|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
18.5.2007 18:06:59   
sezam
Čestitke Maksu za 2 meseca. user posted image

jjasna - jaz vedno dojim le z ene dojke, zato pa je včasih ena prava bombo in posledično jaz vsa mokra user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu malička)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
18.5.2007 18:55:34   
Naomi
dan znane dojilje user posted image user posted image
...matr res...ucas tole dojenje...pa k skoz vem, da je mleka dovolj, ce ne bi tamau mal drgac se ibnasal...sam ucas k ga kej druzga matra me pa zacnejo preletavat take misli...ceprov na dodatek nisem nikol pomislila se...
...sam drgac pa ponoc mi je pa tko fajn dojit k je tamau cist zaliman pa tko lepo vlece pa tko lep obrascek mauser posted image user posted image ...najbl ma pa vaje tazadnjo pred spanjem...k se ze uspava...kva to dela z mojo josko...tko, jasno da jo razmetava, sej ni njegova ;)...
...tut jest vedno dojim samo iz ene...k sem takrat k je mel skok u rasti iz obeh mi ni blo nc jasn...kok je kej mleka, pa kok je kej pojedu...user posted image
...u glavnm...dons mi je 2 x ratal bit uzun k je tamaucek spal..pol se je zbudu je blo pa tut vse OK...user posted image user posted image ...in nova taktika je...ne sme it zaspan u vozicek, ker ne more zaspat ( ker more sekundo predn ga uzame bit na rokah)...sem ga dala pa 2x ze specega not je pa ratal..k se zbudi pa ni sitnuser posted image
...kati...tocn o tem misteriju sem razmisljala uceri...kako lahko zvecer zaspi ''brez rok''...cez dan pa ni sans...je lahko u lezalniku, pa ga bi ze jemal..ampak un final countdown pa u roke..za sekundo pa spi k top...user posted image ...svasta...
no, se se kej javm zvecer...grem kopalnco prpravt, da se gremo ocedt pa spat...
papa

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
18.5.2007 19:59:02   
soncek78
Hello!

Obalke - joj i je bilo danes žal, da nisem prišla, ampak sem peljala mojo sestro na slikanje plujč in ugotovili so ji pljučnico. Pa je taka atipična - brez vročine, le boli jo mišica, ker non stop pokašljuje. Če ne bi dala krvnih izvidov, sploh ne bi porajtali.
Naslednji teden bo lepo vreme in upam, da se dobimo na kofetku. user posted image

Meaa - ubošček Lan. Upam. da bodo kmalu prštudirali kaj mu je ! Držimo pesti!!! user posted image user posted image user posted image  En velik poljubček za miška. Ne vem kako bi naša mala preživela 12 ur tešč, aj bi bila tečka. Pa še razumela bi jo.

Čestitke Maksu za 2 meseca user posted image .

Dojenje - tudi jaz nikoli ne vem koliko poje. Pol ji pripravim dodatek. Včasih poje še kaj, včasih pa sploh nič. Res je čudno.user posted image

Lep pozdravček!user posted image

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
18.5.2007 20:04:38   
K_a_t_i
Čiščenje dlesni - priznam, nisem še niti pomislila na to user posted image

Punce, zdej mam pa jst eno vprašanje - dons mi je ena sodelavka rekla, da naj bi se otrokom, ki jih mama podoji v roku 8 ur po rojstvu, naredila neka obloka na želodčku in zato nimajo krčkov. Ker za to teorijo slišim prvič, samo po sebi pa ne morem ničesar sklepat, me zanima, če je res kaj na tem. Torej - roke gor tiste, ki ste imele krče in dejansko otroka niste podojile v 8h urah, tiste, ki ste ga pa so bili kljub temu krčki in še tiste, ki ste ga podojile in res niste imele krčev. Mi smo v skupini "nismo podojili+krči". Da vidimo za naslednjega, če nič drugega user posted image .

Naomi - čaki, te ne razumem čist... A teb, če zaspi na rokah, ga pol lahko odložiš? Ker jst ga ne morem (takoj ve user posted image ).

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
18.5.2007 20:12:14   
Naomi
...Kati...ja ce zaspi na rokah spi k top...sam ne smem ga u postlci uspavat...to mu je pa kriza...se pa cist iztiri user posted image ...sej tko je blo prejsnje dni na sprehodih...ga je jemal...ni mogu zaspat...je kricu, sem ga ven uzela...ga mela 2 min na rami je komiral...sem ga nazaj polozila je 1. rundo spal najdlje...pol se je zbudu ista pesem, sam da je vsako rundo manj spal...na konc ga nis mogu vec dat u vozickaa...
...doma cez dan pa lepo zaspi...na rokah, pol ga lahko odlozim...in spi kukr ma pac namen...user posted image
...revca ze panca zdej...user posted image ...mam feeling, da bo dons ze pred polnocjo hotu snack user posted image
no, l8r...morm mal BB gledat ;)

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
18.5.2007 20:17:07   
cv105
k_a_t_i: Mi imamo krčke, Maksa pa sem prvič dojila drugi dan po porodu zaradi CR. Mislim pa, da to nima nobene veze. user posted image

Naš frajer se tudi zadnje cajte sam po rokah vlači. Ampak bova temu naredila konec. Upam. Ker čez teden, ko sva sama lahko samo to delam...njega po rokah... Danes sem skuhala in se usedla za mizo, pa je zatečnaril v ležalniku. In sem šla k njemu in mu samo malo potresla dudo v ustih in je bilo takoj dobro. In sem se spet usedla in on spet zajamra, vrže dudo ven in jaz spet njemu dudo in je pomagalo naslednjih 5 sekund. In tako ene 30x do konca južne, ko mi je fit ven vrglo in sem se počila zraven njega.

Ne boste verjele, da je user posted image  tudi takrat jedel in ga ni Maksov jok nič ganil in na koncu mi pribije, da me je mali pogruntal in da me načrtno zeza. HALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO???? Sem mislila, da ga bom skozi okno katapultirala. Butelj user posted image .

Sam drugač ga mam pa rada.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
18.5.2007 20:28:08   
Naomi
...he he...deci voluharji...user posted image user posted image ...z njimi tezko, brez njih najtezje user posted image

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
18.5.2007 20:44:39   
K_a_t_i
Še to sem pozabla vprašat - a kera ve do kdaj imajo dojenčki ta refleks, da v spanju ful mahajo z rokcami? Ker bi ga mi počas nehal zavijat, ampak potem se lih vsake 10 min zbudi, ko se "ustraši" in zamahne z rokami.

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
18.5.2007 20:52:28   
Naomi
kati...kaj pa ce ga das na trebuh spat...pr nas to pali...cez dan...ponoc se ga ne upam se dat...

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
18.5.2007 20:56:30   
Anonimen
K_a_t_i, jaz sem ga podojila že tiste tri ure, ko sem bila v porodni in potem ponoči sem ga, ker že prvo noč ni nič spal, pa imamo krčke... tko da ta teorija pri meni ne drži.

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 2085
18.5.2007 20:59:38   
tinaaja
Dajadada, mi nimamo oblog na dlesnih. Si ziher, da ni soor?

Kati - ta teorija mi je user posted image Ne verjamem, da je kaj na njej, ker nisem ziher, da se kolostrum pri vsaki naredi takoj po porodu in to je takrat edino, kar je v dojkah (vsaj kolikor sem jaz prebrala). Mi smo se podojili v porodni, krci s sicer redki, dajemo pa skoz antiflat.  Pri nas je tud brina hobotnica in s svojima lovkama krili med spanjem. PA se seveda vcasih sama sebe zato ustrasi. Moj je dans ugotovil, da je nemogoce spat zraven nje, ker tok krili med spanjem. Sem mu rekla, da se dobr, da men vsak dan rata proti jutri user posted image

Soncek78-upam, da bo s sestro kmalu OK.

Midve sva se na sprehodu danes dajale, katera bo prej - A) brina nehala jokat, B) mami jo vzela iz vozicka. 200m pred domom je zmagala Brinauser posted image Solzice so bile prevec zame... user posted image Ma k bi vedla, zakaj ji ne pase... Komaj cakam, da mine ta faza.

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 18.5.2007 21:01:56 >

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
18.5.2007 21:13:03   
K_a_t_i
Ja, sej se tud men zdi, da je en bullsuser posted image  ta teorija, sam sem rekla, da vseen mal vprašam. Že s tega vidika - da bi pol itak vsi s CR meli krče, mi ni bla lih domača.

Naomi - na trebuščku je tamal kraljeval do pred ene 3h tednov. Je spal tud po 3 ure skupaj, kar v drugih položajih ni bla opcija (lih zaradi tega zbujanja), zdej pa mulc kr ve user posted image . No, al pa sem jst nehala bit vztrajna in ga kr držim tačas, ko berem RR.

A, za to kriljenje sem pa našla - da večini zgine med 4-6 meseci. Bomo ga dons probal stlačt v spalko, ne da mu damo roke ven (me prov zanima kok časa bo rabu, da jih dobi ven, vam povem, tamavček je pravi mali Cooperfild - ga zaviješ ful na trdo in ko ga s postle vzameš je cel odvit in pe kovter zbrca dol s sebe user posted image ).

Tinaaja - vem kako to zgleda - jst sem ga včeri pustila neki časa jokat (doma) in je tamal padu v tak šok, da je na konc 2krat bruhal. Si lahko misleš kaj je sledilo - oči je moral tolažit izmenično oba user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
   [Brisano sporočilo]
18.5.2007 21:17:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2088
18.5.2007 21:39:53   
tinaaja
Kr_enamami user posted image za izpit. Kok mi gredo na user posted image prfoksi, ki iscejo neznanje. Meni se zdi pomemnoo, da nekdo pokaze, da nekaj razume. Moram rect, da imam svakorazne izkusnje na faxu. Vecinoma OK, ker sem jaz olikana in fer do njih, kar marsikateri student ni in jim prav serjejo po glavi. Najbolj beden trenutek pa je bil, ko sem eno profesorco prosila, ce lahko pristopim na drugi rok izpita, ki je bil 14 dni za prvim, ker mi je 2 tedna prej umrl oce in bi mi dodatem cas prav prisel. In mi napise, da ne user posted image Kap me je in sem to tud v referatu povedala, da kaj takega pa se ne. No v obrambo tej profesorci so rekle, da ne bi verjela, kaj vse nalozijo studentje, da se cemu izognejo. Pa sem vprasala, da ce bi morala parte iz casopisa prilozit al kwa. No sem pisala pol 8 in mi je bilo to najvecje zadoscenje, ampak ...

Pri nas smo imeli zdaj tud uro joka zaradi krcev user posted image Zdaj je zaspala, ampak pricakujem budnico kmalu oz da bomo danes vsaj 2x ponoci vstali in se futrali, ker je spustila vcereni obrok. Tok jo zategne, ko ima krce, glavico cist usloci in jo drzi pokonc skoz. NA rami, pase kravice na trebuhu, na podlahti - skz glavco stabilno gor. Saj drugace jo tud dobro gor drzi, ampak ne tok user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2089
19.5.2007 8:25:45   
skačica
Dobro jutro!

Kje pa ste vse? Spite že lepotni spanec ali kar nadaljujete nočno spanje?
Evo vam kavice, da se lažje prebuditeuser posted image . Lepo diši??

Midve sva že kake pol urce pokonci, Iza že uživa v svojem igralnem centru, jaz se pa še prebujam tle za računalnikom.
Smo včeraj prišli kar pozno domov in smo bili vsi s ta malo vred kar fejst utrujeni insmo tud kar dobro spali. Smo se pa imeli včeraj luštno, moja noseča sestra je že kar lepo zaobljena, pričakuje fantka, skratka uživa v pričakovanju in jaz se potem kar spomnim kako smo me skupaj pričakovale tu gor in klepetale. Se spomnite?user posted image  Pa poročale kaj smo posesale, kok smo pojedle,.....
Res mi je bil tisti čas fuuuuul lep.

No, vmes smo skupaj skočile z obema mulčkoma še do optike in jaz že nosim lečke in res brez vseh problemov, le not in ven jih je hudič dajat. Se moram še navadit. Sem pa včeraj pozabila na dieto- so zvečer delavci mazali čevape pa hrenovke pa ražnjiče in jaz sem se jim veselo pridružila in se napokala, da sem komaj stalauser posted image user posted image user posted image . Povrh sem pa pojedla še en Magnum in še eno posodico Planice(  ne celeuser posted image ). No, dans greva pa k svaku, ki bo tudi pekel zumaj in valda da bom jedla, ampak v času kosila in ne ob devetih zvečeruser posted image .
Sem pa prav besna,ker tud če se pazim kile ne letijo nikamoruser posted image  Mah, bo že.

Kr_enamami- upam, da nisi preveč žalostna zaradi izpita, čeprav vem kako grozno je to, da večkrat padeš. Jaz sem enega delala 4x in ta zadnjič komisijsko pred 2 profesorjema, ki sta komaj čakala, da povem kako bedarijo. Čeprav sem se full učila, sem komaj dobila 6user posted image  Da ne govorim, da me je nek profesor( evropski poslanec) za seminarsko zezal celo leto, ker enkrat ni bila dobra vsebina, enkrat ni bilo ok citiranje, potem spet vsebina, na koncu mi je pa dal 6 in zraven pribil, da je cela seminarska samo prepisovanjeuser posted image . Ko sem prišla ven iz kabineta sem se najprej zjokala potem pa Bogu zahvalila za 6 in vse skupaj pozabila. Ma res so nekateri profesorji taki prepotentneži, da je joj.

Grem se zdaj uštimat pa mogoče lečke not dat, če bo Iza pridna. Rabim najmanj pol ure. Se še kaj javim.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
19.5.2007 8:34:51   
skačica
Evo, lečke so že notriuser posted image .
Šele zdaj vidim, da sem spisala cel roman. Se vidi, da imam čas, ker je Iza pridna in se sama zabava, oči je pa v službi.
Zdaj pa grem kaj delat- če verjamete.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
19.5.2007 8:51:17   
K_a_t_i
Jutro,
sam na hiterco sporočim - poskus s spalno vrečo ni ratal - tamal je ob 3:30 zahteval hrano in veselo mahal z levo roko. Jp, dobu jo je ven!!! user posted image

Skačica, a se da še eno mal večo šalco kofeta dobit? Pa še neki za pojest user posted image ? Super za lečke!

Kr_ena mami - ne bit žalostna. Bo šlo pa naslednjič. Na konc pa itak znanje šteje, ne kokrak si delala izpit in ocene. Moja najljubša profesorjeva izjava s faksa - "Zakaj mam pa pr tej nalogi 0 pik, če pa sem napisala točno to kar piše v knjigi?" Prfoks:"Ja sej, knjige nisem jst napisu." user posted image user posted image  user posted image  Pa je bla ta knjiga obvezna in edina!!!

Tinaaja - upam, da ste spali!

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
19.5.2007 8:51:44   
*sonchek*
Jutro!

Evo, mi smo bili spet pridni in smo prespali celo noč user posted image Prej se je zbudil pa sva se previla (hura za Pamperske Fit, ker KONČNO ni nič ven prišlo!) in popapala, zdaj pa mali spi naprej. Danes bomo imeli precej naporen dan - najprej naročit vso keramiko za hišo, potem v šoping, ker je hladilnik čisto prazen, pa v Pikapolonico po spalno vrečo, ker mulc ponoči brca ko nor, potem gre oči v šoping, ker jutri odhaja službeno v Rim in bova z malim sama nekaj dni - sem prav žalostna. V ponedeljek imava 2. obletnico poroke, Anej pa bo praznoval 3 mesece, pa bova sama. Sem se odločila, da se bova šla na izlet (zdaj, ko je moj avto končno predelan) in pač praznovala v dvoje. Oči bo tako ali tako delal daaaaaaleč stran  user posted image

Kr_enamami user posted image za izpit. Mah, nekateri profesorji očitno res prav iščejo neznanje in priložnost, da na izpitu vržejo študente. Držim pesti, da bo šlo naslednjič bolje!

Tako, zajtrk je pripravljen - ima oči očitno malo slabo vest, ker odhaja, pa me crklja user posted image

< Sporočilo je popravil *sonchek* -- 19.5.2007 8:53:05 >

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
19.5.2007 9:16:33   
cv105
Dobro jutro!

Mi odhajamo popoldne v LJ v šoping (rabi ati kaj za oblečt, pa Maksiju bomo tudi kaj kupiliuser posted image ), pa rabim info, kako toplo je v LJ in kako naj ga oblečem?? Pri nas imamo celih 10stopinj in malo piha.

kr_enamami: ne se sekirat. Bo pa po opravljenem izpitu občutek toliko boljši. Moja stara mama pravi, da se za vsako rit najde palica. Tut za tiste od prof. user posted image

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
19.5.2007 9:21:49   
*sonchek*
Tu na RR sem videla, da naj bi bilo v LJ trenutno 17C - aja, pa nič ne piha, ampak glede na to, da je včeraj pihalo, priporočam kratke rokave in nekaj z dolgimi za čez. Mogoče se celo še kje srečamo user posted image  

< Sporočilo je popravil *sonchek* -- 19.5.2007 9:22:42 >

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
19.5.2007 9:33:25   
Encijan
Evo, še ena mamica s precej enakimi težavami kot marsikatera druga, namreč:

vozičkanje: Tudi meni se zadnje čase Špela začne neusmiljeno jokat, tako da jo vzamem ven, nekajkrat sem/smo prišli domov tako, da sem jo nosila in zraven gurala voziček, če pa je bil še kdo zraven, pa smo si delo porazdeliliuser posted image , no včeraj sem jo dvakrat vzela ven, nekako potolažila in nato spet odložila v voziček in začela tečt, ker drugače je bil spet jok. Sem ugotovila, da mala skrbi za mojo rekreacijo, samo kaj, ko sploh nimam več veselja ven hodit z njo, ko nikoli ne vem, kaj me čaka. Ko je bila še manjša (hi hi, kolk je že zdaj velika, kaj!), je vse prespala, zdaj pa je precej budna in jo poskušam zamotit s kako igračko, pa malo pomaga, ampak za celo turo pa ne. Jo pa tudi jaz najlžje spravim v voziček tako, da jo tja položim čimprej po dojenju in previjanju, ko zaspi, ampak ko se zbudi, spet ne vem, kaj me čaka... Posledično si ne upam več na kak malo bolj oddaljene punkte, ampak delam kroge bolj v bližini doma. Pa tako sem se veselila teh sprehodov, zdaj pa se jih kar izogibam. Včeraj sem šla ven po nekej dnevih pavze, danes pa imam to v prvem planu že dopoldne. Upam, da rata...

Zdajle spi, potem ko sem jo malo pred sedmo s težko muko še podojila (najprej ni hotela jesti, pa sem mislila, da smo pač za danes s spanjem zaključili, sem se šla zrihtat, ji skuhat kamilice za umivanje, potem pa je punca nekako povedala, da pa bi vseeno še papala in po tem je samo še zaspala, tako da sva umivanje prestavili na kasnejšo uro). Tole dojenje sem si tudi jaz malo bolj preprosto predstavljala. Najprej mi je kao zmanjkovalo mleka zvečer, včasih tudi dopoldne in sem dodala pač 1 ali občasno tudi 2 delna obroka na dan, potem sem nekako ugotovila, da ni problem mleko, ampak neka druga motnja (krči, vetrovi), ki moti dojenje, tako da sva se naučili počakat oz. najprej rešit tisti problem, pa potem nadaljevat z dojenjem, zadnjih par dni nama je sicer ful laufalo, Naomi, tudi s pomočjo tiste masaže ali kar telovadbe proti vetrovom/krčem, tako da je tudi ful lepo in velikokrat začela kakat (vedno se pokaka in sprda, ko ima nogice pritisnjene k trebuščku), zdaj pa imamo spet nov problem, ker velikokrat noče jest, čeprav si že liže rokice in je od zadnjega obroka že kar nekaj časa, pa ne vem, kaj je, dvakrat se mi je zgodilo, da je začela jest, ko sem jo dojila sede, v leže pa je dojenje zavračala (doslej sva se običajno še vedno dojili kar na postelji leže, ker nama v drugih položajih ni ravno uspevalo). Zgleda, da je konc zabušavanja! No, ponoči pa je dojenje tudi meni postalo prav lepo, ker je lačna in spočita, lepo zagrabi dojko in poje, dokler ni sita in zaspi nazaj, včasih tudi sama zaspim in potem pozabim, če sva se sploh dojili, ure tako ne vem več, ker vse poteka v temi (na začetku smo morali prižigati lučko, da sva se uspeli priklopiti). Ati sedaj ta nočna dojenja lepo prespi, tako da zjutraj ni več zaspan, razen če imamo zvečer dolgo vaje preden vsi skupaj zaspimo. In ponoči nič več ne joka, ko je lačna, le mljaskati začne z jezičkom, tako da jo pristavim kar kmalu, če le-to ne preneha in je ura približno toliko kot ponavadi (včasih skočim še na WC, preden se čisto prebudi in takrat poškilim na uro).

Štorkljo oz. en položaj v njej sem uspela naštudirati in sprobati s pomočjo vaših linkov o joku in nošenju otroka, res hvala za objavo, se bom še vračala k prebiranju teh vrstic... Aja, Kati, jaz jo dam noter kar stoje, najprej si naštimam štorkljo, potem pa primem malo in jo dam notri, najprej nogice, potem pa še zgonji del, v pomoč mi je bila tudi tale razprava na RR (http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1292897&mpage=5&key=). Ven sicer še nisva šli, sem jo pa dala parkrat doma noter in mi skoraj vsakokrat prav kmalu zadrema, samo je v tem položaju tako zvita, da ne vem, če je dobro, da je dolgo v njem. Bom pokazala eno slikco, samo ta moment mi shrani.si ne deluje. Ta mesec gremo še enkrat k mojim na Gorenjsko in ker še nimamo vozička za v avto, bomo najbrž kar štorkljo s sabo vzeli, pa malo potrenirali...

Se nadaljuje...

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
   [Brisano sporočilo]
19.5.2007 9:42:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Encijan)
  Neposredna povezava do sporočila: 2097
19.5.2007 9:54:01   
tinaaja
Encijan, dobrodosla v klubu AV - anonimous vozickarjev user posted image Zgoraj si opisala cisto naso situacijo in obcutke. Vsakic preden grem ven imam kepo v grlu in ko vidim, da se zbuja me kar zona obliva. Vcasih je ful pridna, a ziher se vsaj 1x na sprehod prelevi v najbolj bogega, zatiranega otrocka, ki se mora vozickat in to seveda pove svetovni javnosti s svojim kricanjem. Itak sem postala ze doktor animiranja v vozicku, ampak kaj ko ne pali, ko njej pac ni do vozickanja. Se par mesecev, pa bo lazje. Ampak vsaj ponoci dobro spimo user posted image

CV105 - v Lj bo vroce, tko kot sonchek rekla, kratki rokavi, pa nekaj lahkega za cez, ce bos v senci  ali kaksnem klimatiziranem shopping centru. Dobro kupujte.

(odgovor članu Encijan)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
19.5.2007 9:59:01   
Dajadada
Kr_enamami, jaz tudi preživljam dopoldneve v pižami. To sem vedno prakticirala, ko mi ni bilo treba nikamor iti, ne na faks, ne v službo. Tako imam filing tiste ležernosti, nikamor se ne mudi, pa še nazaj v posteljo lahko skočim. Jeee, dobra idejauser posted image ...šibam...tamauček itak spi na najini postelji, pa se mu pridružim...očka pa je žal v službiuser posted image  (grrr, delovne soboteuser posted image  - saj je nima dostikrat, samo ko imajo ful dela, ampak je še takrat preveč...jaz bi šla na kakšen izletek, ko je tak lep sonček zunaj).

Neposredna povezava do sporočila: 2099
19.5.2007 10:11:31   
Naomi
jutro,user posted image
no nocka uredu, zdej spet spancka...sem nekako pogruntala, da od jutranjega hranjenja max eno uro pol pa dol pade za 2-3 urce...jest sem ga pa prej vlekla ze ven pa bla bla, pa se ni naspal..ocitno dopoldne tok rab...
...a ste da ustanovimo drustvo AVuser posted image user posted image ...pa prve zacnemo s teorijamo, kako prepreciti to ;)...najprej loh zacnemo s smarnco u flasko...user posted image user posted image ...jao...ze zdej se mi cufa ;)...
encijan...me prov veseli, da vam je masaza saj mal pomagala...sej resnicno deuje, samo ce si res dosleden...
...tinaja, kati, encijan...ce bi se me dobila na vozickanju tut 100 m neb nardile, ker bi se skoz cakale k bi al ena al pa druga mogle mirit otrocke user posted image user posted image ...
krenamami...te cist zastopm kwa prezivlas...****u pa teli profesorji k si neki u glavo utepejo...k da jim ni dost, da od vsake place neki tut on dobi od nas user posted image user posted image ...sej vem, ne pomaga tolazba u stilu..ne se sekirat...sam 1x bo, pa prov hmal, bos vidla...cez 3 leta se bos temu nasmihala user posted image user posted image ...ucas sem prov vesela, da mam z vsem tem konc...user posted image
sonchek...vama bo pa tut hitr minil...verjem...za obletnco pa sliko od ocija za mizo, pa si prvostauser posted image user posted image ...nimas kej, ce vse poti vodijo u Rim user posted image
to je to...dons prideta necakinji pogledat Svita, bomo vidl ce bomo sli kej ven...bomo, sam specega je treba not dat...ma ja...tele taktikeuser posted image
papa, see ya l8r alig8r

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?