tejčica
|
Evo mene na RR, namesto da bi bila pri G. Je danes prišla !!! Grrrrrr, dva meseca po porodu, tako kot pri Taji. Sedaj mi je pa jasno, od kje tiste dva kilograma zadnje dva dni na vagi več. Pa tek imam tudi tak, da če bo šlo tako naprej, bosta na meni tudi ko bo šla stran. Čestitke današnjima slavljencema za dva meseca. Kr_enamami, Maks je pa res že velik frajer. Smo pa tudi mi že na številki 68. Se kar bojim, da bodo vse oblekice ki smo jih dobili za čez poletje premajhne. Bom spet imela razlog za zapravljanje. Si že predstavljam kako bo financ minister reagiral. Komaj čakam torek ko imamo drugo posvetovalnico, da vidimo kako napreduje naš mali. Dolgolaska, jaz Vidu za obrok pripravim 150ml in včasih poje vse včasih pa kakšnih 30 ml pusti notri. Sem mu pripravljala tudi že več in je pojedel vse, je pa potem še bolj bruhal, tako da je bilo to očitno prenažiranje. Pa upam da Lan kmalu kaj spremeni urnik in se ti uspeš malo odpočit in naspat. Krst - je čisto odvisno od župnika, eni ful komplicirajo drugi pa ne. Midva nisva poročena, Tajo pa sva dala krstiti in bova tudi Vida. Sva pa Tajo krstila na Gorenjskem ker jaz takrat še nisem spremenila naslova, ona pa je naslov avtomatsko dobila po meni. No, za krst je to prišlo prav, ker drugače bi rabila dovoljenje tukajšnjega župnika. Upam da pri Vidu ne bo kompliciral, ker ga imava namen krstit tudi na Gorenjskem. Ela80, seveda bo miška prinesla nekaj za zobek. Ampak ta miška zobka ne sme odnesti. Smo ji napisali pisemce da bi Taja zobek rada obdržala za spomin ampak da ker je bila pridna si vseeno zasluži darilce. No, miška mora iti danes še po nakupih da najde darilo, da otrok ne bo razočaran. LeINA, čestitke, tetica! Pa želje za hitro okrevanje mamice in male Lie. Jjasna, upam da te bo mali večkrat tako razvajal. Mali začuda ves ta čas ko pišem spi v ležalniku, tako da dokler je še mir šibam kaj naredit.
|