tinaaja
|
dezuramo, dezuramo srcno upam na spanje cez dan v vcerajsnjem stilu- 2,5 ure, prosim, prosim, prosim naomi, una jutranja scena wc, ziza je tud meni znana jjasna, ja saj vsak drugace glede narascsaja.. pri nama je veliko vec razlogov, zakaj prej kot kasneje, ampak o vsem tem bomo resno razmisljal cez pol leta, kako naprej. ceprav se zdaj tepem po glavi, da zakaj nisem vsaj vprasala za 3m injekcijo.. ker tole nevedenje, kdaj bo m in seveda prej o ne bi pa ravno, da naju kaj preseneti.. kopanje .. pri nas se vcasih dere takoj po kopanju, ko jo damo iz vode, bi rekla, da ji je hladneje, zato imam kalorifer prizgan. takoj ko je v tetri in brisaci je ok. vreme je danes spet tako, da bo tukaj veliko za brat je pa tud tako, da se men ful je vceraj sem bila kot sod brez dna. kati - ja misice na nogah mi bodo atrofiralr, roke pa bodo prevzele vodilno pozicijo bo treba se pocepe delat z malim v narocju, da bo proporcionalno sibil- jaz je ne morem pustit dret se v vozicku. saj jo nekaj casa, amppak pol tako zivalsko tuli, da ne morem. jo vzamem ven, narediva 100m v narocju, da se pomiri in nazaj not. zmeraj bolj ugotavljam, da je njen jok tud zato,ker je blazno firbcna in bi gledala okol.. kaj sele bo tko da sem kosarko kar dol dala, da vsaj malo vec vidi.. kr_enamami - za vetrove je ravno kolegica zadnjic hvalila kuminov sirup.. hipp1 sem jaz v lj dobila, zaenkrat se caka lepo zaprt, ker brina ne kaze vec znakov lakote zvecer aptamil je res eno sranje pri nas naredil upam, da vam bo alete ustrezal. tivoli- kwa pa vem glede na vreme urla.. za zacetek naj gre na youtube.com in v iskalnik vpise child birth.. bom pogledala ce najdem unga o katerem mislim, da govoris.. al pa ce ga ima katera druga. dobr zapravljaj .
< Sporočilo je popravil tinaaja -- 16.5.2007 6:45:49 >
|