|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
15.5.2007 21:25:01   
Naomi
kwa zdej, a ze vse spite tamaucki vas pa cuvajo ;)...nas otrok ze veselo panca ( brez bodija user posted image user posted image )...bomo vidl...pa dons se tko lepo shlajen, mamo ''sam'' 23 stopinj u spalci user posted image , sam prot 26 ucer je to ze sibirija- bom se jest ksne stumfke obula user posted image , popoldne je bil neverjetno razpolozen, sem sla hitr u BC kupt soncnik za na vozicek, k zdej k ni vec u kosari ga rabmo...damn, tko mi je zou kosare k je lepo na ravnem lezu, zdej pa ok...z lupinco spelemo k loh okol gleda, sam me ful mori zarad lege...ampak ok...sej vec k 3 ure itak ni not, sploh k na kavi pr men u narocju predrema user posted image ...se fizioterapevti kr krizajo k vidjo naso struco not, zihr ;)...zabika, zatisn ociuser posted image
kati pa tinaaja...bosta mele saj roke nabildane...tut to je neki...jest sem pa na dobri poti tja ;)...sej ok...do 6 mesca bom mela roke po obsegu k noge...sam da bojo mal bl misicaste user posted image ...kwa pa je to se 4 mesce zdrzat pod adrenalinom vsak sprehod user posted image ...me nau ankol vec u adrenalinski park vlekl, ka ga bom zdej tok sproscala user posted image
ju3 bo pa baje  ceu dan scal...sej bova pa s Svitom kvantno fizko resvala, to ma najraj..al bova pa kleklala...neki se bova ze zmenlauser posted image
no, nocko 1. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
15.5.2007 21:47:07   
Sibil_
Čer!

Jjasna-pri razvoju baje vedno na začetku prevladuje ena strean potem pa druga, kar še ni pokazatelj kako bo naprej.Ni še nič rečeno.

Dretje v vozičku-največja napaka je vzet otroka ven in ga nosit, zraven pa porivat voziček.Če že, se otroka vzame ven, se ga potolaži, potem pa nazaj v voziček in naprej sprehod.Punce-jih boste nosile kot nore, pa pri večji teži to ni fajn...user posted image

Obalke-kaj potem zmenjeno, petek zjutraj v triglavski?Al bi raje v Kapitaniji?Napišite če je še katera za, če ne se dobimo dskubin, Thaiss jaz in Žabika.No, pa saj se bo dalo čvekat....user posted image

Kopanje-jaz Lukasa kopam in mu vedno zmočim glavico-potem mu pa dam kapico gor.Kaj vi še vedno dajete kapico, al ne?Ker ne vem če nehat, pri prvem je bila zima in je bila kapica gor kar nekaj časa...

Majhna razlika med otroci-po mojih izkušnjah počakajte vsaj toliko, da je prvi star dve leti ko rodite.Ker meni osebno je bil ta mali od leta do dveh let naporen za znoret.In si ne predstavljam takrat imet še enega.No, saj meni sedaj tudi ni lahko, ko sem takorekoč sama z obema cel dan, ampak nekako gre...

Pikca-kaj tebi ta mala še lula in kaka v plenice?Če ja, kdaj in kako jo imaš namen odvajat?Če je že suha-kako ti je uspelo?Rabim kakšen dober nasvet...user posted image

LP pa lahko noč,
Sibil

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
   [Brisano sporočilo]
15.5.2007 21:51:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Naomi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1903
15.5.2007 22:03:49   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: sibil

Dretje v vozičku-največja napaka je vzet otroka ven in ga nosit, zraven pa porivat voziček.Če že, se otroka vzame ven, se ga potolaži, potem pa nazaj v voziček in naprej sprehod.Punce-jih boste nosile kot nore, pa pri večji teži to ni fajn...user posted image

Jp Sibil... Se strinjam, podpiram, ampak NE DELA!!!! user posted image  Dons sem to 3krat nardila, vsakič se je že,  ko se je dotaknil vozička, drl user posted image . Sej vem, razvadli smo ga že... Pa ne vem kako naj to popravimo, ne da bi mali trpel (sej smo si sami krivi). Kr to ni samo v vozičku - jst ga tud doma ne morem nikamor odložt, ne da se dere! Razen zvečer, ko ga dam spat, je mir (FAJN TRKAM!!!!). Verjetno smo ga tud to navadil...

Sej enkrat bo.. Upam.

Kera je že sprašvala za čaj? Jst ga zjutri nardim 100ml pa ga mam za ves dan. Po mojem je ok.

Čebričkanje - naš je ugotovil, da je poleg režanja in čofotanja zdej najbolj zabave vodo ven pit! Mami ni lih navdušena, ker tko temeljito uporablja prekuhano vodo za vse ostalo, ampak kaj čmo? user posted image  JJasna, pr nas je tud konc veselja, k mu začnemo plenico zapenjat - ne samo po kopanju. Več al manj vsakič. Ampak se ne obremenjujem s tem. Ker najprej je kričal, če je bil slečen, zdej kriči, če ga oblačimo, kaj veš kaj še pride... user posted image

Zdej pa šibam še neki pojest (ne da bi mi blo treba, ampak k je lih čas za večerjo), pol pa user posted image .

Nočko!

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
15.5.2007 22:15:03   
K_a_t_i
Aja - jutri, če bo vreme, ob 11h Tivoli?!?!! Kje ste zdej, babe?

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
15.5.2007 22:16:49   
Naomi
vreme bo, pa ceste tutuser posted image ...spet sem za pretepst..names, da bi ze kinkala user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
15.5.2007 22:23:39   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Naomi

vreme bo, pa ceste tutuser posted image ...spet sem za pretepst..names, da bi ze kinkala user posted image

user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
15.5.2007 22:26:51   
Naomi
uf, kasn grd pogled...takoj se ti mal prliznem ;)

Vremenska napoved Torek, 15. maja 2007, ob 18. uri Napoved za Slovenijo Ponoči in jutri bo spremenljivo do pretežno oblačno, občasno bodo še krajevne padavine, deloma plohe in nevihte. Na Primorskem bo zapihala šibka do zmerna burja. Najnižje jutranje temperature bodo od 8 do 14, najvišje dnevne od 12 do 19 stopinj C.

a dobim ksnga lepga smajlija zdej ;)

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
15.5.2007 22:33:59   
urla
Tivoli - mene jutri ne bo. Grem v špara po copatke za mojo princesko, pa mal po btc se bom sprehajala in zapravljala mojo jubilejno nagrado user posted image . Sem že fosil, k mam tolk delovne dobe.

Tinaaja - a si ti enkrat ko smo bile še nosečke dala gor en link od posnetkov porodov? Če si bila bi te prosila za link. Moja sekica bi se rada čist prestrašla preden gre rodit.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
15.5.2007 22:37:55   
K_a_t_i
user posted image  Bi bil lepši, če bi bla lepša napoved user posted image

Žabika, a kej odštevaš? Še 22 ur.. Žiga že toooook očija pogreša user posted image .
Zdej pa šibam sam še user posted image pa spat.

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
15.5.2007 22:50:01   
Žabika
Naomi: o kako sem se narežala!!! Ni mi treba gledati stran, kej nam nobene slike ne daš! Drugače pa v lupinici ritko malo podložite, pa bo!

obalke: meni boste morale pa malo razložit kje se tole dobivate, ker jaz pa naša obala sva kot dan in noč! Komaj da bom najdla Izolo! Še dobro, da obstajajo smerokazi!

kapica: jaz sem dala Hani kapo gor po umivanju samo prve dvakrat! Itak smo s kapami bolj skregani; gre rada na oči, potem je pa panika!
Še ena današnja anekdota! Greva na sprehod, Hani dam gor trak - rutko in ona že na prvem ovinku zaspi. Zaradi vetra pokrijem odprtino med košaro in strehico s pleničko in gremo! Po cca 15 minutah hoje, malo odgrnem pleničko in tam kjer naj bi bil Hanin obraz zagledam samo trak - rutko! In ona spodaj spi! Se je hotla zakrinkat, a jo je mamika razkrinkala!user posted image

pižamice: jaz sem do sedaj prakticirala tanek bodi s kratkimi rokavi in pižamico s stopali! Oboje kupljeno v Marks Spencer! Pa bom doma (no ko bom spet domauser posted image ), kjer imamo bolj toplo tudi probala brez bodija! Mogoče pa dobimo kakšno uro spanja!

K_a_t_i: kot pišeš se pri vas samo derete! Pa ja ni res tako hudo! Pri nas se stanje v čebru in na previjalni popolnoma umiri, vedno pa začne malo jokcat, ko oblačiva pižamico! Glede na to, da si napisala da si poskusila že vse nimam nobenega čarobnega namiga!

Hvala vsem za čestitke za naša dva meseca! Sem pa ob 20:25 kar solzice potočila user posted image , in bila tako zelo srečna user posted image !

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
15.5.2007 23:05:17   
thaiss
čer punce

tri dni smo bli brez neta pa sem vas zdej eno uro brala...uf čveke!!!

Čestitke vsem user posted image  ki ste praznovali te dni!!!

Obalke + Žabika jaz sem za petek, sam nisem kapirala al Koper al Izola???

evo še našega lepotca

uživa v vozičku: user posted image

tako pa zvečer zaspi: user posted image

mmmnnnjaaammm, cmokam rokico:  user posted image

user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
16.5.2007 0:43:01   
Anonimen
Se en nas nocni pozdravcek

Nas Tai je danes vecina dneva po eni uri prebedel,zaspal na rokah,se ga je prestavilo v posteljo pa je ze cez 10min cukeca spilal.Zdaj pa spi od enajstih...Ste danes bile res pridne cvekice,sem imela stran cez cel dan odprto pa nisem uspela kaj veliko prebrati...Pa spet smo se ze malo poredili,sva se po umivanju stehtala in sma se oba malo poredila,tako Tai kot mamica user posted image ...Bravo Tai prisli smo do okroglih 5kguser posted image ,mamica pa se mora potrudit malo v kontra smeri hehhe...

thaiss,Kr_enamami res lepa fanticka user posted image
draja pravo princesko imateuser posted image

Cestitke Taji (pocka) in Jakcu (Snorklja) za 2ico user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa se zmigam v posteljo da odnesem kaj od spanjauser posted image

Lahko noc

(odgovor članu Naomi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1913
16.5.2007 6:20:47   
tinaaja
dezuramo, dezuramo user posted image

srcno upam na spanje cez dan v vcerajsnjem stilu- 2,5 ure, prosim, prosim, prosim user posted image

naomi, una jutranja scena wc, ziza je tud meni znana user posted image user posted image

jjasna, ja saj vsak drugace glede narascsaja.. pri nama je veliko vec razlogov, zakaj prej kot kasneje, ampak o vsem tem bomo resno razmisljal cez pol leta, kako naprej. ceprav se zdaj tepem po glavi, da zakaj nisem vsaj vprasala za 3m injekcijo.. ker tole nevedenje, kdaj bo m in seveda prej o user posted image ne bi pa ravno, da naju kaj preseneti.. kopanje .. pri nas se vcasih dere takoj po kopanju, ko jo damo iz vode, bi rekla, da ji je hladneje, zato imam kalorifer prizgan. takoj ko je v tetri in brisaci je ok.

vreme je danes spet tako, da bo tukaj veliko za brat user posted image je pa tud tako, da se men ful jeuser posted image vceraj sem bila kot sod brez dna.

kati - ja misice na nogah mi bodo atrofiralr, roke pa bodo prevzele vodilno pozicijo user posted image bo treba se pocepe delat z malim v narocju, da bo proporcionalno user posted image

sibil- jaz je ne morem pustit dret se v vozicku. saj jo nekaj casa, amppak pol tako zivalsko tuli, da ne morem. jo vzamem ven, narediva 100m v narocju, da se pomiri in nazaj not. zmeraj bolj ugotavljam, da je njen jok tud zato,ker je blazno firbcna in bi gledala okol.. kaj sele bo user posted image tko da sem kosarko kar dol dala, da vsaj malo vec vidi..

kr_enamami
- za vetrove je ravno kolegica zadnjic hvalila kuminov sirup.. hipp1 sem jaz v lj dobila, zaenkrat se caka lepo zaprt, ker brina ne kaze vec znakov lakote zveceruser posted image   aptamil je res eno sranje pri nas naredil user posted image upam, da vam bo alete ustrezal.

tivoli- kwa pa vem glede na vremeuser posted image

urla.. za  zacetek naj gre na youtube.com in v iskalnik vpise child birth.. bom pogledala ce najdem unga o katerem mislim, da govoris.. al pa ce ga ima katera druga. dobr zapravljaj user posted image

.

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 16.5.2007 6:45:49 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
16.5.2007 6:23:13   
tinaaja
user posted image     user posted image   user posted image user posted image    user posted image user posted image
v mal drugacni obliki, ampak sveza user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
16.5.2007 6:51:57   
A-N-J-A
Hvala tinaaja za kavico.Jaz sem kar vstala moji še spijo,danes je user posted image doma in če bo Borči še spal peljem jaz Elo v vrtec.Jo nisem že odkar se je Bor rodil.
Midva bova šla pa danes v Zvezdo naročit torto za Elin roj.dan pa še zdaj ne vem kakšen okus naj vzamem,nekaj čokoladnega,ker Ela obožuje "kolajo"(to je po njeno čokolada)
kapica-mi smo jo dal gor tud sam ene 3x,pol pa ne več,pa ma vsak večer mokro bučo
body pod pižamco-že kakšen mesec ga nima
športni del vozička-od nedelje ni več v košari,se pa naslon poleže do vodoravnega

Evo Ela se je zbudila se gram mal stiskat,če bo srečauser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
16.5.2007 7:02:50   
tinaaja
pocka in  Taja pa Snorklja in Jaka

user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
16.5.2007 7:25:11   
tinaaja
Tinaaja - a si ti enkrat ko smo bile še nosečke dala gor en link od posnetkov porodov? Če si bila bi te prosila za link. Moja sekica bi se rada čist prestrašla preden gre rodit.

tud tu http://www.geocities.com/4birthing/childbirth_videos.html

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
16.5.2007 7:32:52   
Pikca
Jutro,
tinaaja, tud taka kavica je dobrauser posted image

Ja, včeraj sem res pisala (kolikor mi je mali dovolil), nekaj malega je ratalo, danes pa naprej... Popoldne sva šle pa z Živo kupovat čevlje - uspešen nakup za obeuser posted image , seveda je morala Živa jih sama izbrat, pa še men je pomagala izbiratuser posted image . Zdele zjutraj je seveda morala obut ta nove sandalčke, čeprav je dež... 100% jo mora zdele oči nosit do avta in iz avta, da se ne bi umazali, smo jo morali že včeraj ko smo šli kos poti po makadamuuser posted image .

Sibil, mi imamo tud še plenice, nimam recepta... kakat točno ve kdaj gre (se zapre sama v sobo), ampak ni šans, da bi jo prepričali, naj gre na kahlico. Lulat je nekaj časa hodila na WC (občasno), zdej pa tud to nočeuser posted image . Enkrat je že sama rekla, da ne mara plenice, pa sem jo pustila brez, pol je pa vsakih 5 min. hotla na wcuser posted image  Bom poskusila čez mesec ali dva tako, da bo čez dan brez plenice, pa kakšne lepe spodnjice ji bom nabavla za motivacijo. če ma kera boljši nasvet pa prosim...

moram it tamalega zrihtat, pol pa pisat...

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
16.5.2007 8:10:52   
skačica
Dobro jutrouser posted image !

Sem čist povožena, čeprav smo še kar spali. Je mala začela spet godit in jamrat potem pa jokat in sem ji potiščala dudo v usta. Najprej se je full jokala pol jo je pa sprejela in v sekundi zaspalauser posted image .
Me mučijo vse te prečute noči za nazaj. Danes bom čez cel dan poskušala spat, ko bo mala spala, ne delam nič.

Pikca, pridna si, jaz pa nisemuser posted image Včeraj namreč  nisem nič pisala, ampak se cel dan potepala. Sva šle s sestro in njenim sinčkom v mojo firmo na obisk potem pa še malo v šoping, zvečer pa v solarij. Ko sem prišla domov, sem vas samo prebrala in padla dol. Danes imam pa popoldne okulista- pregled za leče, tako da spet ne bo nič. Ko sva sami doma, jo imam pa skoz po rokah kot recimo zdejle. Ko jo odložim, se pa dere.Res sem slabe volje, ampak zaenkrat nisem napisala še nič, bom že. Zdaj imamo tak ritem, da je askoraj nemogoče zraven kaj pametnega naredit.

vozičkanje- Iza se rada vozi, le včasih v kaki trgovini zažene tak halo, da ne pomaga nič drugega kot ziza in pol iščemo previjalnice al pa dojilnice. Sicer ima pa rada, da se ji rit trese, ampak ne upam preveč.

Taja in Jaka, vse najboljše za obmesečnico.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
16.5.2007 8:15:53   
thaiss
dobro jutro

Tinaaja thx za kofi!!!
čestitke današnjim malim slavljencem user posted image
TAJA - pocka
JAKA - Snorklja

Midva danes praznujeva 7.obletnico najine ljubezni!!! user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
16.5.2007 8:37:55   
Snorklja
Hvala vsem za čestitke. kar ne morem verjeti, da je že dva meseca mimo.
Redno spramljam vaše čvekanje, a ponavadi nimam časa, da bi kaj napisala, saj me je moj mulc okupiral 100%. Mogoče se mu malo preveč pustim. Moj dragi pravi, da imama Gardalanduser posted image (pojemo pesmice, se pozibavamo, govorimo, igramo).

Punce kdaj dajete ve spat vaše malčke? Jim že berete pravljice? Jih date v posteljico še budne (menda je to dobro)?
Jaz se še vedno trudim vzpostaviti neko rutino, a nam ne uspeva ravno dobro. Nisem še ugotovila kaj vpliva na to, da enkrat spi ponoči ful dolgo, drugič pa npr. samo tri urce v kompletu.

Lep pozdrav vsem skupaj,
Snorklja & Jaka.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
16.5.2007 8:53:17   
urla
Tinaaja - hvala za link, je bil pa še en, kjer so bili celi reportaže o porodu (mislim da je bil link KLIK al neki tazga). Pa za kufe tut hvala.

< Sporočilo je popravil urla -- 16.5.2007 8:55:49 >

(odgovor članu Snorklja)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
16.5.2007 9:01:43   
blanči
Pozdravljene,

naša princeska spi celo noč od 21 - 6 ure. Včeraj pa je spremenila uro ker je spala do 7.30 in tako je zvečer šla spat že ob 20 uri in sem mislila, da danes ne bo spala celo noč, pa je do 6.00. Tak ritem držimo že 14 dni. Huraaa in upam, da tako tudi ostane.

V petek imava drugo posvetovalnico. Kaj ve ste jo že imele?

Pod bradico na vratu so se ji spustili mozolčki in vse je rdeče in sklepam da je to od vročine. Ima katera podobne probleme? Kaj storiti? Uporabljam otr. puder in hladilno mazilo, a ne izgine in se ji ponavlja. Kakšen dan zgleda da bo izginilo nato pa se ponovi.

Kako naj prilepim fotke, kar tukaj zraven besedila?

Mejte se.

LP iz Celja.

Blanči

14.03.2007 se je zgodila najina sreča - Anja
29.08.2010 se nam je pridružila še Eva

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
16.5.2007 9:49:30   
K_a_t_i
Žabika, sej tok hudo pa ni, no user posted image . Kadar ga nosimo in crkljamo, je pravi cukrček. Pa veš, da se trudimo, da je tega čim več! Je pa tkole res mal zoprno, da niti v wc ne moreš, ne da bi bil jok user posted image

Tinaaja - vse se da! Tud trebušnjake, če češ user posted image . Se vležeš na posteljo, tamalga (o) na trebušček, pa začneš user posted image . Vreme - naša vremenska postaja kaže user posted image , ampak men se lih ne zdi... Tko da mislem, da ob 11h ne bo nič. Če se zjasni, bova šla kasneje.
Pa hvala za kufe. Zdej sem ga že res nucala - nazadnje sem ga pila v nedeljo.

Sem pa danes za dobrojutro dobila porcijo bruhcev od tamalga. Upam, da je blo samo zaradi nepodrtega kupčka (sem ga dala leže jest, da sva lahko še malo zadremala) in da ni kej resnega user posted image  Vročine nima, je pa blo včeraj zjutraj isto. Zgleda, da se ne bomo več tko dojili in da bo pač treba ob 7h vstat. A ve, ki ne podirate kupčka, se vam nikol to ne dogaja? (ja user posted image , me vseen skrbi, da ni kej druzga - čeprov, pol včeri ne bi samo zjutri bruhnu, al kako user posted image )

Snorklja, par strani nazaj smo imele debato o spanju.
Thaiss, čestitke za obletnico!!! user posted image

(odgovor članu blanči)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Nasvet fizioterapevtke: Copati za v vrtec
Preden se odpravite po nakupih ali potegnete iz omare »podedovane« copatke za v vrtec, preverite, kateri copati so dobri...

Pralni prašek

Katerega uporabljate in ste z njim zadovoljni?

Ariel (42%)

Persil (26%)

Luna (7%)

Faks (1%)

Dash (13%)

trgovinske blagovne znamke (11%)

Število vseh glasov: 9937

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!