dskubin
|
Mi (ja, sama sem šla z obema) smo nazaj s "prisilnih" počitnic pri mojih starših (no, pri mami, tata pomaga pri tastu). je odpisal zadnji izpit, v ponedeljek ma še ustnega, pa upam, da mu rata. Ker če ne, me bo konc z obema divjakoma. Tamala se je vrgla čisto po bratu, ko mam časa na pretek (npr. zdaj) spi kot ubita, ko imam delo, me zahtevata oba. Izmozgala me bosta do konca - no, sej malo že še lahko, me je itak še malo preveč skupaj. Ampak včeraj mi je pa skor počil film. Naš prestolonaslednik je prvič šel čez meje mojega potrplenja in (brezuspešno ) skušal uveljaviti svojo trmo. Sem se komaj prepričala, da sem se zadržala, da ga nisem na pol sesekljala. Ampak res, je čisto malo manjkalo, pa bi šli k vragu vsi moji vzgojni principi. Danes pa, kot se ne bi nič zgodilo. vms BRAVO PUNCA, TAKO SE GOVORI! Vse marčevke (in ne dvomim, da tudi druge uporabnice/ki RRja smo s tabo! Glede črpanja: res je, več kot boš črpala, več ga bo nastajalo. Verjemi, jaz sem v prvo črpala 6 mesecev, ker se mi bradavice niso nikakor zacelile in so kar krvavele , no, vsakokrat, ko je bilo malo bolje, sem mulca pristavljala, vedno pa sem dojila z nastavki. Tako da mislim, da boš lahko nadaljevala z dojenjem po koncu terapije (pa tud če slučajno ne bi ratalo, bo tvoja sončica glih tko gor zrasla), sem kar prepričana, sploh če si ti tko trdo odločena, da bo tako. To črpanje je res kar napor - tud ponoči sem vstajala pa črpala, pa to pranje pumpice pa pribora, ampak za naše sončke pa vse, ne? Aja, edino tole sem ti hotla svetovat - Avent ima tudi vrečke za mleko, to ti vzame veliko manj prostora v skrinji (se spomnim, da smo pri sinu mogli meso ven jemat, da je bilo za mlekca dovolj placa ), pa spravljaj približno po toliko, kolikor pupa na obrok poje, al pa malo več. Jaz sem polne vrečke in lončke dajala, pol pa je mulc stalno jedel 120 in niti ml več, pa sem vse ostalo pol stran zlivala . V glavnem za pogum in za srečo. pocka, ostale obalke tolk okrog laufamo, da če je tebe strah v dolino, se bomo pa me prifurale gor, a ne thaiss, tejčica in sibil. Soncek78, ti bi pa tudi že lahko kaj na klepet prišla. Da bo bolj veselo.
< Sporočilo je popravil dskubin -- 11.5.2007 15:11:48 >
|