|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
22.5.2007 9:58:53   
Naomi
go kati, go Kati ;)...matr se sama sebe ne poznam, da tkole posran kompliciramuser posted image user posted image ...ja nej se svet okol mene vrti user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
22.5.2007 10:17:19   
tinaaja
naomi, a tvoj otrok se joka, pa v vozicku se ne mara vozit.. hmm joj grozno, k pri nas tega ne poznamo user posted image user posted image user posted image jeah right.. no jaz sem tud zivcna v avtu, ce joka, se pa vecinoma med voznjo tud pomiri. ampak jo imam na zadnjem sedezu, ker se na prvem ne da izklopit airbaga in me to ful moti, da je ne vidim.

cakam patronazko.. brina na pol kommira, pa se dere mal, pa joska - godna za uspavanje in sprehod, ampak ni patronazke. upam, da ne bom do 1 cakala, ker bom user posted image   no ja, vsaj priblizno uro bi bilo dobr vedet. tko si pa se na wc skor ne upam user posted image

user posted image
user posted image svit in tia z mamicama - cestitke ob 2 obmesecnici user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
22.5.2007 10:38:34   
Pikca
Vse najboljše Svit in Tia!

Spet en poletni dan  - na obali bo celo do 32 stopinj! Naš bo imel danes tudi kratke rokave in kratke hlačke.

Joj, mi je žal, da ne morem jutr prit v Bizovik, po drugi strani pa komi čakam, da Jerneja končno izmerijo in pregledajo, me prov zanima kok tehta pa vse to... pa da povejo glede hipertonije - ma tud nekaj znakov. Zdej vsaj vem, da to ni nič tazga in ne bom tako zapaničarila kot pri Živi.

Drugač pa Živa že nekaj dni teži da bi mela zajca... sosedova punčka ga bo dobila in zdej ga hoče še ona. Če bi meli vrt pa hišo, bi po mojem imeli kmal živalski vrt kot pri Tejčiciuser posted image , v stanovanju je pa mal težje, sploh, ker smo bolj malo doma (potem, ko bom šla v službo). A katera kej ve o pritlikavih kuncih - ga je za met v stanovanju? Sicer se nameravava še mal upirat...

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
22.5.2007 11:07:35   
Naomi
...ja nas otrok se spi user posted image user posted image ...
tinaaja...ja mamo groznga mulca ane user posted image user posted image ...ma sej vem, da sem zakomplicirano izpadla, sam do teh vaj je blo vse OK..sem ga vlacla k macka mlade okol...zdej pa mal...STOP ;)...sej sem se odlocla ze...pridem, pa ce uspicene prekle padajo dol...saj joka nam porajtala user posted image user posted image
...upam, da ste se dovolj poredili, da bos srecna mamica...ampak tele patronazke pa res...nkol neb znale okvirno povedat kdaj pridejo..pol pa binglas k smrku doma, pa cel dop ti loh  gre...
..pikca...mi smo tudi za naso Zivo ( ocitno so zajcoljubkeuser posted image ) mogl zajca kupt...in ti povem...BREZVEZE...otrok se ga takoj navelica, ker ni odzivna zival...pol ga pa starsi dobijo u oskrbo..no pr nas je blo tko...da ga je tamala mela, pol njena ocka pa mami...pol so ga pa men podturili...sem njena teta oz. bolje receno sem ga jest uzela k se mi je smilu tm k niso mel casa zanga...no sej ne da bi ga mogu kej animirat pa touser posted image user posted image ...sam vsaj higiena IPD...no, pa sem ga mela doma, pa mi je enkrat komunikacijski mrk naredu...kable prezru pa tko...crklat se ni hotu dost...mah...brez veze...res...pa se ce ste velik okol pa sploh...vsaka vecdnevna odstonost mors varstvo najdt..al ga pa sabo vlact...ah...pomoje bols da vztrajata, pa jo bo minil...razumem pa kako je k se otrok zapic...nas je su pol h enmu fantku na eno kmetijo...tko da zdej ne vem ce je sploh  Frenky se ziv...
...no tko...
l8r

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
22.5.2007 11:08:17   
draja
Čestitke Tia in Svit!!!

Punce hvala vsem za odgovore glede kakanja. Sem se prav nasmejala vašim opisom user posted image user posted image user posted image .

Meaa naaaaaajlepša hvala za opis vaj za sproščanje. Zlata si user posted image user posted image user posted image . Bom prakticirali, saj škodit ne more.

Pikca jaz sem strokovnjak za pritlikave kunce - sem imela 2, pa mož tudi 1 in sva se jim v nulo posvetila dokler sva jih imela. Ima ga tudi moja prijateljica, pa bratranec ga je tuid imel. Tako ti povem - so srčkani 100 na uro, a če ga ne nameravaš imeti samo v kletki (kar se mi zdi grozno za tako zvedavo živalico) ti ga odsvetujem. Zelo, zelo hitro se naučijo kje so vrata od kletke in potem ni šans, da boste spali ponoči, ker se obesijo z zobmi na vrata in jih stresajo in stresajo in stresajo,... Ti povem da se boš prej ti naveličala to poslušat kot pa da bi se zajec vdal user posted image . Jaz sem, dokler sem še upala, da bo moj drugi zajček vsaj kakšno urico v kletki zaprt, ga morala imeti zaklenjenega z žabico v kletko, ker se je naučil odpirati oboje vrat od kletke, pa čeprav so imela čist različen patent. No in tako je bil ves čas spuščen in ves čas pod mojimi nogami - z mano v kuhinjo, z mano v dnevno, z mano lulat. In seveda se mu potem ni dalo it nazaj v sobo v kletko lulat in kakat in je zato našel tepih v kopalnici in tepih na hodniku in potem je vedno tja hodil opravljat svoje. Pa da ne bi komentirali, da ko tekajo po stanovanju kar naprej izgubljajo bobke iz ritke, tudi če so naučeni hoditi na stranišče v kletko - imajo pač bolj slabe ventile user posted image . Je bil pa priden in ni delal pretirane škode po hiši, ker možev zajec je pa zgrizel vse kar mu je prišlo mimo smrčka.
Možno pa je seveda, da dobite kunčka, ki bo zelo boječ in is ne bo upal iz kletke in okrog ljudi, samo takšni so bolj izjeme.
Aja pa če dobite samčka (kot sta bila moja dva) potem se pripravite na markiranje - naš ta drugi je pošprical vse in vsakogar ki mu je prišel mimo user posted image . aja pa obožujejo kavče, postelje, ... vs ekar je mehko in primerno za lulanje user posted image .
Ta prvi zajček pa je naravnost oboževal tkanino in mi je zgrizel zavese in vso posteljnino. Enkrat mi je ponoči n atla padla nogavica in zjutraj jo je bilo samo še pol user posted image . Druge polovice nikoli nismo našli, kar pomeni, da jo je pojdel!!!
No toliko na hitro o težavah, ampak res glavne težave smo imeli pa z njihovim zdravjem. Jaz ne vem kako jih reproducirajo te revčke, ker so imeli vsi hude zdravstvene težave in so umrli zelo mladi. Lahko ti samo napišem, da smo imeli z mojim drugim kuncem vsak drug teden operacije, kar naprej preglede in zapravili celo premoženje za veterinarje.

Moj nasvet je, da če se le da še malo počakajte, ker da bi ga imeli pa skoz v kletki pa se mi ne zdi prav. No če imate kakšno garažo ali podoben prostor kjer bi lahko imel svoje kraljestvo brez večje škode potem pa seveda ni ovir.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
22.5.2007 11:18:34   
malecka_mateja
ojla!

kako ste???

mi smo slabo!mala mi je včeraj sfasla vročino in noče pasti!ima jo 38.5 niti svečke ne pomagajo!
bogica je!ni pa prehlajena!in sploh nevem od kot vročina!sej gremo poplodne k zdravniku!držite pesti da bo vs eok!

lepo se imjte in uživajte!
papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
22.5.2007 11:37:39   
erna14
ojla

tinaaja:sem mal v zaostanku z branjemuser posted image .ja full mas luskano pupo pravi angelcek je,kar se pa tice lupckanja jaz bi svojga kar pojedla k se spravm ga celga oslinm,bogi user posted image .upam da ti bo uspelo tole z mlekcom da se bosta se naprej dojile,ce bo pa kaj pomagalo da se mlekarnca mal napolne pa lahko se kaj kje narobe preberemuser posted image .ti pa povem v petek kako kaj deluje tole dojenje brez nastavkov na tezo,ali je kak vecji efekt.
rokice pa nas tamal tud skoz v usta tlac ampak pr nas se trud obe dobit v usta pa pol k ne gre se pa krega pa slin pa.....,pa mal plenicko pa mal prstka prov smesn mi je,sem razmisljala da bi ga mal z kamero posnela kak mali filmcek o njegovm otrostvu,da bomo pol k zraste mal gledal.
da vam mal sline pocedim sem bla prej v merkatorju in so imeli cisto sveze kremsnite,ne znam vam opisat kok so pa tam dobre kremsnite hudoooooooo,full so velke pa tista krema je not tok rahla ni tista da je full gosta amak ravno prav res.....user posted image user posted image

punce a vase bebe majo odzun kratke rokave,jaz se ga kar ne upam oblect k vcasih mal popiha pol je pa tok vroce pa mi je zal da ga nisem oblekla v kratke rokave,pa potem naslednic se kar ne odlocm pa kaj pa vem kaj naj?

DODALA BOM NOVE SLIKICE V ALBUM.GESLO AMG

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
22.5.2007 11:47:25   
Pikca
Naomi in Draja - hvala za vajine izkušnje s kunciuser posted image , nisem pričakovala toliko informacijuser posted image . No, mislim, da ne bomo imeli kunca...user posted image  
Si pa res želim enkrat spet imet psa... ampak glede na to, da iz službe pridemo ob petih, bi rabli varstvo zanj... bomo zaenkrat kar Karlosa -od babi in dedija labradorca - crkljali.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
22.5.2007 11:58:21   
tinaaja
mateja, upam, da se kmalu pocajtate.

patronazka bila tu in zredili smo se 830guser posted image user posted image za nas je super glede na 650g v prvem mesecu. juhuhu

Naso punco bom peljala na samoplacniski pregled k nevrofizioterapevtu - je patronazska rekla, da je mal trda in da morda ne bi skodilo. Ali mi svetujete kam, tiste, ki tole poznate? Ena zadeva je Gibanje, pa se eno mi je rekla patronazka..
erna packa - drazis s kremsnitami user posted image ze tko sem lacna, ker mi brina ni pustila do konca zajtrka pojest, pol patronazka  in obiski.. hmmm sezam palcke imam doma, bodo padle v moj zelodcek user posted image

uff velika sraca se je zgodila, sibamo previt.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
22.5.2007 12:11:40   
erna14
user posted image  noce mii spet prpopat slikic v album mi kar vn vrze.tako da kdaj drugic k nimam casa se zdaj matrat pa ukvarjat k se je mali zbudu

tinaajauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
22.5.2007 12:12:26   
erna14
brinauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
22.5.2007 12:23:26   
Pikca
Brina, bravo za napredek! Ne znam svetovat glede nevrofizioterapevta... mi smo z Živo hodili v Domžale v ZD.

Malecka mateja - mogoče je šesta bolezen? Tretji dan se pokažejo pikice in vročina pade, če je to to. je pa precej pogosta. Upam, da se hitro pozdravite.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
22.5.2007 12:47:01   
draja
Tinaaja in Brina čestitke!!!!!! Bravo, bravo. Mislim pa da točno vem, kako se danes ti počutiš Tinaaja - jaz sem se po prvem tehtanju kot pav okoli nosila, pa mojmu sem tolk časa težila, da kako je to pomembno, da se je v redu zredila in da sem jaz za to zaslužna, da je na koncu zvečer obupal in letel po vrtnico zame user posted image user posted image user posted image .

Aja drugače pa moram mojga mal pohvalit, ker sem si zadnjič tolk duška dala čez njega. Odkar je prišel s Portoroža si ful več časa vzame za naju, pa čeprav ima ful gužvo. Včeraj jo je 2 uri sam doma čuval,da sem jaz z mami skočila do Leclerca - je padlo 10 bodyev (ful lepi in ugodni) pa podloga za v prenosno posteljico (stane nekaj čez 2.000 SIT, v BC pa je preko 6.000 SIT). Aja pa še dvoje hlače za mene iz Outleta. jaz namreč za razliko od večine vas, razen trenirk, niti enih hlač izpred nosečnosti ne navlečem nase. Jah +8 je pač +8.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
22.5.2007 12:48:27   
Naomi
Brina je zmagovalka user posted image user posted image
..tinaaja jest mam tlele od ene k je baje fajn...cifro...ne vem pa nic iz lastnih izkusenj...ti dam, pa se bos pol ze odlocla ;)...privat razvojna ambulanta...
01 5193648...t je to ;)
papa

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
22.5.2007 13:04:25   
Pikca
draja, a ti si isto na plus 8, jaz tud. še dobro da imam nekaj poletnih hlač iz prve nosečnosti, so mi zdaj provuser posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
22.5.2007 13:05:37   
tinaaja
az namreč za razliko od večine vas, razen trenirk, niti enih hlač izpred nosečnosti ne navlečem nase. Jah +8 je pač +8.

saj bi bilo ze cudno, ce ne bi napisala: a ti tud user posted image user posted image

hvala za cestitke ob nasi strasni kilazi user posted image

naomi, a imas se kaksen ime  osebe al pa podjetja'

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
22.5.2007 13:07:03   
draja
Tinaaja sem šla zdaj pogledat, ker sem si enkrat s foruma prepisala tel. številko privat fizioterapevtke - je ista tel. kot ti jo je Naomi napisala, ime ji je pa Tatjana Breznik.

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
22.5.2007 13:11:29   
tinaaja
ja, to je ta ta druga,k mi je patronazka rekla. super, hvalauser posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
22.5.2007 13:38:54   
Naomi
...ja ja Breznik...jest tut butara...pisem pa imena ne napisem..no vazn, da smo resl user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
22.5.2007 14:18:50   
skačica
Hojla!

Jz sem tko dobre volje.  Moja žabica je spet tako lepo ponoči spala, da sem se prav odpočila. Upam, da v tem ritmu nadaljuje.
Sva pa že bile v mestu, sem si šla vozniško podaljšat in dvoje hlače kupit. Ene športne dolge in ene tri četrt športne. Ni, da bi šla mimo trgovineuser posted image user posted image user posted image
Zdaj moja mala visi na zizi, upam da bo malo zaspančkala.

tinaaja, veš da sem prav vesela za vaju z Brino, da tko lepo napreduje. Vidiš, da imaš dovolj mlekauser posted image user posted image user posted image . Tud jaz sem danes mojo fračko tehtala in kaže, da je pridobila 800 g v 4 tednih- sicer ne vem koliko je to točno, ampak en približen pokazatelj, da napreduje je. Upam, da bom tud drug teden tako dobre volje, ko imamo posvetovalnico.

Zunaj pa tako sonce seka, da ni za okol bluzit, je najboljše v bajti. Popoldne se bom lotila pucanjauser posted image - tinaaja, posodiš svojo pomočnicouser posted image . Je skrajni cajt, da se spet malo sveti.Proti večeru bomo pa šli malo k moji mami in atiju-dol sem prejšnjič pustila avto in se z moževim odpeljala, danes pa treba it ponjga, ker sem drugače prikljenjena k bajtiuser posted image - tega pa nočemo, neuser posted image user posted image user posted image

Danes skuham eno lahko zelenjavno juhico in jagodne cmoke in to je to. Njamiiiiiiiiii. Kje je ura štiri, ko pride moj domov?

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
22.5.2007 14:22:50   
skačica
tud jaz sem v klubu 8+user posted image user posted image user posted image , no fino bi blo že, če bi jih 7 dol ruknila. pa spravim hlače od prej gor, samo mi trebuh kar čez padeuser posted image user posted image user posted image

Zdaj si kupujem cote, ki so mi na knap, da mi bodo pol glih prav.

Za mojo Izo pa morm kupit kake kratke hlačke. Kakšne pa ste kupovale tiste, ki imate punčke, da so kjut???

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
22.5.2007 14:28:15   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: LeINA

Mam ze kar rahlo abstinencno krizo ker mi ne uspe vec tolk po rr skakat in kaj vec napisat user posted image ....Pa se zdaj moram na hitro,da me mali skrat ne prehiti...Ko se zbudi se preveijma,najema,pocakama standradne pol ure zaradi polivanja in akcija v vozicka...

user posted image user posted image user posted image user posted image  še ena user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke današnjim slavljencem user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: draja

Aja pa še dvoje hlače za mene iz Outleta. jaz namreč za razliko od večine vas, razen trenirk, niti enih hlač izpred nosečnosti ne navlečem nase. Jah +8 je pač +8.

jaz tudi ne, pa je samo +2 kg user posted image user posted image user posted image

Smo bili prej malo zunaj - je blo tzreba it po kruh, pa smo kaj hitro notri prišli, kjer je lepo hladno. Ne vem kaj bi letos brez klime.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
22.5.2007 14:30:29   
Anonimen
Evo pa smo postimani user posted image ....Mali je sit,previt in zaenkrat zadovoljen v igralniciuser posted image ...

Na luftu sma bila od 10 do 12.30,ko sma prisla mi je pa skoraj pojedel obe joski tako se je zagnal v njih user posted image ...mal sma sla v babycenter,v se eno lekarno gledat za mustelnie izdelke -iskala jih ze v treh tukaj v mb pa jih sploh ne drzijo.Prej pa sem se pogovarjala s kolegico jih pa imajo pri nas doma v rogaski tako,da jutri se spotoma oz obiska pr babici in dediju tja oglasimo...V dm sem pa vzela tisto mini pakngo aptamila za en obrok ce bo slucajno kdaj kaksna kriza bila,zaenkrat je se k sreci ni bilo,pa tudi v zamrzovalniku je ze mickena zaloga...Zunaj je imel oblecen en dolg rokav in dolge zabice,pa ko sem ga vmes potipala ni nic kazalo,da bi mu bilo prevroce ampak glih pravuser posted image ...Je pa spal ko velik skoz zato pa zdaj pridno bedi user posted image .Smo pa se prejle tako na veliko pokakali,toliko vec bilo ker vceraj ni kakal...Takoj po zizanju se je pokakal ampak zaradi polivanja moram vedno najmanj pol ure pocakat preden se lotimo akcije na povijalni...Je prav uzival prej ko je nagec brcal....

Zdaj v igralnici mu gre pa en roza zajcek prav na zivce,skoz ga binca z rokico ostalih pa sploh ne porajat...Boks trenira user posted image

bravo Brina za kilazo user posted image user posted image user posted image

se beremo user posted image

(odgovor članu Naomi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2248
22.5.2007 14:44:53   
Anonimen
Čestitke Tia in Svit!!!user posted image user posted image

Pa seveda Brini za pridelane grame!user posted image

Jaz sem zraven Jureta sedaj spala 2,5 urci, on pa še kr spi... pravi, da ga daje spomladanska utrujenost. Mami pa Milko baše, ker ji je cukr padu... Oooo, grmi al se mi sam zdi? No, Juretova rita ni, ker mi je že posral celo pevijalno pred spanjem.

En zvoni, šibam...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2249
22.5.2007 14:46:36   
Dajadada
Tinaaja, bravo za Brinino kilažo. Njej naj gre še naprej lepo v plus, tebi pa v minus, pa bosta obe zadovoljni.user posted image

Bizovik, jutri nas bo kar nekaj na kofetku. Jaz se tudi prijavljam.

Naš je danes doma samo v bodiju brez rokavov, za ven sem mu pa čez oblekla še majčko s kratkimi, kratke hlače in štumfke. Ampak kratke hlače so mu bolj 7/8user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?