Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

za generalko. Joj, našemu stanovanju bi tudi prav prišla.
.
.Boži!Ja itak je od Ele fasu,ki je tud mal nahodna.
.Me pa zdaj ful rit boli
.
.
. Se je zbudil ob 2. in ob 4.30 in potem sva se zmenila, da imava do 8. mir, ko sva morala vstat. Malo je pojedel, previla sva se in zdaj v ležalniku spi dalje. Ko se bo zbudil, pa greva ven.
je, ni bilo važno kako si nosil ali si mu pel
, ga guncal, niti jošk ni pomagal...
In ker ma malo na vrhu glave temenc sem mu jo namazala z oljem in dala gor kapco - no in pol ga je bilo treba še umit... kot bi ga dajal iz kože...
. Prvo rudno je spal od 20ih do 1ih in pol od 1.30 do 5ih, potem sva pa še malo potegnila do 7.30! Tolk skupaj ni še spal, mami pa tud ne! Zgleda, da je bil tolk zmatran in zaspan, da je bil zvečer sam seb odveč, pa še pri zdravniku sva bila in je bilo too much zanj. Sedaj pa spet spi že kakšnih 5 minut. Upam, da bo čimdlje...
pasejo kravice.To ni pravilano,rokice morajo biti iztegnjene,pestke jim poskušamo razpret,htbet mora biti raven in nogice ne smejo držat v zraku.Tko je bilo meni rečeno v razvojni ambulanti.Lahko si pogledate kako pase kravice Bor.
pride naslednji teden se naprej generalko delat. juhuhu koncno zgleda stanovanje ok.
!!! Grrrrrr, dva meseca po porodu, tako kot pri Taji. Sedaj mi je pa jasno, od kje tiste dva kilograma zadnje dva dni na vagi več. Pa tek imam tudi tak, da če bo šlo tako naprej, bosta na meni tudi ko bo