|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
13.5.2007 11:17:23   
cv105
tinaaja: tudi jaz nimam pametnega nasveta glede mleka. Sem isto že v lekarni spraševala, pa mi je rekla, da mora povedat tako, kot na škatli piše. Mene je tut zanimalo, koliko časa lahko pripravljeno mleko stoji, ker se mi na dolge proge hranimo in je ena ura tiktak okrog. Ja, pa so res blesavi, da delajo take velike pakunge.

Glede Okaidija pa ... se mogoče naslednjič tam srečava... pol pa greva na kofe. Jaz častim. user posted image

Ja, punčka bo pa Brina.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
13.5.2007 11:18:02   
Pikca
Ojla, preizkušam lepljenje slikc s shrani.si. Če je uspelo, vidite na sliki naš nov voziček.

user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
13.5.2007 11:19:36   
Pikca
zakaj se pa ne da klikniti gor za povečavouser posted image , a mogoče takole...

user posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
13.5.2007 11:25:24   
Pikca
ja zakaj pa mamo predogled, ehja, sem tud pametna...

evo zadnjič

user posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
13.5.2007 11:30:36   
Pikca
no, zdaj, ko obvladamuser posted image , lahko še kaj napišem, čist na hitro, ker me že kličejo... včeraj smo voziček preizkusili in je ok - mali je prav zadovoljno spal notri skoraj celo popoldne, ko smo bili na izletu v Izoli - sori obalke, smo se spet tko na hitro spomnili, da nisem mogla prej povedat...

čestitke včerajšnjima slavljencema!

se še kaj javim kasneje oz. zvečer...

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
13.5.2007 11:57:33   
malecka_mateja
OJLA!

encijan jaz ti zelo priporočam peg perego pliko P3 meni je zakon!sem mela prej navadnega torej nič marela zapiranje pa sem ga prodala in kupila tega ki je na zapiranje marela!ful se hitro zloži!lahki je!in je res zakon!user posted image user posted image user posted image

oblačenje jaz jo glede na vreem! spodi bodi z kratkimi prek pa tanko majčko!če pa je ful vroče pa ji dam kratki rokav pa ji zraven vzamem jaknco za vsak slučaj!ker v vozeku je še bolj vroče in švica!ful odvisno kako je vreeme!

morem vam povedat da je naša mala prava klepetulja in je prava čvekica!drugače smo ok!pridno jemo in rastemo!ponoči spimo do 4 zadnje čase pol pa flaša in dalje!nevem kaj ji je ampak se ne sekiram samo da je zdrava!

no to je od naju!zdaj pa gremo na sončeka!

aja pa čestitke za vse obmesečnice!

papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
13.5.2007 12:54:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *sonchek*
Jjasna
- za sprehod pa bi se zmenili drug vikend, če bosta za to - danes se nam bo mudilo naprej user posted image

Zmenjeno!

Naš Jure je pa že tri dni tako priden, da odtehta vso njegovo sitnarnjenje za doooolgo nazaj. Upam, da bo tako ostalo! Ga že malo manj črviči in napenja in to se veliko pozna pri njegovi sitnosti in pri spanju. Včeraj je čez dan spal sigurno 4X po urco, pa danes že ta drugič spi. Ponoči pa tudi lepo pančka - vsatajmo sicer 2-3krat na noč, ampak zaspimo nazaj po cca. 15 min.user posted image user posted image user posted image Bravo mi!

Jutri imam pa prvi pregled pri G.

Tinaaja, zakaj pa sploh dodajaš mleko?

(odgovor članu *sonchek*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1757
13.5.2007 15:02:50   
tinaaja
sva bili na spehodu v tej vrocini user posted image user posted image sem jo imela prvi v sportnem delu, ki je naceloma primeren tud za novorojencke. mal vec je okol gledala, na konu pa spet padla v histerijo.. ampak se mi v tej vrocini zdi bolj zracno tko.. morda bom kosaro kar zapakirala..

jjasna,  dodam le vcasih zvecer, ko po vec kot urnem dojenju se vedno kar isce.. parkrat je spila, parkrat zavrnila. v bistvu gre cist za moje boljse pocutje - otrok sigurno sit, jaz pa sem vecinoma zvecer fuc od njenih dolgotrajnih obiskov zizalanda in tako jo lahko daddy uspava, jaz pa skocim pod tus ali spat. nikoli pa se nisem dala namesto obroka.

je pa zunaj tko, da imam obcutek, da bi ji lahko gor dala kratke rokave in hlace, pa bi ji se bilo vroce.. seveda dokler ne zapiha user posted image se en mesec pa bomo vsi na pol nage okol vozili...

pikca, a je to marela? ja pkec se zgleda dobro not pocuti user posted image

cv105 - zmenjeno.. jaz zdaj 1 mesec ne smem nic kupit, kar ni nujno in da soglasava oba glede nujnosti.. pa smo ravno dobili bone za btc in bc.. to bo dolg mesec ..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
13.5.2007 15:03:56   
dskubin
ej, zakaj pa se tiste, ki ste majhne porabnice mleka v prahu ne zmente pa po 3-4 skup 1 škatlo kupte pa razdelite - pol prideš pa glih 1x na mesec na vrsto za nakup, pa ni treba ne vem kolk stran metat? Kaj pa vem, če vse drugo skup kupujemo pa delimo, zakaj ne bi še mleka šerali user posted image

Mi zdej spančkamo (no, tamala dva), očka se uči za jutrišni izpit - upam, da ga bo imel, ker more it tja ob uri, ko ima zagovor, ne da bi sploh vedel, če je pisnega naredu user posted image , pa verhjetno gremo vsi zraven za spodbudo (no, al pa zapravljanje po štacunah). Ljubljančanke, kam se mi najbolj splača it pogledat za cunce za tamala dva, ker ne bo glih časa letat okrog in samo firbcat (najbolj bi rabla bodyje za tavelikega, pa klobučke za oba, pa kake nogavičke, pa mogoče kako majčko,.. user posted image ).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
13.5.2007 15:38:40   
tinaaja
dskubin, odvisno od, kje v lj bos.
Okaidi v Intersparu Vic
BC, Ariel, Ariel outlet, Pixel, ena nova v hali A (Jana al neki tazga), Zara - BTC

No zdaj, ko sem napisala bi rekla, da kar v BTC sibaj user posted image Men je Okaidi bolj vsec od Pixla, tud bolj uporabne zadeve mi ima za nase ta najmlajse, od 6 meseca naprej pa so boljse.

Sem si ravno spumpala 30ml, kar je fuul zame, ker ponavadi v celem dnevu nisem napumpala 40ml, ker sem si pumpala samo po dojenju. Morda bi morala pocakat ene pol ure in si pol pumpat, ko bo ze nekaj mleka pa se ponudba se bo tko povecala.. hmm je za probat I guess..

Sem se pogovarjala s kolegico in njena prijatljica iz US je ravno rodila.. In nanese pogovor na porodnisko.. grozno, v sluzbo morajo po 1 mesecu!!! Meni bi se snel, jaz bi kar odpoved dala al pa sla na neplacan dopust.. nekatere zadeve pa imam odlicno urejene.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
13.5.2007 16:59:19   
K_a_t_i
Ojla,

o groza - če pomislim, da bi morala po 3h mesecih nazaj v službo, se mi zdi katastrofa, kaj šele po enem user posted image

Smo pa imeli danes pester dan. Bili v Tivoliju (no, voziček bi lahko pustili doma, ampak vsaj v naročju smo spali user posted image ) na kavici, jabolčni piti, potem smo šli malo na sprehod (vmes smo dali voziček v avto), šli še po horse burger in domov. Pol je pa mami dobila 1 urco frej in sem jo izkoristila za otvoritev sezone rolanja user posted image . Za začetek okrog 10km, ampak nekaj je. Sem pršla domov kot kuhan rak (ne od sonca, da ne bo pomote user posted image ).

Majko mila... Zakaj pa naš mulc zdej tolk histerično joka user posted image  In to v očijevem naročju? Moram pogledat. Pa, pa.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
13.5.2007 17:47:26   
draja
Ojla!

Mala spi, jaz pa namesto da bi zalegnila zraven, ker komaj še stojim pokonci, raje na RR-ju visim.

Mi smo danes spali 5 ur v kosu kar je super ampak to je pa tudi vse kar smo spali. Živa nikoli ne zaspi prej kot ob 23.30 ali polnoči, saj do takrat kaka. Ko se zadnjič pokaka pa mrkne tam nekje do 4-ih, največ 5-ih, se naje, potem pa je že spet konec s spanjem, saj spet kaka na veliko. No, po vseh previjanjih in hranjenih ona spet sladko zaspi in bolj ko ne prespi dan, jaz pa ne grem več spat.
Pa mal pozno se mi zdi, da hodi šele ob polnoči spat, ko vidim kdaj že vaši sončki zvečer zaspijo, tako da upam, da bo kaj zamenjala ritem.

Tinaaja nimam ideje kako s tem umetnim mlekom. Ti pa verjamem, kako ti je po tako dolgotrajnem dojenju, sploh če mala še išče. Za svojo psiho bi jaz tudi sigurno vsakič dodatek naredila - samo toliko da vidiš ali je lačna ali ne. Naša zadnje čase tudi obupano išče za vleči, ko je ful zaspana. Ampak jo imam zdaj pogruntano, da ni lačna in ji damo dudo in jo pol vleče ko nora in kmalu zaspi.

Encijan tudi mi imamo samo Cliota in se srečujemo z enakim problemom kot vi glede vozičkov. Imamo Quinni speedija in ta sicer gre v prtljažnik, ampak to zasede komplet cel prtljažnik. Tako da bomo zdaj razmislili o kakšni mareli, ki je primerna tudi za te tamičkene za na morje, ker sicer lahko selitveni servis najamemo.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
13.5.2007 17:49:32   
draja
Dskubin jaz pa najraje in največ oblekic kupujem v H&M. Ne vem - so mi najbolj praktične pa cortkane. Aja pa poceni tudi. Maš pa tudi fuuuul v Baby centru samo malo dražje. Ampak meni je H&M zakon, samo bog ne daj iti med vikendom tja, ker je grozna gužva.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
13.5.2007 18:10:45   
soncek78
Hello!

Pikca - Tudi jaz mislim kupit tale voziček, ker mi je ful všeč. Praviš, da je v redu. Mislim, da ga bom šla iskat že jutri. Tudi tvoj mišek je prav srčkan!!!

user posted image Čestitke malima Kaji in Lini! user posted image

Lep pozdravček!

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
13.5.2007 18:30:26   
*sonchek*
Ojla!

No, mi smo prišli iz Arboretuma - imeli smo se naravnost fantastično! Mali je bil ful priden - že ko smo prišli se mu je uspelo pokakat, tako da sem ga previla še pred odhodom notri (še dobro, da imamo karavana user posted image ). Celo popoldne je bil zbujen v vozičku, se slikal z nama in nič ni tečnaril - res cukrček mali! user posted image

Evo, še eno slikco...

user posted image

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
13.5.2007 20:01:53   
K_a_t_i
Sonchek, mene pa zanima, če je v arboretumu kaj sence? Pa če je kaka klopca za dojenje. Hvala.

Punce, kdaj dajete otroke spat? Ker mi ga okrog 22h-22:30 pa se mi zdi pozno. Ne vem pa, ali bi se prej zbudil, če bi šel prej spat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1766
13.5.2007 20:34:40   
*sonchek*
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Sonchek, mene pa zanima, če je v arboretumu kaj sence? Pa če je kaka klopca za dojenje. Hvala.

Punce, kdaj dajete otroke spat? Ker mi ga okrog 22h-22:30 pa se mi zdi pozno. Ne vem pa, ali bi se prej zbudil, če bi šel prej spat user posted image

V Arboretumu je ogromno klopc (smo imeli tudi mi piknik v naravi user posted image ), pa kar nekaj sence - mulca smo slikali le v senci, ker ga ne izpostavljam soncu.

Spanje - naš že nekaj časa hodi spat okrog 21-ih (zbuja se med 4. in 5. uro zjutraj). Edino danes smo malo zgodnji, ker cel dan ni nič spal, pa celo popoldne je bilo pestro in še ravno skopan je bil, tako, da sem ga 2 minuti nazaj položila v posteljico, ker je zaspal na joški user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
13.5.2007 21:00:23   
draja
Kati No mi pa hodimo spat šele okrog polnoči, največ pol urice prej. Živa ponavadi veliko spi čez dan in je potem budna od 18-ih naprej. Nič ne pomaga da bi zaspala prej, saj tudi če zaspi jo zbujajo prdci in kakci in dokler se ne skaka do konca ne zaspi.
Drugače pa ti že dolgo hočem povedati, da se te ful spomnim iz materinske šole, sploh z ogleda porodnišnice. Sem že takrat razmišljala če si s foruma pol sem te pa spoznala po slikicah v albumu.

Neposredna povezava do sporočila: 1768
13.5.2007 21:34:01   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: draja

Drugače pa ti že dolgo hočem povedati, da se te ful spomnim iz materinske šole, sploh z ogleda porodnišnice. Sem že takrat razmišljala če si s foruma pol sem te pa spoznala po slikicah v albumu.

Aja? Upam, da ne po kakšni glupi izjavi user posted image . Hm... Jst te pa po Živi ne spoznam user posted image . Boš morala kako svojo slikco prpopat! Al pa - sej se enkrat vidmo v čolnarni, ne? Sva pa že tudi z Žabiko ugotovili, da sva bili skupaj na materinski šoli.

Drugače sem pa bila zdele polulana do gat! Se je tamalmu na previjalni zaletelo in je začel jokat pa sem ga stisnila h sebi, on je pa samo spustil... user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
13.5.2007 21:37:57   
Naomi
...cer...
...no, danes smo za spremembo bolje user posted image user posted image ...kljub dopoldanskemu nadaljevanju upora voznje u kosari, smo bli pridni, ceprov ga je treba kr naenkrat fuuuuuul vec animirat pa po rokah nost...ampak bo...pa zaspal je sam ene 3x po 20 min cez dan...no pa neki malga u kosari dokler ni dojel da je u njej user posted image , p popoldne u lupinci...no zdej smo ga namontiral u lupino...in je celo uro zdrzu notr brez nosenja...je ful okol zjal in se nama nasmihal...ampak k pa pride faza k je zaspan pa ne more, pa zacne sitnart....sam u lupini nam je ratal brez histerije...tko, da jutri bom se dopoldne vidla kako bo...mi je res bad k je kr naenkrat ta sprememba...prej je tko rad bil u vozicku brez problema...je pa res, da je skoz spal...zdej je pa vec budn in mu u kosari def ni vec kul..je bl toplo, nic ne vidi...ipd...
kukr je tinaaja napisala, bomo tut mi verjetn kosaro pocas zapakiral...ju3 mozicek se sportni del prpele k je pr babi u LJ..pa se tost vidmo kako bo...u glavnm..cela diploma zdej iz vozickanjauser posted image user posted image
...kati...mi gremo vsak dan spat najkasnej ob 20:30 in tamaucek lepo zaspi...mamo pa tkole...najkasnej ob 19:30 se gremo kopat, kar traja cca pol urce z masazo ured, pol se pr men mal pocrkla, ga dava u kosarco in zaspi...vcas je treba se dudo mal not dajat k mu pada, sam je vse zlo hitr...tko da...spi pa pol 1. rundo do prbizn 1h...vcas kej prej vcas kasnej...zdej je ze tri dni do dveh vleku...no toj to user posted image ...
kr_enamami...za Bled ne vem kako bo kej ta tedn...k sva se odlocila, da se tamalmu mal red nardi cez dan...k ful mal spi..pa se vroce je ful..pa se tole vozickanje mormo vzpostavt...nima smisla da rinem...da se bomo pol poti nosil...
pikapola...se slisva ju3...pa se dobimo u mestu...cca 10-11h
no, nocko bejbike...pa lupcke malim srckom

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
   [Brisano sporočilo]
13.5.2007 21:49:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Naomi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1771
13.5.2007 22:03:32   
K_a_t_i
Naomi, do kdaj pa spi drugo rundo?

Kr_enamami - kolk pa poje Maks zadnji obrok? Naš namreč prvo rundo spi nekje od 22:30 do 4:30 (redko do 5:30) pa mu dodamo okrog 130-150ml (no, to je več al manj večina zadnjega obroka). Sta pa naš Žiga in Maks skoraj enako stara.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
13.5.2007 22:03:57   
skačica
mi smo bli celo popoldne zunaj. Smo šli sicer na kratek sprehod, ampak je Iza jokala( ne vem ali ji je bilo vroče ali pa je bila pač sitka) in smo po pol ure že sedeli doma pred hišo na klopci, fantje so pekli v kaminu, jaz in svakinja pa skrbeli za malčke. Tašča je pripravila mizo, tast je pa 4 letno nečakinjo animiral, pes pa bol kot ne počival, ker ga vročina čisto zdela( bernardinec)
Skratka vsi smo nekaj počeli in uživali v lepem vremenu. Pa tako hitro mine čas ob nedeljah, jutri pa spet delovni dan za mojega možauser posted image

Jaz tudi mislim, da imamo določene zadeve v naši državici še dobro poštimane. Ne samo porodniška, tudi 4 urni delavnik( če želiš) pa zdravstvo,.... Saj ni tko slabo. Tud men bi se mešalo, da bi mogla it nazaj v službo po enem mesecu. Kam pa dajo otročkeuser posted image  No, saj bi se tudi nam zdelo to normalno, če bi imeli pri nas tako urejeno.

Tud moja Iza zadnje dneve večkrat želi zizo in jaz ji vsakič ponudim in včasih samo nekajkrat potegne, da se odžeja. Ker noče čajčka pit se mora pač z mojim mlekom odžejat. Pa morda ima poskok v rasti al kako se že reče, ker ko pa trdno spi pa ne rabi zize tud 3-4 ure kar se mi zdi ok.

sonchek- kaka lepa modela na slikiciuser posted image

Gremo počasi spat, Iza že pančka, zdaj pa greva še midva ,da se vsaj malo naspiva predno mala vklopi prvo sireno.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
13.5.2007 22:10:53   
Naomi
kati...naslednjo pa cca 4-5...pol pa okol 7h, pol mava govorne vaje do prblizn 8h, pol se zakinka za ksno urco max...pol pa akcija...user posted image to je cca..od oka bi se reklo...user posted image
...aja glede porodniske...smo res loh srecne...k baje smo ena redkih drzav...nemcija ma mislm da tut dost hitr fertik...pa tut placan mamo normaln pa tko...
...en mesec..pa sej ni cudn, da so americani tko ''ufukani''user posted image user posted image ...aprastite user posted image
...a bi sla naomi loh zdej spat, ne pa da se se tle vlacs...pol bos pa spet kinkala med dojenjem...
aja je pa zanc ena pravla, da k je ponoc dojila..je ful velikrat zaspala...pol se je pa ucas zalotla da josk tamali u uho rine...user posted image user posted image no sej...ni cudn, da so pol serijski morilciuser posted image user posted image
no, dost...SPAAAAAAAAAAT!!!user posted image user posted image
papa

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
13.5.2007 22:18:35   
simonka
Zdravo mamice.

Se na hitro javim, ker imamo spet novo bolezen. Timon in Jakec sta komaj prebolela kozice in sedaj ima Timon peto otroško bolezen. Upam, da je ne dobi Jakec.

Voziček smo imeli pri prvem Peg Perego Pliko 3 marelo je res zakon. Sedaj pa imamo večji avto in smo nabavili Quinny Buzz pa je tudi zakon.

Mamice, ki dojite ali boste svojim sončkom zdaj ko je vroče dale tudi kaj za piti? Vodo ali čajček? Na žličko ali po steklenički?

Pozdravčki in lupčki vašim sončkom

Naša sončka: Timon in Jaka

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako vzgajati otroka z močno voljo?
Otroci z močno voljo, zelo trmasti otroci, avtonomni otroci, neuklonljivi otroci ... Po navadi so označeni kot razvajeni...
Srečna, ker sem mama
25. marec je dan, ko praznujemo mame. Ko praznujemo drugačno obdobje, ko praznujemo vse lepe in objokane trenutke, ko pr...

Kako ste rodile?
endrina

po naravni poti, brez šivov (32%)

po naravni poti, s šivi (49%)

s carskim rezom (15%)

po naravni poti,vakumsko (5%)

Število vseh glasov: 462

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!