|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
22.5.2007 22:12:09   
tinaaja
Meaa user posted image za izvid za CF, pa user posted image za CMV. Upam, da bodo posledice cim manjse  - drzim pesti!! A prenos virusa nate pa ni mogoc ali je zdaj ze izvenel? Meni je Lan deloval super, tko da res zelim, da bodo ugotovili, da ni kaksnih hujsih posledic user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sploh pa raje ne komentiram dejstva, kako naj bi dobil virus...  user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
22.5.2007 22:32:02   
Gio
pozdrav!

tinajaa-jaz imam enako lupinico kot ti in sem že pobrala ven tisti del z oporo za glavico in ritko, ker je to že prerasla in ji je bilo ful toplo v glavico. Noter sem dala zloženo ta malo brisačo, tako da ima podporo za ritko in lepo leži, ker je sicer sama lupinica zelo globoka pri ritki, ne? in čestitke za pridobivanje teže in dojenje brez nastavkov!!!user posted image user posted image

meaa-user posted image user posted image user posted image  držim pesti!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
22.5.2007 22:44:20   
dskubin
meaa - veš, da bomo še naprej stiskali pesti user posted image

Tia & Svit user posted image

< Sporočilo je popravil dskubin -- 22.5.2007 22:45:23 >

Neposredna povezava do sporočila: 2278
22.5.2007 22:51:10   
Anonimen
Sicer sem se že poslavljala, da grem spat, pa sem še tu...

Meaa - držim pesti, da bo čimmanj posledic.user posted image user posted image user posted image

CMV - sploh do sedaj nisem vedela, da kaj takšnega obstaja?! Je pa zanimivo branje: http://vestnik.szd.si/st6-11/727-732.pdf

Žabika - Če boš tekla boš mogla paziti, da boš še več kalorij zaužila na dan, drugače ti bo res začelo primanjkovati mleka.  Ker, če boš full športala je to potem enako hujšanju, saj telo rabi več. To lahko neugodno vpliva na sestavo mleka, saj se iz maščobnih zalog matere v mleko izločajo tudi nečistoče.

dojenje - en dober link: http://www.chicco.si/baza/chicco/upload/file/Prakticni_nasveti_dojenje.pdf

Tinaaja, mi imamo tudi brisačo po ritko v lupinici.

(odgovor članu Gio)
  Neposredna povezava do sporočila: 2279
22.5.2007 23:00:01   
draja
Meaa super, da ni CF, pa držimo pesti, da ne bo imel hujših posledic zaradi cmv. Drži se še naprej, mi smo z vama!!!!!

Dskubin čestitke za uspešno dojenje brez nastavkov!!! Dober feeling ne?

Kati ne nisem se hecala glede kil, res sem mislila, da vas lahko večina že obleče stare hlače. No zdaj ste me potolažile user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
22.5.2007 23:30:29   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

V Pixlu majo neko akcijo - če vzameš 3 kose, je najcenejši zastonj. Smo danes dobili prospekt, če bo kera šla.

Kje pa je Pixel? user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Žabika

kopalke: a ste že kej poskusile tiste iz prejšnjih sezon???

si ne upam, ker mi že tako ni nič drugega prav - edino trenirke in majčke  user posted image user posted image user posted image

meaa - user posted image user posted image user posted image  za izvide in močno držim pesti še za naprej. Drži se. Mi smo s tabo user posted image user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
22.5.2007 23:45:46   
Pikca
Meaa, še naprej stiskamo pesti za vašega Lana, da se bo čimbolje izteklo! Drži se!

Dskubin user posted image za dojenje brez nastavkov!

Tinaaja - tisti sedež za k vozičku za starejšega otročka je pa zanimiva zadeva, še nisem videla. Živa se kot dojenček nikoli ni pretirano rada vozila, smo ga skor nehali uporabljati pri letu in pol, zdaj ko se bratec vozi, pa bi se ona tudi. Tako, da zna tudi tebi še prav prituser posted image .
A Okaidi je na Viču pri Sparu, Pixel pa v BTC halaA, sem si prav zapomnila? Si mi lušte naredila z opisom Brinine garderobeuser posted image
Sicer sem danes v domžalskem BC za naša dva nekaj malega nabavila (spet 70 EURuser posted image ). Nas že poznajo po imenu, sploh ne rabimo več klubske kartice s sabouser posted image

Skačica,Žabika,... blagor vam za čisto stanovanje, pri nas pa zauser posted image , sej za čistočo se še nekak trudim, je pa vse nastlanouser posted image  ... mi kar ni obiskov za met. Sevede, ko sem pa raje na RR kot da bi se zdele spravla mal pospravljatuser posted image

U, a tok je že ura, grem spat, nočko!

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
22.5.2007 23:53:11   
Pikca
...aja, še to sem hotla napisat; sem v lekarni vprašala kakšno kremo za sončenje priporočajo za dojenčke in je rekla, da so boljše tiste, ki imajo mineralne filtre in se ne vpijejo. Je pa rekla, da naj bi jih 1x dnevno namazali tudi če so skoz v senciuser posted image

kopalkpa tud jaz raje ne probamuser posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
23.5.2007 7:37:25   
amy26
dobro jutro
za nami nikakva noč, Ela spala do 00.40 se podojila in zaspala do 1.30user posted image  in potem skos zbujanje na manj kot pol ure, če je pa napol spala je pa skos opletala z rokicama in komaj dihala ker jo je matral zamašen nosek, vmes sem ga spucala se 3x podojili, previli, dudo dajala ne vem kokrat,...  No zdej spi že 20 minut in upam da vsaj zdaj mal potegne da se lahko malo spočijem na RRuser posted image

Meaa, super za uspešen izviduser posted image , držim pesti za naprej da bi se še ostalo lepo popravlo in da ne bi bilo kakih posledicuser posted image

Tinaaja, sem prav vesela za vaju z Brino da ste tako lepo napredovali na težiuser posted image  le tako naprejuser posted image
A kej veš kje prodajao tak nastavek za k vozičku, ker je res zanimiva zadeva pa verjetno ne glih poceni.

Dskubin no super da se je vama tudi uspelo dojiti brez nastavkov

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
23.5.2007 7:42:18   
tejčica
Čestitke Živi (Force) za 3 mesece.user posted image user posted image user posted image

Čestitke Eli (Amy26), Nejcu (Dajadada) in Aneju (Slumpo) za 2 meseca.user posted image user posted image

Jaz imam pa danes končno G! Bi najraje prestavila, gre moj v Lj in bi šla malo zapravljat, ampak bi bila to že tretja prestavitev, tako da raje ne.

Dskubin, user posted image  za dojenje brez nastavka.
Meaa, super da ni cistična fibroza user posted image , za CMV virus pa držim pesti da ne pusti kakšnih posledic. Mislimo na Lana in želimo veliko sreče.user posted image user posted image user posted image

Tinaaja, čestitke tebi in Brini za pridno pridobivanje teže.user posted image

Takole pa se pocrkljata mojedva sončka.

user posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
23.5.2007 7:51:11   
thaiss
dobro jutro, mi smo že od petih gor
Jaz sem si zdej privoščla kavico, ampak bo premalo, ker je bla noč prekratka.
Matia veselo klepeta v ležalniku, mami pa ko zombi user posted image

Še vam skuham eno kavico user posted image

Vse naj naj današnjim slavljencem

NMJ : Živa in Neža user posted image user posted image user posted image user posted image
Force : Živa user posted image user posted image user posted image
Amy26 : Ela user posted image user posted image
Dajadada: Nejc user posted image user posted image
Slumpo: Anej user posted image user posted image

user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu m a j c i k a)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
23.5.2007 8:08:12   
tinaaja
amy, bugypod where to buy http://www.revelo.co.uk/international.htm

Neposredna povezava do sporočila: 2287
23.5.2007 8:13:27   
tejčica
Seveda čestitke tudi Neži in Živi (NMJ) za že 4 mesece!user posted image user posted image user posted image user posted image  
Thaiss, hvala za kavico. Ti si pa le privošči še kakšno&lt;img src="http://www.smeski.com/razni/prehrana/11445.gif" border="0" alt="www.Smeski.com\">');MM_setTextOfLayer('copytext2','','user posted image ');MM_goToURL('parent','#vnos')" height=101 alt="Klikni desni gumb miške in Shrani sliko kot!" src="http://www.smeski.com/razni/prehrana/11445.gif" width=36> , da ti oči ne "klocnejo skup".

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
23.5.2007 8:14:07   
tejčica
Kva pa je to ratal!?!user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
23.5.2007 8:18:05   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

amy, bugypod where to buy http://www.revelo.co.uk/international.htm

tole je v bistvu to http://www.revelo.co.uk/Where_to_buy.htm

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
23.5.2007 8:20:57   
dskubin
Dobro jutro, mam malce časa, ker moji še vsi spijo ;). Noč je bla kr u redu, no, glih za se hvalit tut ne, ampak sej bo boljš. Se bom že naspala (enkrat čez 15 let).

čestitke mini slavljencem:
NMJ : Živa in Neža user posted image
Force : Živa user posted image
Amy26 : Ela, Dajadada: Nejc in Slumpo: Anej user posted image

(odgovor članu Gio)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
23.5.2007 8:21:13   
dskubin
Mam zadnje čase ene probleme z RR. Dostikrat me vrže ven, pa se morem ponovno prjavljat, ko pa se prijavim, me vrže na tisto stran, ki sem jo zadnjo odprla. Kaj se vam tudi to dogaja?
Npr. zdejle sem se mogla 6x prijavit, da sem uspela prit do semle user posted image

< Sporočilo je popravil dskubin -- 23.5.2007 8:26:24 >

(odgovor članu Gio)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
23.5.2007 8:21:18   
amy26
tinaaja hvala za linkuser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
23.5.2007 8:24:08   
thaiss
Ljubljančanke lepo se mejte danes....pa da ne bote dežja priklicale user posted image  user posted image

Vse iz AV kluba; da bi se čimprej tako vozičkali:
user posted image
user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
23.5.2007 8:28:08   
tinaaja
user posted image user posted image user posted image Cestitke vsem danasnjim mimi slavljencem user posted image user posted image user posted image

Jaz sem oddala ob 5 mami in ze leti v pariz user posted image jaz bi tud sla spet mal v pariz,mora bit cudovit zdaj. Pol mi je uspelo se malo zadremat, ampak zgleda da brina ne bo baletka, ampak bo dobila crni pas v karateju, ekr ze zdaj obvlada mahanje z rokami.

Amy, upam, da cez dan ulovis kaksno urico. TAle buggypod men zgleda kul, cena pa je tko tko. recimo sprejemljiva, ce zadeva dobro deluje.  Oglje si na netu kaksen je sencnik za vozicek.. ogromen.

Pixel ni v hali A, v halo A je Iana. Pixel - gres mimo bauerja proti massu in se naprej proti salonu creatina in tam mal prej je velika pranzna tabla Pixel.

sirena...

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
23.5.2007 8:39:29   
amy26
Bi se vam danes pridružila na srečanju, vendar ob 12 uri imava z Elo kontrolo teže in višine pa še P jo bo mal pogledala ker je nekaj kašljala in hropela.
Tako da fajn se imejte.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
23.5.2007 8:45:54   
cv105
Čestitke vsem mini slavljencem od 21. marca do danes.user posted image user posted image

Mi2 sva bila včeraj sama v posvetovalnici.  Mali je vožnjo (25 km v eno stran) odlično prenesel in se izkazal kot dober sovoznik. Od zadnje P se je zredil se je za 910g (sedaj 4610, porodna 2700) in zrasel za 5 cm (56). Bila sva pohvaljena za tako težo user posted image user posted image user posted image . Predvem zato, ker se dojiva. Pa me je sestra 2x vprašala, če se res samo dojiva. Ne vem, a res ne zgledam kot da bi lahko dojila?????

Sicer je pa naša dr za pokozlat. Ampak ne bi o tem...

Sem ful vesela, da se lepo redi, ker ima take čudne prehranjevalne navade. Kar ne bi jedel, pa ne pokaže, da je lačen, pa afna se in pljuva ven. Ampak bruha pa ne. Nikoli. In top je baje dobro, ker vse, kar pa poje, pokuri.

Zjutraj se je zbudil ob 7.10 in pojedel, potem sem ga dala v dnevni v zibko, kjer opazuje en vrtiljak, ki sva ga z atijem naredila še v nosečnosti. Sva stiroporaste kugle pobarvala v žive barve in jih prilimala na obroč in obesila pod strop. Sedaj mu je to najbolj zanimiva igrača. Je tako počenjal v zibki, da sem stalno hodila gledat, če še skupaj stoji. Skače in brca notri, da cela zibka škripa.

Potem sva se previla in sedaj je v ležalniku ob igralnici zaspal.

Sem se odločila, da bova naslednji teden al pa čez 14 dni tudi mi2 prišla v Bizovik. Bova že kako čez najinih 55 km do LJ.user posted image user posted image

Bodite fajn in v senci. Danes bo vrooooooooooooooooooče.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
23.5.2007 8:53:49   
tejčica
A uganete s čim se ravnokar bašem?

user posted image  

Mmmmmmm kolk so dobre. Sem se včeraj cel popoldan na drevesu pasla, danes pa ponovim vajo.user posted image

Bi bil že čas da se Vid zbudi. Imam preveč časa za traparije.user posted image

< Sporočilo je popravil tejčica -- 23.5.2007 8:55:05 >

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
23.5.2007 8:56:48   
tejčica
Cv105, user posted image  za uspešno pridobivanje na teži.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
23.5.2007 8:58:39   
dskubin
punce, že dolgo nisem bla v Leclercu in tistih trgovinah tam na Rudniku. A je kje kaka igralnica za našega divjakca, če se slučajno odločimo spremljat očka na sestanek, pa bo mogla mami met roke kot Barbamama z obema?

Kaj pa v Sparu na Viču?

< Sporočilo je popravil dskubin -- 23.5.2007 9:08:57 >

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?