Anonimen
|
Dobro jutro bejbe Danes si bom pa za neprespanost kriva sama...Tai nekaj cez enajsto zaspal in spanckal do pol sestih,po dozi zdaj spet pancka naprej.Mami pa najprej ni zaspala do ene pol dveh,ob pol stirih pa je prisla Taiejva teta povedat,da gresta v P,potem sem se svojega poroda spominjala pa kar nisem mogla zaspat do stirih.V glavnem Lia bratranec te caka,pridi hitro pa ne premtraj mamice prevec .... lep dan vsem Vceraj smo imeli prvi pregled pri 5tednih. ob rojstvu 3440g 52cm glavica 33,5cm odpust iz P 3300g cm34 5tednov 4710g 56cm 37,5cm Se mi zdi,da mu je glavica full zrastla ....omenili nic nico da bi bilo kaj prevec.... Smo pa dobili recept za fiziolosko za noska,za kremico za vnete ocke -mislim,da bi bile kapljice enostavnejse ampak tud s kremico nam rata....pa recept za D3...Je rekla najprej za AD3 pa sme jo kar vprasala glede krcev ce bi bili hujsi,ce se lahko daje D3..pa je rekla kao da full redko deljao krce pa da bi najprej s 3kapljicami aceli pol pa na 5...pa da D3 predpisejo samo ce majo mali res krce eno dve uri najmanj skupaj.Pa moj ja da saj po eno uro jih ziher ima..No to glih ni tako,ker nas nima krcev tako,da bi nonstop jokal ampak vedno tako da primejo in spustijo vcasih za dlje casa pavza vcasim malo manj...V glavnem pol nama je kar dala recept za D3, je evrjento vidla,da boma drugac prisla hitro nazaj .Pri 2mescih morava samo na kontrolo teze,pri treh pa standard.Je pa rekla,da smo se lepo zredili ...je bil pa Tai izjemno pridenpa se glede na to,da smo na zdravnico cakali goli oviti v plenicko cirka 20min....aja hotela sem se to povedat,da zdaj ze nekaj dni dajem koroske kaplice: vetrovne in mu dost bolj pomagajo kot avstrijske antiflat.Bomo morali pocasi na izlet na korosko da nabavimo se kako steklenicko cisca kako dolgo je trajalo pri vas??? v ponedeljek bo 6tednov po porodu jaz pa se evdno imam cisto malo dokler ne neha sploh ne morem G klicat..jaz si pa ze tako zelim it na pregled pa da rece da je vse ok in da zeleno luc za taja bravo za zobka skacica najboljs da ko Iza spi doma,da gres pa kr zraven zalegnes samo ne mores evrjeti kako tezko je tamale drzat pokonci proti njihovi volji thaiss,sonchek srecnice da vama kr tako zaspanckajo.jaz sem ze poskusala finto vrtiljaka pa je po pol ure mel dosti pol pa jok.... VMS ceprav so ti ze pred mano povedale pa vseeno...jaz mislim,da je veliko pomebneje da ima tvoja pikica zdravo mamico kot pa da bi zdaj mesec dva se dojila in s tem spravila svoje zdravje v vecji riziko....poglej koliko malckov je na umetni hrani pa nobenmu nic ne fali,ce ne gre pac ne gre....vazno,da si zdrava tako ji bos lahko nudila najvec!!! drzim pesti,da cimprej porihtas svoje zdravje.samo ne obupat in se predat pesimizmu jjasna za pregled....pridna sta bila oba ... Urla cestitke Katji hitro gre cas a ne cv105 pa vam je le uspelo resit to nadlogo ki vas je jezila za popek...nas se tud zacnejo pocas temenca kazat....sem brala kaj ste nabavile od mustele ampak pozabila,prosim dajte mi osvezit spomin
|