|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
15.5.2007 7:47:19   
A-N-J-A
Hana Re vse naj naj za dva mesecauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !Lupčka od Bora.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
15.5.2007 8:09:10   
tinaaja
a morda katera ve, ce ima muller v centru dvigalo, da  lahko z vozickom prides v klet? hvala

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
15.5.2007 8:27:53   
amy26
amy, jaz mislim, da je cas za en resen pogovor s frajlo

tinaaja, se strinjamuser posted image

Pa ne se preveč nalivat s kavico, bo Brina skos pokoncuser posted image

čestitke Hani Re ina Lanu za 2 mesecauser posted image user posted image  

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
15.5.2007 8:37:34   
Pikca
Jutro!

Anja (Blanči), Livija (Pikapola) - vse najboljše za včerajšnja 2 meseca, sem včeri pozablauser posted image

In seveda vse najboljše današnjima slavljencema: Hana Re (Žabika) in Lan (Dolgolaka)!user posted image user posted image

Bom čist na hitro, ker danes s skačico piševa resnejše stvariuser posted image

Včeri smo imeli celo popoldne skoz eno dretje od tamalih dveh... tamalega so zgleda krči dajali, še v naročju je tulil (to je sicer redko). Živa se je pa držala za roko, ker jo je dedi menda potegnil (ji ni blo nič, mislim, da je bila le užaljenost tko huda). In ni mogla ne jest ne hodit... potem, ko je dobila na rokico štampiljko in smo jo mal pocrkljali, pa še dedi je 2x klical kako je, se je pa roka čudežno pozdravilauser posted image .

Sezam, jaz pa se sprehajam bolj na drugem koncu - proti Bistrici, včasih pa kar po centru in na tortico pred vele. Ampak lahko pridem tudi na mengeško polje. Sicer zdaj te dni dež napovedujejo, se raje zmeniva ko bo sonček.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
15.5.2007 8:48:13   
urla
Tinaaja - v mullerju imajo dvigalo in lahko prideš povsod (tdi v njihove pisarneuser posted image ).

Hana Re - vse naj naj naj!!!!!

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
15.5.2007 8:57:46   
tinaaja
Urla, hvala user posted image vis, pa bom spet lahko kaj kupila user posted image

pikca, dobr pisi user posted image

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
15.5.2007 9:06:54   
Naomi
jutro,
najprej vsem cestitke za 2 mesca...jjjjjjoooooooooooj kok hitr gre...hmal bomo tut mi tm user posted image
...dons smo mel pa mi super noc...je zaspal ob 20:30-2:30 ( kej tazga se neuser posted image ), pol pa do 5:30...zdej pa se zmer spi...
...sej mulc si bo nabral moci, da bo loh spet cel dan cez ramo okol gledu...men bo pa kriz pocuuser posted image
...piske diplome, dons je bolj hladno, vam ne bo vroce ob silnem pisanjuuser posted image ...ne zavidam nch tega...res ste pridne...user posted image
...uceri je nas cez cel dan spil 125 ml caja, pa nej kdo rece da ga ne rab...sej ce bi bil tok vec lacn ga caj nebi potolazu ane?...mene se kr mal umes preleti skrb, da je lacn...sam pol bi se tut kje drgje vidl ane...da ga neb potolazla k joka ipd...a?...kva ve pravteuser posted image
...kaj pa fontanelo...a majo vasi na momente kej udrto...k nas k joka recmo se mu udre pa ful se utrp vidi...pa se tko na momente kdaj zaznam...
no, lep dan...
papa

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
15.5.2007 9:28:22   
tinaaja
mecava se vcasih res bolj vidi oz je mal udrta, ampak vecinoma se mi zdi, da res bolj, ko joka.

neki sem zadnjic razmisljala, ko mu je glava bolela in sem mojmu rekla, da ce bi imela migreno, da ni sanse, da sem z malo sama doma. a dobi moz bolnisko za nego, ce je mamica bolna in ne more normalno skrbet za otrocka med porodnisko? a ima kaksna izkusnje. ker naceloma smo me doma zaradi nege,ampak, kaj ce si cist svoh, vrocina,.. kako pol?

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
15.5.2007 9:58:03   
Žabika
Hvala vsem za čestitke in seveda čestitke tudi Lanu!!!

Ja res hitro gre čas! Je treba res izkoriščat vsak trenutek!

Naš uček je danes kot nov, upam, da ne bo zvečer spet izcedek! Spanje je bilo tako tako - mislim, da je bolje če me Hana ne voha! Tukaj spiva skupaj v eni sobi, doma je pa v svoji in spi več! Sva se pa zjutraj še malo stisnili pod mojim kovtrom, kar doma ne počneva! Se stiskava in igrava kar v njeni sobici!

fontanele: jaz pa zaradi lasatosti Hane sploh ne vem, če se kaj vdre!user posted image user posted image Kdaj naj bi otročki začeli izgubljati laske?

Zdej pa šibamo na sprehod (pa na eno tortico), ker se vreme še kar gor drži!

K-A-T-I: sta vidva tudi sama???

Pozdravček vsem!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
15.5.2007 10:17:36   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika

K-A-T-I: sta vidva tudi sama???

Ne sam, da sva sama, moj mi še poroča kok ga žurajo! Se mogoče mal egoistično sliši, ampak sem mu res miiiicen fovš user posted image . No ja, vsaj tamal je bil včeri cukrček - sva bla cel dan pri babici, tko da je mal pomagala ga animirat. Bomo videl kaj bo dons....

Bom zdelečist kratka, ker moram šibat v trgovino preden se uščije pa neki na šiht. Čestitke vsem za mini obletnice user posted image !

Sreda - sam da nekam grem, k cel dan sam doma je muuuuka. Če bo padel Bizovik, mam 3 vprašanja:
Ke točno se gre?
Je tam kakšna senca?
A majo wc?

Se javim kasnej, če mi bo poba dal dihat user posted image .

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
15.5.2007 10:18:20   
*sonchek*
Hana Re in Lan - čestitke za  user posted image meseca!

Joj, kako hitro gre res čas...mi bomo v ponedeljek stari že 3 mesece! Drugače pa pri nas brez posebnosti - mali pridno prespi noči, ga je pa zato treba čez dan več zabavati. Zdaj mu je vse zanimivo in občutek imam, da se ne bo več dolgo vozil v košari user posted image No, sicer pa mu je že skoraj premajhna. Bo treba kar kmalu košaro zamenjati za športni del. Še dobro, da je tudi v športnem delu lahko v ležečem poločaju, obrnjen proti meni.

Nošenje - našega pokonci nosimo le takrat, ko podiramo kupčke. Je pa tudi najrajši pokonci in opazuje okolico - nekako takole user posted image

user posted image

Danes je pa tako grozno vreme, da bomo očitno kar notri user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
15.5.2007 10:24:58   
sezam
Hana Re in Lan čestitke za 2 meseca

Tinaja - hvala za kavico. Muller na Čopovi ima lift (na drugi strani kot je vhod)

Pikca - ja te dni je bolj čudno napovedano. se zmeniva ko bo boljše vreme. Lahko tudi jaz pridem v Domžale.
Se bova že uskladili user posted image .

Žabika - laski odpadajo čist različno. Pri Žigu so odpadali pri 1M, pri Ani se pa sploh ne spomnim, da bi ji (saj tako, da se bolj vidi na pleničko, kjer spi)

Mi smo danes spali od 21.40 pa do 7,30, nato se je najedel, smo ga previli in je bil malo buden, malo čez 9 pa zopet zaspal in kar spi. Noči in dolpoldneve ima naš fantič za spanje, popoldan pa je malo več zbujen user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
15.5.2007 11:20:55   
soncek78
user posted image Dobro jutro vsem!

user posted image Lan in Hana Re čestitke za 2 meseca! user posted image

Laski- moji miški laski odpadajo že en teden! Zdi se mi, da ji spodaj rastejo blond. Bomo videli!

Tudi pri nas na obali je oblačno in mrko, ampak je vsaj malo ohladilo. Jupiiii!

Pozdravček vsem!user posted image

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
15.5.2007 11:29:27   
Anonimen
Hana Re in Lan cestitke za danasnjo dvomesecnico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
  Neposredna povezava do sporočila: 1839
15.5.2007 11:41:01   
sezam
Ena zanimiva stran o številu rojstev in smrti

http://www.breathingearth.net/

Pri nas že dežuje. Zunaj je kar sveže, tako da se bo le dalo malo lažje dihati.

Evo tako pa pri nas ati ina Ana čuvata Žiga

user posted image

in tako smo prvič poskusili piti čaj

user posted image

Ana pleše z bratrančkom atu za 60 let

user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
15.5.2007 11:46:08   
Anonimen
Dobro jutro!

Midva sva danes spala od 20-11ih, seveda smo se vmes 5-krat zbudili, ampak je to nevredno omembe.user posted image

Hana in Lan, čestitke za 2 meseca!user posted image user posted image

laski - našemu tudi izpadajo, spodaj pa mu rastejo takšni kostanjevi, ki se na svetlobi svetijo rdeče! Pa sem razglabljala, da ne bo slučajno rdečelasec, ker nima po nikomer bit... ja, moj pradedek je bil rdečelasec in to zvem šele sedaj?! No, pol sigurno si poštarjev!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1841
15.5.2007 11:51:07   
Dajadada
user posted image Hana Re in Lan čestitke za 2 meseca.

Mi tudi zaradi laskov mečave sploh ne vidimo. Je pa malo vdrta, če potipam.

Danes bomo zgleda cel dan doma, ko je tako vreme. Upam, da bo jutri kaj bolje, da se dobimo na user posted image .

Končno se lahko tudi jaz pohvalim s spanjem našega malega. Danes je spal od pol desetih do pol treh in potem do pol šestih. 6:45 sva zaspala nazaj do 8:30. Upam, da ni bila ta noč samo izjema, ampak da postane naš vsakdanjik. Počutim se zares naspano...juhu user posted image .

Amy, luštna otročka. Komaj čakam, da jih spoznam.

*Sonchek*, kdaj se pa mi kaj vidimo? A se nam boš pridružila v Tivoliju/Bizoviku? 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
15.5.2007 11:56:50   
*sonchek*
IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada

*Sonchek*, kdaj se pa mi kaj vidimo? A se nam boš pridružila v Tivoliju/Bizoviku? 

Če bo lepo vreme zdaj lahko pridem kamorkoli - smo predelali moj avtoček in tako lahko vanj stlačim voziček, vso kramo, pa še midva z mulcem imava vsak svoj sedež user posted image Naslednji teden pa bom tako ali tako sama, ker gre možek službeno v Rim user posted image in bom rabila malo družbe user posted image
Pa res je že zadnji čas, da spoznam Nejca in ostale user posted image

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
15.5.2007 12:02:22   
tinaaja
laski so nam zaceli izpadat pred 1 mesecem, ko je bila plesko zgoraj na glvi, zdaj pa ze rastejo novi.
v padel je btc, ker je zacelo dezevat.. sem bila pridna, kupila samo nacrtovano user posted image sva se na pijacko sli, ker smo se se prijateljici mal pokazal user posted image

zdaj pa doma zizaland, popoldne pa pregled pri g user posted image

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
15.5.2007 12:04:34   
tejčica
Mi smo danes imeli drugo posvetovalnico in naš mali (no, ni ravno več mali) ima pri dveh mesecih 7020g in 66 cm. Se je v drugem mesecu kar fejst poredil (za 1.5kg) in zrasel za 4 cm.

Sva se ravno te dni z mojim pogovarjala da moramo it kupit posteljico ker mu je košek že kar majhen. Danes pa dobim nove ABC novičke od BC in imajo ravno eno posteljico od Lip Poljčane v akciji. Pa tudi jogi in posteljnino, tako da bomo šli spet zapravljat. Sem pa tudi ravno danes dobila odločbo od Občine za tistih 200 E ki jih dajo ob rojstvu otroka in bodo prišli kar prav za vse to.

Če bo vse po sreči gremo ta vikend na Gorenjsko. Si moramo dol pripeljat tudi drug vozek, ker košara je našemu premajhna. Bo z brcanjem ravnokar luknjo naredil spodaj.user posted image

Čestitke današnjima slavljencema.user posted image

Meni ful paše ta današnja ohladitev. Se vsaj dihat da.

Ma če bi men enkrat ratal vse prebrat in odpisat...spet mali kliče...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
15.5.2007 12:23:49   
Dajadada
Tinaaja, ti pa res kar naprej zapravljaš denarčka. Čestitam, da si bila pridna in kupila samo načrtovanouser posted image .
Je fino takole, ko ne hodimo v službo, plača pa vseeno pride. Saj res, regres nam tudi pripada, a ne?

Tejčica, uaauu, kako velikega fanta že imaš. A praviš, da so danes nove ABC novičke prišle? Grem kar takoj v kaslc pogledat. Super občino imate, da vam da 200€, mi (grosuplje) smo dobili 92 €. Sem upala, da bodo vsaj na 100 zaokrožili (lani je bilo 20.000sit).

*Sonchek*, super, da si zdaj mobilna. Se vidimo!

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
15.5.2007 12:24:44   
malička
Dober dan, da se še jaz malo javim in napišem novosti z našo malo pikico je sicer vse ok ampak že tri tedne se ubadamo z krčki in to precej močnimismo sprobali že vse mogoče kaplice od dravogradskih do sabba, do čaja nosimo na vse načine in ne pomaga čisto nič, smo bli včeraj pri zdravniku da smo se prepričali da so to res samo krči in so, zdravnica nam je priporočila menjavo hrane in sedaj imamo novalac, smo pa včeraj nabavli tudi lefaxin in vam povem je danes kar dost boljše sem pa slišala tudi da baje pomaga malo albert keksa naribat v to hrano in sem tudi to sprobala zdaj pa bomo videli kako bo , no lepo se imejte pa se še kaj tipkamo 

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
15.5.2007 12:28:34   
*sonchek*
tejčica čestitke za uspešen pregled - vav, kakšen korenjak je vajin mali...no veliki...user posted image

Pa kaj je s tem vremenom danes? user posted image Danes sva očitno obsojena na kavč v dnevni sobi. Mali je pa čist vremenski - prej je nekaj sitnaril, pa sem ga dala v posteljico, vklopila vrtiljak in je bil mir. Še sreča, da mu je zdaj vse zanimivo. Vmes nama je uspelo podreti še enega kupčka (zdaj jih bolj pridno podirava in nama uspe podreti pri vsakem obroku vsaj enega! user posted image ), zdaj pa spi. Mi je kar malo dolgčas, ker se nimam s kom pogovarjat user posted image Še dobro, da imamo RR user posted image

tinaaja, ti ti zapravljivka user posted image

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
15.5.2007 12:34:19   
draja
Čestitke Hana Re in Lanuser posted image user posted image !

Amy kako sta luštna tvoja sončka!!! Ampak Ela se mi zdi pa ful tebi podobna. Res. Se redko pri tako mičkenemu vidi taka podobnost kot jo jaz vidim pri Eli. No, res pa da ne vem kako tvoj možek zgleda user posted image .

Kr_enamami držim pesti za izpit, pa še posebej za psa, da ni z njim nič resnega narobe. Je tako hudo ko živalice kaj muči, pa ne znajo povedati.

Sezam luštne slikce. Verjamem, da Žigcu ni dolgčas, ko ga ati in Ana tako lepo animirata.

Tejčica bravo za korenjaka Vida!

Včerajšnji šoping uspel - skočila v BC in kupila prenosno posteljico, 2 bodya in 2 hlačke, skočila v Muellerja po plenice in bila v slabi urci spet doma pri Živi user posted image . Tole nakupovanje, ko te doma čaka sonček, sploh ni zabavno user posted image .

Dajadada bom resno razmislila o uvajanju kahlice, ker smo bili včeraj zvečer in danes ponoči spet deležni kakanja po celi previjalki in kopalnici. Edino jaz sem se že naučila dovolj hitro odskočiti, da jih ne kasiram jaz ampak ploščice user posted image .

Drugače pa moram spet pohvaliti našo Živo. Včeraj je skoraj cel dan prespala, nato pa sva šli zvečer ven in je bila celo uro budna v vozičku in je lepo opazovala strehico pa dežniček in ni niti zajamrala. J ebilo pa prvič, da je bila med sprehodom budna. Potem pa je po zadnjem kakanju (ki je vedno okrog 23:40 user posted image ) ob polnoči zaspala in spala do 4:30, se najedla, pokakala na previjalki, da sem jo morala celo preobleči, nato pa okrog 5:30 spet zaspala do 9-ih user posted image user posted image . Držimo pesti, da to postane rutina. No, zdaj pa spet že celo dopoldne lepo spančka!

Sem si pa prej fula zaželela bele kave (brez kofeina) in ker grooooozno pogrešam mleko, ki ga naravnost obožujem, sem se odločila narediti kavo z Živinim antialergijskim dodatkom, ki ga itak ne pije več in je itak že več kot 3 tedne odprt, in vam moram povedati, da sem skoraj bruhala zraven. Bljak. Vsi ti nadomestki kravjega mleka so obupni. Sem tako srečna, da jo lahko dojim, da ji ni več treba te ogabe piti. Sem zdaj še bolj odločena, da naredim vse, da se še nekaj časa polno dojiva.

AD3 kapljice mi še nismo začeli dajati - se kar ne opogumim. Razmišljam o Oleovit D3, ampak prej bomo vsaj poskusili z AD3, pa me zanima ali jih katera dejansko daje in da ni kakšnih problemov (vsaj hujših ne)?

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
15.5.2007 12:37:23   
draja
Kati ne vem če se spomniš, ampak moj dragi je med ogledom porodne sobe vprašal, če so lahko očki v kratkih hlačah, ko so prisotni pri porodu user posted image . Moški pač. Za Žabiko pa tudi vem, da smo bile skupaj, ker se mi je že takrat zdelo, da je to ona. Moram res enkrat še kakšno svojo slikico prilepit oz. še bolje - priti na kakšno srečanje, da se v živo spoznamo!

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Srečna, ker sem mama
25. marec je dan, ko praznujemo mame. Ko praznujemo drugačno obdobje, ko praznujemo vse lepe in objokane trenutke, ko pr...

o brihti
Naša črtica koraka

Se zgodi, da kdaj prav pride, če je imaš malce pre-več. Kako bi glede tega označili sebe?

da, sem dovolj brihtna. (35%)

to je domena mojega partnerja. (3%)

ravno prav, ne preveč, ne premalo, se pa opazi. (30%)

ha, zagotovo vem, da ni dedno! (6%)

ne razumem te ankete. (22%)

sem lepa. (5%)

Število vseh glasov: 186

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!