draja
|
Čestitke Hana Re in Lan ! Amy kako sta luštna tvoja sončka!!! Ampak Ela se mi zdi pa ful tebi podobna. Res. Se redko pri tako mičkenemu vidi taka podobnost kot jo jaz vidim pri Eli. No, res pa da ne vem kako tvoj možek zgleda . Kr_enamami držim pesti za izpit, pa še posebej za psa, da ni z njim nič resnega narobe. Je tako hudo ko živalice kaj muči, pa ne znajo povedati. Sezam luštne slikce. Verjamem, da Žigcu ni dolgčas, ko ga ati in Ana tako lepo animirata. Tejčica bravo za korenjaka Vida! Včerajšnji šoping uspel - skočila v BC in kupila prenosno posteljico, 2 bodya in 2 hlačke, skočila v Muellerja po plenice in bila v slabi urci spet doma pri Živi . Tole nakupovanje, ko te doma čaka sonček, sploh ni zabavno . Dajadada bom resno razmislila o uvajanju kahlice, ker smo bili včeraj zvečer in danes ponoči spet deležni kakanja po celi previjalki in kopalnici. Edino jaz sem se že naučila dovolj hitro odskočiti, da jih ne kasiram jaz ampak ploščice . Drugače pa moram spet pohvaliti našo Živo. Včeraj je skoraj cel dan prespala, nato pa sva šli zvečer ven in je bila celo uro budna v vozičku in je lepo opazovala strehico pa dežniček in ni niti zajamrala. J ebilo pa prvič, da je bila med sprehodom budna. Potem pa je po zadnjem kakanju (ki je vedno okrog 23:40 ) ob polnoči zaspala in spala do 4:30, se najedla, pokakala na previjalki, da sem jo morala celo preobleči, nato pa okrog 5:30 spet zaspala do 9-ih . Držimo pesti, da to postane rutina. No, zdaj pa spet že celo dopoldne lepo spančka! Sem si pa prej fula zaželela bele kave (brez kofeina) in ker grooooozno pogrešam mleko, ki ga naravnost obožujem, sem se odločila narediti kavo z Živinim antialergijskim dodatkom, ki ga itak ne pije več in je itak že več kot 3 tedne odprt, in vam moram povedati, da sem skoraj bruhala zraven. Bljak. Vsi ti nadomestki kravjega mleka so obupni. Sem tako srečna, da jo lahko dojim, da ji ni več treba te ogabe piti. Sem zdaj še bolj odločena, da naredim vse, da se še nekaj časa polno dojiva. AD3 kapljice mi še nismo začeli dajati - se kar ne opogumim. Razmišljam o Oleovit D3, ampak prej bomo vsaj poskusili z AD3, pa me zanima ali jih katera dejansko daje in da ni kakšnih problemov (vsaj hujših ne)?
|