draja
|
Čestitke Maksu!!! Hvala vsem za tolažbo glede mleka. Sem šla pogledat v zvezek, kamor si pišem kdaj dojim in je bilo zadnje dni res več obrokov kot ponavadi. K vsemu pa najbrž pripomore tudi moja napetost, ker sva bili sami in ker sem se obremenjevala kako bomo zrihtali hranjenje Žive danes ko sem imela pregled pri G. Sem prepričana, da bo mleka še naprej napretek, moram zdaj ful pozitivno v tej smeri razmišljati pa bo. No, sem imela pregled in je bila G čist zgrožena nad odpustnicami - da kako je imela mala kri v baltu, da kaj pa je bilo, kaj je pa zdaj z njo, da to je pa ja nekaj hudega,... Sem v bistvu jaz njo tolažila, da se je izkazalo za nič kaj takega . No, pol pa me začne spraševati, kdaj so pa ugotovili, da nimam plodovnice , pa jaz njej, da že v ZD, ko je bila ona na dopustu ( ), pa ko sem ji povedala, kako zgroženi so bili pri porodu, ker je ob predrtju mehurja ni nič ven priteklo je bila čist bleda v obraz pa ful nekaj z rdečim v moj karton pisala. Ja tko je to, če delaš zadnji UZ pri 30-ih tednih. Upam da se bodo mal zamislili nad tem. Drugače pa je zame uaradi CR edina kontracepcija KONDOM (bljak ). pa bog ne daj zanosit, ker moraš imeti abrazijo pa še ta bi bila zelo tvegana zdaj zame itd. itd. Zdaj pa naj se človek veseli seksa . madona me bo bolj strah seksat zdaj kot pa v srednji šoli . Aja pa kao da ne smem več kot 5 kg dvigovati pol leta. Haloooo? Kdo bo pa otroka nosil? No, daj itak se ne mislim tako strogo držati bom pa še nekaj časa previdna pri dvigovanju stvari s tal, ker takrat res trebuh trpi. Sam zdaj pa res vidim, kako hormoni poskrbijo da si med in po porodu manj občutljiv na bolečino. Kaj vse niso delali z mano - amnioskopija, umetni popadki, ročno odpiranje, vstavljanje EA, carski rez, pa en kup inekcij v trebuh vsak dan v P, pa se mi zdi da me vse skupaj ni toliko bolelo kot danes pregled in pa jemanje krvi. Me je bilo bolj strah kot enega šolarčka ki je čakal z mano v čakalnici . Erna kot so ti že punce napisale - ne sekiraj se, ker to najbolj vpliva na mleko. Sigurno ni s tvojim mlekom nič narobe in če je mali zadovoljen, lula in kaka, potem pozabi na tehtnice. Smo bile vse kdaj na istem kot ti in te razumemo, ampak verjemi, da mu sigurno nič ne manjka. Glede alergij pa naj te ne skrbi. večina jih kasneje izzveni, pa tudi če ne, ni nič hudega. jaz sem alergična na vse možno pa mi nič v življenju ne manjka in nič ne pogrešam tistega kar ne smem jesti.
|