draja
|
Čestitke Jaka in Taja!!! Žabika, Kati danes gre pa naš oči za 3 dni službeno v Portorož in bova sami . Drugič moramo tako uskladiti obveznosti naših dragih, da bodo istočasno odsotni, me 3 pa bomo z našimi sončki šle nekam skupaj na počitnice (častijo seveda očki). Velja? Žabika ko si napisala, da si potočila solzice ob spominu na rojstvo hčerkice, sem jih še jaz . ma tako sem čustvena ob vseh spominih, zgodbah,... Velikokrat se spomnim, kako smo skupaj pričakovale naše sončke, se pogovarjale o raznih tveganjih, trepetale ob vsakem pregledu in izvidu, ugibale spol, izbirale imena ... potem pa so kar naenkrat začeli prihajati - zdravi, topli, mehki, lepi, z laski, brez laskov, jokavi, zaspani,... In zdaj rastejo in vsak dan je nekaj novega, drugačen od prejšnjih,... Pranje vsako stvar (razen jopice za ven in copatkov) oblečemo samo enkrat (ponavadi zdrži na njej 1 dan potem pa v pranje). Naraščaj tudi midva nekako načrtujeva začeti delati naslednjega tam nekje čez 2 leti. Pri nama bi pa jaz tudi imela 3, možek pa 2, pa še to bi jih on imel pri 40-ih - karireist pač . Ampak se mu ne pustim in tako sva Živo že na poročno noč naredila . Oblačenje Živa že od prvega dne strašno uživa ko je razvita in nagica. Ko pa začneš zapenjati pampersko, pa se nasmehec hitro v šobico prelevi in potem se joka in krega do konca oblačenja. No, ko jo pa dvigneš s previjalne takrat pa sploh pade v histerični jok. Je namreč navajena, da gre po previjanju jesti in takrat ima v mislih samo eno - ZIZA!!!! Se pa tko dere kot bi jo iz kože dajali. Tko, da si je sploh ne upamo previjati, če ni že čas za hranjenje . Kapica jo dajemo že od začetka ampak max za kakšno urico. Amy a si že imela pregled pri G? Jaz sem šla danes dat vodo, pregled pa imam v petek. Mi je pa ful čudno, da moramo spet dati vodo, ker kot berem pri drugih ni bilo tako. Je bila pa taka gužva v laboratoriju, da sme več kot uro čakala . Še dobro, da je oči z Živo doma ostal.
|