|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
15.5.2007 12:59:50   
dskubin
Dan!

user posted image vse naj za mesečnike user posted image

Mi smo se včeraj poznooo vrnili iz Lj. Očka je napravil izpit user posted image , zdej ga čaka samo še magistrska, pol je pa mami na vrsti za učenje user posted image . Plan mojih nakupov se je izjalovil. Končno sem uvidela, da z obema ne morem po trgovinah. V 2,5 urah nam je uspelo kupit cisterno za v peskovnik in žemljico za malico, okrog bomo pa hodili nagi, na glave jima bom pa škatle poveznila user posted image , da ju user posted image ne opeče.

obalke jaz ob četrtkih ne morem sploh, bi raje kak drug dan v tednu.

< Sporočilo je popravil dskubin -- 15.5.2007 13:02:30 >

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
15.5.2007 13:01:37   
Žabika
Moram res enkrat še kakšno svojo slikico prilepit oz. še bolje - priti na kakšno srečanje, da se v živo spoznamo!

Prav res ja Draja! A ti pa mene poznaš, jaz pa tebe ne!?

No vidim da je dobro, da smo na Gorenjskem, kjer še ni dežja in smo bili zunaj že dve uri! Hana se je pa očitno odločila, da bo za svoj mali rojstni dan cel dan pokonci, ker kar noče spat! Bi se kar pogovarjala, poslušala pesmice in se smejčkala! Mene pa kar v horiontalo vleče ker me tele otroške pesmice prav uspavajo! V vozičku je malo zakinkala, večinoma pa gledala viseče igračke in se zabavala!

tejčica: to pa je teža!!!! Bravo!

regres: jaz sem ga dobila desetega, pa ga dvanajstega ni bilo več!!! Katastrofa tale BTC!!!!! No danes je prišla pa še porodniška! Dobro da Hana še nima osebne, ker bi drugače verjetno tale turobni dan preživeli v Beljaku, kjer so odprli nov shopping center poln otroških trgovin!

K-A-T-I: sej bomo me tudi še žurale! Ravnokar bomo lahko že tiste tinaajine "arcnije" pile!!!

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
15.5.2007 13:02:40   
draja
Pa da še jaz probam to čudo od lepljenja slikic, ko mi je glih dolgčas, ko mala že cel dan spi.

tako zaspimo z dudico:

user posted image

takole se zbudimo dobre volje in pogovarjamo z zajčkom, ki visi čez rob koška:

user posted image

takole pa iz ležalnika opazujemo vrtiljak:

user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
15.5.2007 13:04:30   
Žabika
obalke: če se dobite v petek se vam poskusim pridružit!

dskubin: jaz bom v Izoli, tako da ... imam tvoj telefon in če nimate kakšnih planov za vikend se pa lahko vsaj midve vidiva! Si ti prav iz Izole?

draja: kakšna srčica je mala!user posted image

< Sporočilo je popravil Žabika -- 15.5.2007 13:06:56 >

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
15.5.2007 13:06:41   
Dajadada
Draja, jaz mu dajem AD3 kapljice in večjih problemov zaenkrat še ni bilo. Zdaj jih dajem že 10 dni. Začela sem počasi-dva dni samo po eno kapljico, potem dve itd. Včeraj sem mu dala 6 kapljic, danes štartamo na polnih 7. Opazila sem, da je imel parkrat močne krčke, ampak ne vem, če so bile razlog kapljice. Ni pa bilo nič hujšega, saj je po parih minutah minilo. Tudi kapljic proti krčkom mu jaz ne dajem, tako da veš, da s krči res nimamo težav. Včasih se zelo napne, zajoka in potem prdne...olajšanje je tukaj in sledi nasmešekuser posted image .
Začela sem pa pri dopolnjenih 6 tednih.
Predlagam, da daš Živi eno kapljico in vidiš, kako bo odreagirala. Če se pojavijo krčki, takoj prešaltaj na D3. 
Tega se pa spomnim, da je nekdo vprašal, če je lahko v kratkih. Sva bila tudi midva z možekom z vami.    

< Sporočilo je popravil Dajadada -- 15.5.2007 13:11:09 >

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
15.5.2007 13:07:34   
draja
Ja Žabika saj vem, groza. Se počutim kot voajer tuki za računalnikom user posted image . Sem upala, da ti bo takrat v Merkurja zneslo priti da bi se spoznali,ampak bova pa midve z Živo čez par tednov sigurno prišle na kakšno srečanje.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
15.5.2007 13:07:37   
Barči78
Hana Re in Lan čestitke za 2 meseca user posted image user posted image user posted image

Pri nas je pa danes bolj mirno, Neja je ful pridno zaspala, Žan itak spi že cel dopoldan, kot ponavadi, mami je že skuhala zelenjavno juho za Nejo, pripravila za kosilo, zdej se pa lahko mal dol vsede, a ne.

Vreme ni nič prijetno, kakšno urco smo bili zunaj, pol je pa začelo deževati.

sezam - vidim, da so starejše sestrice ful zaščitniške do svojih bratcev, ful lepo, naš Žan ima čist polubčkan obrazek, Neja bi ga kar pojedla. Pa kakšne lepe koderčke ima Ana.

*sonchek* - naš Žan se tudi ful rad takole nosi, roke mu vržemo čez rame, pa kuka naokoli, kot mala sovica. Prov srčkan je tale vajin sinko.

izpadanje las - Neja je imela kar veliko las, ko se je rodila, izpadati so ji pa začeli okoli 5. meseca, je bla pri krajeh skor čist plešasta

amy26 - tvoja dva sončka sta tudi cortkana, sta si kar podobna.

Drugače smo pa ponoči spet močno kašljali, sploh se ne izboljša, resno sem že zaskrbljena, ker mali se čist davi, pol je pa še dihat začel tako, kot da ga ful zaboli v trebušču  in je kar ustavil dih, če razumete. Pol sem mu pa kar v usta stisnila kapljice proti krčem, ker se mi zdi, da ga ponoči zavija, sicer se ne prebudi, ampak je zelo nemiren. Pol je pa pa mirno zaspal dalje in še vedno spi, ob 9.30 je samo na hitro malo pojedel. Kar naj se spočije mišek moj.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
15.5.2007 13:09:48   
draja
Dajadada hvala za odgovor. Sem prav rabila slišat eno dobro mnenje in zdaj si me opogumila. Začnemo jutri zjutraj, ker jutri je še oči doma, potem ga pa spet 3 dni ni.

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
15.5.2007 13:12:37   
Sibil_
Dan!

Obalke-ja ta teden bi se res lahko dobile v petek, pa da se nam še Žabika pridruži, kaj pravite?No, jaz bom sama z Lukasom po vsej verjetnosti, tako da ni problem.Okoli 9ih-kaj pravite ostale?No, jaz sem vsekakor za, javite se kako in kaj.

Danes je tako turobno tu na Obali in nisem upala ven s ta malima, doma se mi je pa skoraj zmešalo.Se prav vidi, da ne porabi energije in je pol štala, pa še po vremenu sta-ah ja.No, sedaj itak čakam Lukasa da se zbudi, Patrik mi je pa komaj zaspal-mama pa itak oči podprte z zobotrebci.user posted image

Čaj čez dan-na koliko časa ga menjate oziroma naredite novega?Če ga naredite recimo zjutraj-do kdaj ga ponujate?user posted image

LP,
Sibil

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
15.5.2007 13:14:03   
amy26
Draja, Ela je res mal men podobnauser posted image  mojmu niti ne tok. Dobra si da se ti je ratalo v eni uri vrniti iz shopingauser posted image . Sem pa danes mislila nate, imela sem namen v Lesnina Brdo in bi te poklicala če bi šla na kako pijačko, pol pa dež tako da če boš imela tako kdaj cajt ko se jaz spomnim se dobimo.

Dajadada, ja tudi jaz komaj čakam da se spet kej srečamo, no sej bodo spet lepi dnevi tak da kak sprehod nam ne uide.
Pa bravo za tvojega miškota da tako lepo spi, upam da bo tudi v bodoče.

Naša Ela tudi že cel dan spi, tako da je tudi jedla bolj malo, edino ob 12.30 se je fajn najedla prej pa šele ob 2.30 vmes je pa samo ene dve minuti se dojila in spala naprej in je tudi nisem budila, ker bo danes popoldne in zvečer itak nadoknadila hrano in bedenjeuser posted image .

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
15.5.2007 13:17:27   
tinaaja
No, saj danes sem sam plenice kupila, to pa je nujno, tko da sem bila res pridna user posted image Za brino itak ne smem, ker sva se z mojim tko zmenila. Je pa pripomnila, da ni 2x za rect, da ne bom kupila in skrivala vreckeuser posted image sem ze ob zadnjem nakupu na to pomislila user posted image

Jaz sem cista koma, tok zaspana. se pozna, da smo bili ponoc 2 uri pokonc in 3 ure dremeza.. Mala pa spi... Joj, pa samo jedla bi ze od vceri naprej user posted image

Draja -  lustna Ziva user posted image

Regres sem jaz hitro preusmerila na varcevalne racune, razmisljam, da bi tudi porodnisko user posted image Pol vsaj denarja nimam na TR in se pocutim manj utesnjeno z €.user posted image

dskubin - ja skoda al pa sreca za shopping.. ne dvomim, da ob priliki ne bos nadoknadila.

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
15.5.2007 13:18:45   
amy26
Draja, Živa je pa res cukrčekuser posted image

Zdej bom pa še jaz začela s kapljicami AD3, jih prav tako kot Draja nisem upala dajati, no jutri začnem če le ne pozabimuser posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
15.5.2007 13:27:27   
Barči78
vau tejčica, tole pa je fant pa pol, ga verjetno že kar težko nosiš. Naš je praiv drobižek v primerjavi s tvojim. Kolk pa ti poje?

draja - kako zvedavo opazuje tvoja lepotička.

Kapljice D3 - zanima me, kako jim jih spravite po grlu, jaz sem jih na začetku dajala po žlički, sedaj pa mu kar na dudo kapnem, ker je žličko tko čudno lizal, pa še verjetno mu je tako mrzla. Ko pa dudo liže, se pa tko čudno strese zraven, očitno so ful zanič, ker ko mu na dudo kapnem kapljice proti krčem, jo pa ful začne vlečt, ker so bolj sladke.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
15.5.2007 13:34:16   
*sonchek*
Hej čveke!

Se vidi, da je slabo vreme in smo vse notri user posted image Evo, mi je uspelo skuhati kosilo (špageti ala sonchek user posted image ), mulc pa še kar spi. Ga sploh ne mislim budit, ker tako lahko v miru čvekam na RR-ji user posted image

Barči78 - upam, da se tole s kašljem čimprej uredi. user posted image Pa kar nimajo pojma kaj bi lahko bilo? Jaz bi ga pelajla nazaj k pediatrinji... Držim pesti, da bo z malim vse ok user posted image

Tinaaja ti ti zapravljivka - a zdaj boš pa še vrečke skrivala? user posted image user posted image Upaj, da tvoj ne bo kaj na RR zašel user posted image user posted image
No, ko smo že ravno pri šopingu - punce, kje (razen v H&M-u) še prodajajo pižamice za user posted image ? Mi je vseeno, tudi, če so brez podplatkov, ker se naš itak ponoči poti in bo od zdaj kar bos user posted image imam sicer dve pižamici iz H&M-a, pa sta mu že premajhni. No, saj nosi jih še vedno - sta se pižamici sami predelali v poletne - rokavčki so do komolcev in hlačnice do kolenčkov user posted image user posted image

draja mala je pa res prava princeska. Bolje, da našemu mulcu ne kažem slikic vaših malčic, ker bo mali čisto zmešan - bo takoj začel telefonske pobirat user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
15.5.2007 13:35:30   
draja
Amy obvezno se kaj dobiva, ko priletiš kaj v LJ. Bom mojmu prej naročila, da mi voziček naloži v avto, ker ga sama še ne dvigujem, pol pa ni problem.

Barči res je revček tvoj Žan. Če jaz samo pomislim, kako grozno je bilo že meni kašljati, kaj mora biti šele tako malemu pikcu. pa tebi zraven tudi ni luštno. Res držim pesti za tvojega sončka, da ga ta kašelj kmalu zapusti. Revček se mi tako smili,....

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
15.5.2007 13:35:50   
Anonimen
tejčica, če bi imel Jure 7kg bi se meni zmešalo, ker hoče bit stalno po rokah... si pa ne predstavljam kakšen bo vaš Vid pri enem letu... za glavo večji od vaše punce...user posted image

malička, sej krčki minejo. Pri nas je že veliko bolje kot pa prvi mesec. Je pa res, da jih je imel praktično že v porodnišnici. Skoz ga je napenjalo, od rojstva dalje. Najprej so rekli, da to ni to, ampak potem so ga videli kako se krči in so rekli, da jp to so krčki. Minejo pa skoraj vsem po 3 mesecih. Eni pravijo da je kot bi odrezal konec z njimi.

Draja, zgleda da sem nekaj preskočila - zakaj ne smeš piti mleka? A je mala alergična nanj? In kako ste to ugotovili? Pa Živa je pravi cukrček!

kapljice
- nam je dala Plivit D3 in zaenkrat jih prenaša dobro.

Barči78, tudi naš ponoči kašlja. No, zakašlja mogoče 2krat na noč. In danes je zakašljal in čisto pri miru gledal, pa sem že mislila, da ne diha... ja, skoraj bi me kap...

Tinaaja, jaz sem pol čisto nasprotje tebe kar se tiče šopinga. Vedno kupim le tisto kar tisti trenutek rabim. Pa pol mojega vsak dan po šihtu pošiljam v trgovino še po kakšno malenkost. Pa tko nerada kupujem cunje, da je le kaj. Grem sam v trgovino in če mi v oko že prvi trenutek ne pade kaj pametnega sam obrnem. Moj pravi, da še dedci tako ne kupujejo.

*sonchek*
- se prav bojim, ko me pol urce ni na RR koliko boste napisale, da ne bo potem preveč za brat. user posted image

(odgovor članu amy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 1866
15.5.2007 13:36:27   
dskubin
draja, jaz sem sinu dajala AD3 brez nikakršnih problemov, ker je tudi drugače imel bolj blage krčke. Zdej si pa ne upam, ker tamala že tko al tko tuli na vsa usta, pa smo začeli z D3, pa še tega si ne upam dat več kot 2 kapljici. Se mi zdi, no, verjetno bolj dozdeva, da jo tudi te napenjajo user posted image .

žabika
, za vikend še ne vem, če bomo doma, ker me moj user posted image sproti obvešča o stvareh - Včeraj na poti iz Lj sem izvedela, da ima danes cel dan obveznosti in ga ne bo do 8ih, če bo vse po sreči user posted image . No, tko nekako zgleda pri nas, bolj zmeden je on s svojimi urniki in obveznostmi, še dobro da jaz vsake tolko v njegov rokovnik poškilim in ga obvestim, da se mu je pred 15imi minutami začel sestanek in mora pred 45imi minutami od doma user posted image . Za petek pa sem za, takrat bom pa najbrž vedela tudi za čez vikend, če imamo kake plane. Drugače pa je tudi thaiss prav iz Izole, pa ne dvomim, da se bodo tudi druge obalke pridružle čveku, če bojo doma, ker to je itak vse tko blizu, da lahko skor peš greš. Torej obalke, se dobimo v petek?

< Sporočilo je popravil dskubin -- 15.5.2007 13:41:03 >

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
15.5.2007 13:45:58   
draja
jjasna Živa je imela v porodnišnici kri v blatu - možna razloga sta dva: kakšen virus (predvsem je bil sum na Rota virus) ali bakterija, ali pa reakcija na Aptamil. Vsi izvidi na viruse in bakterije so bili negativni, zato so ji potem predpisali sojin dodatek. Saj verjetno ni res alergična na kravje mleko, samo iz preventive naj bi bilo bolje, da se izogibam nekaj časa vsem mlečnim izdelkom.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
15.5.2007 13:52:38   
tinaaja
Sonchek - pizame imajo v BC in Marks&Spencer.

AD3 kapljice naj bi bile grenke, so men rekli. Jaz sem kar na D3, ki so olje in brez okusa. Ji kar v usta kapnem. Oleovi D3 je itak samo kaplica na dan, max 2, pise v navodilih.

Shopping - ja, ker imam veto na kupovanje za brino, sem zdaj nasla zadevo zase.. spinalis user posted image z enim nakupom se lahko losam ogromno denarja user posted image itak me bo minilo, ampak gledat ni drago hehe

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
15.5.2007 13:56:01   
Dajadada
Barči jaz mu dajem kapljice kar po dudi. Zgleda, da so AD3 sladke, ker ful vleče dudo, drugače mu jo moram noter tiščat.

Pižamico sem jaz kupila v Sparu. Je bila ful poceni 6 €, pa še ful lušna. Kar je najpomembnejše je pa to, da je praktična in se zapenja spredaj po vsej dolžini in še na obeh nogicah. Druga zapenjanja mi niso všeč, tako da iščem samo take.  

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
15.5.2007 13:59:31   
Naomi
dan again,
no mi2 sva se mal potepala, pol naju je pa dez pregnal, ampak dve urci sva pa bla uzun...mal u lupini, mal na rokah...mami pa na kaviuser posted image user posted image ...je u KR zacelo kasneje dezevati kukr u LJ, pa smo izkoristili dopoldne...
...prisla je tudi pikapola 34 z Livijo...je tko lepo spanckala u kosari, nas pa cez ramo user posted image ...se ne da korenina ;)...
...drgac pa zdej panca spet...jest ne vem kaj je blo zadnje dni, ampak zdej sem potegnla skp...pomoje ga je vrocina ubijala..k tut zaspat ni hotu...tkole pa cist druga pesem...sam kok pase tale dez res...k bi saj ksn teden blo tkole enih 16 stopinj, da nas se mal cunce ponos k jih ma user posted image ...no takle mamao pr nas ze navsezgodi ;)
...prov fajn je, k mam loh pulover oblecenuser posted image user posted image ...GO dez, GO dez ;)

papa

kok maste ene ze korenjake velike...svarciji maliuser posted image
...za kaplce pa ma jest oleovit ze ksn mesc doma...pa kr se ne dajem...zmer pozabm zjutri, P je rekla nej mu dopoldne dajem...bom ze pocas...AD3 nam dajala, je rekla P da je cist OK ce te dajem, da ne rabm sprobavat a bojo krci al ne...tko da...ju3 res zacnem...
...za fontanele ste me mal pomirile k res nisem vedla kva je to...k dragc udrta fontanela je tudi znak pregretosti in zeje...sej te dni mogoce je blo tut zarad te vrocine mal tko...al kva ;)
...pa se kratka anekdota...smo ze zjutri zaceli pestro...se tamal zbudi pa da ga bom dojila..ga prstavm..tko lepo zacne...mene pa navil k pr norcih...recem mozicku, dej hitr..prim ga morm letet, boscka odstavm in za las...ok...olajsanje..grem nazaj, spet prstavm...2 min dobr mene spet navije...****u...boscka spet stran..letim na wc...pol se je tamaucek zacel dret...sem rekla, dej ga lr sem prnes...in mes vsem sem se njega dojila na wc ju...pol se se on ful naglas pokaka, da je mozicek skor skp zlezu od smeha u predsobi od vsegauser posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
15.5.2007 14:00:26   
*sonchek*
tinaaja, dajadada hvala - evo izgovor, da tokrat jaz letim v šoping user posted image

kapljice - jaz mu zaenkrat dajem še Oleovit D3, ko pa jih bo zmanjkalo pa začnem s Plivinimi AD3 - do zdaj jih nisem upala dajati, ker smo že tako imeli krčke, zdaj pa (upam!!!) smo se jih znebili.

Naš mali še kar spi...ga niti ne upam zbudit, ker bo siten ko sto user posted image Ampak ga bo treba, ker že nekaj časa ni jedel
user posted image Danes nekaj štrajka s hrano...Grrr, pa tako vreme, ko ne moreš nikamor!

< Sporočilo je popravil *sonchek* -- 15.5.2007 14:01:20 >

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
15.5.2007 14:00:47   
Naomi
no konc mojga prejsnga posta je umes padu..to pa tok k klofam tle pa sploh ne gledam :)...ampak sej ste same brehtne...boste povezale ;)

papa

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
15.5.2007 14:03:40   
Naomi
*sonchek*...sej ce u tezi lepo napreduje ga ne rabis budit, baje...se bo ze zbudu k bo lackan...sicer nocm bit pametna, sam tko pravjouser posted image user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
15.5.2007 14:08:49   
draja
Pižamice jaz prisegam na H&M pižamice brez stopalc. So zakon, ker se ful na easy oblačijo, ker so rokavčki in hlačnice dokaj široke in raztegljive, pa še gumbki so po celi sprednji strani in eni nogici.

Naomi sem se nasmejala vajinemu jutranjemu hranjenju - je šlo kar sproti: noter in hkrati ven user posted image .

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Srečna, ker sem mama
25. marec je dan, ko praznujemo mame. Ko praznujemo drugačno obdobje, ko praznujemo vse lepe in objokane trenutke, ko pr...
Kaj določa otrokovo krvno skupino?
Starše pogosto zanima, kakšno krvno skupino bo imel njihov otrok, še posebej, če je eden od staršev Rh negativen. Poglej...

Kje kupujete igrače
ksenija12

Kje kupujete igrače za svoje otroke (za darila..)

v nakupovalnih centrih (spar,mecator,..) (32%)

otroških trgovinah (baby center,pikapolonica..) (54%)

majhnih specializiranih prodajalnah (3%)

preko spleta (3%)

drugo (9%)

Število vseh glasov: 218

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!