|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
10.5.2007 14:11:15   
vms
Ponosna sem, da sem Marčevka!!!!!!

mišljeno je bilo tako napisati:

PONOSNA SEM, DA SEM MARČEVKA!!!!!!

(odgovor članu vms)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
10.5.2007 14:23:33   
draja
vms zelo, zelo vesela sem zate, da si spet polna optimizma in greš pogumno naprej. Kot sem že napisala sem prepričana, da bo mala takoj nazaj na dojko prešaltala, zdaj pa sem še bolj sigurna, ko si napisala da dojiš z nastavkom. Glede tvojega zdravja pa ne skrbi - bakterijo so odkrili še pravočasno in vse bo OK. Veš, večina ljudi ob tvojih težavah sploh ne bi takoj ukrepala in šla do zdravnikov, ampak bi bili kar lepo doma in jamrali svojim domačim in sosedom. Sem poslušala enkrat onkologa, ki je razlagal, kako ljudje, niti ko že imajo kri v blatu in podobne hude znake, ki nakazujejo, da bi šlo lahko za raka ali kakšno drugo hudo bolezen, ne gredo k zdravniku, zato pa se tudi toliko primerov žalostno konča. Ti pa si ravnala pametno in šla na preiskave in s tem si preprečila, da bi se iz tega razvilo najhujše. Drži se in ostani zvesta našim čvekom, da bomo skupaj spremljali, kako vam gre!

(odgovor članu vms)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
10.5.2007 14:36:37   
Barči78
vms - želim ti, da se vse dobro poštima, pa pazi na sebe, mala bo že zrasla, pa tebe resnično potebuje. user posted image user posted image user posted image

Moram mal pojamrat, namreč moj Žan tko grozno kašlja, sem za nasvet vprašala še med dojenčki, če mogoče še kateri mamici otroček tko kašlja, sem res žalostna. user posted image  Ful je bogi.

Zdej je končno zaspal, ker ga je skoz matralo in se vmes zbuja.

No, da vam prilepim še mojega ˝telička˝

user posted image

pa še njegove učke, ko so mamico čist začarale

user posted image

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
10.5.2007 14:38:28   
Barči78
Joj, že spet, sej sem sama en teliček, kakšne slike sm spet pripopala. Sem šla a predogled, pa mi ne dela, pa sem dala potrdi, zdej pa mam. Se opravičujem, naslednjič bo boljše.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
10.5.2007 14:39:51   
pocka
Lep pozravček tudi od mene, dokler user posted image spančka.

Pri nas je vse v redu, Taja je kot user posted image , ponoči pridno spi, od 22 do 03 in od 03 do 06-07 ure, tako, da počasi prihajam k sebi in nisem več kot mesečnik user posted image .  Včeraj sem imela pregled pri G, vse je OK, ampak bolelo je pa kot user posted image ! Upam, da ne bo tudi pri user posted image , bo treba počasi v akcijo!user posted image
Tudi naša je že ful dolga, jo oblačim že v 62-68 in seveda je cel kup cunjic, ki jih nismo uspeli nikoli obleči šel nazaj v omaro. Naslednji teden imamo P, pa bomo videli, kaj pravi.

pasenje kravic - vidim, da vaši sončki že pridno pasejo kravice. Naša ni najbolj zadovoljna, ko jo dam na trebuščka. Najprej si da celo pest v usta,  pol pa začne tuliti. Saj malo dvigne glavico, ampak še ne tako visoko. Bom probala to varijanto, ki si jo ti povedala A-N-J-A.

vms- drži se, predvsem pa se najprej ti pozdravi, je bolj pomembno, kot pa dojenje. Saj če si pa črpaš, ti bo mogoče uspelo obdržati mlekeca in boš potem nadaljevala z dojenjem.user posted image user posted image user posted image

thaiss - jaz nisem prav iz Izole, ampak sem gor na hribu (Korte), tako, da je malo problem za sprehod. Še nisem zbrala poguma, da bi šla sama s user posted image z avtom kam. Lahko pa se dobiva kdaj kasneje na sprehodu, ko bo pikica že malo večja.

Sireeenaaaa.......No, pa pišem z eno roko.

čaj za dojenje - jaz ga spijem 1l na dan, ampak tistega iz lekarne (je bolj naraven), pa še 2dcl pivičke spijem pri kosilu.

tejčica - mislim, da sem te videla zadnjič v BC v Kopru. Sem bila pred tabo na blagajni, če se ne motim.

kapljice AD3 - mi jih dajemo in seveda imamo krčke, sem jezna kot user posted image ,ampak bo treba potrpeti. Smo začeli z 1 in zdaj smo na 5, več pa ne bom dajala.

Vaši sončki so vsi pravi lepotci in lepotičke, prav lepo jih je pogledati.

Čestitke vsem za dpolnjene tedne in mesece.

LP, Pocka

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
10.5.2007 14:41:38   
pocka
Sem probala dat eno slikco gor, pa ni šlo.user posted image

< Sporočilo je popravil pocka -- 10.5.2007 14:46:04 >

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
   [Brisano sporočilo]
10.5.2007 16:30:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu dolgolaska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1632
10.5.2007 16:31:14   
*sonchek*
Ku kuc!

Danes se javljam malo pozno, ker smo bili celo dopoldne brez štroma user posted image In brez štroma nisem mogla naredit popolnoma NIČ - še mulcu nisem noska sčistila, ker nisem mogla sesalca priključit user posted image No, pa sva jo popihala ven in se potepala do prejle - je postal malo siten, tako da sem pivo zlila vase in šibala domov. Ko se je najedel in se znebil kile kakca iz pleničke, pa je bilo bolje. V ležalniku na mizi v kuhinji je gledal, ko sem pripravljala meso za kosilo in zraven spuščal njegov značilni aaagggghhh - res je zgovoren user posted image Zdaj pa leži na kavču in se uspava, mami pa takoj na RR user posted image

Aja, ponoči smo spali skoraj 9 ur user posted image Saj, zato je pa čez dan bolj pestro in tečnari kot le kaj...ne vem kaj ga matra danes... user posted image Mogoče pa očija pogreša, ker smo včeraj cel dan preživeli skupaj...user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
10.5.2007 17:10:45   
tinaaja
a ste vile tole... majice z napisi v podporo dojenju, cist hudo http://www.cafepress.com/thelactivist/

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
10.5.2007 18:45:38   
Naomi
zivjo cvekulje...
no, danes sva bila z mulcem na Bledu in se dobr, da majo okol jezera klopce, k bi jih hmal zmankal k je hotu skoz jest ;)...joke...2x sva pa res mogla prgriznt...ne vem kaj mu je blo..ponavad komira u vozicku...
drugace smo OK...nocke kot ponavadi...
VMS...se od mene ena vreca podpore,upam da ti antibiotiki takoj primejo in prezenejo grdo bakterijo iz tebe in da bo mala hmal pri mamici papcala, ce pa ne bo pa kot so sotale pisla e lih tko korenjakinja, vazno, da bos ti imela moc za crklanje in vse kar pase zravn...
tinaaja...ti prov zavidam gospo, ki cisti...men zaenkrat kr mami pa tasca prideta pocistt, sam mam ze mal slabo vest in bi jest tut eno...ampak tle u KR je tko se tezje dobit...
zabika...kje se dobi ta galex caj, da se jest okusim to ogabo, kot pravite...zdej sicer pijem hipp-ovega pa nebi nch ckodl ce mal spremenim..sicer mleka mam dovolj...sem bolj potih rekla...da me joske ne slisjo kako se hvalm ;)...da nebi blo kej narobeuser posted image user posted image
leina...cestitke teta...to je krasno bit...jest sem ze 12 let pa pred 5 leti se 1x in sem nora na moji necakinji...smo k sestrce...
aja, uceri smo bli tut mi 1. pri P in je blo vse OK...Svit priden..se smejcku pa pogovarju se je ze ob 7h pr dohtarci...sej ni cudn k je pa taka blondonka postavnauser posted image user posted image ...tamal ze ve...
no mere pa so...
ob rojstvu...3610g ( odpust 3450g)...velik 50 cm..glavca...36cm
vceraj ( dan manj kot 7 tednov)...4780g...57 cm...40 cm...je pridno zrasu...
masaza...drgac sem po poklicu tut maserka...in mam en fajn knjigo za masazo otrocka...sicer jo je ful tesko dobit, drgac bi vam povedala kje...sam sem jo dobila od ene gospe ki se je pred 30 leti zacela ukvarjat s tem( jo je tudi ona napisala...in razvijat infant masage...je skandinavka....knjiga je v anglescini.....dobi pa jo samo ''KV maser''
drugace, ce bi mela kera voljo...jo lahko tudi naucim...samo zmenit bi se bilo treba...pa da mal povem o vsej stvari kako in kaj... ce pa kera zeli...lahko posodim za skopirat al pa ce bom pridna, bom saj un del proti krckom in vetrovom skenirala pa objavla...da vam bo mal pomagal...mi nasga masiramo ze pd 1. dne...edin ene 3x se nismo k zvecer ni mel potrpljenja vec..drgac pa zelo uziva in je navajen...krckov nimamo nic...prebava je pa tut na spidu...menim, da zadeva deluje...glede na izkusnje, masaza dela cudeze...tut tko...pri starejsih seveda...
upam, da nisem prevec bluznla...
evo mal fotk...vam dam link spet...
http://zok.facelock.net/
username: tzalbum
pass: kdfotke

mejckite se...

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
10.5.2007 19:39:33   
soncek78
Leina- čestitke teta! Najlepše želje gredo tudi mamici in mali Lii!

Čestitke malima slavljencema! user posted image

Vms - veseli me tvoj optimizem. Le tako naprej mamica! user posted image

Taja - prvi zobek... je miška kaj prinesla user posted image

Barči78 - kako lepe očke ima vaš fant... pravi lepotec!

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
10.5.2007 20:12:43   
erna14
hojla

sploh vas nemorem prebrat zato si bom kar cas mogla vzet.midva sva bla pa en teden na dolenjskem pri nasih mal na pocitniocah je blo tok fajn,boljsi zrak,vrt,sprehodi mislim zakon ne pa tle v lj prva stvar k jo vidm ko pogledam cez okn je celovskauser posted image user posted image ,ja bo ze no drugace danes sva imela pregled pri pediatru ma sinko 5670g in 57 cm v enem mesecu je pridobil 715g ne vem ali je to dovolj ali neuser posted image  mislim da ce nebi bilo ok bi mi kaj rekla.zanima me sledece ce bi mi kaksna znala odgovorit
1.nas ziga se noce vec ponoci zbujat da bi jedu,tud ce ga sama zbudim 3 krat potegne pa fertik,ne vem kaj naj nardim ali ga budim ali ga pustim da spi......?
2.kaj naredis ce dojencku kri tece iz nosa,zanima me tako informativno?
3,kako naj prilepim ob strani slikco v moj profil sploh mi ne rata skoz mi pise prevelika datoteka?

sibam zigca skopat,vam se kaj pisem ampak full nimam casa mali sploh ne pancka vec podnevi skor nic ce pa zaspi pa k mu uidem in ko to ugotovi je konec je ze pokonc tako da mi ne uspe sploh do racunalnika pridt.

danes sva panckala od 21.prejsnjega dne in do 11.18 danes sam 3 krat sva papala umes to odsteje 1,5 urce.zakon a ne,ampak saj to se ne zgodi vsak danuser posted image user posted image

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
10.5.2007 20:18:35   
cv105
Naomi: jaz te lepo prosimuser posted image , če objaviš tisti del o krčkih. Mi bi probali vse, sam da bi kaj pomagalo.... Hvala vnaprej!!!

Sicer smo pa ravnokar z njive prišli (joke). Imamo ene par kvadratov zemljice pred hišo in smo sedaj vse posejali in posadili. Maks je zraven zadovoljno spal. Zdaj se bo zbudil, potem sledi kopanje in spavanac do jutra. Upam user posted image  Bom zjutraj sporočila, kako je bilo.

Imejte se lepo.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
10.5.2007 20:21:14   
cv105
erna14: jaz otroka ne bi budila ponoči. Naj spi. Meni je babca rekla, da naj bi v prvem mesecu dobil cca 750g. Ampak je odvisno od porodne teže. Če ti ni nihče nič rekel glede teže, ni panike. Raje se naspi še ti zraven, da bosta podnevi lahko rogovilila. Mislim, da s(m)o ti tiste, ki ponoči vstajamo pšošteno fouš. Pa lahko noč.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
   [Brisano sporočilo]
10.5.2007 20:28:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu cv105)
  Neposredna povezava do sporočila: 1640
10.5.2007 20:46:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

leina, cestitke mamici in lii user posted image samo, da sta in bosta ok. kako to, da je mala na intenzivni?

Ja baje je tukaj  tako,da kakor je zdravnik zraven pri porodu grejo user posted image na intenzivno...Je bil pa kar hud porod...Dodali umetne popadke,ker mala nikaomr vec ni sla,z noskom je bila glih kontra obrnjena kot bi naj bila..Mamico se prerezali dotazadnje odprtine in ima 21 sivovuser posted image .Vazno,da je mimo pa da mami in ati ze imata svoj zakaldek...Ne vem pa kako je praksa kdaj bodo zdaj prisle domov..Upam,da kmalu ju  ze vsi nestrpno cakamouser posted image

zdaj pa sibamo kopat

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1641
10.5.2007 20:51:53   
tinaaja
erna, minimalna teza, ki naj bi jo samo dojen otrocek pridobil v 1 mesecu, je 450g. mi smo prvi mesec obili 650g, pa ni nic komplicirala P. pac malo pocasneje priobiva gor, vazno je, da vse ostalo raste normalno. sliko moras najprej pomanjsat - ko imas odprto datoteko.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
10.5.2007 20:52:18   
sezam
čaj za dojenje - jaz pijem alettinega. Tud nisem pristaš instant čajev user posted image

Fredov obročm - user posted image user posted image  res je super. Mi smo ga lani kupili za Ano in se je res dobro obnesel. Ga pa imajo sedaj tudi Pikapolonici.

tejčica - tole dogajanje zvečer z dvema je pa skoraj tako kot pri nas user posted image . Samo, da jaz nisem sama, drugače bi se mi tud zmešal. Čez dan pa kar gre, saj Žiga dosti spi user posted image .
user posted image user posted image  za prvi obisk miške user posted image  lepo darilo ji je prinesla.

Kr_enamami - user posted image user posted image  imate pa pravega velikana  

Tinaaja - user posted image  za generalko. Pri nas bi bila tudi potrebna user posted image

ČESTITKE VSEM SLAVLJENCEM.user posted image user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu vms)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
10.5.2007 21:09:07   
Anonimen
Kr_enamami, glede krsta... moram vprašat zakaj bi pa ga krstila na posebnem kraju oz. koliko je tos tran od vaše župnije? Zakaj to sprašujem. Jaz sem bila krščena v Sostrem, ker moja stara mama ni hotela, da smo krščeni (sedaj pa je najbolj pobožna, vsako nedeljo k maši)... moja mami pa je rekla, da to pa ne in nas je vse krstila v Sostrem, doma pa sem bila blizu Mosta na Soči. Na čisto drugem koncu Slo skoraj. No, moja mami je z Dolenjske, kje je našla Sostro pa ne vem! No, komplikacija pride, če rabiš kakšne dokumente, da si bil krščen in podobno. Ker ko greš k Sv. obhajilu, k Birmi, ko se poročiš, umreš, se vse zbira v kraju kjer si bil krščen. Torej sem morala po potrdilo, da sem prejela vse zakramente v Sostro. Dobro, da sem sedaj v Lj, ker iz Primorske se furat in urejat vse v Sostrem je pa too much...

erna14, če bi naš celo noč spal mi tudi na kraj pameti ne bi prišlo, da bi ga zbujala. Očitno ni lačen ali žejen, drugače bodi prepričana, da bi vklopil alarm!

LeINA, čestitke mamici in hčerki! Pa seveda tudi očiju, pa tebi teta! In da bosta čimprej doma.

Spanje - moj je že 3krat zapovrstjo dal malega v zibko budnega in ga je guncal in je zaspal. In seveda je bil ves ponosen - to mi seveda ni treba posebej razlagat. Se je vsem pohvalu. In sem rekla, da ga jaz skoram, preoblečem, podojim, ona ga pa da spat. OK zmenjeno. Tri večere je uspevalo... danes pa slišim kako Jure joka iz sosednje sobe. Me zanima kaj bo jutri rekel... Bosta že zaspala, mami gre pod tuš.

Nočko!

(odgovor članu sezam)
  Neposredna povezava do sporočila: 1644
   [Brisano sporočilo]
10.5.2007 21:21:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1645
10.5.2007 21:22:41   
Naomi
Evo tole je pa eno poglavje za masažo za krčke za tiste k jih to zanima:

http://shrani.si/files/145105nv.jpg

http://shrani.si/files/146147105nw.jpg

http://shrani.si/files/148149105nx.jpg

http://shrani.si/files/150151105ny.jpg

http://shrani.si/files/152153105nz.jpg

http://shrani.si/files/154155105o0.jpg

Papa

P.S: izredno sem bila pridna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
10.5.2007 21:43:45   
Naomi
kr_enamami...velja...bom povedala pa gremo en giro pa na kufe se razume...po poti kjer so klopce...k mi jih testiramo user posted image user posted image ...za knjigo pa np...dobis...user posted image

...bajdvej punce...sem neki postov mojih nazaj sprasvala tiste k mate fantke, kere plenice maste za ponoc da vam zdrzijo...k jest ce ga ne previjem na 3 ure je vedno mokr k da bi u vodo padu..pa se mi pol tok smil k ga morm sred noci celga preoblact...res ne vem...a nas tok lula al kaj...al plenice ne zdrzijo...sem jih ze kr neki zamenjala..pol mi pa tm ostajajo...

papa

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
10.5.2007 22:05:14   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: Naomi

kr_enamami...velja...bom povedala pa gremo en giro pa na kufe se razume...po poti kjer so klopce...k mi jih testiramo user posted image user posted image ...za knjigo pa np...dobis...user posted image

...bajdvej punce...sem neki postov mojih nazaj sprasvala tiste k mate fantke, kere plenice maste za ponoc da vam zdrzijo...k jest ce ga ne previjem na 3 ure je vedno mokr k da bi u vodo padu..pa se mi pol tok smil k ga morm sred noci celga preoblact...res ne vem...a nas tok lula al kaj...al plenice ne zdrzijo...sem jih ze kr neki zamenjala..pol mi pa tm ostajajo...

papa

Naomi - Matia ima ponoči Pampers (zeleno-plave) 3jkico in zdrži od 20 - 8h user posted image  user posted image

Pocka -ti se kar javi ko prideš dol da gremo en giro!Opogumi se, jaz mojega non-stop sama v avtu furam user posted image

Barči78 - lep fantina, upam da kašelj čimprej mine user posted image

Tejčica - dobrodošla v klub user posted image !!

vms - mi smo pa ponosni nate, da si sprejela pravo odločitev - najboljšo zate!!!user posted image

Masaža, jaz tudi delam po plakatu Kurentove.KJE SE DOBI TA PLAKAT?? THX

ANJA-  kako to, da prodajaš LOOLo, a nisi zadovoljna???

LEINA - Čestitke tetka! Pa veliko sreče mali Lii in mamici!

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
10.5.2007 22:31:38   
cv105
Naomi - mi smo ta teden iz pampers 1 prešli na Huggies 2. Zdrži celo noč samo se mi zdi, da smrdi. Obe plenici smrdita. Al imam pa jaz ful občutljiv nos.

Drugače pa jaz preverim, če ima pleničko lepo poravnano tako kot je treba, da ni nikjer uvihana, ker ene parkrat tega nisem naredila, pa je bil zato moker do vratu.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
   [Brisano sporočilo]
10.5.2007 23:04:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu cv105)
  Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kaj določa otrokovo krvno skupino?
Starše pogosto zanima, kakšno krvno skupino bo imel njihov otrok, še posebej, če je eden od staršev Rh negativen. Poglej...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?