skačica
|
Dobro jutro! O tem kako smo spali dans ponoči sploh ne bom . tejčica- jaz je še nisem imela v kratkih rokavih. Jaz ji dam en bodi z dolgimi in čez en bodi s kratkimi rokavi. Je preveč tinaaja- a ne bi me raje hujšale, ti nas pa vsako jutro filaš s sladko kavo in piškoti pa mlekom . Ja, pa jaz sem tud firbčna kak vozek bosta nabavili? A nam povesta? Jaz sem mislila Zappa, je vajin lepši in boljši ? O mišicah jaz ne bom razpredala, ker so nekje daleč daleč noter v trebuhu in jih komaj najdem, čez je pa polno špeha in prevelike kože . Že nosim neoprenski pas in razmišljam o trebušnjakih. Še vedno pa iščem AB-kinga ampak ga je kar težko dobit rabljenega, novih pa baje več ni . Pilates si moram pa tud jaz dol potegnit,ampak jaz nisem za take vaje ponavadi, se hitro naveličam. Zapravljala sem tud jaz ta teden veliko, oziroma preveč, ampak me moj danes nekam vabi, ima neko presenečenje in pol še po trgovinah. Mah, men se res ne da več ta teden, sem potešila potrebe po zapravljanju in sedaj nimam nobene volje. Drug teden pa jovo na novo. Jutri pa imam končno frizerja. Mamamia, sem bila nazadnje 1 mesec pred porodom, pol si lahko mislite kakšen narastek imam, je . Ampak frizerko imam malo dlje od doma pa še nekak ni zneslo, da bi prej šla. Gre jutri sigurno 10 cm stran pa samo eno barvo si bom dala gor, ker imam dovolj teh svetlih pramenov za kakšen mesec . Evo, zdaj pa letim v kopalnico, dokler je Iza še zadovoljna v igralnem centru. Mislim, da ne bo več dolgo
|