K_a_t_i
|
Bibi - kakšen korenjak! Ti pa nič ne zavidam prenašanja sem in tja No, saj te bomo hmalu dohiteli Glede krčev pa morda poskusi s kakšnim drugim adaptiranim mlekom. Za Aptamil sem že od nekaj mamic slišala, da je š . Očki - naš je . No, kdaj pa kdaj bi jaz kaj drugače, ampak se na koncu vedno nekako dogovoriva. Previjanje, hranjenje, nošenje, ... ni problem. Razen kadar je totalno nenaspan, pol je pa . Je pa res to problem, da me že na vratih čakamo, ko pridejo dragiji iz službe, da jim predamo tamalga . No, pa tud to, da (vsaj pr nas) tačas, ko on pestva, mami vedno kej druzga pametnega počne (surfa po rr - šala). Men je pa najboljš njegov vprašanje - mu kdaj rečem naj npr. pomije posodo (ko videm, da se je mal preveč za računalnikom udomačil), on pa men nazaj - kaj boš pa ti tačas počela? V rit se bom brcala . Varčevanje - mi smo tko šlampasti, da niti varčevalnega računa nimamo, kaj šele da bi se kdo v kakšne druge naložbe poglobil! Tko da, kar je, kr na računu vrednost zgublja.. No ja, pri 2h kreditih tud ni lih neka zguba to... Bo pa treba neki potuhtat, ker bi tud mi enkrat kako hiško . Sicer pa mi moj vedno, ko mu rečem, da čas zapravlja za rač, pravi, da je to naložba za prihodnost in da mi bo od tega čez 3 leta bajto naredu. Živi bili pa videli! Bizovik, sreda - za. Popravte me, če sem narobe pogledala - dol z obvoznice za Bizovik, pol pa 4. odcep levo in naravnost, dokler ne zagledam "neki" Nošenje pokonci - zarad enga kupčka pomojem ne more bit nič narobe, itak so nam sami pokazali kako naj se podira... Sicer so pa vse slikce ful luštne. Človk se čist razneži . Zdej pa šibava midva v Tivoli! Mejte se...
|