|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
11.5.2007 22:14:31   
skačica
Amy, men se pa zdi da moji Izi, ko spiuser posted image user posted image user posted image . Je pa res luštna punčka pa kako frizuro ima.

Evo mi smo pa našo malo skopali. Je bila očitno lačna in se je ves čas kopanja tako drla in vreščala, da sva jo z nadzvočno hitrostjo porihtala in jo priklopila na zizo in zdaj pančka. Je skor cel dan preživela budna tako da se nadejam fajne nočiuser posted image . Jaz sem pa čist prešvicana, ko sva tko letala sem in tja, da sva jo hitro porihtalauser posted image .

Evo, men je moj dragi danes kupil spet 2 majčki, sama sem si pa še pri kolegici nabavila ene frajerske bele lanene hlačeuser posted image . Za Izo sem pa tud iskala ko zmešana, da bi kaj pametnega našla pa mi ni nič v očke padlo, tako da je mala danes ostala praznih rok. Pa saj ima vsega dosti. Ko bo prišla na 68 greva pa spet v nabavo, če verjamete. user posted image
Po internetu sem si naročila enako napravo kot Ab-king prouser posted image user posted image user posted image user posted image samo, da je enkrat cenejša(44 eurov). Nadomestek za ab-kinga. To bom telovadila, da se bo kar kadilo.user posted image  Ja, morje se približuje.

Se pravi, da smo danes spet uspešno trošili eure, bolj moževe kot moje ampak tud to šteje, neuser posted image user posted image user posted image user posted image

Je pa prišel mož danes na idejo, da gremo jeseni(oktobra ali novembra) nekam ven na počitnice. Kam pa naj bi šli s polletnim otrokom pa da so temperature take, da se človek še lahko namoči???? On bi šel v Egipt ali Djerba( je tam sploh zadosti toplo takrat), mene vlečejo Kanarci. Kaj tinaaja, ti si enkrat pisala za zelenortske otoke. Kje natančno so to? Med Afriko in Portugalskouser posted image
Ma, mi je šla geografija, ampak tko dobro pa tud ne.user posted image user posted image user posted image
Skratka, izgleda, da bom še letos letelauser posted image , jeuser posted image . Ja, sem vedela, da mi enkrat to ne uide.

oblačenje: jaz bom zdaj ukinila dolg rokav, čez pa še kratkega in jo bom oblačila samo v dolg rokav in konec, drugače se mi bo skuhala revica. V kratek rokav jo pa  še ne upam obleči.

pospravljanje- vse nekaj glancate pa pucateuser posted image  al pa imate celo pomočnice. Jaz bom pa jutri udarla eno dveurno akcijo, da počistim tale naš brlog. Pol si pa vzamem še 3 ure, da napacam vsaj uvod za diplomo. Vmes samo dojim, varuška je pa atiuser posted image .

No, gremo počasi pančkat.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
11.5.2007 22:18:20   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: soncek78

Spet sem tu...

Obalke z veseljem bom prišla na klepet naslednji teden... ni blema, kadar češ!!!

Nimam več nobenih obveznosti in sem mobilna 100%. Ta teden sem imela še patronažno na obisku....

Pa-pa!

Barči78, a ste kaj rešli pri zdravniku??

kratki rokavi - jaz ga še nisem slekla, kaj bo pol julija in avgusta če ga že zdej slečemuser posted image  Itak v vozeku miruje, tko da mu ni kej preveč vroče

kati a tvoj žigec kr uživa na Balkan partyju user posted image  user posted image

Žabika ti kr pridi v Izolo, jaz sem že najavljena user posted image  user posted image  ostale obalke???

Tinaaja smo dobili 10000xxx hvala in poljubčka od Matie!!!

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
11.5.2007 22:32:41   
K_a_t_i
Evo, dete panča... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Naomi

tko, da od jutr naprej mu bom probala cajcka dat, pa bomo vidl, ce bo kej bols...

Naomi, ne se zdej sekirat - glaven, da si ugotovila, kaj je narobe in ukrepala. Jst moram pošteno povedat, da mi ni čisto domača teorija, da se otrok dovolj odžeja pri mamici. Jaz se od mleka tudi bolj težko odžejam pa če je še tako redko! Poleg tega mi niti ni, da bi imela otroka vsake 15' na joški. Pomojem je v tej vročini (kaj šele bo!) povsem normalno, da mu daš tudi vodo (ni niti treba čaja, je pa res, da jim je okus čaja bolj všeč). Naš je par dni nazaj zexal deci čaja, tolk je bil žejen! Mi ni čist jasno, kako naj bi joški vedli kolk redkega mleka rabi otrok, preden začnejo proizvajat gosto mleko user posted image .
Je pa naš tudi čisto gnil kadar je v lupinici - kljub temu, da ima pod sabo bombažno brisačo. Zgleda, da tisto "blago" res slabo diha.

Žabika - full luštna user posted image . Bom zgleda morala še jst en dan pogledat kaj ma ta Pixel.

Nočko, lepe sanje. user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
11.5.2007 22:41:35   
draja
Naomi kot ti je že Kati napisala - ne se zdaj sekirati. Važno je, da si ga podojila, ko si videla mečavo. Ne skrbi, malemu ni hudega in je vse pozabil v trenutku ko je tvojo joško zavohal.

Žabika luštna, luštna vaša Hana Re.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
11.5.2007 22:45:02   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss
kati a tvoj žigec kr uživa na Balkan partyju user posted image  user posted image

user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
11.5.2007 22:57:51   
Pikca
Na hitro se javljam, ker se vam moram pohvalituser posted image  
Smo šli mal pogledat ta nov Ariel v Domžalah in - kupli vozičekuser posted image . Je bil ravno v akciji, je pa marela "Disney" (od haucka). V bistvu smo jo kupili zato, ker gre naslonjalo čisto dol v ležeč položaj in bo že zdaj uporaben, še posebno pa nam bo prav prišel za na morje. Cena je bla dost ugodna (60 eur), pa še všeč mi jeuser posted image .

Zdaj pa v pojstlo, da izkoristim Jernejev "ta dolgi" spanec - prvo rundo spi 5 ur. Še tri torej, preden se zbudi...

lahko nočko!

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
11.5.2007 23:36:02   
tejčica
Otroc in moj že kar nekaj časa spijo, kopalnico sem zglancala in sedaj je čas za RR.

Amy26, upam da se Aleksu vročina ni vrnila in si si ti uspela kaj odpočiti.

Telovadba - tudi jaz sem gledala ta Leg magic, pa ne vem kam naj ga dam. Eno telovadno napravo imam v kleti, dve v omari v dnevni, sobno kolo v kuhinji, par pa jih imam na Gorenjskem, ker jih tu enostavno nimam kam dat.user posted image  Sobno kolo moram sedaj nekako na Gorenjsko spravit, ker ga ne morem več gonit zaradi križa. Pri vseh teh telovadnih pripomočkih ki jih imam doma, pa delam pilates vaje na blazini za na plažo. Se moram kar pohvalit, saj telovadim skoraj vsak dan. No, danes nisem, ker sem grozno napihnjena od user posted image  in me je ta tečka tudi kar pošteno zdelala danes. Imam pa tak višek kilogramov user posted image , da bo treba udarit tudi kakšno dieto. Zbiram voljo da začnem z 3MD.

Dajadada, kaj so pa tebi spet zamučkal!?! Upam da ič hujšega in da bo kmalu vse ok.user posted image

Soncek78, kako luštna slikica.user posted image

Barči78, kako ste opravili pri zdravniku? Upam da je Žan vredu.user posted image

*sonchek*, tudi jaz tako kuham. Vid je v ležalniku na mizi, jaz pa kuham in klepetam z njim. Je mali prav zadovoljen, jaz pa tudi.

Žabika, kakšno čupico ima že mala! Ji lahko že čopke začneš delat.user posted image

Obalke, tudi jaz sem za kavico naslednji teden. V torek ne morem ker imamo drugo posvetovalnico, v petek pa če bo vse po planih dopoldan šibamo na Gorenjsko.

Češnje, jagode - jaz se pasem vsak dan. Letos mi češnje veliko bolj dišijo kot jagode. Jagod mislim da nisem pojedla niti pol kile, češenj pa vsak dan pol kile.

Žehtanje - pa to ni več normalno! Pri nas skoraj ni dneva da pralni stroj ni v pogonu. Če pa en dan slučajno miruje, imam pa naslednji dan 3 žehte. Posledično seveda tudi likam vsak dan. Za zmešat...

Šoping - moram rečt mojemu da naj mal te strani prebere, da vidi kaj pomeni pravi šoping. Pol ne bo več tolk pripomb, ko pridem domov z vrečkami.user posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
11.5.2007 23:39:36   
Sibil_
Čer!

Žabika-itak da pridi mimo.Zame je petek ok, bom Patrika takrat malo spet tašči dala v varstvo, da imam v miru kavico.Obalke-a se mi tudi kaj prej vidimo?user posted image

Jaz sem pa imela že Lukasa v kratkih rokavih in je bilo ok, nič kaj ga ni zeblo.Celo ne samo v kratkih rokavih ampak taki poletni enodelni garnituri-kratki rokavi in klratke hlače, imate predstavo?Joj moram kako slikco gor dat....user posted image

Za kremo sem spraševala za starejšega-za ta micene vem da se ne sme, zato tudi upam, da bo čimdlje zdržala košara, ker ima noter res senco, potem športni del je pa tko tko.

Nočko vsem,
Sibil

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
11.5.2007 23:44:01   
sezam
barči - upam, da dobro opravite pri zdravniku

žabika - pravo princeso imate user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
11.5.2007 23:59:07   
vms
Takole, mamice drage.

Jaz si veselo črpam mleko in vmes dojim.
Dskubin hvala za nasvet in ti moram reči, da se ga bom držala ker mislim, da glede na željeno zalogo mleka moram delati po pameti.
Vsem hvala za dobre želje in podporo. To mi samo vliva še več moči, da grem optimistično naprej.
Jaz sem optimistična, moj user posted image  pa je kar zaskrbljen. Sicer ne da bi me obremenjeval s tem kaj nas še čaka ampak vidim ga kako se obnaša, več je doma, več nas objema( načeloma zelo težko pokaže čustva), danes mi je rekel, da se mi zahvaljuje ker sem del njegovega življenja... Ma vam povem da se splača boriti v življenju karkoli te doleti, saj vedno nekje nekdo obstaja ki bi trpel če te ne bi bilo ob njem.

Sedaj pa še malo čveke:

KRATKI ROKAVI jaz jih še ne prakticiram. Body in kratka majčka čez, tako bolj frajersko pa ravno prav toplo ji je.

PANČKANJE PONOČI dvakrat na no se zbudi in hitro popapa.

KOPANJE je pri nas na dnecnem redu vsak drugi dan, ker mala uživa neizmerno. Seveda, pa greva še vsake toliko čas skupaj v veliko banjo in imave igranje, pojčkanje nežnih pesmic, in seveda obvezno dojenje v vodi.To jo tako umiri, da potem vedno v kompletu zaspi za 6 do 7 uric.

Toliko zaenkrat od naju.

pa pa
danes bom probala narediti  album in pripopat kakšno slikico pa vam javim geslo.

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
   [Brisano sporočilo]
12.5.2007 0:11:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu vms)
  Neposredna povezava do sporočila: 1711
12.5.2007 0:22:42   
vms
OJ USPEČLO MI JE NAREDITI ALBUM in zaenkrat dati le nekaj fotk mojih treh biserčkov. geslo je VMS ime albuma pa je ANA MARIJA.

nočka

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
12.5.2007 7:59:31   
skačica
Dobro jutro user posted image

Dans sem pa jaz prva!
Evo vam kavice user posted image , piškotke bomo spustile, ker hujšamo, ne?user posted image

Se vidi, da sem dobre volje, ker je za nami zelo fajn noč. Mala je celo prespala, seveda z vmesnimi pavzami za dojenje. Saj ni čudno, ko pa je včerajšnji dan cel prebedela.

vms- kar pogumna bodi. Podpora cele družine ti bo dala še dodatno moč, da se rešiš te bakterije. Tudi me ti bomo stale ob straniuser posted image .

Uh, danes bo naporen dan, me čaka kar nekaj dela..........

(odgovor članu vms)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
12.5.2007 8:55:33   
tinaaja
user posted image

Erna in Ziga - vse naj naj ob obmesecnici user posted image

user posted image                     user posted image
MARČEVSKE PRINCESKE IN PRINCI

user posted image                    user posted image

23.01.NMJ : Živa in Neža
09.02. Urla : Katja
11.02. Majita : Ana
13.2. Sandra-10 : Patrik
21.02. *sonchek* : Anej
21.02. Magor : Mija
21.02. Zora : ?
23.02. Force : Živa
24.02. Barči78 : Žan
25.02. malička : Sanja
26.02. Ela 80 : Ela
27.02. Thaiss : Matia
27.02. K_a_t_i : Žiga
28.02. Tekica : Klemen
28.02. Sibil : Lukas
28.02. Kr_enamami : Maks
01.03. malecka_mateja :Tjaša
02.03. TeDyBear : Jurij
03.03. Ksenjica78: Samo
04.03. freya : ?
05.03. Klavdyk: ?
05.03. urskas: Vita
05.03. Sezam : Žiga
06.03. simonka: Jaka
07.03. m a j c i k a : Tija
08.03. Lejci : Ines
08.03. Encijan : Špela
08.03. vaihativa : Zoja
08.03. alfa75: Lara
08.03. Lana 22: Jan
09.03. karina: Domen
10.03. kresnička: Vid
10.03. Babri : Tibor
11.03. Mooneve: Lilu
11.03. Meaa: Lan
12.03. tejčica: Vid
12.03. erna14: Žiga
13.03. marjetka: Kaja
13.03. Taya85: Lina
14.03. A_N_J_A : Bor
14.03. Dskubin : Diti
14.03. blanči : Anja
14.03. PikaPoka12 : Livija
15.03. Dolgolaska : Lan
15.03. Žabika: Hana Re
16.03. pocka : Taja
16.03. Snorklja: Jaka
17.03. Boni3 : ?
17.03. Gio : Ela
18.03. cv105: Maks
20.03. vms : Ana Marija+
21.03. jjasna: Jure
21.03. Tinaaja : Brina
21.03. Brinaa : Zala
22.03. LI : Tia
22.03. Naomi: Svit 
23.03. Amy26 : Ela
23.03. Dajadada: Nejc
23.03. Slumpo: Anej
25.03. Skačica : Iza
26.03. LP: Žiga
26.03. VRTNICA30 : Nuša
31.03.  Pikca: Jernej
31.03. Draja: Živa
02.04.  LeINA: Tai
03.04. Soncek78: Nika

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
12.5.2007 9:38:07   
thaiss
čestitke VIDu (tejčica)  in Žigcu (erna14) za 2meseca user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
12.5.2007 9:44:26   
tinaaja
Zadnjic smo se v Tivoliju pogovarjale , koliko nas je aktivnih marcevskih cvekic user posted image Morda sem kaksno prevec zbirsala ali prevec pustila, tko da naj me kar pobeza, da jo dam nazaj na seznam  ali zbrisem user posted image user posted image user posted image

user posted image   
MARČEVSKE ČVEKE

09.02. Urla : Katja
21.02. *sonchek* : Anej
21.02. Magor : Mija
24.02. Barči78 : Žan
26.02. Ela 80 : Ela
27.02. Thaiss : Matia
27.02. K_a_t_i : Žiga
28.02. Tekica : Klemen
28.02. Sibil : Lukas
28.02. Kr_enamami : Maks
01.03. malecka_mateja :Tjaša
05.03. Sezam : Žiga
06.03. simonka: Jaka
07.03. m a j c i k a : Tija
08.03. Encijan : Špela
08.03. Lana 22: Jan
12.03. tejčica: Vid
12.03. erna14: Žiga
14.03. A_N_J_A : Bor
14.03. Dskubin : Diti
14.03. PikaPola34 : Livija
15.03. Dolgolaska : Lan
15.03. Žabika: Hana Re
16.03. pocka : Taja
17.03. Gio : Ela
18.03. cv105: Maks
20.03. vms : Ana Marija+
21.03. jjasna: Jure
21.03. Tinaaja : Brina
22.03. Naomi: Svit 
23.03. Amy26 : Ela
23.03. Dajadada: Nejc
23.03. Slumpo: Anej
25.03. Skačica : Iza
26.03. LP: Žiga
26.03. VRTNICA30 : Nuša
31.03.  Pikca: Jernej
31.03. Draja: Živa
02.04.  LeINA: Tai
03.04. Soncek78: Nika

ne me vprasat za definicijo "aktivna cvekica" ... za izbrisane se ne spomnim, kaj so se nazadnje javile, zato je moznost napake, tko da brez zamere, pa javite mi eventualno napako user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
12.5.2007 9:47:02   
tinaaja
tejcica in vid  sem vaju zgresila.. jutranja ura 
tudi vama zelim vse naj naj
user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
12.5.2007 10:23:44   
draja
Čestitke Vid in Žiga!

vms krasne sončke imaš doma!!! Kaj drugega je v življenju sploh še pomembno kot pa takale družinica, a ne!?!

Pikca čestitke za dober nakup vozička. Bom pa zdaj tudi jaz malo pogledala te marele, saj nisem vedela, da so tudi take, ki so primerne za take mičkene.

Amy, Barči kako je z zdravjem Aleksa in Žana?

Pri nas nič kaj posebnega, razen da me je včeraj Živa celo posračkala + polovico kopalnice in da so zadnja previjanja trajala po najmanj pol ure, saj je obvezno uničila po 3 pamperske in se polula po oblekicah, da jo je bilo treba celo preobleči.
Spanje pa se pri nas zaključi že okoli 6-ih zjutraj, saj takrat naša mala kaka na veliko. Drugače bi še spala, samo jo to prebudi in potem je konec s spanjem.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
12.5.2007 10:38:56   
*sonchek*
Vid in Žiga - čestitke za obmesečnico!  user posted image

No, mi smo imeli pa danes budnico že ob pol štirih zjutraj. Mulca sva dala spat že ob 20-ih, ker je oči pripravljal romantično večerjo ob svečkah itd. user posted image Je bil že čas, da si spet vzameva malo časa za naju (čeprav je bila na mizi elektronska varuška in je debata tekla o najinem sončku user posted image ).

vms - tebi pa user posted image za pogum! Bravo punca! Z močno voljo in željo boš ogromno naredila! Mislim nate in držim pesti, da bo vse ok!

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
12.5.2007 10:56:02   
blanči
Pozdravljene čvekice,

po dolgem času se vam na hitro oglašam.

Spanje: Naša Anja bo v ponedeljek stara 2 meseca. Spi celo noč od 21 ure zvečer do 6 zjutraj brez da bi se kaj zbudila in upam da tako ostane.
Čez dan pa ne spi več toliko, ker je zelo rada zunaj, kar veliko časa preživiva na zraku.

Oblačenje: Ko je zelo toplo jo oblečem v bodija brez rokavov in čez dam majčko z dolgimi rokavi in spodaj hlačke ter zokenčke, ker nogice pa ima še mrzle. Kapico imava če zelo piha drugače ne, ker ji je zelo vroče v glavico in se poti.

AD3: Kapljice sem ji dajala 4 dni in je malo tako črvičilo, da ne moreš verjet in sem prenehala. Pravijo, da lhko počakaš do 3 meseca pol pa lahko daješ kaplice in jih ne črviči več tako. Ker jo hranim z Aptamil Pre mlekom ( ne dojim, ker nimam niti kapljice mleka že od poroda naprej) tako dobi oba vitamina s hrano in pa ker sva veliko zunaj še tako.

LP iz deževnega Celja.user posted image

Blanči

14.03.2007 se je zgodila najina sreča - Anja
29.08.2010 se nam je pridružila še Eva

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
12.5.2007 11:38:15   
amy26
Amy, Barči kako je z zdravjem Aleksa in Žana?

Draja, hvala na vprašanjuuser posted image  Aleks je veliko bolje torej brez vročine in živahen, trmast kot ponavadiuser posted image

Danes moram pohvaliti svojo Elči, skos spi torej od včeraj ko je zaspala ob 20.45 pa do zdaj s tem da je vmes jedla samo 3x do sedaj in 2x sem jo na hitro previla, pa prvo rundo spanja je spala 6 ur v kompletu kar je prvič do sedaj.

Čestitke Vidu in Žigi za 2.mesecauser posted image user posted image

(odgovor članu blanči)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
12.5.2007 12:04:32   
Encijan
Blanči, a v Celju pa že dežuje? Mi smo še par 10 km vzhodneje od vas, pa sem še razmišljala, če bi šli s tamalo malo ven, tako da pol se mi zgleda ne splača, da naju kje ne ujame dež... Včeraj pa sem jo - tako kot tudi druge pišete zase - morala na poti domov vzeti iz vozička, ker se je ful jokala, je bila revica lačna, pa ni blo možnosti, da bi jo dojila, al pa sem premalo pogumna, no. Je bila ena klopca, ampak tako vsem na očeh, pa mi ni bilo glih se za kazat... Sem drugače že dojila npr. v zdrav. domu, pa v bolnici, v BTC-ju v avtu, ampak tam me skoraj nihče ne pozna, na glavnem trgu pa mi nekako ni se za izpostavljat, čeprav vem, da je to neumno, pa si ne morem (še) pomagat... Ma, ravno vsega se bom navadila, potem bo pa konec dojenja (in mi bo žal za nazaj, najbrž).

Glede vozičkov, mi tudi iščemo enega športnega za v avto, da bi ga vzeli s sabo na morje, pa za na obiske k starim staršem in prijateljem, pa za kak izlet, do Bleda ipd. Imamo pa cliota in je kar problem. Seveda bi se moral tudi dati v ležeči položaj, da bi ga lahko uporabili že za krajši junijski dopust. Anja, a misliš, da bi tvoja Loola ustrezala našim zahtevam, si rekla, da je tebi prevelik, pa me to malo bega... Se ti oglasim še na ZS. Pa druge, če imate podobne zahteve in ste našle pravo stvar, malo mi namignite, za kaj ste se  odločile.  Zadnjič smo bili v BC in kar nisem mogla odmakniti oči od Quinny Freestyle-a, tudi sprobala sem ga in se super pelje, samo je tako glomazen, da bi morali zamenjati avto, ne vozička. Kar je pa tudi opcija, ker tako ne vem, kako se bomo skupaj s kramo in še tako majhnim vozičkom stlačili v cliota. Samo spet so tu €-čki problem... Najbrž bi morala iskati med marelami, pa niti dobro ne vem, kako se ločijo od drugih... No, ja, vseeno prosim za vaše rešitve...

Pa hvala že za vaše odgovore zadnjič. Za čaj za dojenje ste mi dale misliti, tudi meni instant čaji nikoli nisi sedli, ampak zdaj mi je bilo pa to najbolj enostavno, pa tudi nisem ravno našla drugih, imam sicer MamAlete Stilltee od Nestle-ja, pa mi ne gre, ker je okus res bolj čuden, saj je zraven tudi bazilika, pa se bom že portudila. Ravno danes mi je zmanjkalo hippovega, pa bom nadaljevala kar s tem. Kje pa kupite Galex-ov čaj, pa še enega ste omenjale, v lekarrni? V DM-u ga nisem našla, drugj pa še nisem uspela pogledati, ker moram v avto in via Celje, MB ali celo LJ. Tega pa se kar izogibam, grem vseeno raje kar z vozičkom, čeprav se mi včasih potem dere zadnje metre (no, saj se ne velikokrat). Ja, seveda vozička nimam za v avto, zato pa se mi ne gre. Zadnjič smo bili vsi trije v Lj, ko sem šla na G pregled, pa sva Špelo kar v lupinici nosila po BTC-ju...

Krčki so se pri nas kar umirili, le še, ko kaka, se mala kar namatra in včasih tudi še zajoka, ampak gre na bolje. Včeraj smo dobili Oleovit D3 kapljice in sem ji danes dala 1. kapljico. Ko bomo te porabili, gremo pa spet probat AD3, upam da bo takrat šlo. Saj potem pri 4 mesecih recimo ni več takih krčev po teh kapljicah, al kako?

Glede prehrane pa sem zdaj v fazi uvajanja svežega sadja in malo bolj pestre hrane in zdaj pojem že 2 jabolki na dan brez posledic na tamali. Mi je bilo že prav grozno zaradi enolične prehrane brez svežih stvari, pa še total nezdrava je. Meni se je to poznalo že na krvni sliki, vsaj G je rekel, da je to najbrž od tega. Ni sicer rekel, da bi bilo treba kaj ukrepat, ampak meni vseeno ni to nič všeč.

Lep pozdravček vsem, Naomi pa še posebej hvala za tisto o masaži. Si moram še sprintat, ampak tako na hitro sem preletela in ugotovila, da nekaj od tega že izvajam, pa me pravzaprav ni nihče tega učil. Zanimivo, mamice res zgleda kar vemo določene stvari.

(odgovor članu blanči)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
12.5.2007 12:14:21   
Dajadada
Amy 26, trikrat hura za tvojo Elo, ki pančka in Aleksa, ki se je pozdravil.

VMS, za take sončke ni težko zbrati volje in poguma in se spopasti s kakršno koli težavo, boleznijo...

Tinaaja, Žabika, saj bi razložila na naslednjem srečanju, kaj je odkrila G, ampak lahko tudi tukaj na hitro povem. Saj sem že sama vedela, da ni vse o.k., ker sem videla neko čudno ranico. Patronažka mi je rekla, naj se z Bepanthenom mažem. G je rekla, da ne bo šlo kar samo stran s kremo, da bo treba odrezati, ker gre v bistvu za divje meso. Po domače, ko so šivali so očitno nekaj zunaj pustili, kar ne bi smeli. Ampak ni bila zihr, kako je lahko do tega prišlo. To je pa tako, če se dva dohtarja neki in English o privat zadevah pogovarjata, ko šivata, pol pa pozabita na pacientko in zajeuser posted image . Baje naj bi se to z laserčkom uredilo, ampak ga menda šparajo in redko uporabijouser posted image . moram težiti, da nočem biti hospitalizirana, da dojim itd., pa naj bi bilo z enim kratkim obiskom urejeno. Me prav zanima, če bo res.

*sonchek*, a ne, kako težko si je vzeti čas zase in ne govoriti o malemu. Se bo treba naučiti.

Draja, tvoja Živa pa uživa v sračkanju, samo ne v plenico. Kaj če bi jo kar na kahlco začela navajatiuser posted image user posted image user posted image ?

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
12.5.2007 12:23:47   
Barči78
 tejčica in Vid, erna14 in Žiga - čestitke za 2 dopolnjena meseca.

No, mi smo zdravi user posted image , pljučka v redu, ušeska tudi, grlo tudi, samo kašljamo pa še vedno grozno. P pravi, da alergije še ne preverjajo pri tako majhnem in da bi se mu sigurno pojavili kakšni fleki, ne samo kašelj. Tko, da nimam pojma kaj naj.

Zaspali smo okoli 21.00 in spali do 6.10, zaspali nazaj ob 6.45 in spali do 9.00, ob 10.00 spet dalje, pa še vedno spi. Res je priden, samo skoz ga nekaj draži v grlu. Ponoči sem mu v spanju dala piti vodo, ker je revež eno uro brez prestanka kašljal, mu ne pomaga nič, sem ga lahko samo trepljala po hrbtu. Upajmo, da čimprej mine.

Grem Nejo dat spat, da malo zadiham, ker je ravno dala dol nogavice, zdej bi jih pa rada dala nazaj pa tuli ˝ne mole, ne mole˝ hudo, a ne, če ne gre.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
12.5.2007 12:38:14   
skačica
Barči super, da je mali zdrav, je pa sr..., če ne vedo zakaj tako kašlja.

Evo, jaz sem vse poglancala, sem rekla, da bom pospravljala 2 uri pa se je zavleklo na 4user posted image . Sem vmes skakala še malo na računalnik pa po telefonu sem čvekala pa ....... No, Iza ves čas spi v vozičku zunaj, jo pazi mož. Zdaj pa vržem jagodove cmoke v krop in je kosilo kuhanouser posted image  pa kompot zraven.
Z uvodom za diplomo ne bo očitno nič, ker sem predolgo pucala,ob štirih imam pa že frizerja pa preden se poštimamo pa podojimo pa previjemo pa oblečemo pa...... bo ura že tok, da bomo mogli odrinit od doma. Jutri zjutraj pa res.....user posted image

Zvečer bom pa gledala mal BB pa Eurosong in bo noč tukaj in spet ne bom nič pisala. Kot sem rekla, jutri začnem.

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Srečna, ker sem mama
25. marec je dan, ko praznujemo mame. Ko praznujemo drugačno obdobje, ko praznujemo vse lepe in objokane trenutke, ko pr...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Surovo sadje
xtinchy

Kdaj ste začeli dojenčkom dajati neprekuhano sadje?

pri 6. mesecih (52%)

pri 7. mesecih (8%)

pri 8. mesecih (8%)

pri 9. mesecih (3%)

pred 6. mesecem (18%)

po 9. mesecu (10%)

Število vseh glasov: 153

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!