sezam
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja tile fotrcki.. saj smo verjetno podobni vsi.. me komaj cakamo, da pridejo domov in bi jim ze na vratih dale pikce,da imamo 15min zase. da gres v miru na wc ali das kaj v usta. njim po sluzbi, ko RABIJO 1 uro zase, pa to sploh ni. in ker imamo porodnisko in uzivamo doma ... kok mi je to znano. je treba najprej prečekirat, če je na netu kaj novega, .... potem pa famili amy26 - pri nas ni nič drugače. Ano je prvič previl pri enih 6M. Sedaj pa jo, če mu rečem, sam od sebe bolj težko Edino kar redno dela je, da zvečer sedi pri Ani, da zaspi (seveda, ko pa jaz takrat dajem spat Žiga, drugače še to ne ) skačica - jaz sem tudi že razmišljala o vseslovenskem srečanju marčevk pikca - dala sem v vse domžalske, je pa res da smo dali pozno. Prvi je na Rodici, kjer smo 3 v vrsti. Upam, da se kdo izpiše in da se tadva, ki sta pred nami, nista pritožila, ker potem še imamo nekaj šans za letos . Čakam še 3 odgovore. Sicer bom pa potem iskala v Lj in jo dala šele janurja. Kje pa ste vi sprejeti? varčevanje - kake račune ste si to odprle. V banki? Ali potem lahko preko neta mesečno nakazujete ali kot trajnik? Jaz bi tudi nekaj rabla. tejčica - a maš chiccotov voziček? Mi tudi. Pa še tako hobotnico imamo, sam da jo naš gleda v kopalnici ko se preoblačimo. koš za plenice - mi imamo palčka zavijalčka. Res je da še vedno iz njega malo smrdi (ko ga odpreš, drugače ne), ampak še vseeno manj, kot pa iz navadnega. Imamo ga pa v kopalnici. sem pa sedaj začela uporabljati 2, še enega navadnega. V palčka dajem pokakane plenie, v navadnega pa samo polulane. Od 2 malčkov se plenic kar nabere, kasete pa so drage . Ja v palčka pa dajem tudi vrečko za smeti, da potem samo to ven nesem. Drugače pa ima Ana še kar vročino, čez dan je že ni, proti večeru ali ponoči, pa se spet pojavi. Pa pikce je dobila po trebušku in hrbtu, tako da sem jo dopoldan peljala na pregled, pa pravi da je vse to od viroze. Čestitke današnjim slavljencem