K_a_t_i
|
Ja punce, kok ste pa napisale dons?! Komi sem čez pršla . Evo, enoročno, mulc se uspava na levi joški . Prej naju je dež dobu , tko da še s kavo na šihtu (terasa lokala) ni blo neč. Kr mal kriza it v trgovino, če si 3 dni sam pa ščije! Ja, jst se tud spomnem, da je en za kratke hlače sprašval, ampak pr mojem blondinskem spominu nimam pojma kdo . In, Draja, je bil pol v kratkih hlačah? Aja, Dajadada, tud ti si bla z nami? Se te res ne spomnem . Ok, Žabika, bom pa en štamperl Tinaajinega jegra rukenla. Sej, glede na mojo (ne)pivsko preteklost, bom pomojem kr mal zadeta. Pa mogoče bo še tamal spal! Vidim, da vas kar nekaj dohaja našo kilažo. Sem se zgleda res brez veze sekirala zarad nažga težkokategornika . Naš ma tudi bodi in pižamco. Pa sem tud tuhtala, da je preveč, glede na to, da ga pol še v tanko bombaž dekico povijemo. Kapljic še ne dajemo, so bli prehudi krčki (ne od kapljic), dobim pa v čet olevit in bomo štartali. Ja pa kooončno (po 10h dneh!) so nam iz bc dostavli smetnak za plenice. Sicer smo meli že enega, ampak je že preživel 2 kratkohlačnika in je tkoooo smrdel, da sem se odločla za novega . A regres, da nam pripada? Ja super!!! No, če bojo na socialni znal izračunat kolk je - sem lih dons dobila pildek za april in sem ugotovila, da so mi boniteto za avto čist narobe obračunal... Zdej pa čakam, da popravjo (gre za 140€!!!). Naša občina (Trbovlje) pa da Lumpi paket za novorojenčka. Sam ne vem, če ga bo nam ratal dvigent, k je treba do 3. meseca. Ja, tko pa je k majo "človeku prijazne uradne ure" Sej sem ziher kej pozabla pokomentirat, bom pa še pol.
|