|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
12.5.2007 12:59:30   
tinaaja
Super Amy, da je Aleks bolje user posted image

Blanci, lepo ,da se dobro rihatet, le tako naprej pa se se oglasi user posted image

Dajadada, brez komentarja user posted image Naj ti dobro urihtajo!

Barci
, super,da je vse OK, pa upam, da se cim prej pocajta tudi za zoprni kaselj..

Nasa pikica je danes malo teckasta.. vsaj bila, dokler nisem sla ven po opravkih, zdaj pa spi. No kaj naj recem .. SHOPPING ... sem sla v spara po kaksno malenkost za necake - prisla iz Okaidija lazja za 100€: 2 kratke hlace, 2 bodija na krake hlace, ena oblekca + ena oblekca za darilo. user posted image user posted image user posted image Ne vem, kdaj bo brina vse to ponosila user posted image user posted image user posted image No za necake sem tud dobilaaa hehe kinder jajcke user posted image user posted image Tok od namena, zakaj grem v spar. Kartice bom kar prerezala in jih v smeti vrgla.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
12.5.2007 13:52:01   
tejčica
Hvala vsem za čestitke za naša dva meseca.user posted image  Se je pa mali danes ponoči zbudil malo pred dvejo (rojen je ob 1.40) in sva morala nazdraviti s flašo.user posted image  Je hitro zaspal nazaj in vlekel do pol osme, spet malo pojedel in spal do pol desete. user posted image

Pa še en nasmešek našega dvomesečnika.

user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
12.5.2007 14:06:58   
*sonchek*
Iiii, kakšen cuker je Vid!!! Pa kake jamice ima v ličkih!!! user posted image user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
12.5.2007 20:04:08   
soncek78
Žabika - Hana Re je prav je zelo srčkan model. user posted image

Barči78 - res je . Sem ena tako velika neroda, da ni kaj!user posted image

Obalke - zame tudi velja!Le povejte kateri dan! Meni je vseeno

VMS- Kako srčkana punčka! user posted image

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
12.5.2007 20:12:05   
amy26
Pri nas je skos nekaj, Aleksu je pala vročina danes pa začel kašljati in kihati na polno, pa ful mu z nosa teče ko kihne, tako da upam da se ne bo preveč zbujal zvečer, ker dva odenkrat je mal to much.
Pa upam da se ne bo Ela nalezla, no na srečo nista bila nič dosti v stiku, ker je ona prespala skoraj cel danuser posted image .

Dajadada, to je pa res en šit, tako da upam da ti bodo to zrihtali na hitro in tako kot trebauser posted image .

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
12.5.2007 20:13:05   
soncek78
user posted image Vid in Žiga čestitke!!!!user posted image

Tejčica - Mali Vid je pravi sonček. Ima prikupen nasmešekin luknjice na ličkih! user posted image

Mi smo bili malo v šopingu in potem smo šli na kosilo na Belvedere nad Izolo. Kako je bilo lepo in mala je bila pridna. Zato pa zdaj nekaj tečnari. Mogoče je malo utrujena. Moram it... ker je že glasna.

Lep pozdravček! 

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
12.5.2007 20:13:38   
amy26
Encijan, Galex čaj prodajajo v Lekarnah

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
12.5.2007 21:05:15   
Anonimen
user posted image Evo mene!

Mi smo danes določili datum za krst user posted image user posted image user posted image , pa botre sva danes še vprašala, če bi biliuser posted image . Pa ni župnik nč kompliciral glede potrdil, da imajo zakramente in podobnouser posted image .

No, potem sta šla moj mož in sinko na sprehod, mami je pa pospravljalauser posted image .
Sedaj pa mali že pančka user posted image je pa ratal hudo pridn in pančka tudi podnevi vsake toliko po urco, pa ponoči se zbudi samo še dvakrat do trikrat.

user posted image

(odgovor članu amy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 1733
12.5.2007 21:25:47   
Naomi
no tole kar mamo pa mi zdej doma je pa umor...Svit se fuuuuuuul dere...vec al mn mu nch ne pase...jedu bi skoz...edin ponoc se zdej na 5 ur zbuja...oz ob 20h zaspi, pol pa okol dveh pa okol 6h...pa nazaj zaspi se za ksne dve urce...tle smo na konju, sam cez dan je pa konc...ucer kar sem napisala, sem pripisovala vrocini oz dehidraciji...ampak dons ni blo nch bols...smo sli dopoldne u trgovino z namenom, da bomo sli pol se na kufe pa sprehod..japajade...se je zbudu u vozicku in konc...je sel mozicek do avta ga uzel ven, ker druzga ne pomaga...se zacne tko dret, da ga sploh ne poznam...in pol smo se nabasal u avto..se veda jest zadi in on men u narocju..smo prsli domov je jedu...ceprov je urp nazaj jedu...no, pol je bil 20 min mir, se je u postlci z igracami pogovarjal...in spet dretje kr iz lepga...jest ne vem...sem bla umes ze cist hin..kva ce je bolan al pa kej mi2 pa sploh ne opazva...no in pol je bil se polulan cez trenirkico...ga je mozicek previl..se je jesno se naprej dru do konca...ga vzame k seb...polozi u postlco in tamaucek zaspi u sekundi na mrtvo...in je spal od pol 14 do 6:20...nisem mogla verjet...pol je bil sestradan...in je jedu...se po hranjenju mal smejcku ipd...pol pa spet isti...noben polozaj, nista mu ni blo kul...sam jok jok in jok...no pol sem ga se mal prklopla, se je pomiru..sva ga dala u kopalnco za kopat..tam pa nirvana...skoz pridn..no sej to je zmer...sam men ni jasn kaj je s tem jokom umes u ''prostem casu''...
...oprpstite, ce vam morim..sam jest ne vem a mam premal mleka..ceprov tece ful..pa joske nkol niso prazne k se odklop...me ze prov mal skrbi...umes sem mu dala se mal vode za pit..je spil 30 ml...mal je ze bil zejn ocitno..ceprov mu po fkaski ne gre lih najbl...ma tok sem paf..sploh ne vem kva je to...
se sploh ne upam vec ven z vozickom..ker ene 20 min spi..pol je pa konc in ga ni za potolazt...ne morm pa na sprehode hodt pa ga nost zravn vozicka...
mal sem se izpovedala...res ful sprememba pr nas...ke je blo dete tko pridno, mirno...oz sva ga znala potolazt in ugotovit kaj mu je..tole je pa groza...sam cakam a bo jutr spet isto..k ce bo tkole med tednom...jest nam zmogla sama...pa se tak heksnsus mam, da komi zvim...crni oblaki so nad manouser posted image ...bemuuser posted image user posted image
no, nocko...
p.s. do skenrja nisem utegnla pridt...bom, oblubm...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
12.5.2007 21:44:01   
tinaaja
Naomi, preberi si tole, predvsem linke od LLLMojca..
http://med.over.net/forum5/read.php?46,4052486,4052535#msg-4052535

Mi imamo tud naporen dan, se mi tud pisat ne da.. Najnovejsa zabava nase male je gledanje TV user posted image - lezi v stolcku in gleda, cist po fotrcku..
Upam, da bomo kmaluuser posted image  

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
12.5.2007 21:56:32   
Naomi
10x tinaaja...sem prebrala...ok...bom vse u zakup uzela, sam je vseen tesko...sreca edin, da zvecer pol ne motovil...zdej ze spi dobro urco...
...mejckite se...
papa

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
12.5.2007 21:59:58   
K_a_t_i
Ku, ku, mamice!

Naomi - welcome to non-vozičkanje club user posted image . Mi imamo enake probleme in enaka vprašanja. Še sploh zato, ker smo 3 tedne nazaj vsak obrok dodajali, pol smo se pa preveč zredili in smo v 14h dneh zmanjšali dodatek iz cca 500 dnevno na cca 150-300 (odvisno od dneva). In seveda je prvo na kar pomisliš, da je otrok lačen! Jaz sem mu občasno kr dala še flaško, da sem izločila s seznama možnosti za jok lakoto - in ne boš verjela - ni pomagalo!!! Je pa najslabše, če zato skoz doma čepiš. Ok, v kak šoping pa na kavo kr nekam res ne moreš, s kakimi mamicami, ki razumejo ta jok pa se kamot dobiš!

Nakup stoletja - vezano na našo prehrano, smo danes nabavili tehtnico za dojenčke. Razočarana čist user posted image . Sem hotla pikca stehtat pred in po hranjenju pa se je tamal tok drl in brcal, da niti približka teže nismo dobili, kaj šele da bi lahko stehtali kok je pojedel. No ja, vsaj pol, ko je končal, smo ga lahko stehtali. Zgleda, da se je v 18h dneh zredil za cca. 400g kar je pomojem OK. Bomo nadaljevali tak ritem dojenja in dodajanja.
Tinaaja - super za kinder jajčke user posted image

Amy 26 - pozdravte se!!

Če kero zanima, kako se nos siper spuca  - ekola, tkole user posted image  (se nisem mogla zadržat, mi je toook dober smiley).

Ljubljančanke - kako je s čvekom v drugem tednu? Bo kaka kavica padla?

Ja pa v uni oštarija je spet veselica user posted image .

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
12.5.2007 22:15:27   
skačica
Dober večer!

Naša mala že cel dan spi, malo se vmes zbudi za hranjenje, previjanje, se malo smejčka in nazaj zaspi. Kaj nas čaka ponočiuser posted image

No, evo, sem od frizerja čist druga. Prej sem bila svetlo rjava, bolj na blond, zdaj sem pa temno temno rjava. Men je kul, možu pa baje tud všeč. Sem zdaj bolj blizu moji naravni barvi.

tinaaja, temu se pa reče pravi šoping, ja.Bravouser posted image

Naomi, je pa malo bad tole, če se mali noče vozit v vozičku. Naša se noče, če je razdražena, drugače se pa rada vozi. Upam, da pri vas to obdobje čimprej mine in da bo mali spet užival v vozičkanju.

Kati- jaz sem imela nekaj časa prebliske, da bi kupila tehtnico za Izo pa me je hvalabogu zdrava pamet nazaj držalauser posted image . Razen tega, da bi bila ta mala non stop na tehtnici, jaz pa čisto zapsihirana, drugih učinkov verjetno ne bi bilo. Zdaj jo vsake toliko stehtam na osebni tehtnici kar v naročju in je ok. Pri nas se redi na meji(spodnji) in nimamo težav s preveč kg.

Metodo za pucanje noska bomo pa z veseljem prakticiraliuser posted image user posted image user posted image . Je simpluser posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
12.5.2007 22:17:04   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: Encijan

Glede vozičkov, mi tudi iščemo enega športnega za v avto, da bi ga vzeli s sabo na morje, pa za na obiske k starim staršem in prijateljem, pa za kak izlet, do Bleda ipd. Imamo pa cliota in je kar problem. Seveda bi se moral tudi dati v ležeči položaj, da bi ga lahko uporabili že za krajši junijski dopust. Anja, a misliš, da bi tvoja Loola ustrezala našim zahtevam, si rekla, da je tebi prevelik, pa me to malo bega... Se ti oglasim še na ZS. Pa druge, če imate podobne zahteve in ste našle pravo stvar, malo mi namignite, za kaj ste se  odločile. 

ENCIJAN mi imamo voziček LOOLA, pa ga komot spravim v Cliota in v Micro tudi. Je pa super voziček!!!

Tinaaja, tudi Matia je že pogruntal televizijouser posted image  Zjutraj ko se zbudi gleda na steno proti TV in tečnari dokler je ne prižgem.... ajej kaj bo ko PCja pogruntauser posted image  
......pa bravo za shopping!!!

KATI: Ja pa v uni oštarija je spet veselica
JA pa kaj si ti misliš..... da boš spala...jjjaaaappp....ŽURKA!!!! Bo pa Žigec spal user posted image  user posted image  user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Encijan)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
12.5.2007 22:25:05   
K_a_t_i
Thaiss, prpel Matia, bojo otroc spali, midve bova pa skupi žurale! user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
12.5.2007 22:37:26   
thaiss
KATI sem za....jaz bi žurala, za musko mi je pa vseeno.... A še kera pride???

user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
12.5.2007 22:50:19   
Naomi
pridem se jast...pa do jutra, da bom jutr skurjena...me bo vse mn ganiluser posted image user posted image ...kati, ker lokal pa to?...enpub?...as ti tm ob celovski? al sem zamesala...

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
12.5.2007 23:01:13   
cv105
Punce tudi jaz sem čist fertik. Prej je user posted image  peljal Maksa na sprehod, jaz sem pa mislila, kako bom mal pospravla... japajade, zaspala sem na kavču kot top. Sem bila čez dan z malim na treh dolgih sprehodih, ker je pogruntal, da se v vozičku fajn spi. Aja, pa ne sam v vozičku; tut zuni je treba bit istočasno. In tako romava naokoli cel dan..... moje boge noge...

Je začel jest...za spremembo...prvi mesec in pol je super spla in zelo obupno jedel...zdaj pa ful je in posledično manj spi... ker bi bil skoz priklopljen... se bomo že navadil...

k_a_t_i: jaz imam eno staro tehtnico, ki je baje za piščance vagat user posted image user posted image user posted image , pa je Maks že prevelik zanjo in je ne uporabljamo več... sem pa v torek v Mercatorju za -10% in pike kupla vago (iz une akcije za nalepke) pa za tistih 10 starih jurjev vsake pol minute kaže drugačno težo in je tut ne uporabljamo za malega. Kriza...

tinaaja: tut jaz sem bla zadnjič v Okaidiju in sem Maksu kupila dvoje hlačice, 4 pare nogavičk, 3 bodije in eno majčko ter se olajšala za 100€. Sem imela dober namen, da bom nečakinji kupila darilce ob rojstvu, pa imajo za punčke ful izbire in preveč izbire zame pomen al da kupim kakšno totalne bedarijo al pa nič. In sem kupla nič.user posted image user posted image user posted image  Bomo ene hlačice in majčko kar za krst ponucal... imamo itak piknik potem in bo čist fajn, ker mi tiste bele dojenčkaste uniforme za krst niso preveč. Kva ga čem k dojenčka oblačit, če je pa tak dec!!
Aja, pa že dolg sem ti hotla povedat, pa zmeri sprot pozabim...če bi pri nas imeli punčko, bi skor sigurno bila Brina.user posted image user posted image user posted image user posted image

No, mali je skopan, sit in spi...jaz pa pod tuš in v mižule.....

Lahko nočko.user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
12.5.2007 23:23:50   
sezam

Čestitke Vidu in Žigu za 2 meseca user posted image
VMS - prave srčke imaš user posted image . Drži se user posted image

dajadada - ti si boš pa zapomnila tale porod. No coment.

tejčica - tole pa bo en velik zapeljivec user posted image

Kati - a potem te čaka spet neprespana noč user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
13.5.2007 6:46:41   
skačica
Dobro jutro!

Mi smo se bolj tko naspali, zdaj pa že poslušamo evrovizijsko zmagovalko- nama je kul, Iza pa tud nič ne rečeuser posted image .

A za žurko ste se menle včer zvečer? Škoda da sem šla spat, drugače bi uletela še jazuser posted image  pa Iza tud zraven, ker ona že zdaj ve, da je noč za žurkeuser posted image

Zdaj pa grem gledat kako se diploma pišeuser posted image , po moje bom dans prišla samo do navodil za pisanjeuser posted image , ker pridejo pol  svak, svakinja in otročka in se bomo šetali.

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
13.5.2007 8:58:59   
tinaaja
Jutro oz ze dober dan user posted image

Naspali smo se, napapali tud, zdaj prdkamo in kakamo, pol pa pocasi ze obiske dobimo user posted image

Eno vprasanje - smo testirali, kako prenasa Aptamil in rezultat je user posted image .. Ful jo napenja in se mi zdi zapira. Une 3x, ko sem ji zvecer dodala, sem ji dala Novalac, ker pa sem pol zvedela, da ima samo 3 tedne rok uporabe po odprtju, sem ga vrgla stran in kupila male vrecke od Aptamila. Seveda bi sla nazaj na Novolac, ampak kupiti celo skatlo za 5x v 3 tednih in pol stran vrzt, se mi zdi tud mal stran metanje denarja. Torej - kaj lahko naredim - a lahko zadevo razdelim po vreckah in zmrznem? user posted image Ene mamice so mi ze rekle, da komot zmesam mleko in ga am zmrznit, ampak to pol vzame ful prostora.. Torej, a imate kaksen nasvet?

CV105 jaz sem v Okaidiju vprasala, ce imajo kaksno crno listo - strank s prepovedanim vstopom user posted image da bi prosila, da me uvrstijo nanjuser posted image user posted image Bo pa naslednja vajina pikica morda brina user posted image

Kati- si se nazurala?

rito treba previt..

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
13.5.2007 10:08:55   
Anonimen
Dobro jutro bejbe
Da se se jaz malo oglasim...prebrati vas uspem ampak zadnje case mi kar zmanjka za pisanje...Nas mali zdaj se malo dremucka potem pa sibnemo k nasim domov.Ga pa zelooooo jezi nosek ponoci in se mi zdi,da ima vacsih prav tezave z dihanjem...Smrklje mu vlaciva en,s fiziolosko mu spirava kaj druga mi pa vec ne preostane..rezev me prav spominja na odraslega ko ima recimo nos zadelan pa cvacsih lahko fajn vdihnes nasledji vdih pa te ze matrauser posted image posledicno smo zato danes dvakrat s ezbudili ob pol stirih in pol sestih ter  zizali....

cestitke Vidu in Zigu ob vecrajnsji dvomesecnici user posted image user posted image user posted image
leti cas oz dnevi z nadsvetlobno hitrostjo a ne user posted image
res je srckan Vid user posted image

lepo nedeljo vsem zelim

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1747
13.5.2007 10:20:30   
K_a_t_i
Jutro punce!

Včeri sem pol zaspala kot ubita user posted image . Se je zgleda prejšnjič nekdo pritožil, tko da so musko izklopli že pred 23to. Posledično se je tud folk skidal user posted image .

Naomi, nisem ob Celovški. Pa tle je tud samo en zanikrn bar, ki se trgovine drži - mene ne bi sploh not spravli. Pomojem so gostje sami razočarani dedci user posted image .

Skačica - dons je nedelja - pejd raj mal na zrak, sej diploma bo počakala user posted image .

Tinaaja - nimam ene pametne za to mleko user posted image

Grem pogledat, kdo je zmagal na Evroviziji, pol pa šibamo v Tivoli na kufe (pa mogoče na sprehod) user posted image .

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
13.5.2007 10:31:10   
*sonchek*
Jutro!

Tudi danes smo pridno spali - mali je, vsaj upam, le ujel vsakodnevni ritem. Brez težav zaspi okrog 21. ure in se zbuja med 4. in 5. uro zjutraj. Super, a ne? user posted image

Danes gremo k babi in dediju na kosilo, potem pa v Arboretum - se bomo malo poslikali med rožicami user posted image
Jjasna
- za sprehod pa bi se zmenili drug vikend, če bosta za to - danes se nam bo mudilo naprej user posted image

Lepo preživite sončno nedeljo!

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
13.5.2007 10:33:19   
skačica
Ni za bat, da bi kaj spisala za diplomo, po zajtrku sem šla namreč za urco in pol spatuser posted image , medtem je ati čuval malo, potem smo pa dobili obisk. Je prišel župan, prinesel vrtnico zame, šparovček za Izo in odprt račun s 100 euriuser posted image . Boljše kot nič, kaj?
On vedno osebno pride mamice in dojenčke obiskat in prinese darilo.Pa je hitro šel, ati je  šel na user posted image , tako da sva z Izo sami.
Mah,bom že enkrat napisala tega user posted image .

tinaaja, z veseljem bi ti svetovala pa nimam pojma kaj. Tud jaz bom mogla v sredo vržt skoraj celo piksno Novalacauser posted image , ker bo 3 tedne mimo. Pol pa sploh ne vem, če ga bom še kupovala, ker res ne vem, če je potreba. Iza se redi, sicer bolj na sp. meji ampak se. Upam, da bo ta mesec težja za cca 800 g in da mi ne bo P nič težila.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Srečna, ker sem mama
25. marec je dan, ko praznujemo mame. Ko praznujemo drugačno obdobje, ko praznujemo vse lepe in objokane trenutke, ko pr...

VZGOJITELJICE/UČITELJICE
nataly33

Ali ste zadovoljni z otrokovo vzgojiteljico ali učiteljico?

DA (83%)

NE (17%)

Število vseh glasov: 127

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!