|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
20.5.2007 9:28:42   
*sonchek*
Jutro!

najprej ena doza kofeina user posted image Tako, zdaj pa lahko začnemo...

Naš oči naju je sredi noči zapustil in je že v Rimu. Zaenkrat sploh še nimam občutka, da sva sama, ampak mislim, da je šel v trgovino po kruh, pa bo kmalu nazaj. No, ko bom zaman čakala na zajtrk v postelji, pa mi bo že kapnilo, da ga ni user posted image
Mali je spet pridno spal. Vreča, ki sem jo kupila včeraj se ni obnesla - še vedno v spanju brca ko nor in se zbudi skoraj na glavo obrnjen user posted image No, pa vsaj luškan zgleda v njej user posted image

user posted image

Pa na Chowinga je čisto nor - mu je res všeč, pa prav pašeta skupaj user posted image

user posted image

user posted image

Danes pa se greva z Anejem crkljat k mojim. Pa Anej in Jure od jjasne se bosta končno spoznala! Komaj čakam, da vidim korenjaka!

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
20.5.2007 9:38:26   
Gio
pozdrav!

malo nazaj je bilo govora o hipertoniji in sem zato postala malo bolj pozorna na to. Mi lahko prosim katera razloži kako natančno se to kaže? Ker moja Ela včasih pri spanju na boku usloči glavico nazaj in če je na trebuščku, za past kravice npr., daje rokice nazaj in dela avijonček. Sem lahko zaskrbljena??? user posted image

dojenje...še vedno se matramo in vedno več dodajamo user posted image user posted image user posted image

lep dan vsem!!

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
20.5.2007 9:39:20   
tejčica
Čestitke Ana Mariji od vms za 2 meseca.user posted image

Soncek78, škoda da te v petek ni bilo na čveku, smo spoznale še Žabiko. Mora pa ta teden spet padet kakšna kavica in šetnja. Upam da se sestra hitro pozdravi.user posted image

Meaa, user posted image , močno močno držim pesti za čimboljši izvid in mislim na vas.user posted image user posted image user posted image

Kr_enamami, škoda za izpit. Naslednjič pa sigurno uspe. Bomo še bolj držale pesti.

(odgovor članu malička)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
20.5.2007 9:43:27   
tinaaja
erna user posted image user posted image user posted image sva faci user posted image sem jaz vceraj tudi brala MON, Dojenje kot zmesana user posted image
Ampak mislim, da je zadeva v tem, da morata biti tako dojencek kot mamica pripravljena na ta korak. Jaz bom zdaj par dni kar gnezdila s ta malo in se tako skupaj z njo privajala na dojenje brez nastavka. Moram rect, da od vcerja prakticno ni vec pila z nastavkom, sem 2x probala, ker nisem bila ziher, kaj dogaja, pa je samo nekaj poskusal in ven vrgla. Novost je zdaj v tem, da se ful manj casa doji user posted image Upam, da dobi dovolj - no zaradi tega sem se odlocila, da bom bolj al manj doma in se posvecala dojenju na zahtevo user posted image Vidis, kako lepo sta naju presenetila user posted image JAz kar ne morem verjet. A je mozno, da se brez nastavka hitreje nasiti? No pikica mi zdaj spi v narocju na poustru user posted image Pocakama, da se zbudi, se dojiva in pol sibam an kratek obisk, moram voscit teti.

mislim, da je brina koncno ugotovila, da ni vecje skode in da ne zamudi kaksnega cudeza, ce cez dan malo zaspi user posted image sicer dalj casa spi samo ce spi z mano v postelji, drugace pa tud ni svoh, ce vsaj parkrat za pol ure zaspi. user posted image Grem jo probat prestavit , da grem lahko pod tus.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
20.5.2007 9:47:16   
skačica
Dobro jutro!

Raje sploh ne bom pisala kako smo danes spali, ker to je bila pa katastrofa, posledično tud jaz katastrofalno izgledamuser posted image  in vlačim podočnjake za seboj.
Sem ponoči Izi rekla, da se bo mogla sama s seboj igrat, ker bo edinkauser posted image user posted image user posted image  No, na koncu je mož v spalnico privlekel radio s cd-jem in smo začeli vrteti Il Divo in je mala končno omagala.

Kje je danes kaka user posted image , jo bom spila cel liter pa zobotrebce si bom namontirala na oči, da bom lahko gledala. Zdaj mi mala spi na rokah kot user posted image , v postli pa ne za noben denar. Mah, enkrat bo boljše.

tinaaja, super, da dojite brez nastavkov, jaz sem ves čas mislila, da ti dojiš brez. Saj nima veze, važno, da teče tvoje mleko z ali brez nastavkov.

Tina iz BB- sem njene glupe brala na mamini čvekalnici- da te kap. Bi jo poslala nazaj v osnovno šolo, ker njej osnovne stvari niso jasne.user posted image

Lečke- je res, sezam, da ven še nekako grejo, čeprav prvi dan sem levo lečo lovila po očki pol ure preden sem jo ven dobilauser posted image user posted image user posted image , včeraj je šlo pa zlahka, notri si jih pa montiram tud kar dolgo. Se bom že navadila.

vozičkanje- pri nas je kul, če gre Iza v voziček speča, včeraj je bila budna in je po 5 minutih zagnala alarm in potem sem jo peljala malo po travniku, da jo je rahlo treslo( ne preveč) in je zaspala nazaj. Potem smo se pa ustavili v enem kafiču, da bi na terasi spili eno pijačko in se je v sekundi zbudila in se začela tako jokat, da sem popokala tisto flašo od Zale in letela domovuser posted image user posted image user posted image . Ona ne prenese ležat v vozičku, če se ta ne trese in premika, razen če res trdno spi.

Evo, gremo sedaj na tržnico pa na zajtrk. Se slišimo še kaj, če ne bom kje stoje zaspala.user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
20.5.2007 9:54:37   
tinaaja
inaaja, super, da dojite brez nastavkov, jaz sem ves čas mislila, da ti dojiš brez. Saj nima veze, važno, da teče tvoje mleko z ali brez nastavkov.

Ravno zaradi problemov z dojenjem in nastavki sem se tok poglobila v celo zadevo user posted image

coffee serveduser posted image
user posted image    user posted image    user posted image    

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
20.5.2007 10:00:44   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

A je mozno, da se brez nastavka hitreje nasiti?

Men se zdi to čist logično - ji ni treba "dvojno vlečt". Se ful manj namatra. user posted image

Punce, še mal pa gosta hrana. Jst komi čakam user posted image . Kdaj boste začele - pri 4m al 6m?

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
20.5.2007 10:09:32   
Žabika
En morski pozdravček!

Sedim na kavici, Hana spi v vozičku in maksimalno uživam! Tudi zato, ker sva našla internet, da sem vas lahko prebrala! No bolj na hitro sem vas preletela, ko bo več časa bom pa podrobno prebrala!

Da samo malo poročam: Neizmerno uživamo, tako da bomo kar podaljšali še za en dan! Bi še malo, ampak v torek imam G! Hana večino dneva in celo noč prespi, tako da še razmišljam, če ne bi spremenila stalnega bivališča user posted image ! Že doma je pridna, tole tu je pa milina! Čist smo spočiti!
V petek sem se dobila tudi z obalkami in spoznala sončke! Prijetno smo poklepetale, sončki so se pa osvajali!

tinaaja: vrečke, take ta male (uporabljam jih za Lupusove iztrebke) jaz kupujem na tržnici - en gospod jih prodaja tem branjevkam. Ima en voziček in hodi naokoli. Njabolje je, da vprašaš eno branjevko, pa ti bo povedala kje se nahaja!

hemeroidi: jaz se jih ne rešim in skoraj vedno, ko grem na veliko potrebo zakrvavim! Katastrofa! Mislim, da mi ne uide obisk pri proktologuuser posted image !

pregled: s Hano sva bili predno sva šli na pregledu, oziroma na tehtanju in merjenju! Rezultati: 5160g in 57cm! Glede na vneto oko nama je predpisala še neke kapljice, samo sem v navodilih prebrala da jih ne priporočajo za otroke do 2 mesecev starosti in sem se odločila, da ji jih še ne dam! In, naslednji dan ni bilo nič več izcedka in vse ok! Pravilna odločitev! Bravo mami! user posted image

Tako, zdaj gremo pa še malo naokoli!
Pa,pa

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
20.5.2007 10:20:14   
tejčica
Tinaaja, super da vama ratuje brez nastavkov.user posted image user posted image user posted image  Pa hvala za kavico. A lohk repete, da se vsaj na približno zbudim.user posted image

K_a_t_i, glede na to da je Vid na adaptiranem melku, bomo z gosto hrano najbrž začeli kar pri štirih mesecih. Seveda če jo bo mali že sprejemal. Taji sem začela GH dajati že kakšen teden dva pred četrtim mesecem. Njena prva hrana pa so bile pasirane jagode. Bi bil lahko to velik kiks (ker so močen alergen) ampak je bilo na srečo vse ok.

Žabika, super da uživate.user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
20.5.2007 10:55:16   
cv105
Čestitke Ana Mariji!! user posted image

Gio: hipertonija se vidi kot pretirano krčenje oz. delovanje otrokovih mišic. Otrok je večino časa napet / zakrčen /  in nesproščen. Ponavadi meče glavico nazaj, ko ga pestuješ. Pa v ležečem položaju (budno stanje) dela lok. Če dela lok samo občasno, če se sicer med pestovanjem, ležanjem, spanjem, kopanjem sprosti, po moje ni treba panike delat. Sicer pa naj bi P bolj podrobno otroka pregledali pri 3. mesecu in takrat dali napotnico za telovadbo na fizioterapiji, če je potrebno. Pri nas v 3. mesecu pri pregledu v posvetovalnici sodeluje tudi fizioterapevt.

Naš Maks je bil od začetka močno zakrčen (nekje do 5. tedna) in so mi vsi po vrsti napovedovali, da je hiperton in delali celo paniko, da smo bili čist preč. pa smo se malo naučili handlinga in mali se je popolnoma sprostil, tako, da mislim, da se čez en mesec na pregledu nimamo česa bati.

Na netu sem brala, da ljudje pogosto mešajo hipertonijo s čisto navadno trmo ali pa ihto.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
20.5.2007 11:17:03   
draja
Čestitke Ana Marija!!!

Tinaaja odkar se z Živo dojiva brez nastavkov se hitreje naje in se tudi manj pogosto doji. Je pa res, da je na začetku tudi hitreje zaspala med dojenjem, saj jo stik s kožo hitreje uspava, tako da mogoče se bosta na začetku še večkrat dojili, potem pa bo sigurno hitreje sita kot z nastavki. jaz sem včasih prav šokirana ko po par minutkah začne pljuvati ven bradavico in si mislim da še ne more biti sita in ji še ponujam, ampak noče in če še kaj pije potem tudi bruha, tako da se res hitro najejo.

AD3 no včeraj smo dali prvo mini, mini kapljico in je bil kar nemiren večer. Jo je bolj krčilo kot ponavadi in sploh ni mogla zaspati ker jo je kar naprej nekaj zbujalo. Tudi noč je bila precej precej slabša kot prejšnje tko da za ene par dni smo zaključili s temi kapljicami, da se prepričamo, če so res tako vplivale nanjo. Če se krči ponovijo gremo po Oleovit D3.

Žabika lepo da tako uživate!!! Jaz bi tuuuuudi. Vi kar podaljšajte in se vrnite spočiti do konca.

Gio naša Živa tudi vedno, ampak res vedno naredi lok, ko jo damo v posteljico in dokler ne zaspi se kar naprej nazaj meče z glavico. Drugače pa se mi zdi kar sproščena, tako da upam da res ni kaj narobe. Smo omenili pediatrinji na prvem pregledu pa je rekla samo, da to so nepravilni gibi in da moramo biti pozorni na pravilni handling. Bomo videli kaj bo na drugem pregledu.

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
20.5.2007 11:18:31   
draja
sonchek luštne slikice!!! Anej je pa res en dobrovoljček!!!

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
20.5.2007 11:20:55   
erna14
tinaaja:user posted image  hudo full dobr da se je tale moj bralski skratek poigral z mano,drugace se je men zdel full dobr dojit z nastavkom ubistvu ni nc bolel sam k sm mela skoz plenice pod bradico ker je ven pocejalo iz ustk,pa kr dolg je trajalo pa tko ....ampak zdaj brez nastavka pa tud pr men se full hitr naje pa ce mam trdo ziziko  npr.danes zjutri je bla v susu prazna potem sem mu pa avtomatsko spet cez kako urco(ponavadi je ze bil lacen)zizo tiscala v usta pa se sploh ni zmenu zanjo ampak je raje  mal zatuhtaluser posted image user posted image .mislm kaka k bo brala tole si bo mislna tele delajo celega slona iz tega dojenja ampak zame je to zdele tako k da bi na loteriji zadela cist sm not padla ker mi tudi do zdaj ni uspevalo brez,tako kot si ti napisala se je nas tamal tud sam zallizval z ziziko zdaj pa prov grabi zagrab k kaca.user posted image user posted image .ampak se mi pa zdi da sta si tale najina zlo podobna nas tud cez dan ne pancka sam pod pogojem ce sm jaz pr njemu,k ga dam v postlco je po 5 minutak cist budn fertik si misl "mene pa ne bos okol prnasala,dej zizo sm"user posted image .ampak kaj cmo k so pa taki cukrcki.
lp sibam na kosilo k tasci potem pa gremo na bled mal na sprehod

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
20.5.2007 11:53:11   
amy26
Erna, tinaaja super da vama uspeva brez nastavka, le tako naprejuser posted image

Erna, glede pikic oz.alergije, moji mali miški so zginle recimo po 10-14 dneh vendar šele takrat ko sem resno se temu posvetila, torej brez mlečnih izdelkov in jajc pa seveda mazanje s kremo ki so jo zmešali v lekarni. Trebušček sem pa sprva tudi mazala s to ta mastno kremo vendar je bilo še slabše torej pikice so se razširile, zato sem spirala samo s kamilico in je bilo takoj bolje oz. zdej so čisto izginile.
zdej ima spet pikice po obrazku ker sem poskusila piti mleko in ker je očitno nanj alergična sem ga spet kenslala.
Sem pa dobila napotnico za alergologa, tako da čakam z njihove strani datum da se pridemo testirat.

sonchek, Anej je pa vsak dan bolj srčkanuser posted image

draja, res bodo kaplice krive, ko sem jaz dala Eli samo eno kaplico je bila tudi bolj nemirna kot ponavadi vendar ne tako hudo, ko sem dala dve se je pa zvečer drla ene trikrat kr neki in nič je ni moglo pomiriti.
Tudi moja pikica dela lok ko jo dam spati na bok, torej glavico nazaj no upam da bo s pravilnim handlingom bolje in da to neha delat.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
20.5.2007 12:42:17   
Naomi
dan,
nocka tko tko...se je zbuju na 2,5-3h...( ne vem ce mu nam 3 bodijev nazaj obleklauser posted image user posted image ) damnuser posted image ...sreca je ta da pol nazaj zaspi...sam pa od uceri k je sel spat ni buden vec k 2 uri...mi je kr dolgcas...se ven ne mormo it...men se pa adrenalin kopici user posted image user posted image
...dojilji na tazaresnih joskah user posted image user posted image ...otrocka pa tut uzivata verjetn, da ne lizeta vec une ''gume''...upam, da vama rata 100%
...zabika...domov, nimas kej uzivat...prid lj. smog vohatuser posted image user posted image ...joke...vi kr uzivejte, sej bo hmal torkuser posted image user posted image
...tko...to je bilo kratko javljanje..papa

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
20.5.2007 14:38:30   
Sibil_
Dan!

Obalke-kdaj se kaj zmenimo za kavico?Jaz imam sicer v petek servis za avto, ampak bi po moje vseeno uspela prit na kafe.Samo bi pa raje šla na drugo stran-forum ali Delfi, da mam lahko Patrika na toboganu.Bo namreč z nami tokrat, skoraj sigurno.user posted image

A gre katera do marčevk na piknik RR?Jaz verjetno ne grem, je vseeno še Lukas majhen in vroče je že.

Meaa-upam, da bodo izvidi negativni, pa seveda sporoči v torek.Bomo držali pesti vsi štirje.user posted image

Mustela-sem po vašem nasvetu kupila kopel in res tako diši-cel dan bi Lukasa vohala.

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
20.5.2007 14:50:06   
Gio
draja, cv105...hvala za odgovore. Po moje pri Eli ne gre za kaj hujšega, ker je večino časa sproščena in nikoli ne dela loka ko jo previjam ali ko leži na hrbtu. Opazila sem samo da se steguje nazaj med spanjem (včasih) in ko pase kravice dela avijonček, ko se jezi in ji ne paše bit na trebuščku. Bom pa vprašala pediatrinjo pri pregledu v tretjem mesecu, če ne bo že sama tega gledala. Hendling pa izvajamo že od kar smo doma. Mogoče jo edino preveč pokonci nosimo, ker je firbec in ne more biti drugače, saj je takoj jeza. Glavico je namreč že v porodnišnici držala pokonci.

uživajte v sončku!!!!

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
20.5.2007 15:43:34   
tinaaja

user posted image
Ana Marija in vms cestitke user posted image   za 2 mesecauser posted image

user posted image                     user posted image
MARČEVSKE PRINCESKE IN PRINCI

user posted image                    user posted image

23.01.NMJ : Živa in Neža
09.02. Urla : Katja
11.02. Majita : Ana
13.2. Sandra-10 : Patrik
21.02. *sonchek* : Anej
21.02. Magor : Mija
21.02. Zora : ?
23.02. Force : Živa
24.02. Barči78 : Žan
25.02. malička : Sanja
26.02. Ela 80 : Ela
27.02. Thaiss : Matia
27.02. K_a_t_i : Žiga
28.02. Tekica : Klemen
28.02. Sibil : Lukas
28.02. Kr_enamami : Maks
01.03. malecka_mateja :Tjaša
01.03. bibi : Aljaž
02.03. TeDyBear : Jurij
03.03. Ksenjica78: Samo
04.03. freya : ?
05.03. Klavdyk: ?
05.03. urskas: Vita
05.03. Sezam : Žiga
06.03. simonka: Jaka
07.03. m a j c i k a : Tija
08.03. Lejci : Ines
08.03. Encijan : Špela
08.03. vaihativa : Zoja
08.03. alfa75: Lara
08.03. Lana 22: Jan
09.03. karina: Domen
10.03. kresnička: Vid
10.03. Babri : Tibor
11.03. Mooneve: Lilu
11.03. Meaa: Lan
12.03. tejčica: Vid
12.03. erna14: Žiga
13.03. marjetka: Kaja
13.03. Taya85: Lina
14.03. A_N_J_A : Bor
14.03. Dskubin : Diti
14.03. blanči : Anja
14.03. PikaPoka12 : Livija
15.03. Dolgolaska : Lan
15.03. Žabika: Hana Re
16.03. pocka : Taja
16.03. Snorklja: Jaka
17.03. Boni3 : ?
17.03. Gio : Ela
18.03. cv105: Maks
20.03. vms : Ana Marija
21.03. jjasna: Jure
21.03. Tinaaja : Brina
21.03. Brinaa : Zala
22.03. LI : Tia
22.03. Naomi: Svit 
23.03. Amy26 : Ela
23.03. Dajadada: Nejc
23.03. Slumpo: Anej
25.03. Skačica : Iza
26.03. LP: Žiga
26.03. VRTNICA30 : Nuša
31.03.  Pikca: Jernej
31.03. Draja: Živa
02.04.  LeINA: Tai
03.04. Soncek78: Nika

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
20.5.2007 15:54:30   
m a j c i k a
Pozdravček!

A vi še mate krčke? Nas popoldan obvezno obiščejo vsaj za kakšno urco, dve tam po peti uri in pol delamo vse mogoče, ati pleše s tamalo, pojemo, skačemo, se nosimo, pa nič, edino zvok sesalca jo čisto pomiri.......

Drugače gremo pa na obalo v Izolo v začetku junija, upam da boste obalke imele kakšno srečanje da vas malo pridemo pogledat!!!!

Sonchek: daj mi povej kaj si svojemu lepocu oblekla pod spalno vrečo, ker mi smo jo namreč tudi včeraj nabavli, pa ne vem čisto točno kaj bi ji odpodaj gor dala?!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
20.5.2007 17:01:13   
K_a_t_i
Samo na hitro sporočim klubu AV, da smo danes ponovno prakticirali kar lupinco na vozičku in je blo spet ok user posted image . Mogoče mu bolj ustreza položaj? Pa več ven vidi? Lažje zaspi? user posted image

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 20.5.2007 17:02:22 >

(odgovor članu m a j c i k a)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
20.5.2007 17:08:50   
Naomi
no tut jest sporocam klubu AV, da smo bli 2,5 urce okol brez kakrsnegakoli adrenalinskega podviga...se na kufe sva sla...je tamau drevesa obcudoval iz kosare...je pa res, da more bit tenda skoz dol ( mamo pa kr marelo zdej za senco)..pa en tak nastavk ma notr, da ma vzglavje uzdignjen pa ven vid...jeeeaaaaaaaahuser posted image user posted image ...umes je tut spal ksno urco...upam, da je una faza mimo...k je vse sovrazu...sam mam pa feeling, da se more dopoldne po njegovo doma naspat, pol pa gre...user posted image user posted image ...mogoce pa nekega dne nardimo vec k 100 m user posted image user posted image

see ya l8r alig8r

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
20.5.2007 17:14:26   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Naomi

mogoce pa nekega dne nardimo vec k 100 m user posted image user posted image

Sej to lahk že zdej, če ni nobenga folka v bližin user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
20.5.2007 17:15:03   
tinaaja
Tinaaja odkar se z Živo dojiva brez nastavkov se hitreje naje in se tudi manj pogosto doji. Je pa res, da je na začetku tudi hitreje zaspala med dojenjem, saj jo stik s kožo hitreje uspava, tako da mogoče se bosta na začetku še večkrat dojili, potem pa bo sigurno hitreje sita kot z nastavki. jaz sem včasih prav šokirana ko po par minutkah začne pljuvati ven bradavico in si mislim da še ne more biti sita in ji še ponujam, ampak noče in če še kaj pije potem tudi bruha, tako da se res hitro najejo.

Draja,  saj poznas obcutek oljasanja, ko prebers nekaj, kar te pomiri, da se se nekomu podobno dogaja user posted image No, ampak nama se  je res zdaj ze veliko stvari takole enako dogajalo. user posted image No, brina je res obcutno skrajsala svoje dojenje in upam, da se naje user posted image Bom morala konkretno spremljat polulane in pokakane plenice, in na sreco pride patronazka, da jo stehtamo. Upam, da me ne bo kap.

Zabika, uzivaj se za nas

Erna, jaz ne delam samo enga slona iz tega, ampak cel zivalski vrt user posted image user posted image

Majcika pri nas se se pojavljajo obcasno krci. Ampak bolj se mi zdi, da je njeno kricanje pred kakanjem in prdenjem.

Kati user posted image user posted image za vozickanje

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
20.5.2007 17:17:16   
soncek78
Hello!
Hvala za lepe želje za mojo sestrico. Upam, da bo kmalu vse v redu! user posted image user posted image user posted image .

Lepo se imejte, pozdravček...

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
20.5.2007 17:55:59   
draja
Tinaaja ja res se nama kar naprej dogajajo iste oz. podobne stvari. Ti ne morem povedati koliko lažje mi je iti čez vse to, ko si takole svetujemo, komentiramo in pomagamo. Jaz si ne predstavljam kako bi vse to izpeljala, če ne bi bilo RR, ker še čist nobena moja kolegica nima otroka, da bi mi lahko kaj svetovala, mama in tete pa so bolj na easy - se včasih niso toliko ukvarjali s tisoč in enim vprašanjem kot se danes me.
Za Brino pa ne skrbi - sigurno se naje. Pa saj sama veš, da ti zna pokazati če ji kaj manjka. Sem prepričana, da boš prijetno presenečena ko pride patronažka.
Aja pa ne se ustrašit, če bodo tvoje joške zdaj kaj bolj prazne. Vsaj meni se je to zgodilo, pa se nekako tolažim, da zato ker jih bolje sprazni in ne zato, ker bi mi zmanjkovalo mleka.

Naomi čestitke za uspešno vozičkanje. Kar tako naprej.

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kako vzgajati otroka z močno voljo?
Otroci z močno voljo, zelo trmasti otroci, avtonomni otroci, neuklonljivi otroci ... Po navadi so označeni kot razvajeni...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?