Dajadada
|
Kati in Zima07, čestitke za odobreno vlogo v vrtec. Meni je pa zdaj žal, da nisem malo pohitela in oddala več vlog. Sem mislila, da je bil rok v vseh lj vrtcih 31.3. in ker sem tega zamudila se mi ni mudilo, sploh pa mi je v vrtcu Vodmat rekla, da za vpis med letom ni roka za oddajo, ker se odločajo glede na prosta mesta. Zdaj pa vidim, da je bil nov zakon in da komisija obravnava vse. A ona tega ni vedela v začetku aprila, ko sem klicala ? Zdaj sem klicala tudi jaz v Ciciban, ker je vrtec v BS-u eden izmed tistih, ki bi za nas prišli v poštev. Gospa mi je rekla, da so na komisiji obravnavali vse vloge, tako kot je že napisala Zima07, da bodo zdaj videli koliko jih bodo dejansko starši vpisali in koliko bo ostalo prostih mest, potem imajo prednost tisti, ki so bili zavrnjeni, ampak so vlogo oddali do 30.4., zatem pa lahko pridemo na vrsto tudi tisti, ki bomo vlogo oddali po tem roku. Predlagala pa mi je naj čimprej oddam vlogo. Tako da veste tiste, ki še nimate odločbe o sprejemu otroka, oddajte vlogo čimprej - možnosti so majhne, a vseeno so. Sicer pa bi jaz skoraj raje na začetku dala tamaučka v varstvo, samo ne poznam nobene gospe, ki bi se s tem ukvarjala v LJ. A od vas katera pozna kakšno???? Meaa, seveda se nam lahko pridružiš na . Je luštn spoznavati nove mamice in . Jaz že kar pogrešam malo čveka v živo...škoda, da je danes odpadel...vreme .
< Sporočilo je popravil Dajadada -- 16.5.2007 14:31:34 >
|