|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
16.5.2007 13:26:05   
zima07
Sicer sem januarcica, ampak poznam Zabiko in se mi je enkrat pohvalila, kaksne cveke steuser posted image  - sem sla preverit, sedaj pa vsak dan berem, kaj je pri vas novegauser posted image ...

V glavnem, K_a_t_i, tudi mi smo  danes dobili odlocbo, da smo sprejeti v Cicibana, enota Pastirckiuser posted image  (zivimo v sosednjem bloku, za vrtcem)..

Pojma nimam, kako je z rezervacijo .

Dopoldan sem klicala na upravo vrtca in mi je svetovalka povedala, da se je pred kratkim spremenil zakon, ki vrtcem nalaga, da morajo obravnavati VSE prosnje, tudi tiste za sprejem otrok MED solskim letom (in ne samo tiste, za sprejem septembra-tako je bilo pred sprejetjem tega zakona-in so starse sproti, oz.kak mesec pred sprejemom, obvescali, ali imajo prostor ali neuser posted image )... Aha, edini pogoj je, da je bila vloga oddana do 30.04.07...Vpisnino se zacne placevati takrat, ko gre otrok v vrtec-pri tebi torej 01.02.2007-nic rezervacij...user posted image ..

Sem pa govorila s kolegico, ki je oddala vlogo v Sisenskem vrtcu (H.C.Andersen) pa ni se nic izvedela, tako da predvidevam, da tam komisija se ni zasedala...

Toliko zaenkrat, pozdravcek vsem cvekicam! user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
   [Brisano sporočilo]
16.5.2007 14:17:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu zima07)
  Neposredna povezava do sporočila: 1952
16.5.2007 14:26:45   
Dajadada
Kati in Zima07, čestitke za odobreno vlogo v vrtec.

Meni je pa zdaj žal, da nisem malo pohitela in oddala več vlog. Sem mislila, da je bil rok v vseh lj vrtcih 31.3. in ker sem tega zamudila se mi ni mudilo, sploh pa mi je v vrtcu Vodmat rekla, da za vpis med letom ni roka za oddajo, ker se odločajo glede na prosta mesta. Zdaj pa vidim, da je bil nov zakon in da komisija obravnava vse. A ona tega ni vedela v začetku aprila, ko sem klicalauser posted image ?

Zdaj sem klicala tudi jaz v Ciciban, ker je vrtec v BS-u eden izmed tistih, ki bi za nas prišli v poštev. Gospa mi je rekla, da so na komisiji obravnavali vse vloge, tako kot je že napisala Zima07, da bodo zdaj videli koliko jih bodo dejansko starši vpisali in koliko bo ostalo prostih mest, potem imajo prednost tisti, ki so bili zavrnjeni, ampak so vlogo oddali do 30.4., zatem pa lahko pridemo na vrsto tudi tisti, ki bomo vlogo oddali po tem roku. Predlagala pa mi je naj čimprej oddam vlogo. Tako da veste tiste, ki še nimate odločbe o sprejemu otroka, oddajte vlogo čimprej - možnosti so majhne, a vseeno so.

Sicer pa bi jaz skoraj raje na začetku dala tamaučka v varstvo, samo ne poznam nobene gospe, ki bi se s tem ukvarjala v LJ. A od vas katera pozna kakšno???? 
Meaa, seveda se nam lahko pridružiš na user posted image . Je luštn spoznavati nove mamice in user posted image . Jaz že kar pogrešam malo čveka v živo...škoda, da je danes odpadel...vremeuser posted image .

< Sporočilo je popravil Dajadada -- 16.5.2007 14:31:34 >

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
16.5.2007 14:28:51   
Pikca
eh, naš mali bi se pa danes skoz crkljal... mogoče bo res lunauser posted image

evo tkole midva študiravauser posted image

[url=http://shrani.si/?zmamistudi10lks.jpg][img]http://shrani

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
16.5.2007 14:29:52   
Pikca
user posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
16.5.2007 14:49:44   
sezam
No naša včerajšnja tečnoba pri Ani se je razvila v vročino user posted image .

jjasna - ali bo levičar ali desničar se vidi nekje pri 1,5 letu. Do takrat pa otrok prime kjer mu je bližje.

sibil - jaz mu še dajem kapico. Tudi pri taveliki sem jo kar še nekaj časa dajala.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
16.5.2007 15:18:33   
tinaaja
kr_enamami, drzim pesti za izpituser posted image

meaa - po oleovitu smo brez krcev.. upam, da bo z user posted image vse ok s terapijo. zaradi lanove diagnoze ti morda podaljsajo porodnisko, pa pol oddaj za vrtca za september.  nasa srecanja so odprta vsem sevede, dobrodosla.

zima, ful hvala za informacijo glede vrtca.. pozravcek tvoji brini od nase brine user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1957
16.5.2007 15:46:36   
soncek78
Hello!

Obalke -  zame in za mojo navihanko je v redu petek. Samo uro in kraj mi še povejte! Malo se bomo načvekale in upam, da bo sonček lepo sijal.

Zdaj pa hitim po nakupih!

Pozdravček vsem! 

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
16.5.2007 16:10:27   
Taya85
Najprej en lep pozdrav!

Že zelo dolgo tudi jaz nisem nič napisala, saj imam roke non-stop zasedene. No upam da nebo nobenega joka medtem ko pišem.
Drugače vas preberem skoraj vsak dan ampak ko hočem pa kaj napisat je pa že jok in stok.......
Imam nekaj vprašanj:
- ali vam je pediater dal oralni gel za user posted image  , ki se ga namaže po dlesnih, kako ga namažete
- katere kapljice vam je dal AD3 ali samo D3, mi imamo AD3 pa jih še ne upam uporabiti, da nebo dobila krčev

kakanje - naša zadnje 3 tedne kaka enkrat na 3dni, kako pa vaši kaj kakcajo
jok po kopanju - včasih joka včasih ne odvisno koliko je lačna
tašča(bodoča) - .......da te kap....user posted image
oblačenje - zaenkrat še nismo sprobali kratkih rokavov, jih bomo pa morali kmalu... ali user posted image  kaj namažete s kakšno kremo za zaščito pred soncem
hujšanje - prvi mesec nisem pojedla nič sladkeg, čokoladnega..... in se mi zdaj maščuje, tako da pojem vsako čokolado, bombonjero, piškote, ki mi padejo pred oči ........ kg pa kar letijo gor, kot da jih nimam že dovolj user posted image user posted image , se bo treba mal v roke vzet
spanje ponoči - zadnje dni spimo od 23.30 pa do 5.30, tako da se vsaj malo naspimo
žabika - vaša pupa je čist naši podobna, samo da ma vaša svetlejše lase (očitno imamo istega poštarjauser posted image -hec)

No lp, pa upam da bom mela čas še kaj napisat, zdaj pa letim, ker me user posted image  kliče, sem jo pustila samo z rožico v ležalniku in sta se očitno spet skregali, saj veste kakšne smo babeuser posted image .

Aja pa vse najboljše vsem za 2-3mesece.

CAO Taya85 in tečna Linika

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
16.5.2007 16:26:09   
Anonimen
Taya, sicer ne vem kakšen orlani gel za dlesni vam je pediater dal - nam ga ni?! No, jaz ti svetujem, da ji ga daš na dudo, je najbolj sterilno in ne moreš jo z nohti raniti.
kakanje - naš zadnje par dni kaka 1krat dnevno, prej je pa kakal skoz - vsaka plenička je bila pokakana. Zato imamo sedaj tudi lepšo ritko, prej je bilo pa skoz nekaj z njo. Daj ji malo sladkih kamilic pa bo lažje kakala.

Meaa, želim vama da bi vajin sonček čimprej ozdravel!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taya85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1960
16.5.2007 16:40:45   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: zima07

V glavnem, K_a_t_i, tudi mi smo  danes dobili odlocbo, da smo sprejeti v Cicibana, enota Pastirckiuser posted image  (zivimo v sosednjem bloku, za vrtcem)..

Ja super zima07! Pol bomo pa že prej kdaj spoznali Žigčevo so-vrtečanko, ne? user posted image  Jst tud poznam eno januarčico - Manco 12 user posted image . Sej, najboljš, da se enkrat kr 07 dobimo v tej čolnarni user posted image .

Pa hvala za info o ne-rezervacijah. Presrečna!!! user posted image

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
16.5.2007 16:47:56   
magor
Hojla!

Bravo, punce! Imejte otroke, midva z možekom jih imava v desetih letih štiri in je zelo zabavno in pestro. Sva kar kmalu zastavila: jaz 24, on 26 let............nikoli ni prepozno. Le pogum in dobro voljo ter veliko mero mirnih živcev.

Mi veselo rastemo, v ponedeljek bo Mija dopolnila 3 mesece. Kako čas beži!

Zdaj smo družinica 6M, čakamo novega M-čka

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
16.5.2007 16:54:31   
urla
Zima07 - v Andersenu so zasedali v ponedeljek, tako da sedaj čakamo na odgovore, ki naj bi bili ta teden.

Ela80 - imam obrazec za preživnino. Sva mela z mojim ravno včeraj razpravo na sodišču. Najprej moraš poslat svoj predlog za preživnino za sodišče in seveda oba morata plačat sodno takso (okoli 7 EUR). Pol ti pošljejo zahtevek za predložitev podatkov o plači, rojstni list, specificirane mesečne in letne stroške za preživljanje otroka. Midva sva po oddani vlogi dobila v roku 3 tednov vabilo na prvi narok. Vse skupaj traja tam nekje okoli 2 meseca. Problem je amo zaradi otroškega dodatka, ki ti ga ne dajo, če nimaš določene preživnine iz sodišča. CSD pa refundira dodatek samo za tri mesece nazaj, po treh mesecih od rojstva pa samo od meseca, ko prineseš papirje dalje. Če rabiš formullar, mi javi ti ga pošljem na mail.

Tinaaja in jjasna - carice sta. So ta pravi linki. Sem jih že poslala sekici in sedaj jih z možem preučujeta in se sama sevbe strašita, kako grozno je to.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
16.5.2007 17:21:05   
*sonchek*
Joj, midva z mulcem sva pa celo popoldne prespala user posted image Naju je zmanjkalo v dnevni na kavču in sva šele prejle vstala - pa še to bi jaz kar spala, če me mali ne bi z roko klofutal po obrazu user posted image user posted image

Kakanje - mi še vedno kakamo non stop....ma sigurno 5x/dan. Jaz ne vem, če naš mulc vso hrano pokaka, namesto, da bi jo kaj v sebi zadržal user posted image Je pa za dojene otroke normalno, da ne kakajo tudi po 1 teden.

Gel - mi nismo dobili nobenega gela.

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
16.5.2007 17:35:58   
Taya85
Da obrazložim glede gela....gel je dal zaradi gljivic, ki nastajajo v ustih, ker pač mleko vsebuje kvasovke in to kar vidite, ko user posted image  odpre usta tisto belo na dlesnih, to naj bi bile gljivice......?
Drugače pa naša pupa ni čisto polno dojena, en obrok na dan dobi dodatka -120 ml(Novalac, ki ga normalno prenaša) in mogoče jo tudi to kaj zapira. Sem pa tudi že klicala pediatra glede tega in mi je rekel da je normalno da do 5 dni ne kaka (zdele nekaj godrnja, tako da mislim da ga bo zdele kr usralauser posted image spet na veliko, mene bo pa spet kap zdela ko bom planico dol dajala user posted image )

Cao

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
16.5.2007 17:54:46   
tinaaja
Imam nekaj vprašanj:
- ali vam je pediater dal oralni gel za , ki se ga namaže po dlesnih, kako ga namažete verjetn je to za soor ali kaj podobnega. mi ga nismo dobili. kako se imenuje gel?
- katere kapljice vam je dal AD3 ali samo D3, mi imamo AD3 pa jih še ne upam uporabiti, da nebo dobila krčev lahko en dan probsa dat ad3 in ce ni reakcije nadaljujes. poznam kar nekaj mamic, ki niso imeli nobenih problemov. sama sem se odlocila za d3, P je rekla, da je OK, da pri 6 mesecih pa moramo slatat na ad3

kakanje - mi kakamo parkrt na dan, vcasih cist polna plenica, vcasih malo.

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
16.5.2007 18:00:08   
sezam
Pa se res pozna, da je dež. Spet komaj sledim branju. Upam, da tokrat pridem skoz, preden mi spet kdo zateži user posted image .

Čestitke današnjim slavljencem user posted image

kopanje - naš se je tudi na začetu vedno drl po kopanje, sedaj se je pa stanje umirilo. Začela sem nosit s sabo dudo in pa obesila sem mu eno igračko, ki jo nato veselo gleda user posted image  No le frizure ne pusti kaj dosti frizerat user posted image

sonchek - 3 ure je imel kapico. Meni je patronažna rekla, da je dovolj pol ure user posted image . So zopet različna mnenja user posted image .

user posted image user posted image user posted image  Kaj je sedajle naredila Ana. user posted image  je ležal na kavču, ona ga je pa po laseh namazala s kremo za rito user posted image user posted image user posted image  Nova frizura user posted image user posted image user posted image

pranje oblek - jaz mu dnevno menjam le bodyje (če jih uspe imet cel dan, ponavadi je treba večkrat zamenjt - ali polula ali pa polijeuser posted image ), ostalo obleče večkrat. Kot je napisala jjasna, so tudi moje majčke in celo hlače pobruhane, tako, da se moram tudi jaz večkrat preoblačit.

thaiss- čestitke za današnjo obletnico user posted image

varstvo - naš se bo do septembra pazil dom pri babi, potem gre pa v vrtec - če ga dobimo. Imamo sedaj probleme za Ano, ko ga ne dobim tu v okolici user posted image  Kati, je pa res zelo težko prve dni pustiti otročka v varstvu. Smo pa za Žiga že oddali prošnjo za drugo leto, da ne bomo spet pozni user posted image

nošenje pokonci - naši user posted image  še nimajo dosti razvite hrbtenice, zato še ni dobro nositi pokonci

cv105 - pridna user posted image user posted image  Glede oblačenja je čisto odvisno od otročka. Tudi naš ima še 2 dolga rokavčka in debele nogavičke,  in mu ni nič preveč.

Prebrala skoz, tipkala pa že z eno roko. user posted image  Se je Žiga zbudil in sedaj se crkla. user posted image  Ana je pa tudi prej odspala eno kitico in sedaj že ordinira po stanovanju user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
16.5.2007 18:29:53   
draja
To mi je prav zanimivo, kako vse pišete z eno roko, ker imate v drugi svojega navihančka, saj je pri nas ravno obratno. Ni šans, da bi bila Živa pridna v naročju. Ona je pridna samo v ležalniku,v košku, v vozičku in na previjalni (dokler je ne začneš oblačiti). Ko jo enkrat primeš v roke je pa dretje. Pomaga edino, da se jo nosi obrnjeno na trebuščka na eni roki, ampak takrat je treba obvezno kroge po stanovanju delati. Drugače pa če jo imam v naročju in se dere, takoj utihne, ko jo dam v košek ali ležalnik user posted image . Sicer se kmalu naveliča biti sama, samo po rokah pa res ni rada.

Aja še to - najino dojenje je doseglo nov napredek: že drugi dan se uspešno dojiva brez nastavkov user posted image . Moje bradavice sicer spet trpijo, ampak je vredno.

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
   [Brisano sporočilo]
16.5.2007 19:05:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu draja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1969
16.5.2007 19:11:56   
tinaaja
Meaa.. tukaj je nekaj http://med.over.net/forum5/read.php?46,1576247,1576463#msg-1576463 pa se v iskalnik vpisi rahitis pri Pediatrija forumu. A ni malo zgodaj za tako diagnozo? No ne vem, nisem strokovnjak..

Neposredna povezava do sporočila: 1970
16.5.2007 19:48:47   
Dajadada
Poglejte si tole. Simuliranje, simuliranje...  
Jej, jej kaj vse znajo tamaučki.
http://www.mojvideo.com/video-simulant/77af66212ef0813bcf33&page=&viewtype=&category=

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
16.5.2007 20:50:39   
sezam
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mali bo ziher igralec

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sezam -- 16.5.2007 20:51:46 >

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
16.5.2007 21:25:24   
A-N-J-A
Punce pa ve ste nore,tok čvekate da bo jutri spet dežuser posted image .
Mi smo danes naočili torto za Elo,Borči je bil priden,sam popoldan se pa kr ne more spravit spat in pol je seveda tečen.Čeprav ima vedno več budnega in nejokajočega obdobjauser posted image .Zdele sem ga komi spat spravla,ene 5x sem ga v postlo položila,pa se je takoj dvignu,no upam da bo zdaj miruser posted image .
Moj je šel pa zapit enga fantiča,upam da kmal pride.
Dajadada-ko sem jaz prvič ta video vidla sem si mislila:joj kolkk razvajen otrok,jaz bi mojmu že pokazala hudiča,dve čez rit pa tišina.No kmal je naša take zganjala pa še hujš se je drla,da je bila čist brez glasu.Nauk zgodbe-zarečenga kruha se največ pojeuser posted image
pranje oblekic-jaz sem našmu danes od 7 30-10h preoblekla 3 bodije in dvoje hlače,tko da ja vsak dan menjamo oblačilcauser posted image
draja-super da vama dojenje teče,a ni to fino,da daš svojmu otroku nekaj najboljšega kar mu lahko daš in to samo ti nobeden druguser posted image
nošenje pokonci-naš bi bil samo pokonci,bolj ko ga daš v leže bolj je kisu
kakanje-enkrat na dan,danes se je tok usračku da je prišlo skor do vrha hrbta.In pol rečem mojmu če mi lahko pomaga,pa prav-jem,deli se ko da me ni domauser posted image
jok po kopanju-poznamo,danes sem ga vmes mogla podojit,ker je skor izdihnu,no pol me je pa polulaluser posted image

Zdaj grem pa kej prigriznit,ker še nisem dovolj debelauser posted image

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
16.5.2007 21:43:38   
tinaaja
In pol rečem mojmu če mi lahko pomaga,pa prav-jem,deli se ko da me ni doma

ta pa je za v anale, sem se tok nasmejala. sem ravn dons mojga mal obdelovala, da ce bi tko delala kot on, da bi bila mala skoz poscana in lacna. ker - brina se pokaka in mu recem, ce gre on previt. in on, da ja, sam, da najprej sladoled poje.user posted image ce bi jaz najprej jedla, se  stusirala, kaj prebrala al pa tv gledala, k so glih motorji, bi me ziher kdo na socialo prjavu.user posted image saj je ful priden, ampak vcasih me take v stilu "sam se tole, pa bom" tok user posted image ... no anja, sem mojmu prebrala ta stavek od tvojga in v opozorilo dodala, da bi on dobu plenico na kroznik user posted image user posted image

user posted image  

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
16.5.2007 21:52:06   
A-N-J-A
tinaaja to so pa desciuser posted image .Včasih ga prosim če mi kaj da pa prav da ne more(nima sto rok),ker recmo glih Eli nos briše.A jaz pa lohk s tamalim na joški okol letam???
Nočko

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?