Anonimen
|
Zivjo vsem, najprej hvala za vse cedstitke za nasa dva meseca. Mi se pocasi prirpavljamo na pot v Nemcijo Verjetno se bomo na pot odpravili okoli 6. ure zjutraj, ko Livija poje in imamo ponavadi do ene 9. ure mir. V tem casu lahko pridemo vsaj do Salzburga. No vsaj upam, da bo tako. Ta teden se je zacela ful smejat in oglasat s aghhh in podobno. Pa jezik ful kaze. In vsakic ko jo hocem fotkat se zagleda v fotoaparat in potem se ne smeje vec . se mmoram kaksno foro spomnit, kako bi jo fotkala. Livija je se po novem vsakic pred sprehodom orng zjoka... od utrujenosti, tako, da vse naredim z eno roko. Je pa malo tezko, ker zivimo v bloku brez dvigala in imamo do stanovanja skoraj 100 stopnic Kaj bi dala za eno dvigalo. Mogoce bomo pa zunaj na balkon kar skripec nastimal Res je veliko napisanega, komaj sledim. Fino, da ste se nam pridruzile se druge. Sonchek - kako lepega fantka imate! nosenje pokonci - meni so tudi rekli, da za nase malcke se ni priporocljivo tako nosenje. Tudi potem, ko ze sam drzi glavico. Priporocljivo je, da so pokonci sele po 6. mesecu, prej lahko staknejo kaksno poskodbo hrbtenice.. Po mojem se res ni za igrat s hrbtenico.. Kako ve podirate kupcke? Tako kot so nam pokazali v porodnisnici, je ravno pokonci. A potem se bo to poznalo? kopanje - tudi nasa se je nehala dret takoj, ko jo vzamemo ven iz vode, ce ima prizgan kaloirfer. ocitno jih res zebe. Prej pa se oblekce, plenice, tetra plenice in kapiso pogrejemo kar s kaloriferjem. nasi mozicki - tudi nas je podoben, on si vzame cas, da v miru poje, vse naredi prej, preden se loti ukvarjat s princesko. Ocitno neki moski sindrom Kaj bi dala jaz, da bi enkrat po dolgem casu v miru jedla ali pa se usrala! Pranje oblek - mi imamo itak vsak dan en stroj perila, ker uporabljamo bombazne plenice tako, da ni problema napolnit stroja. Ponavadi vse preoblecemo po kopanju in to je enkrat na dva dni. Razen ce ni prevec pobruhano ali pokakano. Narascaj - tudi midva bi imela tri otroke, ker nama je to fino. Sva oba iz druzin s tremi otroki. Morava pa imeti pavzo 2 leti zaradi carskega reza. Toliko namrec traja, da se siv v notranjosti toliko araste in zaceli, da pri napenjanju pri porodu ne pride do razpoka na mestu siva. Kar groza me je, ce si predstavljam, da bi lahko maternica pocila na mestu siva med porodom. Midva se bova tega drzala in pocakala, da bo Livija stara leto in 3 mesece, potem pa v akcijo :) Pa upam, da tudi v drugo ne bo treba s carskim rezom... Otroski dodatek - a je katera ze oddala vlogo? Ce oddas vlogo v 90 dneh (zdaj nisem cisto sigurna a 90 ali 60 dni) od rojstva, potem dobis dodatek se za nazaj. Mi smo oddali takoj po dohodnini, ker potrebujes iste podatke. PA tudi zracunali smo si, koliko bomo dobili. Link za izracun: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOT.asp Lepo se imejte, jaz grem se malo po stanovanju pospravit, potem pa spat upam, da bomo zdrzali vsaj do 4. ure. LP
|