|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
15.5.2007 14:10:39   
*sonchek*
IZVIRNO SPOROČILO: Naomi

*sonchek*...sej ce u tezi lepo napreduje ga ne rabis budit, baje...se bo ze zbudu k bo lackan...sicer nocm bit pametna, sam tko pravjouser posted image user posted image

Eh, saj ga ne bom budila...se tako ali tako na RR-ji zabavam user posted image Samo upam, da bo tudi ponoči tako spal, ker danes že ceeeeel dan spi user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
15.5.2007 14:14:32   
Naomi
aja za pizamce...mi mamo ene dve od marks& spencerja..so tut brez stopalc...drgac pa ma schiesser tut fajn...pa ene par jih mamo od chiccota, te so mi pa najbl kul...

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
15.5.2007 14:17:11   
*sonchek*
Tiste, ki imate pižamice brez stopalc - imajo vaši user posted image obute nogavičke? Naš jih je do zdaj imel (zelo tanke), ampak se ponoči poti, pa bomo dane sspali brez nogavičk...

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
15.5.2007 14:19:39   
Naomi
pr nas jih je mel obute pa isto potne nogce...pol jih je pa zanc sam dol zbrcu ponoc, pol je mel pa sam lepo tople pa nc potne..tko da zdej jih nima vec...aja a majo vasi bodije pod pizamco al brez...nas je dons brez spal...pa je najdl spal..mogoce mu je blo pa manj vroce al kaj...ja vse to se sprasuje dr. mamauser posted image

evo se igralske spretnosti enega malckauser posted image user posted image
http://www.mojvideo.com/video-simulant/77af66212ef0813bcf33&page=&viewtype=&category=

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
15.5.2007 14:24:19   
*sonchek*
Mi že nekaj časa spimo samo v pižamici (brez bodija), ker mu je bilo vroče...zdaj bomo spali še brez nogavičk, pa bomo videli...

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
15.5.2007 14:31:16   
m a j c i k a
user posted image Pozdravljene punce!

Končno je slabo vreme da se vam lahko malo javim, ker drugače sma z našo mao pikico non stop na terenu, zvečer mamo pa krčeke tak da se mi pol res ne da še na računalnik, sam padem v posteljo; drugače je pa ponoči res  pridna spančka tam od devete pa do šeste zjutraj, je pa čez dan bolj rock&roll, ker hoče pozornost in če ni glih v vozičku in v gibanju je bolj malo opcij da bi spala!!!!!

Vidim da ste pri temi pižamic, tudi mi spančkamo v pižamici s stopali, odspodaj pa mamo še body s kratkimi rokavčki in ma zjutraj malo potne nogice...

Pa danes je mal tečka ker včeraj cel dan ni kakala in še vedno nič...

Neposredna povezava do sporočila: 1881
15.5.2007 14:38:53   
Dajadada
Naomi, zanimivo, pri nas je tudi danes najdlje spal in je bil samo v pižamici, brez majčke spodaj. Mogoče mu je bilo pa res že prevroče. Pa še kovtrček ima tudi precej topel. Razmišljam, da ga dam v vrečo, ki je malo bolj hladna. Drugače pa naš nosi pižamice s stopalci...se mi zdi bolje tako, ker ga štumfki tiščijo. Ima celo progo tam kjer je elastika. Pa sem probala že kar nekja različnih štumfkov in tudi nazaj jih zavihujem, pa nič bolje. Tisti, ki so brez elastike, mu pa takoj dol padejo, ker tako brca. Kaj naj poluser posted image  Je dost, da ga že čez dan tišči.

(odgovor članu m a j c i k a)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
15.5.2007 14:40:27   
draja
No Živa pa ima termo nogavičke, pa še copatke čez, pa ima še vedno dostikrat hladne nogice user posted image . do pred par tednov je spala še s termoforčkom pri nogicah, ker je bila drugače čisto zmrznjena. So res različni tile naši dojenčki. Jo imam pa zdaj 2 dni prvič v samo bodyu, brez nič spodaj, prej pa je imela 2 dolga rokava.

(odgovor članu m a j c i k a)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
15.5.2007 14:41:20   
Naomi
dajadada...se dobr da zdej loh cakava do dons ponoc, da bova vidle, da ni bil bodi vzrok za daljse spanje, ampak pac...pride noc user posted image user posted image
...sej pr nas ma tut sam dve pizamci brez stopalc...ostalo ma pokrito...pa ma tut mal potne nogce...od zdej naprej bom verjetn brez kupvala...sam da tele ponosi...

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
15.5.2007 15:09:55   
Dajadada
Naomi, ne, ne, zihr je majčka kriva. Jaz se že pripravljam na nove spalne rekorde.user posted image Me zdele tudi preseneča, ker kar pančka, pa prej je tudi že kar nekaj spal.
Kaj pa naj dela mali, če pada dež in je prisiljen preživeti dan notri, tipkati pa ne zna, da bi na RR visel.user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
15.5.2007 15:23:16   
K_a_t_i
Ja punce, kok ste pa napisale dons?! Komi sem čez pršla user posted image .

Evo, enoročno, mulc se uspava na levi joški user posted image . Prej naju je dež dobu user posted image , tko da še s kavo na šihtu (terasa lokala) ni blo neč. Kr mal kriza it v trgovino, če si 3 dni sam pa ščije!

Ja, jst se tud spomnem, da je en za kratke hlače sprašval, ampak pr mojem blondinskem spominu nimam pojma kdo . In, Draja, je bil pol v kratkih hlačah? user posted image  Aja, Dajadada, tud ti si bla z nami? Se te res ne spomnem user posted image .

Ok, Žabika, bom pa en štamperl Tinaajinega jegra rukenla. Sej, glede na mojo (ne)pivsko preteklost, bom pomojem kr mal zadeta. Pa mogoče bo še tamal spal!

Vidim, da vas kar nekaj dohaja našo kilažo. Sem se zgleda res brez veze sekirala zarad nažga težkokategornika user posted image .

Naš ma tudi bodi in pižamco. Pa sem tud tuhtala, da je preveč, glede na to, da ga pol še v tanko bombaž dekico povijemo.

Kapljic še ne dajemo, so bli prehudi krčki (ne od kapljic), dobim pa v čet olevit in bomo štartali. Ja pa kooončno (po 10h dneh!) so nam iz bc dostavli smetnak za plenice. Sicer smo meli že enega, ampak je že preživel 2 kratkohlačnika in je tkoooo smrdel, da sem se odločla za novega user posted image .

A regres, da nam pripada? Ja super!!! No, če bojo na socialni znal izračunat kolk je - sem lih dons dobila pildek za april in sem ugotovila, da so mi boniteto za avto čist narobe obračunal... Zdej pa čakam, da popravjo (gre za 140€!!!). Naša občina (Trbovlje) pa da Lumpi paket za novorojenčka. Sam ne vem, če ga bo nam ratal dvigent, k je treba do 3. meseca. Ja, tko pa je k majo "človeku prijazne uradne ure" user posted image

Sej sem ziher kej pozabla pokomentirat, bom pa še pol.

user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
15.5.2007 15:23:21   
*sonchek*
Evo, mi smo previti in siti, zdaj pa bo očitno spet nazaj zaspal...a nimam jaz pridnega otročka? Tako lepo skrbi, da ima mami čas za RR user posted image

dajadada in naomi - pri nas se je tudi spanje podaljšalo za kako urico ali dve, odkar nima več bodija pod pižamico user posted image Držim pesti, da pomaga in se včlanita v klub naspanih mamic user posted image

< Sporočilo je popravil *sonchek* -- 15.5.2007 15:24:11 >

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
15.5.2007 15:24:23   
Naomi
tut nas se kar spi...sej ja...si je reku fajn za zaspat k tkole dez pada..ce bom budn bom skoz spet mami gledu kako okol mene skace...se morm mal odpocit od nje user posted image user posted image ...no names dab kej nardila tle na netu visim pa telefonarm..kdr pa nimam cajta k ne spi, mam pa sam to u glav kok bi vse nardila..oh ta relativnost user posted image
...ok dajadada...majcka je TO ;)...

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
15.5.2007 15:24:51   
tinaaja
Mi imamo tud dvoje nogavicke pri pizami brez stopal, ampak nasa ima tud skoz hladne nogice.

Danes je res cudo - spi ze vec kot 2,5 uri user posted image

no smo se zbudili, sibamo v zizaland in pol h G..

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
15.5.2007 15:34:55   
Naomi
*sonchek*...tvoj otrok je poosebljena pridnost user posted image ...a ves kb ksna stara mama rekla..sploh ne veste da ga maste user posted image ...
...jest sem si ta tedn rekla, da ne bova sla nikamor okol..da bova doma lepo mela en red...sam me ze tko pete srbijo...oz. gume od avta..da ne vem ce bom zdrzalauser posted image user posted image ...
ja ja bloozim...
kati..regres pa kr iz sluzbe dobis...nima socialna nch s tem...tko da oni ti ga bojo zihr znal zracunat ;)...

aja...od 1.1. 08 pa ne bo vec regres obvezn ..tko da izkoristte tega, mogoce je zadnjiuser posted image user posted image
grem periu obest...da se posusi u dveh dneh zdej k bo vlaga ;)

papa

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
15.5.2007 15:50:45   
Naomi
tinaaja...dobr oprav pr G...jest mam sele 29., mislm too much...ampak ok...cakamoooooooooo user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
15.5.2007 15:53:31   
K_a_t_i

aja...od 1.1. 08 pa ne bo vec regres obvezn ..tko da izkoristte tega, mogoce je zadnjiuser posted image user posted image

Verjeten bo pol tko kt božičenca - obrazložen z "letos pa žal ni dnarja"... user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
15.5.2007 15:55:37   
*sonchek*

*sonchek*...tvoj otrok je poosebljena pridnost user posted image ...a ves kb ksna stara mama rekla..sploh ne veste da ga maste user posted image ...

Oooo, saj zna hitro razpoloženjezamenjat...potem takoj vemo, da ga imamo user posted image user posted image Je pa danes res kar sumljivo priden...

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
15.5.2007 17:01:53   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada

Je fino takole, ko ne hodimo v službo, plača pa vseeno pride. Saj res, regres nam tudi pripada, a ne?

Pripada, pripada. Jaz sem ga že pred 1 mesecem dobila user posted image .

Tejčica - uu, imate pa že ornk dedca user posted image

draja - jaz imam zraven pripravljeno kar eno navadno plenico, če začne kaj "frčat" okol jo hitro gor vržem. Mala je pa prava princeska.

barči - ja res je Ana zelo zaščitniška. Če jo kdo heca, da ga bo vzeol, začne kar jokat user posted image .

*sonchek* - jaz sem Ani dajal gor nogavičke, Žigu pa še nisem oblekla take pižamce. Sam verjetno bi mu dala gor nogavičke, ker ima hladne nogice. Očitno je naš bolj zmrzavček user posted image user posted image

Kati - regres ti nakaže firma, ne socialna

Drugače pa našo Ano danes daje vreme, skoz nekaj jokca, ... user posted image  Še dobr da Žiga spi.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
15.5.2007 17:04:59   
sezam
Druge čvekamo, Pikca in skačica pa verjetno pišeta svoji nalogi (magistrsko in diplomsko). Pridni.user posted image user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
15.5.2007 18:27:55   
K_a_t_i
Midva sva s sprehoda user posted image . V vozičku se jetooooooooook drl, da sem spet nosila ga z eno roko in z drugo rinla voziček user posted image  Pol sem pa iugotovila, da bom mela lažjo, če voz kar domov peljem in sam tamalga nosim. Da vidte kok me je folk bulu!! No ja, glaven, da smo bli na luftu.

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
15.5.2007 18:45:22   
tinaaja
kati, pravijo, da je tko samo prvih 5,6 mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image sva se ravno z g smejali, ker njena je bila tud taka.. kwa cmo, bo enkrat boljs.
pregled je bil ok, rekla g, da kaksno leto je za pocakat z drugim.. user posted image bomo videli..

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
15.5.2007 19:18:29   
*sonchek*
Evo, midva sva bila tudi na sprehodu! No, sva vsaj nekaj koristnega naredila danes user posted image Je pa mulc šarmiral in se režal vsakemu, ki je pokukal v voziček - po mojem folk misli, da se drogirava, ker se oba reživa kot dva bebca user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
15.5.2007 19:30:26   
K_a_t_i
Tinaaja, pol k bo treba hodit, se bo verjeten z veseljam vozu user posted image .

A to leto je misla do poroda al do zanositve? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1899
15.5.2007 20:34:51   
Anonimen
Tinaaja, men tud na misel ne pade, da bi še kaj kamlu imeli drugega... se bom morala prej precej psihično pripravit predno bomo šli v akcijo... no, če ga bomo tako dolgo delali kot prvega, potem ne bi bilo še tako kmalu, če ga začneva delat danes (pa ga ne bova)!user posted image

kričanje po kopanju - dejte mi svetovat kaj narediti. Mi vsak večer (no, če je ob tem lepem sončku ob 19.30 že večer) se gremo kopat. Mali navdušeno čofota, se malo kremži, ko gre iz vode... ko pa ga začnem oblačit kriči kot nor. Ne da se ga nikakor potolažit. Ga vzamem v roke, da neha lovit zrak, ko se tako dere. Se že smejčakava, ga dam samo nazaj na previjalno se zopet začne dreti... Pa ne pomaga duda, če dam gor vetrovne kapljice (od Koroških lekarn, ki so sladke in vedno pomagajo), če dam muziko, če ga kopava prej, kasneje, če ga pšrej podojim,... nič. Kaj pa naj?

levičar? - sem opazila, da naš Jure vse dela bolj z levo rokico. Ko kaj zagrabi v roko, ko kaj maha, ko daje dudo iz ust,... vse dela z levo roko, desno pa ima v pesti. Desno bolj poredko uporablja za kaj bolj konkretnega. Pa me zanima, če se že sedaj in po tem vidi, če bo levičar? Sej nč hudega če bo, ampak...

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Katero ime
Skepsa7

Katero ime vam je bolj všeč?

Enja (49%)

Elina (51%)

Število vseh glasov: 242

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!