|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
10.5.2007 9:04:59   
dolgolaska
Sem dala tri slikce v album...geslo:LAN...če katero zanima kako izgleda moj sonček!

LP!user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
10.5.2007 9:10:38   
Dajadada
Kr_enamami: Uuuaaaau. Lušn, lušn frajerček. Pa kar plava že - bravo.

Tinaaja, user posted image  za generalko. Joj, našemu stanovanju bi tudi prav prišla.

Jaz imam pa danes ob 6-ih pregled pri G, pa bomo videli kaj bo rekla.

Masaža, jaz tudi delam po plakatu Kurentove. Je imela svakinja tudi učenje na domu in mi je pokazala par gibov in skopirala plakat. Glava je tudi pri nas tisti del, ki mu najmanj paše, zato nič ne forsiram. Najbolj uživa pri podplatih pa nogicah.

Dolgolaska, veš, da nas zanima, kakšen je Lan. Saj veš, da smo firbčne babeuser posted image user posted image user posted image . Gledanje fotk naših sončkov nam je pa sploh všeč, ker so taaaakkoooo lušni. Poljubčke lepemu Lanu. 

< Sporočilo je popravil Dajadada -- 10.5.2007 9:15:49 >

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
10.5.2007 9:18:21   
A-N-J-A
No evo meneuser posted image .Včeri se nisem nič javila,ker ni blo časa.Joj kaj bi dala da bi mel dan kakšne 4 ure več,jaz tok pogrešam mojo punčko.Ko pride domov je pa Bor tečen za znoret.Dopoldan pa spi  in je praviuser posted image .
Bor ima pa dva dni mal nosek zamašen,sem mu danes zjutraj vn potegnila čist zeleno-rjav smrkeljuser posted image .Boži!Ja itak je od Ele fasu,ki je tud mal nahodna.
Jaz sem imela v torek G in sem dobila kontracepcijsko zaščito v obliki injekcije.Traja 3m,sam pozabla sem vprašat kdaj začne delovatuser posted image .Me pa zdaj ful rit boli user posted image .
vms -upam da se čim prej pozdraviš,anamarija bo pa v najslabšem primeru tud od umetnega gor zrastlauser posted image user posted image user posted image user posted image
Kr_enamami kakšnega fletnega poba maš.A maš ta kompletek z
Marks&Spencer-ja?Ful mi je nekam znanuser posted image .
Čaj za dojenje-jaz nič ne pijem pa kr tečeuser posted image ,sem pa od začetka Hippovga instant,pa še ene dve škatli Hippovga mam v vrečkah-bo treba porabit.
sex-midva še nisva,ampak bova zdaj,zdaj user posted image sam res ne vem a sem zdaj že zaščitena al neuser posted image
obroč-mi ga mamo še od Ele tko da bo en strošek manjuser posted image .Komaj čakam da bo star 4m da ga v vodo vržemuser posted image .
masaža-Elo sem masirala po tehniki Mojce Kurent,Boru pa ni všeč,tko da ga ne matrm-mogoče kasneje.
mastitis-od včeraj me spet joška boli,rdeče ni še nič,vročine ni,bul tud še ne.Upam da ga ne fašem spet,ker se mi bo zrolaluser posted image
spanje-Bor ponoči spi max.1-2h v svoji postelji,pri meni pa tud 4h v kosu.Podnevi pa ni problema,pa spi cel dopoldanuser posted image .
zaprevljivke-čakte da še kero štacuno odkrijem,da boste spet lahko zapravljaleuser posted image .

Zdaj si grem pa glavo posušit,da se slučajno Bor ne zbudiuser posted image .

(odgovor članu dolgolaska)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
10.5.2007 9:20:26   
cv105
Dobro jutro!

Mi smo se sinoči bolj na dolgo kopali v upanju, da bomo kaj bolj dolgo spali. Pa nič user posted image . Se je zbudil ob 2. in ob 4.30 in potem sva se zmenila, da imava do 8. mir, ko sva morala vstat. Malo je pojedel, previla sva se in zdaj v ležalniku spi dalje. Ko se bo zbudil, pa greva ven.

ČESTITKE VSEM SLAVLJENCEM.user posted image user posted image user posted image

Fredov obroč: a se ga dobi v BC?

Odtis nogice: a je to že katera delala? A ste delale z barvami iz BC ali z gipsom?

Krst: mi ga imamo prvo nedeljo v juniju, pa moramo za botrčke, babice in prababice darilca natuhtat, pa sem mislila, da bi kar nogice odtisnili... bomo videli... Ne bomo pa nič komplicirali, pol urce popoldne v cerkvi in potem piknik za celo žlahto. Bo pa z nami še sestrična, tako, da nas bo res veliko in upamo, da veselo. Ne bomo pa malega v belo oblekli. Meni je to ful mim. Sem v Okaidiju take fine hlačice safari barve nabavla, zraven pa črtasto majčko in enake nogavičke. Moram dobit še klobuček.

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
10.5.2007 9:22:19   
Anonimen
Tile naši sončki so pa res prave face, pa taki cukrčki!user posted image

Jure je bil pa včeri teeečn za pop****user posted image ! Sam tulu user posted image je, ni bilo važno kako si nosil ali si mu peluser posted image , ga guncal, niti jošk ni pomagal...user posted image In ker ma malo na vrhu glave temenc sem mu jo namazala z oljem in dala gor kapco - no in pol ga je bilo treba še umit... kot bi ga dajal iz kože... user posted image
No pol ga je dal moj mož kr v zibko in ga je guncal in je v 10 min zaspaluser posted image . Prvo rudno je spal od 20ih do 1ih in pol od 1.30 do 5ih, potem sva pa še malo potegnila do 7.30! Tolk skupaj ni še spal, mami pa tud ne! Zgleda, da je bil tolk zmatran in zaspan, da je bil zvečer sam seb odveč, pa še pri zdravniku sva bila in je bilo too much zanj. Sedaj pa spet spi že kakšnih 5 minut. Upam, da bo čimdlje...user posted image

(odgovor članu dolgolaska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1605
10.5.2007 9:32:38   
Anonimen
Evo, ker še spi sem se potrudila in dodala še slikce v album. Geslo pa je: JURE (smo pa izvirne pri geslih, ni kaj!)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1606
10.5.2007 10:03:55   
Pikca
olja (spet z eno roko),
mene pa zanima če katera ve, kok morajo bit stari, da lahko grejo v morje in kok naj bi bila voda topla, pa kok časa so potem lahko notri.
Živa je bila že 8m stara, ko je bilo poletje, pa sploh ni marala v vodo, je pa z veseljem čofotala v topli vodki v bazenčku.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
10.5.2007 10:18:25   
A-N-J-A
pikca men se zdi da tm okol 6m,pa še to če je voda topla.Sej ne bi blo nič narobe če bi ga dala prej,razlog je mrzla voda,dojenčki majo pa tanko kožo in lahko pride do podhladitve.

pasenje kravic-pri parih puncah sem vidla kako vaši user posted image pasejo kravice.To ni pravilano,rokice morajo biti iztegnjene,pestke jim poskušamo razpret,htbet mora biti raven in nogice ne smejo držat v zraku.Tko je bilo meni rečeno v razvojni ambulanti.Lahko si pogledate kako pase kravice Bor.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
10.5.2007 10:37:03   
A-N-J-A
Prodajam voziček Loola,če kera kupi,al pa kakšnega pozna,cena 130€user posted image .
Obrnjena proti tebi:

user posted image

Obrnjena stran od tebe:

user posted image

< Sporočilo je popravil A-N-J-A -- 10.5.2007 10:45:28 >

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
10.5.2007 10:57:15   
Ela80
Krst: punce a vi ste vse poročene, tiste, ki boste dale krstit otroka. Moja sestrična ga je dala krstit v Grosuplju, ker tam živi, želela pa, da bi bila botrca njena sestra, ker je bila ona (se pravi njena sestra) neporočena in noseča ni smela it za botrco. Mislim, 5 mač. Mi je kr mal bad it se zment v cerkev, ker midva nisva poročena.

Anja: men pa G ni ponudila inekcije, kako pa to deluje? Meni je ponujala samo obroček, ampak to mi je čist mimo.

Dolgolaska: itak, da je ful cukr tamali.
Vms: itak, da bo vse ok, samo ne se preveč sekirat. Jaz sicer ne vem, kako je če ne dojiš, ampak saj veš kok punc pa že od začetka ne doji pa so otroci čist isto zdravi. Najprej se mora mami pocajtat pol boš pa vidla da bo boljš. Tamali te pa itak ful čuti oin te itak "razume". Ko sem bila jaz zdaj 14 dni čist bad je bila tamala čist pridna, kot da bi vedla, da je mami boga.

Skačica: pojdi v btc pogledat, se odprirajo otroške trgovine, kot gobe po dežju.
Taji: čestitke za izgubljen zobek. A bo miška kaj prinesla?
Obroč: kje ste rekle, da se ga kupi?

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
10.5.2007 11:01:43   
Ela80
Obroč; ok sem zgrešila link. Bc. Hvala.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
10.5.2007 11:12:01   
Pikca
No, pa še mal z obema rokama;

Taji čestitke za prvi izgubljeni zobek!
Tejčica, tud meni bi se zmešalo cel dan oba met... ker naš mali dopoldne ne spi kaj dosti, razen zunaj v vozičku, tavelika pa, jasno, skoz akcija. Jo pa pogrešam... ampak je zlata vredna babi, ki jo nahrani opoldne (kar je pri nas projekt) in Živa pri njej celo kakšno urico odspi. Pol pa tko prideta.

evo, že tuli tamau...

(odgovor članu Ela80)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
10.5.2007 11:12:57   
Anonimen
Ela80, reci mu, da se bosta pač poročila, ko bo otrok malo večji, da bi ga pa rada vzgajala v Krščanski veri. Po mojem tako ne bo nič kompliciral. Pri botrih je pa bolj strogo - morajo imeti vse zakramente, pa ne sme biti v izvenzakonski zvezi. Če je noseča, pa neporočena, pol pa res...

(odgovor članu Ela80)
  Neposredna povezava do sporočila: 1613
10.5.2007 11:15:22   
Dajadada
Anja, hvala za napotke glede pasenja kravic. Pri nas ga je še pediatrinja dala v tak položaj, da je imel rokice tik pod usti in seveda v tem položaju takoj "zagrize" v rokice in se tolaži. A res ne morejo pokazati, kako je pravuser posted image
Takoj ko se zbudi ga dam v tak položaj kot je tvoj Bor na fotki, da vidim, kako mu bo pasalo, ko ne bo mogel rokic lizat.
Vedno znova ugotavljam...še dobro, da imamo forum, da bomo sploh kaj prav naredile.

(odgovor članu Ela80)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
10.5.2007 11:22:10   
malecka_mateja
ojla!

anja inekcije začnejo takoj delovat!tudi jaz jih imam tako da ni panike!lahko pa vseeno malo en dan paziš!če te je strah!mene je tudi malo rit bolela mapak je že ok!

no smo že imeli drugo posvetovalnico velika je 59 cm in težka kar 6120user posted image sej je zredila  1660 g in j epediatrija rekla da je to zgonja meja ker je na dodatku!ampak je kr ok ker je 6 cm zrasla!

apali smo ok zadnje dni pa ga sračaka in se zbudi že ob 3 ali 4!nevem zakaj amapk pravim samo da je zdrava!

na morje gremo 4 avgusta!user posted image pakoštaneuser posted image user posted image user posted image super!

drugače pa smo ok!mala je že prava čvekica in je prav fajn že!

no pridne bodite!papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
10.5.2007 11:31:13   
Dajadada
Jjasna, Jure zgleda že kar ornk fant. Pa tako lepo pančka na eni slikici, pa take zvedave učke ime. Ti kar ne verjamem, da noče spatiuser posted image user posted image user posted image  
Vidim, da vam gre počasi tudi pri spanju na boljše-tale noč je bila kar o.k., a ne? user posted image user posted image user posted image  Se je mamica malo spočila.

< Sporočilo je popravil Dajadada -- 10.5.2007 11:35:22 >

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
10.5.2007 12:04:32   
Anonimen
pa je le prisla nasa mala Lia na svet user posted image user posted image user posted image joj kako sem vesela....z mamico je vse ok,je bil pa na koncu potreben vakumski porod,mala pa na intenzivni...ampak sploh ne dvomim,da ne bosta kmalu doma....evo pa sem postala teta, Tai pa je dobil sestricno s katero bosta lahko v duetu pela user posted image

(odgovor članu Dajadada)
  Neposredna povezava do sporočila: 1617
10.5.2007 12:17:24   
Pikca
Čestitke tetka LeINA! Pa veliko sreče mali Lii in mamici!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
10.5.2007 12:33:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada
Ti kar ne verjamem, da noče spatiuser posted image user posted image user posted image  

Ne vem kaj mu je zdravnica obljubila ali pa zagrozila, ampak ponoči je bil hudoooo priden in pa ne boste verjele, da je okrog 9.30 spal celih 15 minut (no, to je bilo sam za opombo, najzanimivejše šele pride, beri dalje), potem pa sem ga dala zbujenega v zibko spat in ga malo guncala in še sedaj spi od 11 ure!!! Rekordi padajo danes! Naspala sem se ponoči, sedaj sem pospravila po kuhinji, po sobi, prvič sem šla po dolgem času sama na WC, v miru pojedla kosilo,... in končno lahko mirno gledam po forumu in tipkam ter berem. Matr sem frajerka danes!

(odgovor članu Dajadada)
  Neposredna povezava do sporočila: 1619
10.5.2007 13:33:02   
tinaaja
kopalnica, spalnica in dnevna soba se svetijo user posted image user posted image se je kar nagarala gospa user posted image pride naslednji teden se naprej generalko delat. juhuhu koncno zgleda stanovanje ok.

vsi pikci mali so ful corti user posted image

leina, cestitke mamici in lii user posted image samo, da sta in bosta ok. kako to, da je mala na intenzivni?

jjasna, ne se prevec razvadit user posted image men je dve noci zdaj spala do 7:30, danes pa smo spet ob 5:30 cukca izvajal .. je tako sraco spustila, da jo je bilo treba previt, pol sva bili pa obe user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
10.5.2007 13:44:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

kopalnica, spalnica in dnevna soba se svetijo se je kar nagarala gospa pride naslednji teden se naprej generalko delat. juhuhu koncno zgleda stanovanje ok.

Tinaaja - kako si pa dobila to gospo? in pa koliko jo placujes, ce ni skrivnost? Mi bi tudi potrebovali eno gospo... macke se ze vlecejo po tleh user posted image pa nimamo casa pospravljat... no malo se nam pa tudi ne da.

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1621
10.5.2007 13:48:20   
tinaaja
dobila preko vez.. sem kar dolgo iskala,ker nisem hotla kar nekoga s ceste.. ona je preverjena in je dobro opravila zadevo. Tezko je dobit nekoga, ki je dober in ima cas. Ona bo ene skenslala, ker z njo delajo kot s sluskinjo in bo namesto njih pri meni. cena: 6€ na uro... saj pride kar nekaj na mesec, ampak jaz sem sita nepospravljenega in se mi ni treba zivcirat zarad tega in imet slabe vesti. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
10.5.2007 13:53:50   
tejčica
Evo mene na RR, namesto da bi bila pri G. Je danes prišla user posted image !!! Grrrrrr, dva meseca po porodu, tako kot pri Taji. Sedaj mi je pa jasno, od kje tiste dva kilograma zadnje dva dni na vagi več. Pa tek imam tudi tak, da če bo šlo tako naprej, bosta na meni tudi ko bo user posted image  šla stran.

Čestitke današnjima slavljencema za dva meseca.user posted image
Kr_enamami, Maks je pa res že velik frajer.user posted image  Smo pa tudi mi že na številki 68. Se kar bojim, da bodo vse oblekice ki smo jih dobili za čez poletje premajhne. Bom spet imela razlog za zapravljanje. user posted image  Si že predstavljam kako bo financ minister reagiral.user posted image  Komaj čakam torek ko imamo drugo posvetovalnico, da vidimo kako napreduje naš mali.

Dolgolaska, jaz Vidu za obrok pripravim 150ml in včasih poje vse včasih pa kakšnih 30 ml pusti notri. Sem mu pripravljala tudi že več in je pojedel vse, je pa potem še bolj bruhal, tako da je bilo to očitno prenažiranje. Pa upam da Lan kmalu kaj spremeni urnik in se ti uspeš malo odpočit in naspat.

Krst - je čisto odvisno od župnika, eni ful komplicirajo drugi pa ne. Midva nisva poročena, Tajo pa sva dala krstiti in bova tudi Vida. Sva pa Tajo krstila na Gorenjskem ker jaz takrat še nisem spremenila naslova, ona pa je naslov avtomatsko dobila po meni. No, za krst je to prišlo prav, ker drugače bi rabila dovoljenje tukajšnjega župnika. Upam da pri Vidu ne bo kompliciral, ker ga imava namen krstit tudi na Gorenjskem.

Ela80, seveda bo miška prinesla nekaj za zobek.user posted image  Ampak ta miška zobka ne sme odnesti. Smo ji napisali pisemce da bi Taja zobek rada obdržala za spomin ampak da ker je bila pridna si vseeno zasluži darilce. No, miška mora iti danes še po nakupih da najde darilo, da otrok ne bo razočaran.user posted image

LeINA, čestitke, tetica! Pa želje za hitro okrevanje mamice in male Lie.user posted image

Jjasna, upam da te bo mali večkrat tako razvajal.user posted image

Mali začuda ves ta čas ko pišem spi v ležalniku, tako da dokler je še mir šibam kaj naredit.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
10.5.2007 13:55:25   
draja
Čestitke LeINA za nečakinjo Lio!!!

Vse slikice pogledala in vsi sončki so krasni.

A kravce potem lahko že pasejo naši sončki? Jaz sem pa mislila, da še ne smejo user posted image . Očitno spet dezinformacija.

Naša Živa pa danes ni ne vem kaj spala ponoči. Se je zbudila ob 1:40 in nato je trajalo točno 2 uri, da je zaspala nazaj, saj ni podrla kupčka in jo je nekaj ful matralo, na koncu pa je pobruhala celo sebe in mene,da sva se morali komplet preobleči. Pol je bila pa ob 6:30 že spet pokonci in ni bilo variante da bi še spala, zato pa spi že celo dopoldneuser posted image .

Mi pa tudi še nismo izvajali masaže. Mislim res hvala bogu za ta forum, ker drugače ne bi nič vedela. Mi do zdaj noben tud omenil ni kakšne masaže za dojenčke.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
10.5.2007 14:08:23   
vms
Ponosna sem, da sem Marčevka!!!!!!
Saj sem obkrožena z samimi, dobrimi dušicami. Hvala vam še enkrat za vaše vzpodbudne
Besede in nasvete.

Kot sem rekla včeraj sem govorila z mojim zdravnikom in odločitev je padla:
1.      z zdravljenjem začnem čez cca 10 do 14 dni.
2.      kupili smo aventovo črpalko in lončke za shranjevanje, tako da si odvečno mleko že črpam in ga dam v zmrzovalnik( 2 lončka sta že notri)jeeeee!!!! Upam na čim večjo zalogo, če bo pa v času zdravljenja zmanjkovalo lončkov bomo pa kombinirali z adaptiranim sem ga že nabavila.
3.      V času zdravljenja bom mleko črpala in ''našemu delala čokolino''- joke. Seveda ga bom stran vrgla in še par dni po terapiji tudi dokler antibiotik ne izgine iz mleka.
4.      Potem pa po zdravljenju veselo na delo z dojenjem naprej, če pa se bo v tem času razvadila s stekleničko ji ga bom pa dajala pa steklenički, ni panike. Čeprav mislim, da bo hotela nazaj na dojko, saj jo že sedaj dojim z nastavkom. Bomo videli.

Odkar sem si izčrpala mleko imam občutek, da se mi še hitreje dela in da imam dojke bolj napete in kaj hitro spet polne .Lahko da je to samo občutek ampak deluje in je ok.

Se mi je kar nasmejalo danes zjutraj ko sem se zbudila in pomislila, da le ni vse tako črno, kot sem to doživljala, šele danes pa sem pomislila, da se moram spraviti v red z glavo in sedaj malo misliti tudi na to da se čimprej pozdravim in grem naprej. Naš je malce zaskrbljen ker so v moji družini že imeli nekaj podobnega in žal se je končalo zelo tragično z mojo mamo,a sem mu dala vaše odgovore za prebrat in ga je malce pomirilo.

Danes je tako lep sončen dan in jaz sem vesela, da so stvari sedaj malce drugačne kot so bile in sem vesela, da sem lansko leto spoznala forum RINGARAJA in da sem z vami.

Lepo se cartajte z vašimi sončki .  user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Srečna, ker sem mama
25. marec je dan, ko praznujemo mame. Ko praznujemo drugačno obdobje, ko praznujemo vse lepe in objokane trenutke, ko pr...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?