|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
11.5.2007 12:56:47   
A-N-J-A
No evomene nazaj,sem lažja za kr neki €user posted image .Ta mauček je dubu dva kompletka pa ene  OshKosh hlačke(so bile znižane z20 na 10€user posted image ),plenic sem kupila tok da sem kumi vse v avto spravla,Ela je dobila nove sandale,pa še mal fasunge sem nabavla.Pol sem pa mogla dam,ker nisem nič več v avto stlačla(v prtlažniku voz,na zadnjih zicih pa dva sedežauser posted image .
tinaaja ja jaz bi tud kr oranžnega,sam je rekla da naj si ga rezerviram,ker takoj grejouser posted image -ne morem verjet kolk folk troši.Zdaj pa ne vem,ker moram najprej Loolo prodat,ah kolk je življenje težekuser posted image .

Moram še pohvalt našga najmlajšega,po burnem in vriskajočem večeru je spal od 21-3 40-hudoooouser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
11.5.2007 13:10:06   
draja

Čestitke vsem mesečnikom in vsem Žigcem!!!
Naomi res si se potrudilauser posted image . Carica si user posted image .

Tinaaja hvala za zajtrk, ampak jaz sem pa danes pogrešala kavico, ki nam jo običajno skuhaš - piškote si namreč privoščim tudi v živo, kavice pa si ne upam piti tako da si vedno privoščim le tvojo user posted image .

Saj res - tiste ki pijete kofeinsko kavo - a se vam zdi da kaj vpliva na otročke - so kaj bolj budni takrat, ali pa živčni?

Dajadada ti pa res nimaš sreče. Upam da ni kaj resnejšega in držim pesti, da bo vse kul. Pa hvala za slikico plakata - se super ok vidi, ko povečaš user posted image .

Danes sem bila pa že ful pridna - sem že zlikala plenice, 2 srajci možu in ostalo žehto, oprala in obesila en stroj, zdaj si pa tudi drugič po porodu kuham!!! Bravo moja Živa, ki je že drugič danes zaspala.
Pa noč je bila tudi super - je spala od 23-ih do 5-ih, no pol je bilo pa konec spanja user posted image . Je pa res ful pridna - se je okrog polnoči zbudila, pa sem ji samo dudico dala in ugasnila lučko in je zaspala nazaj - niti ne vem kdaj ker me je prej zmanjkalo. Če je nič ne zvija sploh ne zajoka ko se zbudi, pa tudi uspava se sama. Držim pesti, da ostane tako pridkana.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
11.5.2007 13:30:42   
erna14
kr-enamami ne tko sm sprasevala informativno,slucajn sem neki razmisljala in res nisem nikjer se zasledila to glede krvavitve iz noska novorojenckov,

danes je ponoci nas sosed ob osmih zacelneki razbijat z  kladvom in je razbijal do  dveh zjutrej se mi je kar mesalo v glavi dobr da se tamal ni zbudu,katastrofauser posted image
mam pa celo stalo z avtom mi je klima crklna in mi sploh ne morjo ugotovit kaj ji je pa ravno zdaj k je tako vroce mislm za znort

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
11.5.2007 13:39:45   
Dajadada
Sem dobila opozorilo, da ni najboljše, da sem objavila fotko plakata, ker se ga ne sme kopirati. Samo zdaj ne vem, kako naj zbrišem fotko. Sporočil se na RR ne da brisati. A katera ve, kaj lahko naredimuser posted image , da ne bom imela kakšnih problemov zaradi tega?

< Sporočilo je popravil Dajadada -- 11.5.2007 13:41:28 >

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
11.5.2007 14:08:28   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada

Samo zdaj ne vem, kako naj zbrišem fotko. Sporočil se na RR ne da brisati. A katera ve, kaj lahko naredimuser posted image

Odstrani sliko s shrani.si - ko ne bo več linka, se tudi slika na rr ne bo videla. No, to je moja kmečka logika, lahko pa seveda, da se motim.

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
11.5.2007 14:17:42   
Dajadada
Na shrani.si tudi ne morem najti slike, ker nisem shranila linka.user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
   [Brisano sporočilo]
11.5.2007 14:31:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Dajadada)
  Neposredna povezava do sporočila: 1682
11.5.2007 14:35:01   
soncek78
Hello!

Da vidimo ali znam slikico moje navihanke Nike prilepit!

http://shrani.si/files/1001666106uw.jpg

Upam, da mi bo uspelo!

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
11.5.2007 14:37:32   
soncek78
Še enkrat!

user posted image

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
11.5.2007 14:38:41   
soncek78
Oprostite!

Zdaj mi je uspelo... ampak je velika slika.

Upsss!

Lep pozdravček!

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
11.5.2007 14:43:40   
skačica
hojla!

Midve sva doma. Sva pa danes sami šli na teren z mojim avtomuser posted image . Sem se pakirala kot da grem na Havajeuser posted image , ampak voziček sem pa spravila not v prtljažnik. Namreč, ko sva ga kupovala sploh nisva preverjala ali gre tud v moj avto, ampak očitno gre. In sva šle lepo se vpisat v vrtec pol pa še na obisk k eni punčki, ki se je rodila na isti dan kot naša Iza in sva bile z mamico v isti sobi.

Zdaj se pa mala igra v ležalniku, jaz sem pa hitro na RR skočila. Mi ni treba kuhat danes, ker bova nekje zunaj jedlauser posted image  tako, da mojega počakava, da pride iz službe in gremo dalje.

Mclaren marelo bosta kupili? Jaz bom pa verjetno zappa,  mi je res všeč, ampak to šele v jeseni, kdaj pa mislita vidve? Pred 6. mesecem itak ne smem malčice v zappa tlačit. Pa še traxx mi je všeč in ga mormo mal ponucat, če smo ga že kupiluser posted image

Naši Izi masaža ravno ne paše, podplatke ja, ostalo pa ne in je niti ne silim.

tinaaja, blagor ti, ker imaš pomočnico za čiščenje, jaz bi tud eno rabilauser posted image . Men se enostavnio ne da pospravljat. Jutri zjutraj bom dve uri časa si vzela in malo presesala in prebrisala pol pa začela diplomo pisat, drugač ne bo nič iz tega. Kar odlašam in odlašam. No, popoldne pa končno k frizerju- gremo kar cela familijauser posted image , ati bo malo pazl in mi jo prinesel, če bo želela jest.

No, grem se malo osvežit( dans je pa vroče in soparno za crknit) pol pa že počasi možek pride in gremo. Me pa zanima kam???????

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
11.5.2007 14:51:56   
sezam
tinajaa, sonchek - user posted image user posted image  hvala za linke

dajadada - hvala za slikico user posted image user posted image

ANJA - kaj pa kaka komisijska trgovina?

draja - na našega nič ne vpliva kavica user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
11.5.2007 15:05:55   
dskubin
Mi (ja, sama sem šla z obema) smo nazaj s "prisilnih" počitnic pri mojih starših (no, pri mami, tata pomaga pri tastu). user posted image je odpisal zadnji izpit, v ponedeljek ma še ustnega, pa upam, da mu rata. Ker če ne, me bo konc z obema divjakoma. Tamala se je vrgla čisto po bratu, ko mam časa na pretek (npr. zdaj) spi kot ubita, ko imam delo, me zahtevata oba. Izmozgala me bosta do konca user posted image - no, sej malo že še lahko, me je itak še malo preveč skupaj. Ampak včeraj mi je pa skor počil film. Naš prestolonaslednik je prvič šel čez meje mojega potrplenja in (brezuspešno user posted image ) skušal uveljaviti svojo trmo. Sem se komaj prepričala, da sem se zadržala, da ga nisem na pol sesekljala. Ampak res, je čisto malo manjkalo, pa bi šli k vragu vsi moji vzgojni principi. Danes pa, kot se ne bi nič zgodilo.

vms BRAVO PUNCA, TAKO SE GOVORI! Vse marčevke (in ne dvomim, da tudi druge uporabnice/ki RRja smo s tabo!

Glede črpanja: res je, več kot boš črpala, več ga bo nastajalo. Verjemi, jaz sem v prvo črpala 6 mesecev, ker se mi bradavice niso nikakor zacelile in so kar krvavele user posted image , no, vsakokrat, ko je bilo malo bolje, sem mulca pristavljala, vedno pa sem dojila z nastavki. Tako da mislim, da boš lahko nadaljevala z dojenjem po koncu terapije (pa tud če slučajno ne bi ratalo, bo tvoja sončica glih tko gor zrasla), sem kar prepričana, sploh če si ti tko trdo odločena, da bo tako. To črpanje je res kar napor - tud ponoči sem vstajala pa črpala, pa to pranje pumpice pa pribora, ampak za naše sončke pa vse, ne? Aja, edino tole sem ti hotla svetovat - Avent ima tudi vrečke za mleko, to ti vzame veliko manj prostora v skrinji (se spomnim, da smo pri sinu mogli meso ven jemat, da je bilo za mlekca dovolj placa user posted image ), pa spravljaj približno po toliko, kolikor pupa na obrok poje, al pa malo več. Jaz sem polne vrečke in lončke dajala, pol pa je mulc stalno jedel 120 in niti ml več, pa sem vse ostalo pol stran zlivala user posted image . V glavnem user posted image za pogum in user posted image user posted image user posted image za srečo.

pocka, ostale obalke tolk okrog laufamo, da če je tebe strah v dolino, se bomo pa me prifurale gor, a ne thaiss, tejčica in sibil. Soncek78, ti bi pa tudi že lahko kaj na klepet prišla. Da bo bolj veselo.

< Sporočilo je popravil dskubin -- 11.5.2007 15:11:48 >

(odgovor članu vms)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
11.5.2007 15:25:22   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada

Na shrani.si tudi ne morem najti slike, ker nisem shranila linka.user posted image

Če jo imaš v svojem albumu, pol itak ni problema. Drugače pa piši na:
5. Na shrani.si so se brez vašega dovoljenja pojavila vaša avtorsko zaščitena dela ali fotografije
V tem primeru nam pišite, mi pa bomo datoteke izbrisali. V sporočilu obvezno navedite točna imena datotek (oblike http://shrani.si/files/****) - brez točnih imen datotek ne moremo ukrepati!
Naš kontaktni e-naslov je: admin 'afna' shrani.si

url tvojega fileja je: http://shrani.si/?dsc03359106hw.jpg

Lp

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
11.5.2007 15:28:40   
dskubin
Aja vms, pa še to - naveličala sem se črpat ob vsakem obroku - naš mulc je namreč doooolgo jedel na 2 uri in je to potem izgledalo tako: črpanje, hranjenje, previjanje, črpanje, hranjenje, previjanje.... Jaz sem si črpala npr. vsakih 6 ur (včasih kako manj, včasih tudi več), sem pa takrat mela dojke tako nabite, da sem iz ene načrpala tudi po 200 ml in več. USPELO TI BO!

< Sporočilo je popravil dskubin -- 11.5.2007 15:29:44 >

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
11.5.2007 15:29:43   
soncek78
Spet sem tu...

Obalke z veseljem bom prišla na klepet naslednji teden...

Nimam več nobenih obveznosti in sem mobilna 100%. Ta teden sem imela še patronažno na obisku....

Pa-pa!

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
11.5.2007 16:21:11   
Barči78
No, malo na hitro, Neja je zunaj, Žan spi. Čakam, da se zbudi, da ga nahranim, potem pa ga peljem h zdravniku. Res mi ni normalen tale njegov kašelj. Mu je pa prej iz ust stekla sama slina polna sluzi. Očitno ga močno moti, pa hočem vedeti od česa to nastane.  Mali se mi res smili.

soncek78 - res je prava srčica tvoja princeska, za slike lepit sva pa obe mojstrici user posted image , vedno nalimam napačen link.

tinaaja - meni je G. vzela bris MV.

tejčica - jaz mu tudi še nisem dala gor kratkih rokavov, čeprav se tudi meni včasih zdi, da mu je res vroče, veter pa itak ne zapiha v voziček. Bom kar še kakšen teden počakala.

spanje ponoči - drugače kar dolgo spi, nekje od 21.00 - 5.30, samo kaj ko celo noč vmes kašlja, hvala bogu se vsaj zbudi ne, sam jaz se pa, ampak to me še najmanj moti, res upam, da se zadeva poštima.

Pa čestitke seveda vsem slavljencem user posted image .

Nič, zdej se pa šibam oblečt, da bom pripravljena na odhod, mislite na naju.

Pa pa.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
11.5.2007 17:29:50   
*sonchek*
Ku kuc!

Evo, midva sva se spet potepala in naredila kar nekaj kilometrov - sva bila oba čisto izmučena. Mulc se je najedel in drnjoha, mami pa takoj na RR user posted image

dajadada - pa kaj so s tabo delali v P?! Za znoret, res! user posted image

draja - ti pa si pridna! Jaz sem tudi danes prala (od tamučka cunje seveda user posted image ), pa zadnjih nekaj dni mi kar uspeva kuhanje - mulc leži v ležalniku na mizi v kuhinji in se pogovarja z mano. Zaenkrat sva še vedno na aaaagggghh in uuuu user posted image

soncek78 - Nika je res lepa princeska! user posted image

No, naš mulc se počasi prebuja, tako da greva še na en hiter sprehod, dokler je še sonček (čeprav danes tu pri nas precej piha user posted image ).

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
11.5.2007 17:47:43   
Sibil_
Dan!

Z malima sem bila danes cel dopoldan zunaj-smo takooo uživali.Smo šli na kopališče in sva se s Patrikom sprehodila po morju, samo pazit je bilo treba zaradi meduz, ker jih je bilo kar dosti.Pa v peskovniku sva se igrala in prevažala pesek z kamionom.Posledica-oba imava rdeče roke in noge in obraza.Pa sva šla iz kopališča že ob 10.30.Je že kar močno sonce in je treba pazit, pa kako kremo moram nabavit.A boste imele za ta male posebno kremo za obraz in posebno za telo al samo eno za vse?In katero?user posted image

Soncek78-res lepa princeska, moja dva fanta bi jo rada spoznala...kdaj se dobimo na kavi?Ostale obalke, kaj pravite?user posted image

Barči-ti si imela pri Eli Loolo, kdaj si jo dala noter?Mislim v športni del?Jaz sem namreč v dvomih-ampak imam še vedno zasilno rešitev-star voziček od Patrika, hehe.Je sicer zjahan ampak še dela, samo ornk ornk pranje bi rabil.

Drugače se jaz zdaj že ene tri dni dobesedno nažiram s češnjami, mi noro pašejo.Zgleda telo rabi vitamine, ker jaz ponavadi sadja glih ne maram preveč.Amapk jagod se pa še malo bojim, ker ima Patrik alergijo nanje.KAj menite, kdaj bi bilo kako jagodo za poskusit?

LP,
SIbil

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
11.5.2007 18:04:02   
tinaaja
mi2 sva obiskali prababi, se povabili na kosilo k babi in se zdaj priklatili domov user posted image vmes sva pa se 2 teti in 3 sosede navdusili z brininimi nasmehi in vriski user posted image smo imeli spet vrike groze v vozicku, ampak se ne dam vec ustrahovat.

Saj res - tiste ki pijete kofeinsko kavo - a se vam zdi da kaj vpliva na otročke - so kaj bolj budni takrat, ali pa živčni?

nisem opazila kaj takega..

dajadada, ja kaj pa je ugotovila G? ma saj bodo vse porihtal, ampak je pa zoprno user posted image
soncek78 ful posrecena fotka user posted image

marela - ja jaz ČE jo bom kupila, bom jeseni. ker ne vem, kok je prakticna pozimi user posted image bom pocakala, da jo anja sproba user posted image in poda strokovno oceno

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
11.5.2007 19:49:12   
K_a_t_i
Živjo punce,
končno danes malce več časa za RR - in za spremembo celo dvoročno user posted image .

Dajadada - to je pa res že too much!

Sibil - men je rekla p. nobene kreme do 6. meseca, mamice pa pohvalijo kremo od Evcerina (lekarna). Jagode sem tudi že jedla pa se mi ni zdelo, da bi bilo kaj narobe. Res pa je, da nisem pretiravala. Si mi pa naredila lušte s češnjami user posted image .

Joooj, tamal joka kot bi ga s kože dajali.... Se bom delala, da ne slišim, dragi pa naj mal kilometre in mišice nabira user posted image .

Tinaaja - praviš, da se ne pustiš vreščanju v vozičku. Kolk časa pa traja? Ker mi2 sva zdej kr doma. Danes sva šla do lekarne (300 metrov) in sem ga morala 2krat ven vzet in fuuul cartat, da se je sploh umiril. Potem je pa celo za pol urce zaspal. Jst sem pa kroge okol bloka delala, ker nisem nikamor dlje upala user posted image .

Erna14 - te tko razumem s tem kladvam... Nam sicer niso razbijali, sem pa včeri šla ob 22:30 spat in do 1h nisem očesa zatisnila! So namreč v enem lokalu blizu bloka tok nažigaval eno južno musko pa ful so se drli. Sem bla jezna ko user posted image . Tamal je spal, jst pa zraven budna ko sova!

Sem pa zadovoljna z današnjim šopingom - sem naročila ene 20kg robe iz Mercatorja preko neta. Mulo, ki je vse to trogal po stopnicah v 3. štuk, je bil čist gnil od švica. Hvala za internet user posted image . Pa ratalo mi je posesat in kopalnico pomit. Ni lih tipi-topi, je pa preceeeej boljš kot je blo. 2 stvari, ki jih sovražim tle v Lj sta ta fino droben prah, ki ga je na kile in vodni kamen, ki hm... ja.. ga je tud na kile. Groza! Doma (Trbovlje) si počistil 1×na mesec pa je blo dost, tle bi pa lahk vsak dan user posted image

No, grem mal uskočt - zdej pa je tale jok že mal prehud user posted image

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 11.5.2007 19:52:51 >

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
11.5.2007 20:55:31   
A-N-J-A
sibil najbrž si mislila meneuser posted image ,naša Ela je bila v vozičku že pri 2h mesecih,ampak ne za dolgo,ker smo pol nabavili še engauser posted image .Drgač pa mislim da ni panike,sam mal mu rito podlož s kakšno brisačo,pa bo še bolj na ravnem.

jagode-ravno danes sem zmalcala eno porcijouser posted image

krema za sončenje-jaz sem Elo enkrat namazala z Evcerinovo(brez filtra,ker taka naj bi bila za user posted image )in je bila kot mrlič,čist bela.Krema se namreč ne vpoije v kožo.Druge pa niso primerne za tako male dojenčke

tinaaja
-saj sploh ne vem če bom prišla do tega voza,sva se dons z mojim pičla-prav da je ta čist ok in da sam zgubo delam.Joj kako ne razume da sem jaz manijak na vozičkeuser posted image .Upam da unga prodam,čeprav mi ga je kar mal škoda.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
11.5.2007 21:28:06   
Žabika
Jaz sem cele dneve zunaj in na nogah; sem že tinaaji rekla, da sem najbolj vesela, če se zmenimo v Čolnarni, saj potem vsaj nekaj ur sedim in ne bezljam naokoli!

obalke: če se naslednji teden zmenite v petek dopoldne se vam mogoče pridružim, ker bom v Izoli! Samo mi boste morale razložiti kje se dobite, pa bova prišli vas pozdravit in spoznat!

vozički: jaz pa sploh še ne razmišljam, da bi Hano dala v športni del! Ona tako uživa v košari, da ji ne bi vzela tega veselja! Ne vem pa, kako bo čez dva meseca recimo!

kr_enamami: lepo, da je z malo pikico vse ok - kako ji je pa ime? Tebi pa srečno v ponedeljek!

Dajadada: tudi mene zanima, kaj je narobe, da moraš še na preglede? Si imela kaj težav, ali je G sama odkrila nepravilnosti?

kreme: meni je rekla P, da naj jo na soncu namažem največ s faktorjem 15, ker imajo kreme z višjim faktorjem preveč kemije v sebi! In da je koža največji človeški filter, torej gre vsa ta kemija v telo! To je bila njena razlaga.

oblačenje: jaz sem imela Hano danes v kratkih rokavih! Je bila res prava vročina zunaj!

sadje: ste mi naredile lušte s temi rdečimi sadeži! Jutri na trgu bom nabavila in jedla, jedla, jedla!

Pa še slikica kako Hana uživa v svoji košari!
Model: Hana Re
Oblačila: Pixel
user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
11.5.2007 21:37:34   
amy26
Hana Re je pa res ful srčkanauser posted image , mal je podobna moji Eli

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
11.5.2007 21:55:01   
Naomi
oi...
za masazo dobite tut une omenjene strani, sam dons mi ni znesl k sva bla skoz okol...se bom potrudila ju3...pa ce bom mela voljo, bom se ksn ''pmembn'' poglavje skenirala...pjovuser posted image
...morm  pa povedat, da me je dons skor kap...sem bla itak ze cist na konc...k se je tamal ful kr naenkrat dru u vozicku k sva sla domov iz dopoldanskega kofetanja u KR...sem ga mogla ven uzet pa nost...booooooogiiiiiiiiii...
...pol se spravva u lj ista pesem u avtu...pa sem ga shladila predn sva sla...no pol pa se pr babi pa dediju skoz neki pa skoz bi jedu pa bla bla..pa gremo na sprehod isto...mal je spal, pol pa spet...pa zaspi, pa se odpravm u KR...pa komira in spet kr naenkrat jok do konca...in se ustavm, ga dojim in zagledam ful udrto mecavo pa tko utrip...me je skor iz avta odsponal...bogiiiiiiiiii...nakar pridem dam...uzamem knjigo in preberem da je to od pregretja al pa ce je otrok dehidriran...revcek se je pa tut tok dru, da je bil cist potn...je mel pa sam bodi s kratkimi rokavi oblecen pa ene hlacke...tko, da od jutr naprej mu bom probala cajcka dat, pa bomo vidl, ce bo kej bols...res men se je srce trgu, k drgac sploh ne joka....sploh pa ne tko hudo...na vso moc...user posted image
no, pa sem se izpovedala...sem domov prsla...sem sam u jok padla kasna mama sem pa ga okol vlacm pa vse...ju3 bomo doma..u senci...matr vola...
no, nocko lepo vsem
ppapa

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Srečna, ker sem mama
25. marec je dan, ko praznujemo mame. Ko praznujemo drugačno obdobje, ko praznujemo vse lepe in objokane trenutke, ko pr...

Ime za fantka
metuljčica87

Katero vam je najlepše?

Jernej (22%)

Aljaž (46%)

Urban (31%)

Število vseh glasov: 302

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!