K_a_t_i
|
Čao bejbe! Evo mene končno na RR . Danes sva ves dan okol kruzala - najprej na šiht na kavico, pol v BC po dežnik (tam sva nardila orenk antipropagando vsem nosečnicam ), pol pa še v Tivoli za par urc. Vročina gor al dol - v senci je še vedno boljš kot bit noter. Sem ga pa mela samo v bodiju s kratkimi rokavi in še je bil čist moker. Ker teh 31,5 je blo pa res tu mač! No, domov naju je pa dež pregnal (je blo pol samo nekaj kapelj). U, sva sprobala previjalno v čolnarni - sem samo čakala, da me bo v usta po . Pol pa še dilema tedna - kako greš lulat, če si sam Sem mogla kelnarco fehtat, da mi voz popazi, k majo tko mejne wcje, da ga ne morš not stlačt. Ma, če nav hujšga... V Pixlu majo neko akcijo - če vzameš 3 kose, je najcenejši zastonj. Smo danes dobili prospekt, če bo kera šla. Skačica, brez zamere, sem ti že zadnjič hotla napisat - reče se NA Izlake, ne V Izlake . Tinaaja - super ste se poredili . Adaptirano mleko - če katera rabi kdaj za na pot, prodajajo v BC, Mulerju in Mercatorju v Šiški (tle je najceneje) prekuhano vodo. Nam se zdi praktično (ni pa poceni). Je pa tako, da je najenostavneje vodo pogreti v mikrovalovki in potem dodati prašek. Je res, pomembno je samo, da pretreseš, da je vse enako vroče. Punce, nehite s temi kremšnitami, lubenicami,... -> jst zgledam kt največja doga sredi najhujše vročine!!! (sline) Draja, a ti se pa mal hecaš s temi kilami al kako? Men so prov natanko ene 3/4 hlače, ki majo elastiko v pasu. No, pa trenerke . +5 kil, v omari pa same ozke hlače z nizkim pasom. Pa da o mikicah ne zgubljam besed!!! Kok smo bli fletni z majčkami, da se popek ven vidi, a ne?! Kaj šele bo, ko bomo kopalke gor vlačil - joški bojo ven pogledal, ja hm... no... rit pa tud! Bizovik - no, dejmo punce - kera bo tko prjazna in mi napisala, kako pridem do tja? Sej bom čist pridna, sam povejte mi....
|