|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
16.5.2007 21:57:29   
draja
anja, tinaaja ne morem verjeti!!!! Že cel dan razmišljam ali naj stresem tukaj jezo do svojega dragega ali ne, ker ima iste fore kot vaša dva! Mislim, stavki v smislu "zdaj moram jesti", al pa "se moram prej stuširat,..." Najbolj pa mu je priljubljen stavek - jaz sem zdaj v službi! (zdaj veliko dela od doma). Mislim da znoriš. In to je on cele dneve v službi. Sem mu že stokrat rekla, da bi raj vidla da ga 10 al pa 12 ur ni doma, ko pa pride pa ima čas samo za naju, ne pa da je kakšen dan cel dan doma, pa nima nič časa za naju.
Jaz pa gledam kdaj bom lahko lulat skočila,pa kdaj bom lahko en piškot v usta dala. Včasih je že čas za kosilo ko pridem do zajtrka...

anja res je to glede dojenja. Zdaj res uživam,ko mala pri meni pije in se jo kar ne morem nagledati. pa nisem bila nikoli preveč navdušena nad dojenjem, še med nosečnostjo sem to sprejemala kot nujno zlo, danes pa mi je res v pravi užitek!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
16.5.2007 21:58:18   
Žabika
Joj čvekice, sem se pa tako nasmejala temle zadnjim o naših očkih! Tudi moj ni ravno ljubitelj pokakanih plenic - pa kaj šele bo, ko bo res smrdelo! Pa tudi izgovorov ima vedno poln rokav!
Draja: tudi pri nas dela doma in kar nekajkrat mi je že rekel, da imam jaz porodniško in ne on! Da on je pa v službi! Pol pa rečem tudi prav, potem bom pa samo za Hano skrbela! Pa seveda zase! No, potem se pa začnemo drugače pogovarjat!

Obalke nič niste sporočile kje se dobite v petek, tako da bom kar kakšno poklicala, da mi bo povedala! Jutri zjutraj se gremo še vagat in merit, potem pa via morje! Pa po moje da bom brez interneta, tako da upam da bo lepo vreme in da se boste več potepale in manj pisale!

Če bo jutri še čas sporočim naše mere, drugače pa lep pozdravček do naslednjega tedna!

< Sporočilo je popravil Žabika -- 16.5.2007 22:02:33 >

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
16.5.2007 21:59:48   
draja
Meni je pa Živa pred eno urco zaspala in zdaj spi kot top, pa sploh se ni še najedla za noč. Zdaj pa se ne morem odločiti ali naj jo čakam da se zbudi ali pa grem spat, ker je očitno mala že za noč zaspala in lahko traja preden se zbudi user posted image . No, med tem ko se odločam sem že 1 uro spanja izpustilauser posted image .

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
16.5.2007 22:02:36   
A-N-J-A
Žabika kdaj bo kaj novih fotk???A oči štrajka,nima časauser posted image ?

Lepo se mejte na morju,sem vam fouš.

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
16.5.2007 22:06:49   
cv105
tinaaja, draja, anja: se pridružujem in se podpišem pod kritiko na naše fotre. Z mojim sva se danes 3x počila. Ponavad ga cele dneve ni doma in pride okrog šeste zvečer in se posveti tamalemu 100/uro. Včeraj in danes pa je po čudežu prišel okrog 12. ure in ta mal je pač tečka bil ene par uric in ko sem ga prosila, naj ga mal on okrog nosi in uspava in zabava, mi je rekel, da ne bo več hodil prej domov, ker je tamau čist scertan in ga je treba skoz po rokah nosit. Ej mislem... a jaz ga pa lahko vsak dan?????? No in pol si je najdu 100 in en opravek, sam da je skoz vrata mrknu. Pa sem ga nasula in smo lahko normalno šli na sprehod in se skopali in šli spat. Verjetno bi tudi on rad, da se delam, kot da ga ni. user posted image user posted image user posted image

No, tolk o tem. Saj drugače je čist okej, verjetno tudi njega luna trka.user posted image user posted image user posted image

Zdaj se grem umit, lulat pa spat.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
16.5.2007 22:11:31   
Žabika
A-N-J-A: fotke bi res že morale biti, in tudi bodo - kmalu! Fotr je res totalno zaposlen; no trenutno pa zasluženo žura!

ljubljančanke: a fiksiramo en dan v naslednjem tednu za čvek??? Recimo sredo???

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
16.5.2007 22:15:25   
A-N-J-A
cv150-res so vsi isti,moj ma zdaj tri dni dopusta in je reku da ne bo nikol več doma ostal,da mu sam težim.Ja pa jaz sem ga tud skrkljala,da ne govorim o Eli(resnica pa je da ga ona vrti kokr ji paše,pol sem pa jaz kriva).Pa časa mam tud ogromno,pa sam po trgovinah letam,on revež bo pa dobu rano na želodcu ko nikol ni nič skuhano.A jaz se pa pretegnem s ta malim v roki,Ela se joka-ne Bora moj,moj(to pomen da naj njo crkljam),riž mi po kuhni leti,vmes paniram zrezke,pol pa pride gospod domov pa ni lačenuser posted image .Ko pa je lačen pa reče kje je omakauser posted image .
Jaz sem že obupala.

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
16.5.2007 22:16:40   
A-N-J-A
lahko sreda pa v Bizovik pridte,ja?

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
16.5.2007 22:21:37   
A-N-J-A
zdaj grem pa res spat,mojga še ni si bo zihr duška dal ko jutr ni službe,hudiča!!!

Nočko,pa eno bolho za pomoč-kouser posted image .

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
16.5.2007 22:29:50   
Žabika
Čvek:
sreda, ob 11h, Bizovik

Senca je, wc tudi, sladoled imajo, pot pa še enkrat opiše Anja!

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
16.5.2007 23:15:28   
skačica
uh, sem se nasmejala telim vašim tarnanjem o moških. Pa saj vas razumem, čeprav moj res veliko pomaga pri mali, ko je doma. Zelo rad jo previja, vedno jo on skopa pa tud ponoči kako urco podežura, če sem jaz kaput. Ima pa drugačne fore, tako da ni daleč od vašihuser posted image user posted image user posted image .

Jaz sem danes opravila pregled za lečke, konec tedna jih dobim potem mi je pa še možek kupil huuuuuuuuuda sončna očala Ray Ban. Ja, evo za kaj kupit je tud dober tale moj možekuser posted image user posted image user posted image  Ima več dobrih kot slabih strani.
Ko sem v optiki opravila, sva šla pa še na agencijo se malo pozanimat za kako počitnikovanje v septembru, ker je moj zdaj čisto noter padel in želi, da gremo nekam ven- najraje na Kanarce, on častiuser posted image . In res bomo šli, če si ne bom jaz spet premislila zaradi tega user posted image  aviona. Jeuser posted image , se bojim leteti da je kajuser posted image . Ampak Kanarci me pa tud vlečejo že nekaj časa.
Mala je bila seveda zraven in ves čas v vozičku pridno spala.
Ko sva prišla domov, sva jo skopala in spet spi. Joj, kakšna bo spet noč. Je pa rekel mož, da bo danes malo več dežural kot včeraj, da bom še jaz malo spala.

Jutri imam pa pregled pri G. Upam, da bo vse ok.

ANJA, midva tud nisva ravno na isti valovni glede zapravljanja in hoje po trgovinah. On namreč tudi trdi, da pretiravamuser posted image , sam je pa skoraj preveč skromen in zelo varčen kar se zapravljanja tiče, je pa toliko bolj radodaren pri nakupu svojega avtomobila, motorja, ..... in podobnih igračk. Ma, sej eno veselje pa tud tile naši dedci morjo imet, neuser posted image

Grem počasi spat in razmišljat o tem, kdaj in kako se bom lotila pisanja diplomske. Zaenkrat bom o tem samo razmišljala.user posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
16.5.2007 23:19:34   
skačica
še to: Jaz Izi dam še vedno po kopanju na glavico kapico za pol ure. Tako mi je svetovala patronažna in tega se držim, ker se bojim da bi se prehladila.

Sva jo pa skopala z Mustelino kopeljo in šampončkom in tako diši da je kaj. Res dobra kozmetika.

Ej, vse dodajate kaplice AD3 ali kaj podobnega, nam jih pa P sploh ni omenila niti predpisala tako, da jaz zaenkrat ne dajem ničesar. Jo bom sedaj na naslednji posvetovalnici spomnila, po moje je pozabila

Lahko noč!

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
17.5.2007 0:00:21   
bibi
Dober večer! Javlja se vam še ena marčevka in upam, da se me še spomnite! 1.3. točno na rok, je pokukal na svet Aljaž velik 57 in težek 4.800 g. Porod je trajal točno 3 ure, šlo je vse brez komplikacij razen bolečine umetnih popadkov) in naravno brez carskega reza. Je pa res, da sem bila 2 krat prerezana in imela sem tudi notranje raztrganine. Je pa drugače priden, pravi cukrček, samo kaj ko ga že od rojstva matrajo močni krči. Probala sem že skoraj vse žavbe in kapljice. AD3 ne jemljeva, ker ga že brez teh kapljic dosti zvija. Zdaj je star 2,5 meseca in imava cotke št. 68 oz. bodo mu že kmalu premajhne, ker je težek 7,25 kg in velik 67 cm!  Mi ljudje pravijo, da ne morejo verjet, da je star komaj 2 meseca, zgleda mu najmanj pol leta. user posted image Do 2 mesecev sem ga hranila s svojim mlekom, zdaj mu pa že malo dodajam Aptamil, ker svojega nimam zadosti in imam občutek, da me zapušča.

Toliko zaenkrat, se vam še kaj javim in prilepim kakšno slikco našega korenjaka.

Pridne bodite in lahko nočko! Aja lahko se pohvalim, da mi spi od 22 ure pa do 6, pol sedmih zjutraj!user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
17.5.2007 0:02:02   
Anonimen
Zivjo vsem,

najprej hvala za vse cedstitke za nasa dva meseca. Mi se pocasi prirpavljamo na pot v Nemcijo Verjetno se bomo na pot odpravili okoli 6. ure zjutraj, ko Livija poje in imamo ponavadi do ene 9. ure mir. V tem casu lahko pridemo vsaj do Salzburga. No vsaj upam, da bo tako.
Ta teden se je zacela ful smejat in  oglasat s aghhh in podobno. Pa jezik ful kaze. In vsakic ko jo hocem fotkat se zagleda v fotoaparat in potem se ne smeje vec user posted image . se mmoram kaksno foro spomnit, kako bi jo fotkala.

Livija je se po novem vsakic pred sprehodom orng zjoka... od utrujenosti, tako, da vse naredim z eno roko. Je pa malo tezko, ker zivimo v bloku brez dvigala in imamo do stanovanja skoraj 100 stopnic user posted image   Kaj bi dala za eno dvigalo. Mogoce bomo pa zunaj na balkon kar skripec nastimal user posted image

Res je veliko napisanega, komaj sledim. Fino, da ste se nam pridruzile se druge.

Sonchek - kako lepega fantka imate!

nosenje pokonci
- meni so tudi rekli, da za nase malcke se ni priporocljivo tako nosenje. Tudi potem, ko ze sam drzi glavico. Priporocljivo je, da so pokonci sele po 6. mesecu, prej lahko staknejo kaksno poskodbo hrbtenice.. Po mojem se res ni za igrat s hrbtenico.. Kako ve podirate kupcke? Tako kot so nam pokazali v porodnisnici, je ravno pokonci. A potem se bo to poznalo?

kopanje - tudi nasa se je nehala dret takoj, ko jo vzamemo ven iz vode, ce ima prizgan kaloirfer. ocitno jih res zebe. Prej pa se oblekce, plenice, tetra plenice in kapiso pogrejemo kar s kaloriferjem.

nasi mozicki - tudi nas je podoben, on si vzame cas, da v miru poje, vse naredi prej, preden se loti ukvarjat s princesko. Ocitno neki moski sindrom user posted image Kaj bi dala jaz, da bi enkrat po dolgem casu v miru jedla ali pa se usrala!

Pranje oblek - mi imamo itak vsak dan en stroj perila, ker uporabljamo bombazne plenice tako, da ni problema napolnit stroja. Ponavadi vse preoblecemo po kopanju in to je enkrat na dva dni. Razen ce ni prevec pobruhano ali pokakano.

Narascaj
- tudi midva bi imela tri otroke, ker nama je to fino. Sva oba iz druzin s tremi otroki. Morava pa imeti pavzo 2 leti zaradi carskega reza. Toliko namrec traja, da se siv v notranjosti toliko araste in zaceli, da pri napenjanju pri porodu ne pride do razpoka na mestu siva. Kar groza me je, ce si predstavljam, da bi lahko maternica pocila na mestu siva med porodom. Midva se bova tega drzala in pocakala, da bo Livija stara leto in 3 mesece, potem pa v akcijo :) Pa upam, da tudi v drugo ne bo treba s carskim rezom...

Otroski dodatek -  a je katera ze oddala vlogo? Ce oddas vlogo v 90 dneh (zdaj nisem cisto sigurna a 90 ali 60 dni) od rojstva, potem dobis dodatek se za nazaj. Mi smo oddali takoj po dohodnini, ker potrebujes iste podatke. PA tudi zracunali smo si, koliko bomo dobili. Link za izracun:
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOT.asp

Lepo se imejte, jaz grem se malo po stanovanju pospravit, potem pa spat upam, da bomo zdrzali vsaj do 4. ure.

LP

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1989
17.5.2007 3:43:16   
tinaaja
mi dezuramo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tile fotrcki.. saj smo verjetno podobni vsi.. me komaj cakamo, da pridejo domov in bi jim ze na vratih dale pikce,da imamo 15min zase. da gres v miru na wc ali das kaj v usta. njim po sluzbi, ko RABIJO 1 uro zase, pa to sploh ni. in ker imamo porodnisko in uzivamo doma ... hehe ok, pretiravam, ampak mal resnice pa je a ne. imam zlatega moza, ki mi je v veliko pomoc, a vseeno je razlika biti mama ali oce. ampak sem se ful nasmejala vsem tem nasim  situacijam.

skacica - men tvoj nic kaj dost vacen ne deluje, saj vsake 3 dni nekaj dobis user posted image user posted image bos porocala o kanarcih. strah pa je od znotraj votel zunaj pa ga nic ni. pojdi!!

bibi- ja zgubljena dusa user posted image v lj naj bi bil en terapeut, ki je sinu od barbare gracner z masazo odpravil hude krce. imas pa res korenjaka user posted image in si prva od marcevk, ki je rodila na rok!
pikapola, nasa je ista pred fotoaparatom, takoj se zresne

sibam spat.. upam...

(odgovor članu bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
17.5.2007 7:13:25   
amy26
brina se pokaka in mu recem, ce gre on previt. in on, da ja, sam, da najprej sladoled poje.

tinaaja, moj je isti oz. še slabši saj do sedaj Ele še nikoli ni previl pa tudi crkljal je ni v naročju skupaj pol ure odkar je rojena, ker zdaj previja zjutraj Aleksa in ga pelje ven ko pride iz službe tak da tamalo bom že sama poštimala, pa skuhala, pospravila, Aleksa rihtala, hranila,...ker sem na porodniški jaz in ne onuser posted image  

bibi, dobrodošla nazaj, imaš pa res korenjaka

Naše spanje je bilo danes nikakvo, Ela se je skos neki zbujala ker jo matra kašelj in zamašen nosek, sej ji ga spucam ampak vedno se spet sliši, ker ji ne pridem čisto notri z narhinelom, pa dvakrat sem jo podojila čisto malo, ker med dojenjem je kar zaspala, ko sem jo položila v pojstlo pa spet jamranje, tako da proti jutru sem jo vzela k sebi tako da še vedno spi.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
17.5.2007 8:05:58   
tinaaja
uporba kengurujcka in mnenje pediatra http://med.over.net/forum5/read.php?46,4071486

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
17.5.2007 8:17:45   
skačica
Dobro jutro!

Solidna noč je za nami, lahko bi bila boljša valda.user posted image  Mala se konstantno vsako noč zbudi okrog treh za hranjenje in do včeraj je od treh dalje do jutra samo godrnjala in rogovilila, zdaj pa ji že 2 dni dajem dudo in je tiho in zaspi sama nazajuser posted image . Joj, ko bi bilo vsako noč tako.

Moj user posted image  mi je šel iskat zajtrk, lušta se mi lešnikova potička al pa kifeljc z marmeladouser posted image , zraven bom pa ruknila še en kapučin user posted image .

Pol se pa moram it že urejat za pregled- tuširat, glavo prat. Mi ni ravno prijetna misel na to, da mi bo nekdo spet spodaj šaril, se mi zdi, da je tam zdaj kar nedotakljivo user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ej, punce, kaj pa vseslovensko srečanje marčevk? Morda kak piknik ali pa kar kavica ali tortica? Jaz bi bila takoj za, ker ste mi kul in bi vas tudi v živo rada spoznala.

tinaaja, moj je kar varčen, sicer mi res kar naprej kaj kupuje, ampak on ima mejo. Če bi bilo po moje, bi stalno zapravljali, še sreča, da sem tudi sebi odprla varčevalnega in gre vsak mesec en del porodniške tja, drugače bi vse zapravila. Jah, taka semuser posted image

Otroški dodatek- midva sva že dala vlogo in dobila odločbo. Dobiva pa toliko, da imava za en paket plenic user posted image .
Ne vem pa, če smo sploh že kaj dobili in koliko za nazaj. Nisem na računu nič opazilauser posted image

bibi, midve sva bile pa včasih aktivne na wedding forumu, kajne? Ti sicer dosti bolj kot jaz. No, zdaj bova pa tle čvekale. Sem pa že tam prebrala kako velikega otročka si rodila Bravo!!!!

Evo, Iza mi že spi na rokah, zgleda, da jo zvok tipkovnice ko škljocam gor po tipkah, uspava user posted image .

Sicer se pa pri nas danes kaže en krasen dan user posted image .

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
17.5.2007 8:53:56   
Pikca
jutro,
no, danes nas je pa spet zbudil sončekuser posted image , še kakšno urco počakava, da se mal ogreje, pa šibava ven. moram odnest pogodbo v vrtec - živa je sprejeta, gre septembra.
sezam, a vas pa niso sprejeliuser posted image  v kater vrtec si pa dala prošnjo.

skačica, jaz mam tud pregled pri gin. danes, mam tud kar mal tremo, tale naša ni glih preveč nežna, pa nekak se mi zdi, da imam še vedno mal občutljivo tam kjer so me šivaliuser posted image

user posted image user posted image user posted image sem se nasmejala debati o fotrčkih, bi se našla kakšna podobnost, jauser posted image . moj ko mu zatežim, da bi lahko malo več tamalega mel, reče da ne more ker on nima joškuser posted image . pa seveda sem jaz oba otroka scrkljala, a on pa, ko živa sam mal zajokca, ji vse ustreže. no, sej je drugač priden, kuha in pere, celo likat je začeluser posted image .

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
17.5.2007 8:54:45   
*sonchek*
Jutro!  user posted image

No, danes je pa naš mali nekaj štrajkal. Kot vsak večer je zaspal ob 21-ih, potem pa se je zbudil že čez eno uro, se zvijal, stokal in to napol v snu! Pa sem ga vzela iz posteljice in dala na joško, pa je malo pocmokal in se stiskal k meni. No, pa sva se crkljala skoraj urco, dokler ni zaspal v mojem naročju. Toliko o mojih uspehih uspavanja user posted image Je pa spal do pol sedmih zjutraj
user posted image
Pa spet je bil pokakan do vratu, tako da sem ga podojila in previla, zdaj pa drnjoha v taveliki postelji user posted image Oči je medtem pripravil zajtrk, jaz pa sem zaplesala jutranji ples s sesalcem user posted image

očetje - moj sicer veliko pomaga in še celo ponoči vstaja (ker mora z malim kupčke podirat user posted image ), ampak včasih ima pa tudi kakšno tako najavo, da bi mu najraje posrano plenico servirala za večerjo!

bibi - dobrodošla nazaj! Uh, to pa je korenjak! Se je pa kar nekaj marčevk, ki so bile v nosečnosti aktivne na forumu, malo porazgubilo - no, saj razumemo zakaj. Poklic "mama" ima 24-urni delavnik user posted image

Bizovik - evo, zdaj pa upam, da bo tudi meni uspelo priti. Bom sabo pripeljala še malo princesko Loti (Anejeva lubica user posted image ) in njeno mamico. 

< Sporočilo je popravil *sonchek* -- 17.5.2007 8:56:47 >

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
17.5.2007 8:58:56   
tejčica
Čveke!!! Pa kako naj vam človek sploh sledi!?! Me dva dni ni gor pa imam šest strani za prebrat. Bi rabla bit en dan brez Vida da bi vse prečekirala.

Mi smo včeraj zelooo uspešno zapravljali. Smo šli v BC po posteljico, jogi in posteljnino za malega. Poleg tega sem morala seveda še nekaj cotic kupit.user posted image  Danes pa upam da bo čas da posteljico sestavimo. Posteljnina se že suši. Je bil pa mali v BC-ju priden (seveda, ko smo pa zanj zapravljali), ko smo šli pa še malo po trgovinah da še jaz zase kaj kupim je pa začel tako protestirat, da ni bilo druge kot da šibnemo domov. Ga je moj nekaj časa še po naročju nosil pa ni pomagalo, tako da sem spet ostala brez cunj. NUJNO rabim en konkreten šoping ker nimam NIČ za oblečt! Telovadim skoraj vsak dan, pazim pri hrani, kile pa ne grejo nikamor.user posted image  Obupana...čist!

pranje oblekic - Pri nas je večkrat tako da ga preoblečem parkrat na dan, kot pa da je kaj primerno še drugi dan za oblečt. Ker dosti poliva mu moram bodi zamenjat tudi po 3x na dan. Se mi smili da bi mu to kislo mleko ves dan smrdelo pod nos. Če pa bodi ni pobruhan je pa pokakan. Kaka bolj tekoče in velikokrat so tudi hlače za preoblečt, ne samo bodi. No, bodi mu v vsakem primeru dnevno menjam, tudi če se po čudežu zgodi da ni ne pokakan ne pobruhan. Bomo vsaj cunje ponosili.user posted image  Likanja pa je ja.user posted image  Še malo, v hiši bom itak imela sušilca in bo tako manj za likat. Vsaj tako pravite.

otroški dodatek - Jaz sem tudi že oddala vlogo, na Odločbo pa še čakam. Za Tajo sem tudi dobivala oz. še dobivam ravno za en paket plenic, bo pa sedaj ko smo štirje malo več. Ker se družinski dohodek sedaj deli na štiri bo za Tajo za en razred višji otr. dodatek, za drugega otroka pa je itak nekaj več. Kljub vsemu pa bo pri vseh stroškuh to komaj opazno.

Obalke, jaz za jutri še vedno ne vem a pridem a ne. Upam da gremo na Gorenjsko ker jih že pogrešam, pa še vozek moram nujno za športnega zamenjat. Se mi mali že prav smili v tej košari, jo je že pošteno prerasel. S sestro pa še šoping planirava. Nujno moram gor! Če pa ne gremo, se pa vidimo na kavici.

Mali se je zbudil, meni pa spet ni uspelo vsega napisat. Upam da ne bo nslednjič ko pridem na RR spet 6 strani za prebrat. Nemogoče!

Pa pa!

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
17.5.2007 8:59:05   
skačica
pikca, midve pa imava vedno nekak istočasno tele tegobe, kaj?user posted image user posted image user posted image . Diplomska( no ti magistrska), ginekolog, ...
Men se tud zdi, da so tam spodaj mal preveč zašiluser posted image user posted image user posted image . So dali samo 3 šivčke, ampak občutek pa je tak. No, naša je vsaj nežna, drugače ne vem kako bi blouser posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
17.5.2007 9:03:13   
tinaaja
smo stusirani, glava umita, sam se pobarvat se moram enkrat te dni.

Otroški dodatek - na zalost ali na sreco bolje nama ne pripada...

Varcevanje - jaz tud varcujem user posted image in med porodnisko mi fuuul ostane, kljub zapravljanju za brino. ta mesec je slo ze ohoho denarja na oba varcevlana racuna user posted image user posted image je treba sparat, da bo enkrat hiska lepa user posted image

pikica, skacica, dobro opravita na pregledih. nezne ginekoloske roke vama zelim user posted image

vreme je user posted image bo treba mal it mojo rito in brinine glasilke ven razmigat user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
17.5.2007 9:06:22   
*sonchek*
Jaz bi šla tudi ven, a kaj, ko mali kraljuje v najini postelji... user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
17.5.2007 9:56:34   
tejčica
Pa da nadaljujem... z eno roko tokrat.user posted image

Bibi, user posted image  za Aljaža. Še en tak korenjak kot naš Vid.user posted image  Slikico pa le nalepi kakšno in se nam čimvečkrat javi.

varčevanje - kaj je že to?user posted image  Pri dveh otrocih in obnovi hiše prav veliko ne ostane, ampak nekaj gre pa kljub vsemu na stran. Bravo za mojega user posted image , ker če bi bilo to od mene odvisno...user posted image

očki - Jaz si želim da bi moj lahko več pomagal, ampak trenutno je toliko stvari v teku da je kakor pač je. Je bil na očetovskem dopustu, sedaj je že drugi teden doma zaradi jagod, jaz ga pa vidim toliko oz. še manj kot če bi bil v službi.user posted image  No, diploma je sedaj spisana, jagode so za pa mesecev zaključene in rečmo da bo bolje. Saj vem da vse to dela za našo družinico, da bi nam bilo še lepše, ampak jaz bi ga pa včasih tudi rada več imela ob sebi.

Meaa, user posted image , upam da bo zdravljenje uspešno. Kako so se pa kazale težave Lana?

Tako, mali je pojedel, sedaj pa šibava ven na zrak.

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?