Barči78
|
Hana Re in Lan čestitke za 2 meseca Pri nas je pa danes bolj mirno, Neja je ful pridno zaspala, Žan itak spi že cel dopoldan, kot ponavadi, mami je že skuhala zelenjavno juho za Nejo, pripravila za kosilo, zdej se pa lahko mal dol vsede, a ne. Vreme ni nič prijetno, kakšno urco smo bili zunaj, pol je pa začelo deževati. sezam - vidim, da so starejše sestrice ful zaščitniške do svojih bratcev, ful lepo, naš Žan ima čist polubčkan obrazek, Neja bi ga kar pojedla. Pa kakšne lepe koderčke ima Ana. *sonchek* - naš Žan se tudi ful rad takole nosi, roke mu vržemo čez rame, pa kuka naokoli, kot mala sovica. Prov srčkan je tale vajin sinko. izpadanje las - Neja je imela kar veliko las, ko se je rodila, izpadati so ji pa začeli okoli 5. meseca, je bla pri krajeh skor čist plešasta amy26 - tvoja dva sončka sta tudi cortkana, sta si kar podobna. Drugače smo pa ponoči spet močno kašljali, sploh se ne izboljša, resno sem že zaskrbljena, ker mali se čist davi, pol je pa še dihat začel tako, kot da ga ful zaboli v trebušču in je kar ustavil dih, če razumete. Pol sem mu pa kar v usta stisnila kapljice proti krčem, ker se mi zdi, da ga ponoči zavija, sicer se ne prebudi, ampak je zelo nemiren. Pol je pa pa mirno zaspal dalje in še vedno spi, ob 9.30 je samo na hitro malo pojedel. Kar naj se spočije mišek moj.