|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
22.5.2007 14:46:36   
tinaaja
Za mojo Izo pa morm kupit kake kratke hlačke. Kakšne pa ste kupovale tiste, ki imate punčke, da so kjut???

jaz sem v okaidiju dvoje vzela,  ene jeans, ene oranzne, ampak velikost 67. zdaj so ji se 3/4user posted image (jih se ne nosimo)pa v pixlu 3/4 vojasko zelene za pol leta in jih ima zdaj kot dolge user posted image mal pas zategnem, pa je. treba se je znajdt.user posted image aja pa oshkosh farmarce, ajaaaa pa dva bodija na kratke hlace iz okaidija - ti se mi zdijo ful prakticni user posted image joj, mi res ne rabimo nic vec za poletje.. tole nasteto je samo del kolekcije, ker do kiklic se nisem prisla z nastevanjem user posted image user posted image

leina,  jaz ti z veseljem posljem 4 aptamil vrecke, ker jih brina ne prenasa dobro.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
22.5.2007 14:54:47   
skačica
uuuuuuuuuuh, tinaaja pa se men zdi, da ima mala dost cotuser posted image . Ja, bom šla v Okaidija pogledat

uh, naša ga pa deva zdele v plenico tamle v igralnem centru. Že drugič danes pol mi pa naj kdo reče, da nimam zadosti mlekauser posted image user posted image user posted image . Zadnje čase se pokaka kar 2-3x dnevno.

Je pa ratala naša dosti bolj pridna in se kdaj tud sama zaigra pa fuuuuuul se smeji, ko se jaz z njo pogovarjam. Pa vedno je dobre volje na previjalni miziuser posted image
Res je cuker.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
22.5.2007 15:00:41   
Anonimen
tinaaja hvala saj drugace vlecemo zizo na veliko ampak, ker ne zelim da bi kdaj prisel kaksen vece,r ko mogoce ne bi bilo dosti pa preden se potem moje zamrznjeno mleko  odtali  bi lacen skrat vse sosede priklical user posted image tako,da to sem nabavila samo za vsak slucaj user posted image je pa prvo umetno mleko,da ima paknge samo za en obrok al pa nisem opazila do zdaj

a ve segrevate v mikrovalovki mleko????? za umetno al pa recimo ce si svoje ze prej napumpate pa je v hladilniku.....

jooooj cudez se je pravkar zgodil!!!!!!!! mali je zaspanckal v igralnici,ocitno ga je borba z roza zajckom posteno utrudilauser posted image

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2253
22.5.2007 15:02:34   
*sonchek*
Bravo Brina za pridobljene gramčke! user posted image

Midva še kar nisva šla ven user posted image Dopoldne je prišel oči iz Rima, pa smo se skupaj crkljali, zdaj pa nama je spet pobegnil v službo do večera, tako da spet samevava. Je pa malemu prinesel medvedka Pu-ja, mamici pa parfumček user posted image

Bizovik - midva tudi prideva. Ne bo naju edino v primeru, da se izgubiva user posted image Hja, sem milsila, da bolje poznam tisti konec - A-N-J-A pa hvala za napotke user posted image

Kratke hlače - midva jih že nekaj časa prakticirava. Včeraj sem ga morala preobleči v kratke hlače in kratke rokavčke, ker mu je bilo strašno vroče. Pa še vseeno je nazaj grede zakuhal v avtu. Nimam klime, tako da sva imela oba rdeča lička user posted image Sem jih pa nekaj kupila v H&M-u, nekaj pa v Okaidiju (imajo super luštne stvari).

Drugače pa naš mulc danes že ceeeeel dan spi. Hm, a je kaj nizek pritisk ali kaj? user posted image Zdaj čakava, da se še Loti porihta, potem pa šibamo ven na zrak - končno! Bi šla že prej, ampak v taki vročini ni bilo za hodit...

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
22.5.2007 15:30:33   
Dajadada
V tej vročini najbolj paše lubenica. Njami....
Sem vam hotela eno pripopat, pa je bil samo link napisanuser posted image  

< Sporočilo je popravil Dajadada -- 22.5.2007 15:32:34 >

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
22.5.2007 15:37:41   
*sonchek*
Evo lubenico  user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
22.5.2007 15:53:39   
*sonchek*
Evo našega mulca, v kakšnem položaju je že cel dan user posted image user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2257
22.5.2007 16:17:12   
tinaaja
a ve segrevate v mikrovalovki mleko?????

pravij, da to ni OK. Za adaptirano mleko rabis prevreto vodo, tko da mi v grelcu vode segrejemo do vrenja in pol ohladimo. Zmrznjeno mamino mleko pa v vroci vodi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
22.5.2007 17:40:41   
dskubin

IZVIRNO SPOROČILO: LeINA

a ve segrevate v mikrovalovki mleko????? za umetno al pa recimo ce si svoje ze prej napumpate pa je v hladilniku.....

mi smo ga - tisto iz zamrzovalnika namreč. No, najprej smo ga v mikrovalovki odtajali in nato malce pogreli. Sem takrat na veliko preučevala a lahko al ne in prišla do ugotovitve, da vse kar lahko ni OK je, da otroka opariš, ker se ne segreje povsod enako. To pa preprečiš s tem, da pretreseš, da se mleko lepo premeša, pa je.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
22.5.2007 18:08:02   
skačica
evo, stanovanje tipi topi, če sam en uč vržeš nanjuser posted image , zdaj se pa že dojiva. Je pa taka sparina, da sem sesala in brisala v kratkih hlačah in modrcu pa še mi dol teče. Zdaj pa pod tuš in v Izlake k babici in dediju. Zunaj pa nekaj grmi, tako da bo izgleda še ulivalo danes.

Jaz sem vedno pripravljala svež dodatek, ko sem še dodajala in če ga ni hotla, sem ga zlila stran. Mojega mleka pa nikoli ni bilo viška, če sem si ga že načrpala, sem ga takoj ponudila in če ga ni hotela, sem ga ravno tako zlila stran. Naša ful zavrača cucelj od flaške, popila je, če je bila res huuudo lačna.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
22.5.2007 18:13:20   
dskubin
Jaz sem vedno pripravljala svež dodatek, ko sem še dodajala in če ga ni hotla, sem ga zlila stran.

Sej tudi jaz nisem nikoli več kot 1x pogrevala mojega mleka. Vzeli smo iz skrinje (ali hladilnika), odtajali, pogreli in ostanek (+ tisto, kar mulc ni popil) zlili stran. In tut zdej delam isto - če grem kam ven in tamalo pustim doma z očkom, shranim mlekca v hladilnik, on pa pogreje v mikrovalovki in nahrani našo hobotnico.

Se morem tud jaz malo pohvalit. Sem si rekla, če bojo že vsi poskusli brez nastavkov, bomo tudi mi. In RATALO NAM JE http://www.ani3.dk/smiles04/ny/011.gif, saj sva že 2 dneva brez njih (razen 2h izjem, ko ni in ni šlo - ni pa šlo niti z nastavki, ker očitno še ni bila lačna). Ampak jedla je pa kar na 1 uro, sem mislila, da se mi bo strgalo, pa ostalega časa večino dneva spi - ampak po moje je to naključno in samo pospešeno rastemo in kopičimo zaloge. Sem tako vesela in se mi zdi, da brez vas (še posebej vaju tinaaja in draja) tega sploh ne bi poskusila oz. vztrajala, ker sem pri taprvem probala večkrat pa ni in ni šlo. Zgleda, da je naša babnca manj pripravljena trpet lakoto, pa je hitro pogruntala, kako se stvari streže user posted image . Upam, da bo šlo tudi naprej, k je res bolj fajn, ampak tut če ne, bomo zmogli.

< Sporočilo je popravil dskubin -- 22.5.2007 18:32:38 >

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
22.5.2007 18:35:30   
dskubin
ups, sem skopirala eno vejico preveč, za ratalo nam je, bi moglo bi tole:
user posted image

< Sporočilo je popravil dskubin -- 22.5.2007 18:39:18 >

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
22.5.2007 18:41:53   
K_a_t_i
Čao bejbe!
Evo mene končno na RR user posted image . Danes sva ves dan okol kruzala - najprej na šiht na kavico, pol v BC po dežnik (tam sva nardila orenk antipropagando vsem nosečnicam user posted image ), pol pa še v Tivoli za par urc. Vročina gor al dol - v senci je še vedno boljš kot bit noter. Sem ga pa mela samo v bodiju s kratkimi rokavi in še je bil čist moker. Ker teh 31,5 je blo pa res tu mač! No, domov naju je pa dež pregnal (je blo pol samo nekaj kapelj). U, sva sprobala previjalno v čolnarni - sem samo čakala, da me bo v usta pouser posted image . Pol pa še dilema tedna - kako greš lulat, če si sam user posted image  Sem mogla kelnarco fehtat, da mi voz popazi, k majo tko mejne wcje, da ga ne morš not stlačt. Ma, če nav hujšga...

V Pixlu majo neko akcijo - če vzameš 3 kose, je najcenejši zastonj. Smo danes dobili prospekt, če bo kera šla.

Skačica, brez zamere, sem ti že zadnjič hotla napisat - reče se NA Izlake, ne V Izlake user posted image .
Tinaaja - super ste se poredili user posted image .

Adaptirano mleko - če katera rabi kdaj za na pot, prodajajo v BC, Mulerju in Mercatorju v Šiški (tle je najceneje) prekuhano vodo. Nam se zdi praktično (ni pa poceni). Je pa tako, da je najenostavneje vodo pogreti v mikrovalovki in potem dodati prašek. Je res, pomembno je samo, da pretreseš, da je vse enako vroče.

Punce, nehite s temi kremšnitami, lubenicami,... -> jst zgledam kt največja doga sredi najhujše vročine!!! (sline)

Draja, a ti se pa mal hecaš s temi kilami al kako? user posted image  Men so prov natanko ene 3/4 hlače, ki majo elastiko v pasu. No, pa trenerke user posted image . +5 kil, v omari pa same ozke hlače z nizkim pasom. Pa da o mikicah ne zgubljam besed!!! Kok smo bli fletni z majčkami, da se popek ven vidi, a ne?!user posted image  Kaj šele bo, ko bomo kopalke gor vlačil - joški bojo ven pogledal, ja hm... no... rit pa tud! user posted image

Bizovik - no, dejmo punce - kera bo tko prjazna in mi napisala, kako pridem do tja? Sej bom čist pridna, sam povejte mi.... user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
22.5.2007 18:56:45   
tinaaja
Dskubin ceeessstttiiiitkkkeeeeee!!!
 Nastavke mi se tu in tam uporabimo, ker vcasih noce zgrabit,a cez minuto umaknem in zgrabi  user posted image kdo bi jo razumel user posted image

V Pixlu majo neko akcijo - če vzameš 3 kose, je najcenejši zastonj. Smo danes dobili prospekt, če bo kera šla.

ne smem ... user posted image

Jaz tud rabim obnovit pot do Bizovika.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
22.5.2007 19:20:02   
*sonchek*
BIZOVIK: Evo, meni je A-N-J-A poslala tole:

-če pridete z dolenjske smeri-izvoz bizovik-zavijete levo-čez par 100m na semaforju,kjer je tudi tabla bizovik zavijete levo(drugam itak ne morte)-se peljete čez polje(dolga ravna cesta)-pridete v bizovik,čez križišče naravnost in skos naravnost po malo ovinkasti cesti dokler ne pridete do konca,kjer je brunarica(tam je tudi konec ceste)

No, pa naš mulc se je končno zbudil in planil na joške kot nor - je obe spraznil do zadnje kaplje. Sem samo čakala, kdaj bo začel vreščat, da bi še, ker bi mu šla direkt dodatek narest. No, zaenkrat je mir - se oči ukvarja z njim. Itak mora nadoknadit zamujenih nekaj dni user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
22.5.2007 20:58:57   
tinaaja
sonchek, hvala.

Mamice z majhno razliko med otrokoma, a ste vidle tale dodatek: http://www.revelo.co.uk/
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2266
22.5.2007 21:06:08   
Anonimen
Vidim, da Tinaaja že preučuje kako bo dva vozila naenkarat...user posted image

user posted image

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2267
22.5.2007 21:06:30   
malecka_mateja
ojla!

evo mi od zdravnika no smo že nekaj vajta doma!pravijo da ni nič in da jo zobki mantrajo!če bo slabše mormo nazaj!
ampak finta da ko sem jo veni malo peljala do zdravsvenega ji je vročina v trenutku padla in je bila kot prerojena!user posted image user posted image ja tako da smo malo boljše z minimalo vročino!siper
upam da bo noč mirna ker sem čisto adijo!no to je vse!papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
22.5.2007 21:07:26   
Naomi
cer,
mulo ze panca, priden- boza, boza user posted image ...drgac pa...za ju3 se razmisljam...na eni rami je tapogumna mami, na drugi una taposranauser posted image ...bom vidla ju3 kako se odvije dopoldne, ce bo kej spal ga nam zbujala pa pol hodila k bo prepozn...ce bo OK pa pridem...k dons npr je komiral 2,5 dop...no nam vec morila...user posted image
...drgac ga je pa revcka neki popoldne navijal, sam se je zdele zvecer 2x pokakal na ibr user posted image ( so kaplce pomagale) in zdej bo mir..upam...
...no, se ju3 se kej javim zjutri...
lepo pancite...
papa

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
22.5.2007 21:17:19   
tinaaja
naomi, ce ti bo sedlo pridi, ce ne pa ne. ce se ti ne bos sprosceno pocutila, bo svit to cutil in bo res jok in stok. itak se bomo se dostkrat dobil. user posted image

Tale nas blok oz bolje nadstropje je pa plodno. Imamo eno babico z vnuckom, pa sosedo1 s skoraj leto staro bebico, midva z brino in soseda2, ki pricakuje user posted image Tko da jjasna - morda je blok kriv user posted image user posted image user posted image

mateja - super, da ni hujsega. Mene je groza tega, da bo enkrat bolna. upam, da boste jutri ze brez vrocine.

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
22.5.2007 21:19:24   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna

Vidim, da Tinaaja že preučuje kako bo dva vozila naenkarat...user posted image

user posted image

glede na brinino ljubezen do vozickanja verjetno tak dodatek ne bo potreben user posted image lesena roka namesto tega je bolj verjetna opcija user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
22.5.2007 21:22:10   
Žabika
O čvekice, pozdravljene spet iz Ljubljaneuser posted image ! Opažam pa, da doma komaj še pridem do računalnika! Grozno, kok imam za opravit - samo da grem lahko ven!

Bizovik: jaz pridem! Zgleda, da nas bo veliko! Super!

G: danes sem bila na pregledu! Vse ok, vzela je bris, Hana naj bi bila edinka še vsaj dve leti, še bolje pa tri! Kontracepcija - kondom!

kakanje: včeraj sem jo tako hvalila, kako to ona lepo, pa ravno prav, pa ob točno določenem času - bla, bla, bla! Danes zjutraj smo bili po praznenju na mojih nogah tako pokakani, da sem jo direktno v umivalnik v kopalnico nesla, na ful vodo odprla in kar direkt umila! Ne bi šlo s krpicami, pa robčki! No in Hana je ob vsem tem še noro uživala! Sej tako so včasih kopali otročke, a ne?

tinaaja: čestitke za pridobljeno težo in uspešno dojenje!

dskubin: tudi vama z Diti čestitke!

kopalke: a ste že kej poskusile tiste iz prejšnjih sezon??? Meni niti en moderc ni prav! Sploh ne vem, kaj naj naredim, ker se mi zdi res neumno za eno sezono kupovat večji moderc, drugo leto, mi bodo pa še tisti iz preteklih sezon preveliki in bom spet rabila noveuser posted image ! Grem pa na dopust že zelo zelo kmalu - 06.06., tako da se bo treba hitro odločiti!

K_a_t_i: si čist predstavljam kako izgleda ta slina! Pa moj dogec še ni med največjimi! Ampak ob kremšnitah se pa tudi njemu kaj nabere pod žnabli!

stanovanje: tudi meni se kar smeje, ko pogledam po stanovanju - medtem, ko nas ni bilo se je na stanovanje zverinsko spravila moja zlata gospa Zlata, tako da zdaj nekaj dni samo na hitro malo pospravim, pa je vse lepo!

naše spanje: zadnje noči smo prilezli na 7 ur spanja - na začetku, pa potem še na 2-3 ure! user posted image Potem je pa že treba vstat, ker je treba na teren!

Sem pa tudi zelo vesela, ker se nama po novem zdaj uspeva po vsakem kopanju še vsaj 10 minut masirat in cartat! Komaj zdaj se mi zdi, da se je res sprostila in da v vsem tem zelo uživa!

Neposredna povezava do sporočila: 2272
22.5.2007 21:25:28   
tinaaja
Hana naj bi bila edinka še vsaj dve leti, še bolje pa tri!

kaksen poseben razlog? al kao primeren premor?

kopalke: a ste že kej poskusile tiste iz prejšnjih sezon??? Meni niti en moderc ni prav! Sploh ne vem, kaj naj naredim,

hahaha what a joke.. sem rekla, da bo neopren potreben, da me vsaj mal skupaj potegne.. jao, taka ne grem bliz plaze, pismo pa se izgovora za premajen modrc nimam, ker je nudisticen kamp.. tko da ti kar toples udar z obcasnimi navali mleka. user posted image mah privosci si nove, za kwa pa je denar, ce ne za zapravljat.. al pa enga podlozenga in das zdaj ven une blazinice, naslednje leto pa z blazinicami.

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 22.5.2007 21:30:03 >

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
22.5.2007 21:49:09   
Žabika
tinaaja: ja to naj bi bil primeren premor, da se telo popolnoma opomore!

tek: vprašala sem jo, če lahko začnem laufat? In njeno vprašanje je bilo: "Ja zakaj pa?" No zato, da pridem nazaj v formo! In je rekla, da mi bo zmanjkalo mleka, da pa naj poskusim, pa bom vidla kaj se bo zgodilo! Meni se zdi, da bi zdaj že kar šlo, tako da bom verjetno kar začela! Tako po malem!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
   [Brisano sporočilo]
22.5.2007 21:52:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?