|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
16.5.2007 9:51:35   
*sonchek*
Jutro čveke!

Vidim, da ste jutranjo kavico že popile - hvala tinaaja, ker tako lepo skrbiš za jutranjo dozo kofeina user posted image
Evo, mi smo spali brez nogavičk - nogice so bile tople, spanec pa se ni nič podaljšal - očitno naš mulo spi toliko kot mu paše, ne glede na to, kaj ima oblečeno user posted image user posted image

Naomi, dajadada - kako ste spali? user posted image

Dretje po kopanju - mogoče ga pa zebe? user posted image Naš je tudi tulil po kopanju (pa tako rad se kopa), pa zdaj vedno za kratek čas vključim kaloriferček, pa k sebi ga (zavitega v brisačko) stiskam š enkaj časa, pa je.

Kapica - tudi naš ima po kopanju še kapico, vendar pa ne več 3 ure, ampak kake pol urice, uro, toliko, da se posuši.

thaiss - joj, kako luštnega fantiča imate user posted image

Naraščaj - na-a. Jok brate - odpade! user posted image Sicer je naš mali med bolj pridnimi, pa vseeno si ne predstavljam imeti kmalu še kakšnega user posted image Kasneje, ko bo mulc star kaki 2 leti, pa seveda akcija. Oba z možekom si želiva tri, koliko jih bo, pa bomo videli...

Športni del - vidim, da vas je kar nekaj že začelo uporabljati športni del vozička. Našemu bo košara kmalu premajhna, pa bo tudi treba zamenjati - seveda bo še v ležečem položaju. Kako pa se obnese športni del?

Mozoljčki - naš jih je imel v nedeljo tudi pod vratom in po telesu. So pa izginili kmalu, ko sem ga slekla, zato sem predvidevala, da je bil pregret (je bil čisto poten). Če izginejo, potem ni panike, drugače gre lahko za kako alergijo.

< Sporočilo je popravil *sonchek* -- 16.5.2007 9:54:25 >

(odgovor članu blanči)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
16.5.2007 9:52:48   
*sonchek*
Čestitike Taji in Jakcu za 2 meseca!!!  user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
16.5.2007 9:56:24   
tinaaja
urla, mislim, da je to to http://www.babycenter.com/videos/?_requestid=642695 user posted image user posted image user posted image  

blanci, mozoljcke bi jaz pustila pri miru, nic mazala. umivat z vodo ali kamilicami.

snorklja - uspavamo se na roki ali zizi. rutina: kopanje, ziza(vcasih + roka), spanje.

pranje oblek - ali 1 dan nosene majice, bodije, hlace date zmeraj prat al kaj oblecejo veckrat?

no, ker je mami pri meni sem bila ze pridna. sem zlikala brinine zadeve in nekaj mojih. samo se kup mozevih srajc je ostal, ampak saj jih bo on user posted image

Kapica - nismo imeli nikoli in tud se vedno nimamo.

Športni del- samo z delico bolj debelo podlozim, cez tetro, da je na bombazu, pa je user posted image

thaiss,cestitke za obletnicouser posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 16.5.2007 10:02:24 >

(odgovor članu blanči)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
16.5.2007 10:14:13   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

pranje oblek - ali 1 dan nosene majice, bodije, hlace date zmeraj prat al kaj oblecejo veckrat?

Ja pa jade! Če je kakem bodiju prihranjen mini bruhec, pol ga mamo še za naslednji dan. Se pa pomojem še ni zgodilo, da bi enega lahko imeli več kot 2krat (če ni bil pobruhan, je bil polulan - no, to s polulanim je preceeej boljše odkar mamo pampers3 active fit).

Jok po kopanju - naš ne joka, ko je konc kopanja, joka, ko zasluti, da ga bomo oblekli (ko mu začnem zapenjat plenico).

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
16.5.2007 10:47:14   
skačica
tud jaz mali oblečem kake hlačke dvakrat, če so čiste pa bodi ima tudi lahko 2x gor, če ni pobruhan ali pa polulam- imam prav ali ne?
Ali pa zgornjo jopčko pa zg. hlačke- tud oblečem parkrat.

Midve sva eno kitico že odspale, zdaj se dojiva ob tipkovnici, upam, da še kakšna runda spanja pade, mi pa ni treba kuhat kosila, ker možek pride prej iz službe in gremo pred okulistom še na kosilouser posted image .
Že vidim, da danes ne bo nič padlo od mene, je pač tak danuser posted image  za lenarjenje, sicer sem pa v prvi vrsti mamica, kajne?

tinaaja, se ti stanovanje blešči? Sem ti kar malo fauš, jaz bi tud imela pomočnico za pucanje pa bi me verjetno vsi pisano gledali kaj se grem za eno frajlo. Možek pravi, da je še ne potrebujeva, ker mi on odkar sem bila noseča veliko pomaga pri gospodinjenju in pospravljanju. Pa drugičuser posted image  

No, zdaj pa grem sprintat kazalo za diplomsko, da bom vsaj gledala o čem bom pisalauser posted image  in razmišljala ene dva dni kako naj začnem. Je kje kakšna kandidatka, ki bi mi jo napisala?user posted image user posted image user posted image . Verjetno je ni, kajneuser posted image , ker se vsaka raje ukvarja s svojim sončkom kot pa piše diplome.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
16.5.2007 10:56:23   
Anonimen
Urla, misliš tega: http://www.hip-chick-pregnancy-guide.com/childbirth-video.html

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 1931
16.5.2007 11:34:04   
Žabika
K_a_t_i: moj nasvet - KAHLICA!!!! user posted image user posted image user posted image
Blagor vama, ker bosta samo še nekaj ur sama! Mi se zopet združimo šele jutri!

Čestitke današnjim mini slavljencem!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
16.5.2007 11:39:04   
Naomi
o, dan...po seveda gospodinjskih opravilih sem se nagradila z RR...tamaucek spancka, je tkooooooooooo lepcanuser posted image
*sonchek*...mislm, da bodi ni bil to..sicer spi vec kot je, ni pa blo tko k uceri 50 min prej se je zbudu...ja sem natancna user posted image user posted image
...drgac pa tale vreme ocitno res dobr vpliva na nasga Svitka...razmisljam ce bi sli na dopust kr na Kredarco, ne pa na morjeuser posted image ...iz Kredarce pa pol na ledenike kamrkol, bomo names kopalk smucke nosiluser posted image
...kar se pranja tice...pr nas bodije ce niso polulani ( bruha nikoli ne) nosi en dan...zvecer vedno zamenjamo...no, zdej se to zgodi zjutri, k ga ponoc nima...jopce in ksne ''mestne'' hlace pa mam po vec krat, pajace ali zabice k jih ma doma pa tut kr menjam vsak dan...
...kapice po kopanju tut nas nima vec...se pa po kopanju vedno podoji, pa je zavit u dekco pa mu jo se mal poveznem cez...ker sva mela z mozickom obcutek, da ga te kapce nervirajo...mamo pa itak ful toplo u flatu...
...aja k sem seveda tko pridna...sem ze testo za strudl nardila...da ce bo tamal tok spal, da bom mela kej za delat...JEST seveda ;)...mozicek bo itak en al pa dva kosa...ostalo je zame...pa mal za Svitauser posted image ...a pride kera? ;)...
'' gospa kerega bos...mamo od jabuka, mamo tisti s sirom..al kako vi kazete...skuto''user posted image user posted image
skacica...za vse stvari, ki so nujne si seveda se bolj nujno mamica...kako lahko prilagajamo zadeve ;)...ampak vse pocaka, sam otrocek ne bo nikol vec tok star kukr je dons ane user posted image

...pr nas je pa po kopanju zmer mer...oblecemo ga se...pol pa cesanje pa pucanje noska je pa ze kriza, tko da to tut spustimo, pa ga pol pocesem...
...Kati nimam ideje, a tut ce bi ga ful animirali, da ne opaz plenice?...pr nas ucas take zganjava u kopalnci z mozickom, da sva sama seb smesna, ampak deluje..mu preusmers pozornost pa je...za 1x pali ;)
no to je to..grem se kej narest predn se zbudi...
papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
16.5.2007 11:46:27   
Pikca
...sej sem še kar pridna, ampak morm vseen vmes mal RR čekiratuser posted image

Skačica, jaz se tudi še ne bi lotila, če me ne bi že čas priganjal... včeri mi je uspelo napisat eno stran - ob našem Jernejčku kar lep uspeh. Danes pa še nič... sem pa nekaj brala. Prakticiram pa varianto od Jjasne - z nogo potiskam voziček sem in tjauser posted image , ko ma tega dost, se pa crkljava, naloga pa čaka na boljše čase.

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
16.5.2007 11:58:44   
Dajadada
Kapica, zgleda, da jo smao jaz vedno gor dajem. Ne vem zakaj se mi zdi, da jo moram. No, zdaj, ko je bolj vroče (oz. bo spet, danes je kar mraz), je tudi jaz ne bom več dajala.

Thaiss, poljubček tvojemu cukrčku in čestitke za obletnico.

Naomi, mislim, da res ni bodiuser posted image  Čeprav ni bila tako slaba noč, ampak ni pa bila tako kul kot prejšnja. Zvečer je zaspal ob pol osmih, zbudil ob 12-ih, 3, 5, 6:30, potem sva pa od 7:30 potegnila še do 9:30. Je bilo kar nekja zbujanj, ampak naspali smo se pa vseeno. Zdaj pa spet spi že od 11-ih. user posted image user posted image

Kopanje, mi imamo infro prižgano, tako da imamo ful vroče v kopalnici, ko se kopamo. In malemu ful paše, ker je videti ves čas zadovoljen. Edino pri brisanju glavice in česanju se začne dreti. Je ful občutljiv na frizurouser posted image user posted image user posted image .

Pranje, če nam uspe kaj ne pobruhati, ne polulati in ne pokakati, potem ima oblečeno še enkrat. Bodije in majčke ima večinoma oblečene samo enkrat, ker zelo rad "razmetava s hrano"user posted image .

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
16.5.2007 12:06:14   
Anonimen
Evo, naš spi, zato mam čas za RR.

*sonchek* - mi bomo planiramo nekako isto glede naraščaja kot vidva. Ko bo imel Jure 2 leti bomo šli v akcijo. Pa tudi mi bi imeli tri... moj že en grozi več z edinčkom in bi rad imel še dve punčki... jah, kar bo zrihtal!

Taja in Jakec čestitke za 2 meseca!
Thassis, vama pa četstitke za obletnico!

Pranje oblek
- ne vem, če je že bil dan, ko se ne bi vsaj trikrat preoblekli bodija. Al se polula, al se pobruha, ali pa je posran do vratu in do sredine hrbta,... No in ko naš bruha in je v pozi podiranja kupčkov (seveda hudo z glavo miga in brca) pobruha še mami, tko da se tudi mami preobleče majčko vsaj trikrat na dan. No, sedaj jih dajem sušit in ko so dodobra pobruhane gredo v pranje, drugače bi bila po enem tednu brez vsake majčke!

slinjenje - Jure je tko hecn, ko se slini, pa celo pest si tlači v usta... pa če mu ponudim mojo roko je prav tako užitna.
Me je pa ta teden fajn pobruhu, pa sem samo majčko dala dol (sem bila v modrčku) in pleničko čez ramo, ker sem mislila, da bova še podrla kakšnega kupčka, pa je ugotovil, da je tko fletno "grizt" mamino ramo in sedaj to počne čeprav imam majčko goruser posted image

Naomi - našega ko daš iz bance zaviha navzdol spodnjo ustnico in že vem pri čem smo... ko ga samo položim na previjalno pa jok... ga vzamem v naročje je OK, položim nazaj pa jok... ne deluje niti nobena pesmica, melodija, animacija takšna ali drugačna... upam, da sčasoma mine...

temenca - naš jih ima malo po vrhu glavice (dobil jih je naslednji dan, ko smo prišli od pediatra - al jih je tam kje pobral al pa je ravno slučaj) in ne pomaga prav dosti, če mu glavico uro pred kopanjem naoljim z olivnim ali pa mandljevim olje... kr nočejo dol! A ma katera kakšno idejo kako naj se jih znebimo?

(odgovor članu Pikca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1936
16.5.2007 12:12:40   
Anonimen
Tole pa moram deliti z vami: http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/zanimivosti/20070516_3097628.php

Hudo! Boga punčka, starši bi bili rahko rahlo bolj odgovorni in normalni!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1937
16.5.2007 12:13:12   
K_a_t_i
Dobili odločbo za vrtec - smo sprejeti user posted image . Zdaj moramo pa v 5h dneh podpisat pogodbo user posted image  Sem bla ful vesela, ko je prišla odločba - sem bla ziher, da bomo odleteli kt knof od gat (prošnja je za 1.2.08). Po drugi strani sem pa skor solze spustila, ko sem pomisla, da bo mali cele dneve nekje drugje user posted image . Dons si to sploh ne predstavljam, upam, da si bom čez 8 mesecev kaj lažje...

Kje boste pa ve mele svoje pikce?

Ne, bodi definitivno NI razlog. Sem na skrivaj probala še jaz, pa ni delal user posted image .

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
16.5.2007 12:17:34   
pocka
Taja se zahvaljuje za vse čestitke za njeno obmesečnico.user posted image

Midve sva ravno s sprehoda, tu na obali se je naredilo ful lepo vreme.user posted image   Jutri imamo 2. posvetovalnico, me prav firbec koliko smo zrasli.

pranje oblekic - tiste ta lepše cunjice, za ven ji oblečem večkrat, bodije in majčke za doma pa mi ne znese, ker se preoblačimo 100x na dan, ker je naša user posted image pravi mali bruhec.

thaiss - user posted image za obletnico!!!

skačica - user posted image za napisano 1 stran naloge

kapica - mi damo naši pupi kapico po kopanju gor za ene pol urce - urco, da se posušijo laski. Jo pa moti, ker se ji stalno obrača na obraz user posted image .

športni del - naša je v športnem delu že od začetka, imamo samo vrečo notri. Gre pa naslonjalo do konca dol.

nošenje pokonci  - ste nekaj pisale, da ni dobro, da jih že nosimo pokonci. Zakaj pa ne?

mozoljčki - spet je dobila po ličkih mozoljčke, se bojim, da ni to zaradi mlečnih izdelkovuser posted image ah, bomo videli kaj bo rekla jutri P.

jok po kopanju - pri nas je tudi tako, da ful uživa, ko se kopamo, ko jo damo iz vode je tudi pridna, ampak, ko pa ji začnem dajati dor plenico je pa konec veselja in se deeereeee......pa ne vem ali je samo vsega dovolj ali pa je kaj drugegauser posted image

Uživajte, grem, princeska bi rada malo pozornosti (beri bi rada bila po rokahuser posted image ).

LP, Pocka

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
16.5.2007 12:17:53   
*sonchek*
Naomi, dajadada - a danes bosta spet bodije gor vlekli, ker sta z bodiji dlje spala? user posted image user posted image

Pranje oblek - jaz perem vsake 2 dneva user posted image Mulca moram pa skoraj pri vsakem previjanju celega preobleči, ker se mu vedno uspe polulat ravno, ko mu mažem ritko s kremico in ima dvignjene noge - tako dlje nese, pa še celega moram ponovno umit user posted image

jjasna - ja potem pa najboljš, da se kar zmenimo kdaj bo akcija, da bodo enako stari user posted image user posted image Sem pa zadnjič ravno razmišljala, da sta Anej in Jure v sorodu...pa čeprav v tretjem kolenu user posted image

temenca - naš jih je imel po obrveh, pa smo se jih (vsaj upam!) znebili, po glavi pa se mu še pojavljajo. Mu pa namažem lasišče s kremo od Mustele, pustim čez dan gor, zvečer pa ga skopam in vse dobro sperem dol. Se mi zdi, da po tej kremi najdlje traja, da se spet pojavijo. Ne vem pa, kdaj se jih bomo popolnoma znebili... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
16.5.2007 12:21:17   
*sonchek*
K_a_t_i čestitke za sprejem v vrtec! user posted image user posted image Mi nimamo pojma, kje bo naš mali... V treh vrtcih smo komisijsko obravnavani (bomo itak zviseli), od enega (nam najbljižjega) pa niti odgovora še nismo dobili... Upam, da nam bo do takrat uspelo najti kakšno varuško, ki čuva otroke iste starosti...vsaj do septembra, ko bomo spet napadli vrtce s prošnjami... user posted image

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
16.5.2007 12:21:55   
tinaaja
kati, a pol moras od septembra placevat rezervacijo za vrtec?
men so iz enga poslali komisijski vprasalnik iz drugega pa ni glasu. do kdaj pa so vpisi, do kdaj nas morajo vrtci obvestiti o (ne)sprejetju?

temenca - hvalijo mamice musteline izdelke.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
16.5.2007 12:25:45   
draja
Čestitke Jaka in Taja!!!

Žabika, Kati danes gre pa naš oči za 3 dni službeno v Portorož in bova sami user posted image . Drugič moramo tako uskladiti obveznosti naših dragih, da bodo istočasno odsotni, me 3 pa bomo z našimi sončki šle nekam skupaj na počitnice (častijo seveda očki). Velja?

Žabika ko si napisala, da si potočila solzice ob spominu na rojstvo hčerkice, sem jih še jaz user posted image . ma tako sem čustvena ob vseh spominih, zgodbah,... Velikokrat se spomnim, kako smo skupaj pričakovale naše sončke, se pogovarjale o raznih tveganjih, trepetale ob vsakem pregledu in izvidu, ugibale spol, izbirale imena ... potem pa so kar naenkrat začeli prihajati - zdravi, topli, mehki, lepi, z laski, brez laskov, jokavi, zaspani,... In zdaj rastejo in vsak dan je nekaj novega, drugačen od prejšnjih,...

Pranje vsako stvar (razen jopice za ven in copatkov) oblečemo samo enkrat (ponavadi zdrži na njej 1 dan potem pa v pranje).

Naraščaj tudi midva nekako načrtujeva začeti delati naslednjega tam nekje čez 2 leti. Pri nama bi pa jaz tudi imela 3, možek pa 2, pa še to bi jih on imel pri 40-ih - karireist pač user posted image . Ampak se mu ne pustim in tako sva Živo že na poročno noč naredila user posted image .

Oblačenje Živa že od prvega dne strašno uživa ko je razvita in nagica. Ko pa začneš zapenjati pampersko, pa se nasmehec hitro v šobico prelevi in potem se joka in krega do konca oblačenja. No, ko jo pa dvigneš s previjalne takrat pa sploh pade v histerični jok. Je namreč navajena, da gre po previjanju jesti in takrat ima v mislih samo eno - ZIZA!!!! Se pa tko dere kot bi jo iz kože dajali. Tko, da si je sploh ne upamo previjati, če ni že čas za hranjenje user posted image .

Kapica jo dajemo že od začetka ampak max za kakšno urico.

Amy a si že imela pregled pri G? Jaz sem šla danes dat vodo, pregled pa imam v petek. Mi je pa ful čudno, da moramo spet dati vodo, ker kot berem pri drugih ni bilo tako. Je bila pa taka gužva v laboratoriju, da sme več kot uro čakala user posted image . Še dobro, da je oči z Živo doma ostal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
16.5.2007 12:39:27   
pocka
No pa mi spi na rokahuser posted image . Da nadaljujem...

temence - jaz jo 2 urci prej fajn namažem z mandljevim oljem, pred kopanjem jih z glavničkom odstranim temence, potem pa jo skopam, laske umijem s šamponom od Mustele (je kot neka pena) in moram potrkat, zaenkrat smo se jih znebili. Zdaj jo bom pa na 3 dni umivala s tem šamponom, da se spet ne pojavijouser posted image .

otročki - moj tudi fantazira, da bi jeseni kar še enega naredili, da bi šla kar s porodniške malo na bolniško in nazaj na porodniško. Ma mi ne diši najbolj ta ideja. Mislim pa, da bova čez eno leto res šla spet v akcijo.user posted image Sem rekla, najprej si bomo privoščili en dopust drugo leto, pa lahko tam narediva Taji bratca ali sestricouser posted image .

vrtec - mi nismo dali nikamor prošnje, ker bo verjetno babi varuška, upam, da si ne premisliuser posted image

pomoč od občine - tiste, ki ste iz Izole - mi smo včeraj šli na občino, se izpolni nek obrazec, .... in v roku 30 dni naj bi nakazali 500 EUR.user posted image

Čestitke Jakcu za 2 meseca!!!

< Sporočilo je popravil pocka -- 16.5.2007 12:45:27 >

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
16.5.2007 12:42:56   
K_a_t_i
Pojma nimam, kako je z rezervacijo user posted image . Bom vprašala jutri - ker sem ravno opazila, da smo sprejeti v Ciciban, enota Pastirček (prosili smo za Ajdo), v katerem na internetu sploh ne piše, da ima za takšne micene. Sem sicer že klicala, pa gospe, ki ima to enoto čez, trenutno ni. Je pa ena druga rekla, da se ji zdi, da bodo imeli 1 oddelek jasli, ker je zraven blok in bo dovolj otrok. No, sej nam je vseeno. Ajda je sicer na "walking distance", bo pa tudi pastirček ok. Edin 2 avtosedeža bo treba nabavit, da bo en vozu otroka v vrtec,drug po hodil pa po njega. Pa to je še ta najmanj! Ja, tko je to, če so stari starši vsak po 60km stran user posted image .

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
16.5.2007 12:56:29   
Ela80
Faks: prosim, če nehate s temi diplomami, ker jaz imam tut še en izpit in magistrsko in vsakič mi pol še tuki slabo vest delate.
Občina: a LJ. občina ali pa Domžale pa nč ne dajo?
Sodišče - preživnina: a je katera že urejala preživnino, a ma mogoče obrazce iz sodišča? Mene so klicali iz centra da morva it na sodišče in uredit preživnino, zaradi otroškega dodatka. Kaj pa ve ste vse poročene?

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
16.5.2007 12:57:32   
amy26
Amy a si že imela pregled pri G?

Draja, ne še nisem, šele danes sem se naročilauser posted image  prej so imeli dopust, morala bi se naročiti takoj po porodu pa se mi ni dalo klicat. Tako da sem naročena 4.6., in prav tako moram dati prej vodo.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
16.5.2007 13:08:53   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Ela80

Sodišče - preživnina: a je katera že urejala preživnino, a ma mogoče obrazce iz sodišča? Mene so klicali iz centra da morva it na sodišče in uredit preživnino, zaradi otroškega dodatka. Kaj pa ve ste vse poročene?

Nismo! Ampak živimo skupaj pa dvomim, da bi nam kdo kej dal user posted image .

Draja - me gremo lahko na počitnice tud, če so naši lubčki doma in delajo! Pa veš, da sploh ni slaba ideja? Zakaj bi se pa omejevale na tistih 20 dni, ki jih imajo očki?

Aja - Tinaaja, sem pozabla odgovort - do 30.4. je bilo treba oddat prošnjo za vrtec.

Žiga vriska pod vrtiljakom - ga je pravo veselje poslušat user posted image .

(odgovor članu Ela80)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
   [Brisano sporočilo]
16.5.2007 13:17:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 1949
16.5.2007 13:22:15   
cv105
zdravo punce,
vas že 2 dni berem, napisat skoraj nimam časa... sem v diplomski ... imam že od prej napisanih cca 35 strani in moram zdaj skozi vse še 1x, da vidim, kje sem ostala... pol pa s polno paro naprej ... mislte kej na nas študente...

temenca: Mustelina krema + Mustelin šampon ali pa mandljevo/olivno olje + Mustelin šampon. Olje ali kremo pustiš na lasišču ali obrazu/obrveh dalj časa in potem ščešeš in umiješ. Deluje.

vrtec: mi še čakamo odgovor, obetajo pa rezervacije ... v tem primeru ne vem kaj bomo

luna: danes se mi zdi, da je luna... če Maksa pogledam...

temperatura & oblačenje: koliko stopinj imate v spalnici? Maks ima v sobici cca 22-23 stopinj in še vedno ima ponoči in čez dan 2 rokava, obvezno nogavičke. Sem ga danes ponoči pustila samo v bodiju in spodnjem delu pižame in je zjutraj smrkal... Pojma nimam al sem ga razvadila al kaj. Je pa res, da je tudi sicer pri nas 700 m nad morjem precej hladneje kot kje niže.

pa čestitke za vse obletnice, midi RD-je, plače, regrese in ostalouser posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kako vzgajati otroka z močno voljo?
Otroci z močno voljo, zelo trmasti otroci, avtonomni otroci, neuklonljivi otroci ... Po navadi so označeni kot razvajeni...

izbira imena
nataly33

prosim za pomoč pri izbiri fantovskega imena.hvala

Matej (62%)

Marcel (38%)

Število vseh glasov: 120

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!