Encijan
|
Blanči, a v Celju pa že dežuje? Mi smo še par 10 km vzhodneje od vas, pa sem še razmišljala, če bi šli s tamalo malo ven, tako da pol se mi zgleda ne splača, da naju kje ne ujame dež... Včeraj pa sem jo - tako kot tudi druge pišete zase - morala na poti domov vzeti iz vozička, ker se je ful jokala, je bila revica lačna, pa ni blo možnosti, da bi jo dojila, al pa sem premalo pogumna, no. Je bila ena klopca, ampak tako vsem na očeh, pa mi ni bilo glih se za kazat... Sem drugače že dojila npr. v zdrav. domu, pa v bolnici, v BTC-ju v avtu, ampak tam me skoraj nihče ne pozna, na glavnem trgu pa mi nekako ni se za izpostavljat, čeprav vem, da je to neumno, pa si ne morem (še) pomagat... Ma, ravno vsega se bom navadila, potem bo pa konec dojenja (in mi bo žal za nazaj, najbrž). Glede vozičkov, mi tudi iščemo enega športnega za v avto, da bi ga vzeli s sabo na morje, pa za na obiske k starim staršem in prijateljem, pa za kak izlet, do Bleda ipd. Imamo pa cliota in je kar problem. Seveda bi se moral tudi dati v ležeči položaj, da bi ga lahko uporabili že za krajši junijski dopust. Anja, a misliš, da bi tvoja Loola ustrezala našim zahtevam, si rekla, da je tebi prevelik, pa me to malo bega... Se ti oglasim še na ZS. Pa druge, če imate podobne zahteve in ste našle pravo stvar, malo mi namignite, za kaj ste se odločile. Zadnjič smo bili v BC in kar nisem mogla odmakniti oči od Quinny Freestyle-a, tudi sprobala sem ga in se super pelje, samo je tako glomazen, da bi morali zamenjati avto, ne vozička. Kar je pa tudi opcija, ker tako ne vem, kako se bomo skupaj s kramo in še tako majhnim vozičkom stlačili v cliota. Samo spet so tu €-čki problem... Najbrž bi morala iskati med marelami, pa niti dobro ne vem, kako se ločijo od drugih... No, ja, vseeno prosim za vaše rešitve... Pa hvala že za vaše odgovore zadnjič. Za čaj za dojenje ste mi dale misliti, tudi meni instant čaji nikoli nisi sedli, ampak zdaj mi je bilo pa to najbolj enostavno, pa tudi nisem ravno našla drugih, imam sicer MamAlete Stilltee od Nestle-ja, pa mi ne gre, ker je okus res bolj čuden, saj je zraven tudi bazilika, pa se bom že portudila. Ravno danes mi je zmanjkalo hippovega, pa bom nadaljevala kar s tem. Kje pa kupite Galex-ov čaj, pa še enega ste omenjale, v lekarrni? V DM-u ga nisem našla, drugj pa še nisem uspela pogledati, ker moram v avto in via Celje, MB ali celo LJ. Tega pa se kar izogibam, grem vseeno raje kar z vozičkom, čeprav se mi včasih potem dere zadnje metre (no, saj se ne velikokrat). Ja, seveda vozička nimam za v avto, zato pa se mi ne gre. Zadnjič smo bili vsi trije v Lj, ko sem šla na G pregled, pa sva Špelo kar v lupinici nosila po BTC-ju... Krčki so se pri nas kar umirili, le še, ko kaka, se mala kar namatra in včasih tudi še zajoka, ampak gre na bolje. Včeraj smo dobili Oleovit D3 kapljice in sem ji danes dala 1. kapljico. Ko bomo te porabili, gremo pa spet probat AD3, upam da bo takrat šlo. Saj potem pri 4 mesecih recimo ni več takih krčev po teh kapljicah, al kako? Glede prehrane pa sem zdaj v fazi uvajanja svežega sadja in malo bolj pestre hrane in zdaj pojem že 2 jabolki na dan brez posledic na tamali. Mi je bilo že prav grozno zaradi enolične prehrane brez svežih stvari, pa še total nezdrava je. Meni se je to poznalo že na krvni sliki, vsaj G je rekel, da je to najbrž od tega. Ni sicer rekel, da bi bilo treba kaj ukrepat, ampak meni vseeno ni to nič všeč. Lep pozdravček vsem, Naomi pa še posebej hvala za tisto o masaži. Si moram še sprintat, ampak tako na hitro sem preletela in ugotovila, da nekaj od tega že izvajam, pa me pravzaprav ni nihče tega učil. Zanimivo, mamice res zgleda kar vemo določene stvari.
|