Pikca
|
Jutro, no, pa je konec vikenda... Sem slišala, da bo danes 30 stopinj, čist noro! Zdaj pa tudi jaz Jerneju oblačim kratke rokave, danes bo imel pa še kratke hlačke. Skačica, sem videla, da si imela neke dobre namene za pisaje diplomske... pri meni podobno; sem si rekla, da od ponedeljka (se pravi danes) bom pa res pisala. Je pa res lep dan, tko, da bi mogoče prestavila na jutri... Pa čestitke za frizerja, jaz se grem pa danes naročit. jjasna za Jureta, sej bo. Naš tudi zdele spi že urco in pol (drugače je bila zdaj nekaj dni situacija podnevi podobna kot pri vas, če smo bili doma, na sprehodih in izletih je pa zmeraj spal). Sezam luštne izjave ! Nas včasih kar presenetijo teli naši malčki. Sem te pa mislila že parkrat vprašat na katerem koncu Domžal se vi spehajate? Bi šle kdaj na kakšen kofe al pa srehodek? Voziček - v domžalskem Arielu mislim, da jih nimajo več (teh, v akciji - imajo pa podobne). Ena je spraševala, če je to marela - ja je, tudi lahek je - 6,5 kg. V navodilih sem videla, da gre gor tudi avtosedež (samo mi je bomo kupovali novega). spanje - mi imamo zaenkrat takle urnik; Živa gre spat ob 20.30 (zaspi nekje do 21h), potem tamalega podojim, previjem in nekje do 22h še on zaspi. To nam kar lepo uspeva. Prvo rundo Jernej spi točno 5 ur, se pravi, se zbudi okrog treh, se podojiva in zaspi še za ene 2 urci, spet je, pa spet mal zakinka, ob 6.30 pa mi vstanemo in je takoj buden, da nebi kaj zamudu . Pol ga pa Živa mal stiska in crklja . Ko se zrihtamo (previjaje, oblačenje, dojenje...), zadnje čase spet mal zaspi (za kakšno urico). žeja - jaz mu še nisem nič dajala, razmišljam pa, da bi mu, ko je tko vroče. Anja, kakšen čaj pa mu daješ? No, bomo vidli, če bo sploh hotel pit, Živa kot dojenček sploh ni hotla ničesar pit po flaški. aha, konec spanja... malca!
|