga pa še cokenpok - so take kaplje letele, da bi naju lahk poškodoval, če bi kerga zadele user posted image

Naomi, se ti je že nehal kolcat? user posted image  Tok da se pohvalim - moj mulc je 3 ure spal na Bizoviku.

Zdele mu pa ni več všeč pod vrtiljakom, ga grem mal pocartat.

Later....

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
23.5.2007 16:03:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna

Pa lepo se imejte na babjem čveku! Samo pazite, da ne bo popoldne spet dežja!

Se mi je že zjutraj zdelo, da bo slabo vreme...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2328
23.5.2007 16:06:37   
*sonchek*
Huh, še dobro, da sem si premislila in nisva šla v šoping - sva ravno domov prišla, zaprla vrata, pa je počilo - grozna nevihta in toča! No, mulc je zdaj spet previt in sit, zdaj ima pa kratek popoldanski počitek.
Očitno smo tako čvekale, da se je uscalo user posted image

tinaaja - super, da si se znebila kakca - se je Brini dobro uspelo podelat user posted image

< Sporočilo je popravil *sonchek* -- 23.5.2007 16:07:29 >

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
23.5.2007 16:31:16   
sezam
Čestitke današnjim mesečnikom user posted image user posted image user posted image user posted image

Pikca - a hodita k Pretnarjevi? user posted image user posted image  za tak napredek - je že pravi dedec user posted image

Zgleda ste res dobr čvekale, ko je bla taka nevihta. Najprej je pa fulll pihal, potem pa tako lilo.

Našega je zgleda dopoldan kar dajalo vreme, saj ni skoraj nič spal, kar sploh ni značilno zanj user posted image . Pa zjutraj se je zbudil že ob 8 h (iz drugega spanja) user posted image  Sedaj pa spi že slabe 2,5 uri.

IZVIRNO SPOROČILO: jjasna

Postava - jaz nimam tolk viška kg (2-3kg) in bi lahko že kaj prednosečniškega spravila nase... no, sej kaj že, ampak je tko našponano okoli bokov in rite. A gre to nazaj al bo to kr tko ostalo? Drugače bom mogla gradeobo menat...

Ja se malo spremeni - saj pri meni je bilo tako, sedaj pa zgleda še bolj, glede na to, da imam samo +2 kg in nič ne gre na rit user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
23.5.2007 16:50:55   
draja
Pikca čestitke Jerneju in tebi za takoooooo lep napredek!!!!

Čveke dobro ste čvekale ja, da ste tako vreme priklicale. Midve pa še sploh nisva bile zunaj user posted image . A Brina ga je pa sračkala al kaj user posted image ?

Drugače pa sem danes prav žalostna - Živa že cel dan bruha. Komaj se priklopi na joško, že se odklopi in bruhca. Dvakrat je že ful v loku bruhala - enkrat ko je bilo že 45 minut od hranjenja. Se mi tako smili, ker se že cel dan ni pošteno najedla. Pojma nima kaj bi lahko bilo. A ima katera izkušnje s tem, da ste imeli kakšen tak bruhasti dan in kaj je bilo vzrok?

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
23.5.2007 16:54:58   
Pikca
Pikca - a hodita k Pretnarjevi?

K Pretnarjevi, ja. Vi tudi?

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
23.5.2007 17:06:07   
Pikca
Draja, če v loku bruha, bi jaz zdravnico poklicala. saj mogoče ni nič, ampak vseen... pa eno user posted image  da bo čimprej bolje!

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
23.5.2007 17:17:22   
tinaaja
A Brina ga je pa sračkala al kaj ?

brina je ornk odvalila sraco na desno stran plenice in cez user posted image predvsem po belih lanenih hlacah user posted image ampak res, vse slo ven, ko sem namocila v vanishuser posted image

draja, kontroliraj mecavo.. ce bi bila vgreznjena, pol je dehidrirana in jo je dobro peljat pokazat. nimam pa pojma, kaj bi lohk bilo. upam, da se ustavi. upam, da je vse ok.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
23.5.2007 18:04:05   
draja
Pikca, Tinaaja hvala. Sva se prej odločila, da če bi še v loku bruhala bi jo peljala k P,pa je potem samo še polivala, tako da upava, da ne bo več v loku bruhala. Drugače tudi kontrolirava mečavo in je OK. Saj sigurno poje več kot zbruha, samo vseeno mi je bad, ker je zelo majhne obroke danes, ker se kar odstavi. Zdaj je ravno spet jedla, pa upam da ne bo več bruhcala. Saj najhujše je bilo zjutraj in dopoldne tako da upam, da je mimo.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
23.5.2007 19:55:45   
Žabika
tinaaja: lepo, da je šla kakica ven - ti vsaj ne bo treba po nove hlače! user posted image

O, kako smo se fino imele danes v Bizoviku! No dež smo priklicale, ampak sej so ga itak že prej napovedovali!
No, nam je tudi dež prekrižal načrte in nismo šli v Tivoli! Iz Bizovika sem šla še na en obisk v Sostro, potem pa v najhujšem nalivu domov! Prejle sva pa še en ornk sprehod naredile, zdaj pa bomo šli počasi v mižule!

Slikice naše dvomesečnice si lahko ogledate v njenem albumu!

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
23.5.2007 21:17:20   
tinaaja
dajmo prispevat 0,5€ za otroke.. www.nivea.si/roke

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
23.5.2007 21:21:36   
amy26
Draja, te čist razumem kako ti je ko ti otrok noče jesti, mleka pa dovolj. To se je nama z Elo dogajalo 10 dni, šele zadnje tri dni lepo je, prej pa eno minutko pa se odstavi, pa spet čez čas eno minutko dojenja in spet jok, noče,...jaz sem bila že ful živčna in jo silila da je, vendar na silo žal ne gre. Zdej se zelo lepo spet doji in že trkam da tako ostane, ker zdej vsaj izprazni dojke prej pa še pol iz ene ni pojedla.

Pikca  super da lepo napredujeteuser posted image user posted image user posted image

Tudi mi smo bili danes pri P, tudi Ela lepo dobiva na teži, v enem mesecu je pridobila 900g tako da ima sedaj 4.820 zrastla je pa za 5cm, tako da je sedaj velika 58cm, torej 11 cm zrastla v dveh mesecih, je že kar dolginka.user posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
   [Brisano sporočilo]
23.5.2007 21:26:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu amy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 2339
23.5.2007 21:35:27   
draja
Amy čestitke Eli in tebi za lep napredek!!!! Je pa res zrasla - 5 cm v enem mesecu!!! Bravo Ela, ma čist manekensko postavo a?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
23.5.2007 21:39:41   
urla
Tinaaja - 3 x hura za vanishuser posted image user posted image user posted image

Žabika - omaka uspela, samo po mojem se malo prettiravala z vinom, ker je bilo malo kislo. Pojedli pa vseeno vse in še krožnike polizal. Jutri probamo še z jajčki.

Ljubljanske čveke - samo da ne pozabite, naslednja sreda v Bizoviku!!!!!!!

Pa čestitke vsem današnjim slavljencem!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
23.5.2007 21:40:58   
urla
Pa vsem v info - po mojem smo danes podrle rekord - dobilo se je kar 7 čvekic, zato je pa bila taka nevihta user posted image

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
23.5.2007 21:40:59   
Naomi
no tkole user posted image ,
sem skor bruhala od kolcanja user posted image ...zdej vem zakva se dobiteuser posted image user posted image ...
kati...jasno, da je spal tok casa, ce revez prej ni mogu u miru doma k ga okol vlacs :PP user posted image user posted image user posted image
...drgac sva sla pa mi2 pol za tolazilno nagrado u LJ k babi pa dediju, da sva mal razbila tole KR monotonost user posted image ...
...tuki u KR pa ni nch dezval, je ze uceriuser posted image ...pa iz LJ sva lih pobegnla...no okol 15h ni se nch letel dol u Sentviduuser posted image ...
...draja..a ste bols...boga mejckena kaj jo je to napadl revco...da niso tut nje opravlale babnce user posted image user posted image
...tejcica...ja zaspanca ja takrat k ni treba ( no sej je priden user posted image )...k nimava namena nkamor it je pa k cuk user posted image
...tko...razumem pa tut Brino, da se je mal umazala...k bele lanene hlace pa nkol ne pridejo dobr skoz...tut pr men user posted image
...aja...FORZA MILAN!!!! user posted image ...mi je Svit narocu nej gledam k ma on ene naloge za institut Jozefa Stefana za restuser posted image
no, nocko...1. user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
23.5.2007 21:55:07   
thaiss
...aja...FORZA MILAN!!!!

user posted image  user posted image  1:0 za Milan

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
23.5.2007 21:58:37   
tinaaja
Amy, cestotke za tako uspecno napredovanje male velike Ele user posted image

Sem ravno hotla it spat pa je na TV Na kraju zlocina, ki mi je super. Pri nas Brina spi, oci pa s kolegi gleda fuzbal. Tko da imam cas samo zase - redkost v zadnjih 2 mesecih.

Urla, morda po naslednjo sredo podremo rekord user posted image Ce izzovemo Amy, Naomi, Drajo (mozek ti da vozicek v avto, na bizoviku ti bomo pa me pomagale - v bistvu ga sploh ne rabis user posted image , ce je Ziva v lupinici), Pikca, Sezam, Gio, Meaa in ostala kompanija... user posted image Seveda vabljene tudi ostale neljubljancake.

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
23.5.2007 22:01:37   
skačica
hoj!

Ste mogle pa res dans prav na veliko čvekat, ker je tko bliskal, grmel in ulivaluser posted image user posted image user posted image .Uh, bom jaz res tud mogla enkrat zraven pridet. A bo to kar stalnica, da se boste dobivale ob sredah? Res fino, no.

draja- upam, da bo Živa jutri že kot nova in ne bo več bruhala.

amy26- super za tak napredek. Si kar predstavljam kako mamica raste, ko P hvali napredek malegauser posted image

Kati- nobene zamereuser posted image

Iza je pa dons full spala, upam, da ne bo zaradi tega noč boljuser posted image user posted image .
Smo pa šli do BC in je bogatejša mala za dva kompletka majčka in kratke hlačke, eno bodi oblekico in eno oblekicouser posted image . Komaj čakam, da jih operemo in sprobamo.Mami je bila danes skromna in si ni kupila ničuser posted image  in sem se tud odločla, da si ne kupim nobene cunje več, dokler ne izgubim teh 7-8 kiluser posted image .
Bom raje Izi kupila še kak poletni kompletek-kakšne jeans hlačke bi tud rada. Pa saj moram do Okaidija pridet, v BC tega nimajo.So pa ravno takrat tam okrog hodili naši politiki in je bilo vse povsod polno policajev in varnostnikov tako, da smo komaj prišli do BC. Svašta.
Gremo zdaj v mižule, ker Iza tudi že pančka.

Aja, Žabika, full lepa punčka je tale vaša Hana Re pa lepo ime ima tud. Je bilo tud pri nas v najožjem izboru.user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
23.5.2007 23:25:27   
draja
Žabika res je prava lepotička vaša Hana Re!!!

Hvala vsem za skrb - Živa je zvečer dvakrat skoraj normalno jedla in čisto malo bruhala, tko da upam da je najhujše za nami. Ne vem če je kakšna povezava ampak mi smo z AD3 za nekaj časa zaključili, ker je zadnjič tudi več bruhala ko smo ji dali poskusno kapljico. Jutri naročim Oleovit D3.

Bizovik ma jaz res pridem drug teden - z vozičkom ali brez. Ma ni šans, da zamudim še eno srečanje.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
23.5.2007 23:34:24   
tinaaja
no jutri pa bom zombi.. sem izbrala slike in jih ze vec kot uro poslja prek neta v izdelavo.. in jaz cakam.. ker nocem se enkrat dolocat velikosti in kolicine za 150 slik user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
23.5.2007 23:55:13   
sezam
draja - Lahko so za bruhanje krive tudi AD3 kapljice.

tejčica - ti pa vedno kake lušte delaš - če ne s pecivom ali torto, pa s sadjem

barči - mogoče ti bo tole kaj pomagalo pri odločitvi http://www.rentacomm.si/default.asp?mID=menu_kremina&pID=otroske 

Pikca - ja mi tudi. Imava vse zdravnike iste user posted image user posted image

user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
   [Brisano sporočilo]
24.5.2007 0:18:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sezam)
  Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?