Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Naj ti dobro urihtajo!

.
Evo mene!
, pa botre sva danes še vprašala, če bi bili
. Pa ni župnik nč kompliciral glede potrdil, da imajo zakramente in podobno
.
.
je pa ratal hudo pridn in pančka tudi podnevi vsake toliko po urco, pa ponoči se zbudi samo še dvakrat do trikrat.
. Mi imamo enake probleme in enaka vprašanja. Še sploh zato, ker smo 3 tedne nazaj vsak obrok dodajali, pol smo se pa preveč zredili in smo v 14h dneh zmanjšali dodatek iz cca 500 dnevno na cca 150-300 (odvisno od dneva). In seveda je prvo na kar pomisliš, da je otrok lačen! Jaz sem mu občasno kr dala še flaško, da sem izločila s seznama možnosti za jok lakoto - in ne boš verjela - ni pomagalo!!! Je pa najslabše, če zato skoz doma čepiš. Ok, v kak šoping pa na kavo kr nekam res ne moreš, s kakimi mamicami, ki razumejo ta jok pa se kamot dobiš!
. Sem hotla pikca stehtat pred in po hranjenju pa se je tamal tok drl in brcal, da niti približka teže nismo dobili, kaj šele da bi lahko stehtali kok je pojedel. No ja, vsaj pol, ko je končal, smo ga lahko stehtali. Zgleda, da se je v 18h dneh zredil za cca. 400g kar je pomojem OK. Bomo nadaljevali tak ritem dojenja in dodajanja.
.
peljal Maksa na sprehod, jaz sem pa mislila, kako bom mal pospravla... japajade, zaspala sem na kavču kot top. Sem bila čez dan z malim na treh dolgih sprehodih, ker je pogruntal, da se v vozičku fajn spi. Aja, pa ne sam v vozičku; tut zuni je treba bit istočasno. In tako romava naokoli cel dan..... moje boge noge...
.. Ful jo napenja in se mi zdi zapira. Une 3x, ko sem ji zvecer dodala, sem ji dala Novalac, ker pa sem pol zvedela, da ima samo 3 tedne rok uporabe po odprtju, sem ga vrgla stran in kupila male vrecke od Aptamila. Seveda bi sla nazaj na Novolac, ampak kupiti celo skatlo za 5x v 3 tednih in pol stran vrzt, se mi zdi tud mal stran metanje denarja. Torej - kaj lahko naredim - a lahko zadevo razdelim po vreckah in zmrznem?
.
, tako da sva z Izo sami.
, ker bo 3 tedne mimo. Pol pa sploh ne vem, če ga bom še kupovala, ker res ne vem, če je potreba. Iza se redi, sicer bolj na sp. meji ampak se. Upam, da bo ta mesec težja za cca 800 g in da mi ne bo P nič težila.