|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
23.5.2007 8:59:16   
tinaaja
svasta ...
user posted image Baby Dream Machine Soothe your baby to sleep with the natural motion they first experienced in the womb. Easy to use, rest the rear wheels of a pram or pushchair in the automatic rocker. Promotes peaceful, natural, healthy sleep. Two speeds. Suitable from birth to 3 years. Portable and fits most prams, pushchairs and buggies. Mains operated. £80.00
One Size Qty: 1 2 3 4 5 6 7

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
23.5.2007 9:01:09   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

punce, že dolgo nisem bla v Leclercu in tistih trgovinah tam na Rudniku. A je kje kaka igralnica za našega divjakca, če se slučajno odločimo spremljat očka na sestanek, pa bo mogla mami met roke kot Barbamama z obema?

zraven BC zunaj so neka igrala.

user posted image cv105,   za uspešno pridobivanje na teži.

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 23.5.2007 9:02:15 >

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
23.5.2007 9:07:44   
amy26
dskubin, na Rudniku v BC je zunaj igralnica za otroke drugje pa ne vem če je kje kaka

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
23.5.2007 9:11:01   
dskubin
jaz bi rabla nekaj notri, ker bo zunaj preveč toplo. Kam?

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
23.5.2007 9:18:54   
cv105
dskubin: na Rudniku je igralnica tudi (vsaj bila je) v Merkurju na vrhu ampak tam se bojim, da pa zate ni kaj dosti trgovin user posted image

V Šparu na Viču se mi zdi, da je ni.

Pa fin šoping ti želim!!

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
23.5.2007 9:31:14   
Naomi
dan,
mama Naomi je ready, sam otrok se spi...user posted image
a bo spet tko, da bo dons najdalj spal ;)...no...ce se zbudi ob zgledni uri sva tm...
...pa ne cvekejte prevec, lih tok, da bi sou vreme za ksne par stopinj dol user posted image ...
...ne vela s cesnam rajcat user posted image
...pa cestitke danasnjim sveckam!user posted image

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
23.5.2007 9:35:32   
Pikca
Čestitke mini slavljencem:
NMJ : Živa in Neža za 4 mesece
Force : Živa za 3 mesece
Amy26 : Ela, Dajadada: Nejc in Slumpo: Anej za 2 meseca!

Tejčica, zelo sta luštna tvoja miškolinauser posted image

Tinaaja, hvala za info, mogoče pa gremo popoldne v Pixel (če mojga uspem prepričat).  

Mi2 imava pa danes težko pričakovano prvo posvetovalnico.
Zdele pa mal pospravljam, dokler mali še spi.

Lepo se načvekajte v Bizoviku!

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
23.5.2007 9:36:22   
skačica
hoj!

Smo dobre voljeuser posted image , sva se z malo naspali.

meaa- bravo za rezultate preiskaveuser posted image user posted image user posted image  in verjamem, da bodo nadaljne preiskave pokazale, da mali ne bo imel posledic. Držim pesti tako kot vse ostale.

KATI- vem, da se piše NA Izlake, vendar večkrat avtomatsko pišem V. Tudi jaz sem se repenčila, če je kdo narobe rekel, ko sem še živela tam, zdaj pa sama velikokrat delam isto napako. Sicer pa itak tle ne pišemo pravilno slovnično, tako da se ni za sekirat, če kaj napišemo po domače, kajne?

cv105- čestitke za grame. Se mi zdi to tako pomembno, ker tudi sama komaj čakam posvetovalnico naslednjo sredo, da vidim, če naša dovolj pridobiva. Jaz mislim in upam da ja.

tejčica- nikar nas ne draži s češnjamiuser posted image , pa še tako lepe imaš. Pa še domače in sigurno so sladke, kaj? Pa tvoja sončka sta tako luštna, da je joj.. Ta večja je prava lepotička.

No, mi gremo danes na UE, delat potni list za Izo, potem pa še po kratke hlačke za našo frkljico- ati časti. Pa meni tud kakšno malenkost baje.

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
23.5.2007 9:39:21   
tinaaja
Tinaaja, hvala za info, mogoče pa gremo popoldne v Pixel (če mojga uspem prepričat).

Par starsev je reklo, da je Iana boljsa. Jaz se nisem sla tja, ker imam veto na shopping in tok se poznam, da brez kaksnega kosa ne bi ven odkorakala.

No tale veto ... ima luknjo v zakonu user posted image Od mojga prijateljica je v US na obisku in brina dobi zadeve iz GAP-a user posted image Tok o mesecni pavzi od shoppinga, ampak je bilo treba izkoristit...user posted image user posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
23.5.2007 9:41:33   
K_a_t_i
Najprej čestitke vsem minijem user posted image .

Meaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes je pa zgledalo, da bomo imeli pestro noč - smo dali Žigca spat že ob 20h (zaspal je šele ob 21:15 user posted image ) in to nepovitega - pol se je pa že ob 1h zbudil (ponavadi se med 3 in 4). Ko je pojedu, sem ga dala nazaj v postlo in jok... Ja itak sem ga spet zamotala in ga takoj položila v posteljco - zaspal v 3h sekundah user posted image . Pol pa spet neko jokcanje že ob 5h. In to je šele blo presenečenje!!! Se mi ga ni dal takoj ven pobrat in sem ga samo s kovtrom pokrila (ker se je itak čist razbrcal, tist kar je mel pa povito, je pa mel kot en pas okol sebe ovit). Pa smo imeli mir do 7:10 user posted image . No, neki jse je vmes z igračkam menu, ampak smo izoliral zvoke user posted image .

Dskubin - nobenih problemov z rr.

Tinaaja - pa ke ti to vse najdeš?! Se mormo mal poment, da te h nam na šiht vzamemo user posted image  (razložim ob priliki...).

user posted image  - si nisem misla, da se tudi šport odsvetuje user posted image  Ok, prehrana razumem, ampak tole?

Thaiss - ful luštne slikce. Ampak ziher je dolgočasno takšno vozičkanje user posted image .

Tejčica - a ne bi ti dons na Bizovik pršla? Pa prej se za ene 2 urce na češnjo obes... Čakamo... user posted image

Naomi - jao, jao,... user posted image

Skačica - brez zamere... user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
23.5.2007 9:46:32   
*sonchek*
Najprej čestitke vsem današnjim slavljencem!

NMJ : Živa in Neža user posted image user posted image user posted image user posted image
Force : Živa user posted image user posted image user posted image
Amy26 : Ela user posted image user posted image
Dajadada: Nejc user posted image user posted image
Slumpo: Anej user posted image user posted image

Evo, midva sva že v nizkem štartu za srečanje user posted image Smo pa tudi danes spali kot polhi - do pol šestih zjutraj user posted image Pa sem mislila, da bo pestra noč, ker je včeraj CEL dan prespal - sem ga morala budit za dojenje user posted image

Mali se zdaj v posteljici pogovarja z medvedkom Pu-jem (na vrtiljaku), jaz pa hitro na zajtrk... Se kmalu vidimo! user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
23.5.2007 9:48:33   
malecka_mateja
dobro jutro!

evo nas mi smo noč preživeli mirno!user posted image user posted image user posted image
mala nima več vročin ein je že ok!samo pešice si bo pojedla!

me zanima kkao jih ponoči oblačite???jih še pokrivate????
kdaj boste začele z kašicami...?????

ok lepo klepetajte danes pa ne prveč da nebo spet dežjauser posted image user posted image mal heca ve kar čvekajte da nebo sušeuser posted image user posted image !

papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
23.5.2007 9:55:18   
Naomi
...in mi se kr spemo user posted image ...

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
23.5.2007 10:32:01   
Naomi
...in se in se hrrrrr, hrrrrruser posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
23.5.2007 10:50:00   
Anonimen
Čestitke slavljencem:user posted image user posted image user posted image
NMJ : Živa in Neža za 4 mesece
Force : Živa za 3 mesece
Amy26 : Ela, Dajadada: Nejc in Slumpo: Anej za 2 meseca!

No, Jure je včeraj spal najprej 3 urce okoli poldneva, potem pa še 2krat po urco. Spat je šel ob 20ih in še vedno spi!user posted image user posted image user posted image No, sej se je že 4krat zbudil, ampak se bo mami pa ornk spočila.

Postava - jaz nimam tolk viška kg (2-3kg) in bi lahko že kaj prednosečniškega spravila nase... no, sej kaj že, ampak je tko našponano okoli bokov in rite. A gre to nazaj al bo to kr tko ostalo? Drugače bom mogla gradeobo menat...

Tejčica - meni so tudi včeri prinesli češnje, pa še jagode imamo doma,... sem dve probala, pa ni tamalmu nič.

Pa lepo se imejte na babjem čveku! Samo pazite, da ne bo popoldne spet dežja!

< Sporočilo je popravil jjasna -- 23.5.2007 10:51:26 >

(odgovor članu Naomi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2315
23.5.2007 10:56:15   
amy26
me zanima kkao jih ponoči oblačite???jih še pokrivate????
kdaj boste začele z kašicami...?????

malecka_mateja, jaz svoji oblečem en body z dolgim rokavčkov, spodaj žabice, pokrivam pa še vedno z kovterčkom

Z gosto hrano pa mislim počakat do šestega meseca, seveda če se bomo polno dojili. Če pa ne bo dovolj mleka bom pa začela kak mesec prej torej pri petih mesecih, začela pa bom s sokcom nato pa s kašicami.

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
23.5.2007 11:00:05   
amy26
Pa hvala za čestitke, sta pa moja mala sončka razlike točno 16 mesecev, tako da danes tudi Aleks praznuje svojo 3 polletnico (18mesecev).
Čestitke tudi ostalim današnjim slavljencemuser posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej se pa moram počasi pripravit za k P, pa Elico bo treba zbuditi.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
23.5.2007 11:07:32   
Naomi
jjasna, prevec pridne otroke mava, pa skrbita fanta, da se neb mame po lokalih vlacle user posted image user posted image ...tut nas se spi in tut od 20 h ucer, umes je 3x jeduuser posted image pa 1x rit previju ;)
papa

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
23.5.2007 11:08:17   
draja
Najprej čestitke našim sončkomuser posted image user posted image user posted image :
NMJ : Živa in Neža 
Force : Živa

Amy26 : Ela

Dajadada: Nejc

Slumpo: Anej 

Tejčica luuuuštna sta tvoja navihanca!! Pa se mi zdi, da bo Vid kmalu Tajo prerasel user posted image .

Thaiss lušten Matia v vozičku. Tudi mi se (zaenkrat še - trkam!!!) takole vozičkamo.

Amy dobro opravi na pregledu, pa upam da bodo naslednje noči boljše. Takole zbujane res čist povozi človeka. Enga lubčka Eli, da si pozdravi nosek in bo lepše spala.

Naomi a si odfrčala v Bizovik ali si še tukaj z nami.

Ljubljančanke uživajte in lepo, lepo se naklepetajte.

Mi smo še kar ok spali, samo imamo pa zdaj probleme s hranjenjem. Mi je že ob pol sedmih zjutraj vse v loku ven zbruhala in to še kar na blazini za dojenje, ker je še nisem uspela dvigniti. No in od takrat je sledilo nešteto kratkih podojev in bruhanj, tako da sem jo prejle uspavala, brez da bi se pošteno najedla v celem jutru, da se ji malo želodček odpočije. Sem ji pa zjutraj spet dala eno kapljico AD3, zdaj pa čakamo kaj bo.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
23.5.2007 11:09:47   
draja
aha Naomi vidim, da ti je mali prekrižal načrte. Pa drugič ne?

Čestitke našemu zdaj že veliiiikemu Aleksu za 18 mesecev!!!!

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
23.5.2007 11:51:06   
tejčica
Kakšno je že zunaj! Midva sva šla raje notri na hladno.

Pikca, a ste le dočakali posvetovalnico. Pa uspešno zapravljaj popoldan.
Skačica, super da ste se naspali.user posted image  Češnje pa seveda, domače in sladke.user posted image  

K_a_t_i, a ti bi tud češnje papala. user posted image  Ja sej če ne bi imela G, bi šla z mojim danes v Lj in bi se vam z Vidom lahko pridružila. Pa kdaj drugič.

Malecka_mateja, super da je Tjaša že dobro.user posted image  Jaz sem imela do sedaj  Vida ponoči v tanki pižamici, brez bodija, pokritega s tanko dekico v kapni. Ker pa je bil vedno ful vroč, sem mu to noč dala gor samo bodi z dolgimi rokavi, pokrit pa isto z dekico. Sem ponoči ene dvakrat preverila če mu je toplo, pa je bilo ok.

Naomi, kakšnega zaspanca imaš ti.user posted image

Jjasna, je pa Jure kar fino začel spat.user posted image  Super da lahko ješ jagode. Če se prav spomnim imate vi tudi nasad doma. Še pobirate?

Amy26, čestitke Aleksu za poldrugo svečko.user posted image

Draja, jaz še zbiram korajžo da začnemo s kapljicami AD3. Je tako fino brez krčkov.

Sedaj moram pa sebe poštimat, malega nahranit in ga potem peljaz k tašči, jaz pa šibam h G.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
23.5.2007 12:41:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tejčica
Jjasna
, je pa Jure kar fino začel spat.user posted image  Super da lahko ješ jagode. Če se prav spomnim imate vi tudi nasad doma. Še pobirate?

Ja, pri nas so malo kasneje jagode kot pri vas, ampak sedaj so res že v zadnjem vzdihljaju. Samo letos je bilo bl tko z njimi, ker so kr črne pike gor ratale, kot da hočejo gnit.user posted image Upam, da bo jeseni kaj bolje.

Ja, Jure je pa kr priden ratal - sej je bil že čas. Evo, urco pa pol je bil pokonci, sedaj pa spet spi.user posted image

(odgovor članu tejčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2322
23.5.2007 13:24:39   
Barči78
Ojla čvekice,

Me kar pridno zaposlite z branjem, tko da potem vedno zmanjka časa za pisanje.
Otroci pridno spijo, tudi jaz sem bila pridna user posted image  in sem končno spravila Žanu slike v album, katere sem razvila sigurno že več kot mesec dni nazaj. Že pri Nejinem albumu zaostajam z opisom slik kakšno leto, zdej bo pa zgleda sploh kriza, ker moram dvema pisati. No, se bom potrudila.

Zanima me, če ima mogoče katera spravljene stare časopise, namreč izpolnjujem tudi knjigo moj otrok, pa seveda rabim časopisne izrezke od 24.2.2007. Sem kar zgodna, a ne? Al pa če ima katera kakšen predlog, kje dobiti tolk star časopis.

No, včeraj so sodelavci prišli pogedat Žana, in sem celo dopoldne pekla, tko da sploh ne vem kdaj mine dan. Septembra so Nejo sprejeli v vrtec, sicer ne v želenega, ampak bo že. Se mi kar srce para, jo že sedaj pogrešam.

Čestitke današnjim mesečnikom:

NMJ : Živa in Neža  user posted image user posted image user posted image user posted image
Force : Živa
  user posted image user posted image user posted image
Amy26 : Ela
  user posted image user posted image
Dajadada: Nejc
  user posted image user posted image
Slumpo: Anej  user posted image user posted image

Pa seveda Aleksu za 18 mesecev.user posted image user posted image

malecka_mateja - me veseli, da se je mala pozdravila, mi bomo z uvajanjem goste hrane začeli okoli 5. meseca, po vsej verjetnosti z zelenjavo, pa seveda kakšen rižolino med mleko, ker je naš fant bolj drobižek.

meaa - ful držim pesti za vašega fantka, naj vas čuvajo user posted image , da bo vse v redu, brez posledic.

Danes greva z možekom naročit torto za mojo bejbiko, čez dva dni bo pihala že drugo svečko. No, pa kakšno idejo, kje imajo dobre torte, zanimivih oblik, namreč se še odločava kakšen lik bo na Nejini tortici, pa tudi se še nisva čisto zmenila kje jo bova naročila.

Zdej bo pa treba kuhat.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
23.5.2007 14:17:41   
urskas
dskubin,

kadar gremo mi na Rudnik, nikakor ne preskočimo Rutarja in mega vellikega bazena z žogicami.
Potem imamo pa vedno problem kako malo spraviti domovuser posted image user posted image user posted image .

LP

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
23.5.2007 15:22:50   
tinaaja
Urla, sem mogla prit takoj napisat - Vanish delujjeee , kakice ni vec gor se preden sem dala prat user posted image user posted image

No tko, zunaj lahko vidte, kok smo cvekale user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urskas)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako poteka motorični razvoj otroka?
Preverite, kako poteka motorični razvoj otroka od rojstva do tretjega leta.
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?