Dajadada
|
Tinaaja, hudi so tile tvoji smeškoti. Pri nas je tudi danes . Imam občutek kot da me preizkuša koliko bom zdržala. Na srečo sem ga že dvakrat danes uspela uspavati z dojenjem, tako da oba leživa na kavču in ko zapre učke in neha sesati, se jaz izmaknem in šibam al za računalnik ali pa kaj bolj pametnega delati. Če ga dojim sede in zaspi se takoj zbudi, ko ga hočem položiti v posteljico. Zadnjih par dni sem opazila, da se sploh noče nositi v naročju. Edino pokončni položaj mu paše. Ampak v tem položaju se pa tako zvija, ali pa dviguje glavico, da mi kar leze dol. Kako jih pa ve kaj nosite naokoli? Anja, trikrat hura za Bora. Pa sem milsila, da imam jaz sinkota debelinkota. Tvoj ga prekaša. Oblačenje: V tej vročini smo kar oblekli kratke rokave. Danes sem ga imela doma samo v bodiju s kratkimi, pa štunfki in brez hlač (kratke so se glih prale, dolge so pa prevroče). Smo tudi v mansardi, zaenkrat še brez klime, tako da bomo začeli nagi naokoli hoditi, če se ne bo malo ohladilo. Nejc ima tako dolge laske, da ima zadaj čisto prešvicane in spredaj na čelu ima tudi kar kapljice - posebej kadar papca. Zdajle je pa prav lepo ob tej uri. Se je malo ohladilo in mali pančka. Čakam da se zbudi, da ga umijemo in damo v posteljico na nočno spanje. Amy, a ta mauček se še kar ni pozdravil? Upam, da mu bo kmalu bolje. Draja, sporoči kako je bil v šopingu? Jjasna, super, da je Jure začel več spati. Držim pesti, da se tako nadaljuje. Meni je prav grozno, ko pomislim, kaj vse si privoščijo zdravniki. A ni mogla malo prej poklicati? Te čisto razumem, da si . Žabika, Nejc je imel tudi vneto oko kakšnih 14 dni. Jaz sem kombinirala mlekca in fiziološko. Tudi patronažka je rekla, da bo tako o.k. in da ne rabim nič drugega. Se mi je pa vseeno zdelo, da malo dolgo traja. Nekateri priporočajo spiranje s kamilicami...ne vem, jaz se kar nisem mogla za to odločiti.
|