pocka
|
Lep pozravček tudi od mene, dokler spančka. Pri nas je vse v redu, Taja je kot , ponoči pridno spi, od 22 do 03 in od 03 do 06-07 ure, tako, da počasi prihajam k sebi in nisem več kot mesečnik . Včeraj sem imela pregled pri G, vse je OK, ampak bolelo je pa kot ! Upam, da ne bo tudi pri , bo treba počasi v akcijo! Tudi naša je že ful dolga, jo oblačim že v 62-68 in seveda je cel kup cunjic, ki jih nismo uspeli nikoli obleči šel nazaj v omaro. Naslednji teden imamo P, pa bomo videli, kaj pravi. pasenje kravic - vidim, da vaši sončki že pridno pasejo kravice. Naša ni najbolj zadovoljna, ko jo dam na trebuščka. Najprej si da celo pest v usta, pol pa začne tuliti. Saj malo dvigne glavico, ampak še ne tako visoko. Bom probala to varijanto, ki si jo ti povedala A-N-J-A. vms- drži se, predvsem pa se najprej ti pozdravi, je bolj pomembno, kot pa dojenje. Saj če si pa črpaš, ti bo mogoče uspelo obdržati mlekeca in boš potem nadaljevala z dojenjem. thaiss - jaz nisem prav iz Izole, ampak sem gor na hribu (Korte), tako, da je malo problem za sprehod. Še nisem zbrala poguma, da bi šla sama s z avtom kam. Lahko pa se dobiva kdaj kasneje na sprehodu, ko bo pikica že malo večja. Sireeenaaaa.......No, pa pišem z eno roko. čaj za dojenje - jaz ga spijem 1l na dan, ampak tistega iz lekarne (je bolj naraven), pa še 2dcl pivičke spijem pri kosilu. tejčica - mislim, da sem te videla zadnjič v BC v Kopru. Sem bila pred tabo na blagajni, če se ne motim. kapljice AD3 - mi jih dajemo in seveda imamo krčke, sem jezna kot ,ampak bo treba potrpeti. Smo začeli z 1 in zdaj smo na 5, več pa ne bom dajala. Vaši sončki so vsi pravi lepotci in lepotičke, prav lepo jih je pogledati. Čestitke vsem za dpolnjene tedne in mesece. LP, Pocka