Barči78
|
No, da se malo javim, smo bili za vikend na morju, pa je dojenček kar dobro prenašal. Več ali manj je samo spal, Neja pa čofotala do riti v vodi. Res smo uživali in se nadihali morskega zraka. Sem pa tja je malo pihalo, ampak vsaj pretirano vroče ni bilo. *sonchek* - vaš dečko ima pa tako spalno vrečo kot naš, men je tud ful luštna, samo očitno tudi nam ne služi tako kot smo mislili, da bo. Še vedno ga moram sredi noči nacentrirati na pravo mesto, ker se obrne za celih 90°. Pojma nimam kaj počne, ker spi pa od 21h do 6h zjutraj. Ful je priden, samo očitno se mu tolk sanja, da se skoz frtavka. V vozičku pa še vedno tudi po tri ure nepremično spi na boku. Pa čestitke ob obletnici poroke. anja - čestitke tvoji punčki za 2 leti pa seveda čestitke vsem bebicam za tamale svečke. draja - tudi mene je novica o smrti punčke čist s tira vrgla, res ne vem kaj se igrajo, še tolk bolj mi je pa hudo zato, ker so 2 leti nazaj skoraj takole po rojstvu pustili mojo Nejo, lahko bi se drugače zaključilo zanjo, res sožalje staršem deklice. hiperton - tudi naš fant je malo hiperton, ampak smo že vajeni od Neje. Že kot novorojenček se je ful stresal, bil tremorozen, to je sedaj minilo, mogoče mu ne bi bilo več treba tolk pesti stiskat skupaj, pa vseeno če se ne bi na nogice hotel upirati,... ampak se ful trudim s pravilnim nošenjem in se stanje izboljšuje. Čeprav, ko ga je pa P pregledal, mi je pa rekel da nima povišanega tonusa, pol pa ne vem. Mogoče malo preveč kompliciram, ker imam tako izkušnjo že za sabo. skačica - ful lepa je tale tvoja deklica LeINA - kolk sta pa luštkana, a je z deklico sedaj vse v redu, če se ne motim si ti omenila, da so jo odpeljali. Nič, zdej grem pa srčka hranit.