|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
13.5.2007 22:29:26   
cv105
spanje: mi spimo zvečer od 22-do 1.30, potem se zbudi okrog 4.30 in še ob 7.30. Vedno jeva, zjutraj pa ga preoblečem in prinesem v dnevno. PO kakšni urci v ležalniku spet zaspi za eno uro in potem greva ven (za cca 2,5 ure) in takrat ves čas spi. Ko se zbudi, se nahraniva, previjeva in potem rabi cca urco in zaspi. Tudi popoldne ponoviva sprehod in navadno zvečer med sedmo in deveto spi, potem se gremo pa za spanje uštimat. Se mi nasplošno zdi, da čez dan kar veliko spi in na ta način prinese noter nočno zbujanje. user posted image user posted image user posted image

vozičkanje: saj ne vem če bo pri vas delovalo ampak Maks se tudi od začetka ni preveč maral v vozičku vozit. Zgleda, da ga je blo strah al kaj. Pa smo kar vztrajali. Smo ga naložili v voziček in šli ven. Malo po kanalu, malo po cesti, da ga je rukalo in se je navadil in sedaj mu je všeč. Smo kar malo preslišali tisto njegovo dretje. Ni pa blo luštno. Priznam. In smilil se mi je tudi. Pa je nucalo. In če sem si kaj želela, je blo to, da bi se rad v vozičku vozil. user posted image user posted image

dojenje&dodajanje: tudi jaz za svoj dober odčutek raje vsaj zvečer pri večernem obroku naštimam dodatek; nocoj smo ga naštimali 60ml in je spil 40ml. Pa malo je pri meni pocmokal in urco pred tem sva jedla. Pojma nimam, koliko poje na obrok. Če pa imam občutek, da je lačen še kdaj vmes, mu tudi pripravim dodatek, pa ga skoraj vedno hvaležno zavrne. Upam, da je take vrste otrok, da bo jasno pokazal, če bo kdaj lačen. user posted image user posted image  

Lahko nočko.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
13.5.2007 23:18:49   
sezam
Kati - user posted image  za prespano noč

skačica - user posted image  lepa poteza župana. Pri nas pa nič od občine user posted image  - zgleda je prebogata.

jjasna - super, da se je stanje pri vas tako popravilo. Potem so bili za vse krivi krčki?

Pikca - voziček zgleda pa fini. Mogoče grem tudi jaz pogledat, saj naše 2 vzameta kar dosti prostora v avtu. Sploh ta, ki ga imam sedaj - cel prtljažnik in s tem, da vzamemo polico ven user posted image .

Mi smo pa danes spet cel dan žurali. Smo bili na kosilu (s podaljškom) za očetovo 60 letnico. In moram pohvaliti Žiga, je bil ful priden. Smo komaj vedeli, da ga imamo s sabo user posted image . No tudi Ana je bila pridna - seveda ko pa se je lahko guncala in drsala po toboganu.

Pa da še povem kakšne mi sedaj prijavlja user posted image . Zjutraj spet ni pa ni hotela začet jesti zajtrka. Pa sem ji rekla, da mora hitro pojest, ker gremo potem k mami, ker ima ata danes rojstni dan. Pa hitro reče "torto papal". Pa ji rečem, da vsak, ki ima RD pa nima tortice (da ne bi potem v gostilni preveč govorila o tortica, saj ata ni vedel zanjo - suprise). Sem rekla, saj mamica je tudi imela RD, pa ni imela tortice. Ona pa " Ana gre hitro v trgovino, pa tortico kupi za mami" user posted image  in ostala sem brez besed .

No pa še ena. Ko se spokamo avto (da gremo na kosilo) in dragi spelje, ona prijavi "Ja končno" (gremo) user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
14.5.2007 8:50:20   
Anonimen
Dobro jutro

Spali smo 7 ur in pol v kosu,bravo Tai user posted image user posted image user posted image ...Potem se je nazizal in od sedmih spet spi.Upam,da se kmalu zbudi,da gremo na luft malo preden pade ta velika vrocina danes....

sezam res so posreceni tamali a ne user posted image bravo Ana user posted image user posted image ...Katera obcina pa si?? Pri nas dobis domov cestitko zraven pa,da dobis 125eur v kolikor posljes izpolnjeno vlogo in fotokopijo bancne kartice...in je to to..

Crpanje sem zacel pred spanjem in gre v zalogo v skrinjo...Pa prej je pojedel z ene zize z druge sem pa nacrpala in se ze hladi...So ble zizike malo zmedene ker vcasih bi cez dan na dve uri zizal,ko je spal ponoci pa so ble po 5-8ur polne,ker ni nikoli jedel iz obeh.Cez dan ce gre na dve uri pa potem seveda rabi obe,ker se ne naredi toliko mleka v tako kratkem casu.Sem pa zdaj s tem crpanjem se spodbudla da ga je tud cez dan vec,visek gre pac redno v zmrzovalnik....

jjasna-Jure bravo user posted image user posted image user posted image

na pa spet morm nehat s pisanjem,obisk....

uzivajte

(odgovor članu cv105)
  Neposredna povezava do sporočila: 1778
14.5.2007 8:54:11   
A-N-J-A
je ste mamice?Jaz sem že od 5-h pokoncuser posted image .
Naš Borček ima danes 2 mesecauser posted image user posted image ,joj kolk ga mam radauser posted image ,no prot večeru ga mam mal manj,ker je tečko(joke).
spanje-mi se zdaj zbudimo okol 1-h do 2-h,pol pa okol 4-h do 5-h,pol pa ponavadi še mal nazaj začori.Ampak samo do takrat ko se zbudi Ela in jo moram za v vrtec  zrihtat,pol se mora tud on zraven prštulituser posted image .
dodajanje-jaz nisem še nikol dodala,če je sitko in bi kr vleku in ne more zaspat,ga dam v mojo posteljo,se vležem zraven in ponavad zaspi.Pol ga dam pa v svojo posteljo,ko grem spatuser posted image .
čaj-jaz sem mu že dala,včeraj ga je spil ene 120 ml,je kr godu zraven.Pol sem mu dala pa še mal vode in se zažene v njo k en user posted image ,dvakrat potegne pol pa tak obraz,ko da sem mu dala kis za pituser posted image .
nakupovanje-jaz bom ta teden zihr dvakrat v btc-ju,ker Ela praznuje  roj.dan in bo velik za nabavituser posted image .
oblačenje-naš je že kar neki časa v kratkih rokavih,včeraj tudi hlačah.Mu je hitro vroče pol je pa ves pikast.

Čakam patronažno da ga pride stehtat,sporočim kolk se je naš knedelj zreduuser posted image

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
   [Brisano sporočilo]
14.5.2007 9:19:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu simonka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1780
14.5.2007 9:23:45   
Naomi
jutro,
no nas spi ze od pol 9 spet...in nch ne kaze, da bi se kej zbudu...bo vleku, da ven nauva mogla it u tole vrocino...si je mulc ze naredu plan, da mu nau treba u vozicekuser posted image user posted image
...drgac pa...anja...ker caj mu pa dajes tamalmu za pit...jest sem mu zdej dva dni dala kr vodo...pa jo je 30 ml spil...to tok na sus da se okusa ni dojel..pol ga pa ni blo za prepricat se mal, da se odzeja...pa pomoje bi pil...bom probala se s cajem...
...vse ostalo po starem...se cez noc ni nch drasticnga zgodluser posted image
papa...see ya l8r alig8r

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
14.5.2007 9:38:48   
Pikca
Jutro,
no, pa je konec vikenda...
Sem slišala, da bo danes 30 stopinj, čist noro! Zdaj pa tudi jaz Jerneju oblačim kratke rokave, danes bo imel pa še kratke hlačke.

Skačica, sem videla, da si imela neke dobre namene za pisaje diplomske... pri meni podobno; sem si rekla, da od ponedeljka (se pravi danes) bom pa res pisala. Je pa res lep dan, tko, da bi mogoče prestavila na jutri... Pa čestitke za frizerja, jaz se grem pa danes naročit.
jjasnauser posted image  za Jureta, sej bo. Naš tudi zdele spi že urco in poluser posted image (drugače je bila zdaj nekaj dni situacija podnevi podobna kot pri vas, če smo bili doma, na sprehodih in izletih je pa zmeraj spal).

Sezam luštne izjaveuser posted image user posted image ! Nas včasih kar presenetijo teli naši malčki. Sem te pa mislila že parkrat vprašat na katerem koncu Domžal se vi spehajate? Bi šle kdaj na kakšen kofe al pa srehodek?
Voziček - v domžalskem Arielu mislim, da jih nimajo več (teh, v akciji - imajo pa podobne).
Ena je spraševala, če je to marela - ja je, tudi lahek je - 6,5 kg. V navodilih sem videla, da gre gor tudi avtosedež (samo mi je bomo kupovali novega).

spanje - mi imamo zaenkrat takle urnik; Živa gre spat ob 20.30 (zaspi nekje do 21h), potem tamalega podojim, previjem in nekje do 22h še on zaspi. To nam kar lepo uspeva. Prvo rundo Jernej spi točno 5 ur, se pravi, se zbudi okrog treh, se podojiva in zaspi še za ene 2 urci, spet je, pa spet mal zakinka, ob 6.30 pa mi vstanemo in je takoj buden, da nebi kaj zamuduuser posted image . Pol ga pa Živa mal stiska in crkljauser posted image . Ko se zrihtamo (previjaje, oblačenje, dojenje...), zadnje čase spet mal zaspi (za kakšno urico).

žeja - jaz mu še nisem nič dajala, razmišljam pa, da bi mu, ko je tko vroče. Anja, kakšen čaj pa mu daješ? No, bomo vidli, če bo sploh hotel pit, Živa kot dojenček sploh ni hotla ničesar pit po flaški.

aha, konec spanja... malca!

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
14.5.2007 9:44:01   
*sonchek*
Jutro!

Evo, mi smo ravno vstali user posted image Mulc se je danes izkazal kot še nikoli - spal je od 20.30 do 5.30 zjutraj, torej celih 9 ur, nato pa od 6-ih zjutraj do prejle user posted image
Bravo naš polhek! user posted image

Se kasneje še javim - moram zdaj miljon stvari porihtat....

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
14.5.2007 10:27:17   
skačica
Dober dan!

Izgleda da imamo samo še mi pestre noči- smo nekaj posebnegauser posted image . Dans ponoči ga je spet sračkala in to kar fejst tako, da sem mogoče spala ene 3 urce, od tega 1 uro od 6.30-7.30, ko jo je ati odnesel ven.

Midve sva že bile zdaj eno urco pa pol zunaj. Pol bo prevroče in bova raje kar v hiši do večera, ko bova šle z atijem še enkrat ven. Je pa že zdele bilo tako vroče, da sem bila v kratkih hlačah.

pikca- ok, bova začeli jutri, jaz tud, prav?user posted image . Do zdaj res nisem našla časa niti volje. Moja svakinja piše diplomo ponoči, ko obedve punčki spita, jaz pa trenutno tega še ne morem, ker če slučajno Iza ponoči lepo spi, tudi jaz spim, da nadoknadim pogosta dežurstvauser posted image .
Ja, sem vesela, da sem res se spravila po dolgem cajtu k frizerju, zdaj sem vsaj za v javnostuser posted image , prej sem se kar za štedilnikom skrivalauser posted image .

Naša Iza noče pit čaja. Sem ji ga pripravila in ga ni niti poskusila, potem sem pa sama stisnila cucelj, da je čaj pritekel ven pa ga je kar pljunila ven. Bom še poskusila, ker se vseeno bojim, da bi bila revica žejna.

Zdajle se pa tko pridno igra v svojem centru, res je pravi srček, samo še ponoči bi mogla nehat žurirat pa bi blo super.

hujšanje: se mi je kar malo ustavlo, ni čudno, ko sem pa včeraj proti večeru tako jedla čevape, kruh in paradižnik kot da so mi zadnje ure štete. No, danes pojem za kosilo juho, krompirček in solato. V normalnih količinah.
Pa Ab-trainerja al kako se že reče čakam, da mi ga dostavijo, da bom šla na morje s samimi čokoladicami na trebuhuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
14.5.2007 11:00:47   
Anonimen
Grrrruser posted image napišem cel roman potem pa error!!!

Sezam, zgleda, da so bili res krčki krivi, da je bil tolk tečkan. Sej jih ima še, ampak je mnogo bolje. Komaj čakam, da čisto minejo in bo potem najbolj zlati sinko na svetu.

Boru pa čestitke za 2 meseca!user posted image user posted image

spanje - mi gremo spat okoli 20ih, zaspimo na joški, če ne ga pa damo v zibko in malo guncamo in v roku parih minutk zaspi in spi do 1ih, potem se zbudi ob 4-5ih. Potegne do 7-8 ure. Včasih ne more zaspati nazaj in vstaneva, včasih pa potegne do 9-10 ure. Danes pa že pol urce sedaj spi, ker sva vstala že ob 8.30. Tako pa lahko vaj mami  piše na RR in to že drugič!

žejauser posted image - jaz mu dajem Plantex čaj, ki je proti krčkom in ga spije cca. 50 ml čez dan in kar po flaški. Včasih pa mu dam tudi bebi čaj, kamilice ali pa samo prekuhano vodo kar po žlički.

Pikca - mi imamo podoben voziček marelouser posted image , ki ga trenutno uporabljamo kot prevozno in uspavalno spredstvo po hiši.user posted image Ker kadar ima krčke, zataknem nogo v voziček in ga potiskam gor in dol, da zaspi.
Se bi pa lahko enkrat dobili v Domžalah pri Kalimerot na sladoledu, ker smo čez vikende večkrat tam.

hujšanje - tudi meni se je ustavilo, ker Jure že več spi... sem pa mojemu pred parimi dnevi kazala, da imam še špehca na trebuhu, pa sem rekla, da bom morala začet delat trebušnjakeuser posted image . In včeri se vsa zmatrana vsedem na kavč on pa meni, da naj grem kr lepo trebušnjake delat. Sem kr ven padlauser posted image . Tud njemu ne bi škodli! Moški...

(odgovor članu skačica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1785
14.5.2007 11:31:27   
Pikca
ja, pa čestitke Boru za 2 meseca!user posted image

jjasna, tud pri nas deluje - bolje spi v vozičku čez dan kot v zibki. seveda ga je treba mal sem in tja da zaspi...
a ti si tud občasna Domžalčanka, fino, se zmenimo za sladoled, kar povej, ko boš v Domžalah.

skačica, jutr torej piševa (pa ne na rruser posted image )

takole ma pa Živa rada bratca
user posted image

in takole zna Živa fotografirat (sevede kot pravi fotograf mora naredit ene 100 posnetkov, da je en doberuser posted image )
user posted image

zdaj pa greva mal ven

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
14.5.2007 12:21:27   
dskubin
Pozdravček še od nas.

Danes popoldan bo tudi Diti napolnila 2 meseca, pa ji peljemo za user posted image pokazat glavno mesto. No, v resnici gremo mal očka živcirat pred izpitom user posted image . Pa mal zapravljat, če bosta tamaladva mamici dovolila. Zjutraj sva bili pri pediatrinji, spet se je poredila za kilco in je že prava baba. Pediatrinja pa ful zadovoljna, ker je mala danes res vstala dobre volje in je cel čas komunicirala z njo, se smejala, dvigovala glavo in oh in sploh. Kot, da bi jo navili. Zdej pa spančka, da mamica lahko kuha. V glavnem, danes je najbolj priden otrok. Ja ja, sej vem, dan se je komaj dobro začel user posted image

Tudi naš prestolonaslednik je pri svojem letu in pol že kar gobčen in so zato tudi pri nas začele padat prve smešne izjave:

Včeraj sem ga previjala in mu v naglici seveda pomotoma dala sestrino mini pleničko gor, tega pa sploh nisem opazila in sem mu jo na vsak način hotela skupaj zlepit. On pa :"NE GE!" (op. p. ne gre). Šele takrat sem vidla, kaj delam user posted image

Predvčerajšnjim pa sva skupaj knjigice gledala in sem ga, kot vedno, spraševala kaj je to, kako se oglaša, kaj dela ipd. In pridemo do živali.
- Pa ga vprašam: "Draž, kaj je to?"
- on pa: "sova".
- "In kako dela sova?"
- "uu"
- "kje ima očke sova?"
- "tukaj je"
- "kje pa so ušesa?"
- "tukaj je"
- "in kje je kljun?"
- on pa se potreplja po prsih in reče: "tukaj je" (moji 3 se namreč tako pišejo) user posted image user posted image user posted image

Sem mislila, da bom skup padla. Ker včasih mu mimogrede rečem, da je on Draž Kljun, ampak sam pa tega še nikoli ni rekel. Ampak očitno razume in zna stvari povezat. user posted image

No, zdej pa grem kosilo končat, pa pojest, pa vse uštimat, pa šibamo. Držte pesti za našega očkota.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
14.5.2007 13:22:10   
Pikca
Dskubin user posted image ta je bla pa res dobra od tvojega fantka. Čestitke Diti za 2 meseca! očku pa srečno na izpitu!

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
14.5.2007 13:47:21   
A-N-J-A
naš otrok ima 6670g,mene je skor kap.ela jih je imela tok pri 5mesecihuser posted image .
čaj-dajem mu od alete(komarček,janež...),al pa kr instant komarček.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
14.5.2007 14:23:07   
draja
Čestitke Bor in Diti za 2 meseca!

Anja pravi korenjak tale tvoj sonček. Fantek pač. Je moj nečak,ki je samo 8 dni starejši od Žive, tudi dobri dve kili težji od nje user posted image .

Za nami je tudi krasna noč. Živa je spala od polnoči do 6-ih, in nato okrog 7:30 zaspala nazaj do 9-ih, pojedla, zdaj pa v bistvu že cel dan spet samo spi. Je takooooo pridna, da mi je kar malo dolgčas. Sva imeli obiske pa je lepo spančkala, vmes malo gledala in se cartala, zdaj pa spet spi in spi.

Jaz pa jo danes pustim v varstvu pri babici in šibam v BC po tole prenosno posteljico, ki je v akciji, pa kakšne bodije s kratkimi rokavčki, pol pa še v Muellerja po plenice. Se mi smili, da bi jo s sabo vlekla, ker nimam klime, tako da se bo kar lepo doma čuvala. Upam, da bo pridkana.

Pikca, Skačica vidve kar malo odmislita tole pisanje, pa raje uživajta s svojimi sončki. Naloge vaju bodo počakale, tile naši pikci pa takoooo hitro rastejo.

Sezam, Dskubin res dobre izjave vaši malčkov. Jaz tako rada preberem kakšno tako "pametno". Se še zdaj spomnim, kako je Živa od Pikce sredi noči vprašala, kaj jejo ježevci pa da je Jerneja brez veze v posteljo dajat, ker se bo itak takoj drl. Pa od Tečice Taja jih tudi prijavlja - se spomnim, kako je eno gospo nadrla, da je stara baba, pa kako je rekla, da ne bo mogla bratca ponoči čuvati, ker takrat ona spi user posted image user posted image . Se dostikrat spomnim na te izjave, pa tudi mami jih povem in pol se skupaj smejiva, tako da ve kar napišite še kdaj kakšno cvetko vaših malčkov palčkov.

Skačica upam, da bo vaša Iza kmalu sprejela dejstvo, da se ponoči spiiiiiiiiiiiiiii!

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
14.5.2007 14:23:45   
amy26
Čestitke za dva mesecauser posted image user posted image

14.03. A_N_J_A : Bor 
14.03. Dskubin : Diti
14.03. blanči : Anja
14.03. PikaPoka12 : Livija

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
14.5.2007 14:35:52   
Barči78
Joj Anja, kakšenga fanta maš, a je pol samo naš tak drobižek, smo ga zadnjič še stehtali pri zdravniku, pa tehta CELIH 5400 g. Pa ful je dolg, more bit že krepko čez 60 cm. Bo suhec po očiju. Moram rečt, da je imela naša Neja pri treh mesecih 5800 g.  Zgleda, da jih bo imela Žan manj.user posted image  Pač ornk punca, dons pa same kosti okrog nosi. Pri 22,5 mesech je tehtala 11200 g.
Se pozna pri Žanu, ker je samo 5x na dan, mleka mu naredim po 150 ml, čeprav ne vem od kje je to pol za njih 170 ml, kot piše na škatli, pa še tega včasih ne more pojest.
Naša Neja bo tudi kmalu praznovala rojstni dan, pa še ne vem kako naj vse organiziram. kakšne plane imate pa pri vas.

Čaj - jaz mu tudi zamešam kar instant janežev čaj, pa ja komaj spije 10 ml, ponudim mu ga pa ravno zaradi tega kašlja, da se vsaj malo pomiri.

Pikca - ful luštne slikce, a ni lepo gledat, kako se imata bratec in sestriva rada. Pri nas je bla na začetku ful kriza, danes pa mu nosi v košek od barvic, punčk, knjigic, vse kar ji pride pod roke.

Nič, punca se je zbudila moram it.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
14.5.2007 14:40:01   
amy26
Draja, lepo opravi nakup pa ne preveč zapravljat user posted image

Dskubin, komaj čakam da bo Aleks tudi bolj zgovoren kot je tvoj fantič, moj še nič konkretno ne zna povedat no razen mama, ati, pupa, pa pa, hov hov,..pa še kako besedo torej bolj malo. Razume pa vse kar mu povem tako da upam da se mu kmalu odpre.

Ela še vedno spi čisto različno, samo 1x se je zgodilo da je spala 6 ur v kompletu, tako da ponavadi jemo 2-3 na noč. Se mi pa zadnje dni ful mal doji, ful moram imeti srečo da je na dojki vsaj 3-4 minute, če jo hočem še dojiti kar enostavno se izmika in joka če jo silim. Tako da upam da sploh dovolj dobi ker včasih sesa 2 minute in je za njo konec, pa čeprav mine tudi 3 ure od prejšnjega dojenja, zato jo poskušam večkrat pristaviti da bi ja čimveč jedla.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
14.5.2007 14:50:12   
draja
Amy hvala ja, bom poskusila ne preveč zapraviti pa hitro nazaj domov odhiteti. Da me slučajno ne zamikajo še druge štacune in pozabim na lačno pikico doma user posted image user posted image user posted image . Ja se ni za bati ne, ker grem še v kopalnico težko brez nje in sem že 2 dni živčna, ker jo bom pustila doma.
Drugače pa tudi Živa zadnja dva dni bolj malo je oz. se tako kot tvoja Ela hitro odstavi in noče več. Sem razmišljala kaj bi lahko bilo krivo pa ne vem. Je pa ne pristavljam kar naprej ampak gledam, da vsaj 2 urici vmes mineta. Danes je recimo jedla ob 9-ih (pa ne prav dosti oz. precej manj kot ponavadi) in nato še točno 2 minuti ob 12-ih in to je vse. Od takrat spet spi kot top user posted image .

Drugače pa je danes prvič, da je oblečena v samo en dolg rokav. Do zdaj sem jo imela še v dveh dolgih rokavih, ker je bila vedno bolj zmrznjenček, ampak včeraj zvečer pa sem videla, da ji je vroče. Do kratkih pa še nismo prišli, mapak če bo šlo tako naprej jo bomo kmalu dali. No, do teh napovedanih ohladitev bom počakala, da je ne slečem preveč, potem pa spet ful oblečem.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
14.5.2007 14:50:51   
draja
Danes pa pogrešam Tinaajino kavico!!!

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
14.5.2007 15:15:32   
tinaaja
Amy, 3-4 min za dojenja.. Vis, kako razlicne probleme mamo.. moja pa min pol ure.. Pol imas v teh par minutah ful naval mleka, da se nasiti. Vazno, da pridobiva dobro user posted image

Happy mini b-day!
14.03. A_N_J_A : Bor 
14.03. Dskubin :
Diti
14.03. blanči :
Anja
14.03. PikaPoka12 :
Livija

Joj, kaksne lustne izjave starejsih otrok user posted image

Anja- mi smo tud pokonc ze od 5h. Se je posrackala in sem jo previla, pol je pa imela take arije, tok je debatirala, pikskala, da sem se tok nasmejala, da sem se cist zbudila. Ce gres v BTC, kartice doma pustit user posted image A ta alete caj je v vreckah, instant al k tko?
Jaz sem ravno danes kupila caj v lekarni od Bebival-a, sem se odlocila tud dat ji caj. Ja, kao ni treba, ce je polno dojen, ampak ce sklepam po sebi, ko sem na sprehodu, tud skoz pijem. In ne bi vsake 10 min joske ven dajala, ker pol se lahko glih okol bloka setam.. Je pa danes tok vroce, da brina visi vsako uro na joski- sva bili na vrtu pri babi do sedaj in vrocina je neznosna pa se grdo piha, da sploh nisem vedla, a naj bom zunaj al notri.

hujsanje - se pri meni se zacelo ni kaj dost.. ene 2kg user posted image user posted image sem mojemu danes spet zagrozila, da zdaj si bom pa popoldne vsak dan vzela uro za miganje.. me zanima ja, kok bom se tega drzala..

No pri nas gospa nadaljuje..  s ciscenjem.. danes ze cel dan kuhinjo puca user posted image vsak koticek okol obrneuser posted image joj, sploh ne vem, kdaj bo koncala z generalko tok, da pride cez celo stanovanje.. kar draga ratuje tale zadeva, ampak cisto pa je ..

zabika - a si ti narocila caj pri unem gospodu? uzivaj na morju:)

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
14.5.2007 15:19:45   
Anonimen
Uf se vidi,da smo v mansardi...30C trenutno ampak zdaj Tai spancka v svoji postlci pa sem lepo klimo saltala,v spalnico so pa tako odprta vrata...danes je prvis,da ima oblecen bodi s kratkimi rokavi....pa se to "fiziolosko" povijanje tukaj,ce bo tako vroce evcina dni do konc junija ko imava uz kolkev bi najraje cez dan ga imela samo v "pamperski" cez noc pa se vse ostalouser posted image pojma nimam kaj bom nardila...

nasa mala Lia je danes prisla domov..sem jo prej malo pozulila,mala ima 2950g in se mi zdi peresno lahka,zdaj ko ze ima nas skoraj5kguser posted image ...

Cestitke Boru,Diti,Anji & Liviji za dvomesecnico user posted image user posted image user posted image user posted image

Caj jaz mu od vecraj dajem koamrcek instant malo takrat ko vidim da ga zeja....

hmmm jok,grem gledta kaj se dogaja

(odgovor članu draja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1797
14.5.2007 15:23:03   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: draja

Danes pa pogrešam Tinaajino kavico!!!

user posted image kavic

user posted image kakav

user posted image pivo

kar ti srce pozeliuser posted image user posted image

mi smo tud danes prvic v kratkih rokavihuser posted image

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 14.5.2007 15:25:26 >

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
14.5.2007 15:53:31   
Anonimen
Tinaaja, jst bi kr kaj bolk konkretnegauser posted image , ker sem besna kot risuser posted image ! Danes naj bi imela pri pregeld po porodu, pa me pol urce predno sem imela uro kliče sestrauser posted image , da je G odsotna! user posted image Sem že mislila it, mož je prišel prej domov iz službe, da bi mirkal malega... mislim too muchuser posted image ! In pol mi reče, če lahko pridem v četrtek dopoldne. Ja kam naj pa Jureta damuser posted image ? Grrrruser posted image .... tko da imam sedaj prvi pregled 28.5. - več kot dva meseca po porodu!!! Haloooo!!!

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1799
14.5.2007 16:30:26   
tinaaja
jjasna- bo flasa jegra okuser posted imageuser posted image user posted image user posted image

jaz imam pregled jutri... prou ni mi za it user posted image v sredo bo ze 8 tednov, sem jaz tud najprej hotla mal user posted image , da zakaj tok pozno, pol sem pa si rekla, da ce ni problemov, da je itak vseen kdaj. ampak verjamem, da si komaj cakala, da bo mimo..

pri nas je danes brina skoz user posted image .. mal se smeja, pol pa auuugrrrr.. edin na joski je user posted image , ampak mrkne po 2 min user posted image user posted image uuu cajcka sem ji dala in je celo ene 10ml spila..

hmmm tkole je boljsa prispodoba brine danes
user posted image

cez par minut

user posted image  
pol spet

user posted image

in spet
user posted image

upam pa, da bo nekega dne takihle misli
user posted image

ja, ja, brina je spet na joski in jaz mam cas se mal igrat s slikcami user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako vzgajati otroka z močno voljo?
Otroci z močno voljo, zelo trmasti otroci, avtonomni otroci, neuklonljivi otroci ... Po navadi so označeni kot razvajeni...
Srečna, ker sem mama
25. marec je dan, ko praznujemo mame. Ko praznujemo drugačno obdobje, ko praznujemo vse lepe in objokane trenutke, ko pr...

katero ime za fanta?
tailor

imam težave pri izbiri imena za tretjega člana. 1 je ime:katarina 2:klara 3?lahko dodate tudi kakšno drugo ime:)

žiga (19%)

blaž (15%)

artur (2%)

uroš (6%)

lukas (19%)

klemen (40%)

Število vseh glasov: 454

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!