|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
19.5.2007 10:49:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Naomi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2101
   RE: Marčevke 2007
19.5.2007 11:17:22   
skačica
meaa- res močno, močno, močno stiskam pesti, da bodo rezultati na to preiskavo negativni. Verjemi, da bomo vse marčevke s tabo držale pestke.user posted image user posted image user posted image Si pa ne predstavljam, kako zelo moraš biti močna, da vse skupaj zdržiš. Če ti bo hudo pa kar na RR pridi po vzpodbudne besede, prav?

mustela- jaz uporabljam energijsko kopel za dojenčke in posebej šampon za glavico. Sem pa že v dveh lekarnah iskala robčke za čiščenje obraza in jih nikjer nimajouser posted image .

Moja Iza mi v naročju drema po treh urah budnosti, ko sva se skupaj igrale v igralnem centru, pele otroške pesmice, se veliko smejale,.... res je pravi sonček, vsak dan se bolj zaveda svoje okolice in se razvija, jaz jo pa samo občudujemuser posted image user posted image user posted image . Še ponoči je morda za odtenek bolje ali pa sem sedaj samo tok raznežena, da vse vidim v lepši lučiuser posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
19.5.2007 11:31:51   
cv105
sonchek: jep, razjarnikovi user posted image , ki jih boš srečala - to smo mi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tinaaja: bom poročala, kaj bomo nabavili oz. kako uspešen bo izlet

meaa: kar pogumno !! Mi2 z Maksom drživas pesti, da bo vse ok in pošiljava eno user posted image za srečo!
Za temenca ima Mustela šampon v peni (Foam Shampoo for Newborns), obstaja pa tudi Baby Shampoo za vsakodnevno nego dojenčkov in otrok (prepisujem iz brošure).

Maks se je zbudil že 6.30 in potem ene parkrat nazaj zaspal (v ležalniku, pa v zibki, celo gor v sobico sem ga nesla) a ne za dolgo. Pa sva šla v vozom na sprehod in spotoma dobila na posodo še kengurujčka. Celi 2 uri je spaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Sedaj sva jedla in trenutno se zabava v igralnici a mislim, da mi ima nekaj za povedati, tako glasen postaja.

čao!

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
19.5.2007 12:36:57   
Dajadada
Mustela: mene je lekarničarka prepričevala, da mustela nima šampona za temenca, jaz sem trdila da je, je začela brskati po njihovi brošuri in iskala, potem sem pa obupala in kupila Mustelino kremo za temenca. Sem pa pred kakšnimi 14 dnevi v isti lekarni kupila zadnje robčke za obraz in sem videla včeraj, da je polica še vedno prazna. Zgleda, da se jih res težko dobi.  

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
19.5.2007 12:45:34   
tinaaja
Mustela - jaz imam tale gel za telo in lase:
user posted image

May be used from birth to wash the body and hair of newborns and babies.

user posted image user posted image Gently cleanses body and scalp
user posted image Preserves the hydrolipidic film, and respects the integrity of the skin (neutral pH/soap-free).
user posted image Compensates for the drying effect of hard water with its super-fatted agents (coconut derivatives)
user posted image Tearless (neutral pH).
user posted image Softens skin and helps soothe irritation with its formula containing vitamin B5.
user posted image Hypoallergenic as specially formulated to minimize the risk of allergic reactions

Tested under dermatological control
    user posted image Place a few drops of DERMO-CLEANSING in your hand, and wash your baby's body and scalp by working up a lather.

Rinse carefully.

Dry your baby gently (without rubbing), taking particular care over the diaper area and skin folds (thighs, armpits, neck, etc.).

It is important to wash your baby's hair every day (using very gentle tearless products which do not sting the e

SAMPON:
Foam Shampoo for Newborns Ultra-gentle, self-foaming
user posted image      To prevent and care for flakes associated with cradle cap

user posted image user posted image Gently cleanses hair with its gentle washing base containing coconut extracts.
user posted image Respects the delicate balance of the scalp in newborns, and prevents skin drying.
user posted image Helps favor cradle cap elimination and prevent its development through the kerato-regulating action of salicylic acid.
user posted image Acts on the major causes at the origin of cradle cap development and helps limit fungi proliferation.
user posted image Tearless, does not run into eyes with its foam texture, easy to rinse.
user posted image Hypoallergenic as specially formulated to minimize the risk of allergic reactions

Tested under dermatological control
    user posted image Wet baby's hair with warm water.
Hold the bottle vertically and press pump to obtain a dose of FOAM SHAMPOO FOR NEWBORNS.
Apply to wet hair and gently massage scalp.
Leave on for 1 to 2 minutes.
Rinse carefully.
Dry baby's hair very gently.

Baby is now clean and beautiful.

It is important to wash your baby's hair every day (use tearless products which do not sting the eyes).

2 in 1 Hair and Body Wash Soap-free cleansing gel user posted image      To wash the hair and body of babies and children in a single step.
Practical for traveling.

user posted image user posted image Gently cleanses body and hair, with its gentle formula
user posted image Helps preserve skin's hydrolipidic film and, respects the balance of scalp and skin
user posted image Helps compensate for the drying effect of hard water with its super-fatted agents (coconut derivatives)
user posted image Tearless (neutral pH).
user posted image Leaves on skin that delicate signature Mustela « baby scent »
user posted image Easy to use when traveling, cleansing both the body and hair in a single step.

Tested under dermatological control.
    user posted image Pour a small amount of 2 in 1 Hair and Body Wash into your hand, wash your baby's body and hair by gently working up a lather.
Rinse carefully.
Dry your baby gently (without rubbing).

Baby is clean, and "smells fresh"!

It is important to wash your baby's hair every day (using very gentle tearless products which do not sting the eyes).

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 19.5.2007 12:48:02 >

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
19.5.2007 12:49:26   
erna14
ojla

mi smo se vedno pikasti,sem razmisljala ce ni mogoce zaradi praska ker sem ga zamenjala sam, mi je cudn ker prej sem uporabljala tekoci dash-vijolicni(pa je dost mocen)zdaj pa uporabljam persil-gold pa pomoje ni tako mocen k tist tako da se vedno ne vem kaj user posted image  mu je skodovalo,ALI KATERA VE KOLIKO CASA SO SE VIDNE PIKICE PRI ALERGIJI PO KOLIKO DNEVIH UBISTVU IZGINEJO?
TINAAJA:ali si mogoce brala link dojenje in dodajanje na zacetku k kliknes dojencek ob levi strani?jaz sem namrec vceraj neki brala pa sem vidla namrec kao tiste ki naj bi dojile z nastavki naj bi kao imele v blizini nekoga ki naj bi redno kontrolirav otrokovo tezo.ne vem kaj so mioslni  z tem kaj ali otrok ki je hranjen po nastavku ali manj dobi ali kako?user posted image user posted image ni mi ravno najbolj jasno tako da me res zanima se tvoje mnenje kaj ti misls?

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
19.5.2007 12:59:05   
erna14
meaa RES VAMA ZELIM FULL VELIK SRECE ,SICER VEM DA BREZ VEZE PISEM DA NE SKRBI,KER VEM DA JE TEZKO,LAHKO TI PA RECEM SAMO TO DA BOMO VSI DRZALI PESTI DA BO VSE OKuser posted image user posted image user posted image PA SRECNO

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
19.5.2007 13:09:06   
tinaaja
Erna, kao da so raziskave pokazale, da je stimulacija preko bradavic in dojk za kolicino mleka manjsa, ce dojis z nastavki. Glede na to, da nama z brino ne rata brez nastavkov, lahko kar neham dojit al pa dojim naprej z nastavki. Nikjer na MONu nisem zasledila, da naj bi bilo treba kontrolirat tezo zaradi tega, pa tam svetujejo LLL svetovalke. Tudi nihce (patronazka, P) mi nista nic rekli , razen, da bolje z nastvaki, kot da ne - obe vesta za Brinino napredovanje teze. V torek pride patronazka, pa jo bom povprasala. Daj mi poslji link, kjer si to prebrala, da vidim in raziscem. Veliko zensk doji z nastvaki, pa se otroci normalno razvijajo. 

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
19.5.2007 14:19:14   
dskubin
K_a_t_i, jaz sem obakrat podojila otroke takoj po porodu (no, po kopanju, merjenju,..), pa sta oba imela krče (tudi preden smo začeli s kapljicami). No, pri sinu so bili v milejši obliki, ampak to vidim šele sedaj pri hčerki, meni se je tudi takrat zdelo, da bo konc svata user posted image . Ampak sej prej al slej izzvenijo, bomo že potrpeli še to malo. Aja, pa taprva 2 dni sta oba po cel dan visela na joškah in čakala, da bo kaj prteklo. Tko da,.. no z nečim se ljudje pač mormo tolažit, in če nekomu pomaga, tut prou.

dojenje - jaz dojim vsakič samo iz 1 dojke, ker nejkaj malega še vedno not ostane. Danes ponoči je prvič potegnila 7 ur in je bila tista, k je bla na vrsti za dojenje trda kot diamant user posted image - no v teh primerih malo spumpam, ker če ne sploh ne more zagrabit, pa čeoprav dojim z nastavki. No, ob dnevih, ko visi cel čas gor, so tudi moje prazne in izžete, vendar ko začne vlečt pa vseeno ven teče. Pri sinu je bilo tudi mene strah, da bo zmanjkalo, čeprav je teklo od mene kot ob nevihti, pa sem imela doma za vsak slučaj 2 vrečki aptamila - nakoncu sem jih vrgla stran. Sedaj nimam nič - no, lažem, imam zalogo v zamrzovalniku. Mislim pa, da jo bom začela uporabljat isto kot pri sinu - za prve kašice. Ampak je pa začelatamala zavračat flašo - smo ji vsake tolko po flaši dali izčrpano mleko, da si malo moje bradavice spočijejo, posledično me spet bolijo kot user posted image , pa na eni sem že rance opazla, čakam samo še kri. Pol pa jovo na novo zdravit. Ampak tokrat ne vem, kako bo uspelo, če noče iz flaše jest - bomo kar z žlicio poskusli. V glavnem, nismo ravno brez problemov, ampak ne sekiram se sploh zaradi količine mleka user posted image . Sanja se mi ne, kolk z joške spije in vagam jo tudi samo pri pediatrinji - to je 1x mesečno.

Meaa - puca, drži se. Pogumna si zase in za sinka in tudi mi smo ti vedno na voljo za spodbudne besede. user posted image user posted image user posted image za srečo in topel user posted image

Soncek78 - ni problema, bomo mele tut drug teden ogromno za povedat, je včeraj prehitro minilo user posted image

Kr_enamami - škoda za izpit. Res zoprno, ampak SEJ VEŠ, DA BO ratal enkrat. MORA! Pejd pogledat, kaj si je zdej zmislila, pa svetujem ti, da se predaš vsaj na dan izpita in napišeš to, kar kura od tebe zahteva, čeprav v resnici veš, da ni res, da je narobe. Ker edino tko boš nardila - to ti govorim iz izkušenj. Pr enih ne morš met proul, pa pika. Meni je ena celo enkrat rekla, da je v slovarju narobe napisan (sem iz knjižnice prtovorla tanajtavečjega, ki so ga meli) user posted image . O poštenju dandanes pa ne bi preveč - sem se enkrat žrtvovala in nardila odgovore za cel razred, pa res znala vse, pa pol edina padla. Vse sorte se zgodi, ampak ne obupat.

erna14 in tinaaja - jaz sem sina dojila izključno s pomočjo nastavkov in to 9 mesecev, pol pa se je sam odstavil. Tudi ko je dobil zobke, nasr'tavki niso bli problem. Imam pa Nuk-ove, ki so ful tanjši od aventovih, medelinih, edino še choccotovi ne vem, kolk so mehki. Sam zdej jih nikjer več ne morem dobit user posted image . Tud zdej dojim samo z nastavki, razen če jih pozabim doma, pol trpimo muke ježeve, da se vsaj za silo najemo, pa je Diti šla vdsak mesec gor točno za kilo. Sem si pa od začetka kar precejkrat črpala (mogoče tudi s tem spodbudila večje nastajanje mleka, ampak ne vem, če je to res, ker sem taprvič počela to celih 6 mesecev, ker so mi drugače bradavivce krvavele. no, zdej - drugič - je vseeno boljše). Tko da ne verjamem, da bi blo mleka manj zaradi nastavkov. Aja, pa vajini otroci se čist normalno razvijajo - pač malo pod povprečjem pridobivajo na teži, ampak če je vse drugo v redu, to ne bi smel bit problem, ne?

< Sporočilo je popravil dskubin -- 19.5.2007 14:20:55 >

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
19.5.2007 15:53:01   
tinaaja
Dskubin, ja razvoj je normalen,teza pac pocsi napreduje. Ne morem rect, da se ne sekiram malo zaradi teze, pa ne zarad druzga kot zato, ker ce bi slucajno zbolela, je dobro,da ima malo vec zaloge. samo zato.
Naj pa nekaj povem - prejle sva se prvic zares dojili brez nastavkov. Sem si rekla po mojem prejsnjem postu, da bi lahko morda ta vikend si vzela, da probamo brez. In sem skoraj dol padla, ker se je ne samo prisesala, tudi gor je obstala in vlekla user posted image No, to je zacetek, pot je verjetno se dolga, ampak mordaaaa nama pa rata user posted image Ce ne, pa ne!

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 19.5.2007 16:01:40 >

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
19.5.2007 16:00:27   
Naomi
bravo Brinaaaaaaaaaaaa in bravo mamici, ki je tko pritkana in se trudiuser posted image user posted image user posted image
...no mi smo pa kr notr..sicer zdej spi tamaucek..sva po dooooooolgem casu pojedla kosilo oba skp, pa ne da bi metala vase  ( mislm, sej vase mecem jest...moj dragi poje tko kukr vedno...zlooo pooooooocaaas )user posted image user posted image ...
...dopoldanski poskus z vozickom je bil tkole...3x do liftauser posted image ...pol nam le rata pridt ven, smo se po 10 min obrnil in sli domov...ni zaspal...in je bil vik in krik...koooooook sem nesrecna zarad tega user posted image ...
bomo vidl kaj bo zdele...grmo spet probat k damo hranjenje cez pa tko...oh ja...
papa

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
19.5.2007 17:25:00   
K_a_t_i
Evo nas z "izleta". Smo šli odpret varčevalni račun v city park, v mcdonaldsa, na rudnik v pikapolonico in baby center (kupli celo ene hlače), vmes smo se podojili, pol pa še na kavo (no, to je blo že mal preveč - sma jo zlila vase user posted image ). Tamal je zdržal 5 ur in pol user posted image . Je pa bil v jajčku, ne v vozičku user posted image  Kr neki je spal poba.

Naomi - držim pesti, da vam rata - čeprov, tale popoldanska ura je najbolj user posted image  za izlete.

Tinaaja - user posted image

Meaa - user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
19.5.2007 18:00:03   
Encijan
Čao, mamice!

Evo, še moje poročilo za AV klub. Dopoldne nama je celo uspelo oditi ven brez joka, čeprav se mi je Špela pri spravljanju v voziček zbudila, je potem zdržala kar nekaj časa budna, brez joka. No, po ene 10 minutah je bila prva pavza, spet sem malo tekla, ampak ni dosti pomagalo, sem se ustavila in jo vzela ven - ko sem se že obrnila proti domu, sem ugotovila, da je revica polulana - na srečo sem vzela pleničke s sabo in jo kar v vozičku previla, je še malo pojokala, potem pa se mi parkrat hvaležno nasmehnila. Presrečna mami se je seveda spet obrnila stran od doma, ampak se je štorija z jokom kmalu ponovila. Nič ni pomagalo, sva šli lepo domov in doma sem ugotovila, da je lačna (al pa žejna, kaj pa vem). Povzetek, izlet je skupaj s postanki trajal dobro urico, jaz pa sem ugotovila, da mi gre tale nov šport že kar dobro (z eno roko držim Špelo, z drugo pa vijugam z vozičkom - oldtimerjem). Ampak ni mi jasno, kako lahko tako hitro postane lačna, od zadnjega obroka še ni minilo uro in pol! Bom naslednjič probala s sabo malo čaja vzeti, da vidim, če je bila morda le žeja. Sem pa ugotovila, da me ne skrbi več, kaj si folk misli, ampak le še to, da se ta mala ne bi prehladila, ker je precej pihalo, pa ne prenese, da bi ji kako plenico čez glavo poveznila.

Evo, me že kliče, moram šibat...

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
19.5.2007 18:19:06   
tinaaja
Encijan user posted image evo spet enake situacije kot pri nas na sprehodih.. Jaz tud zdaj caj nosim sabo, ceprav ne pomaga ravno kajuser posted image . Tud Brina se ful zlakotni hitro, oz bi se zizala takoj, ko stopim v stanovanje.

(odgovor članu Encijan)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
19.5.2007 19:07:41   
Encijan
Ah, ja, Tinaaja in sotrpinke iz AV, se moramo res enkrat dobit na enem sprehodu in čveku, da si izmenjamo izkušnje, kaj?

Zjutraj sem hotela še nekaj napisati glede nošenja otroka, pa mi ni uspelo.  Tudi Špeli je že kmalu po rojstvu bolj ustrezal pokončni položaj - kot pri podiranju kupčka - v primerjavi z običajnim, ležečim položajem, edino še položaj za pomoč pri krčih ji je tudi ustrezal, potem pa sem v eni knjigi našla položaj oz. način nošenja tiger na drevesu, ki je temu zelo podoben, le da otroka držimo z obema rokama. A ga poznate? Špela res uživa v njem, tako da smo nošenje na ramenu v glavnem opustili, razen ko podiramo kupček, seveda. Skratka, otroka  z levo roko primemo med nogicama, podlakt pa podpira zgornji otrokov del, glavica sloni v pregibu komolca, potem z desno roko sežemo med nogicama in podpremo trebuh, levo roko pa umaknemo navzgor, tako da primemo otroka za pas. Otrokove roke in nogice bingljajo tako kot pri mucah , ki ležijo na drevesu... Poskusite!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
19.5.2007 19:59:55   
*sonchek*
Evo, mi smo koooončno doma! Joj, danes smo pa imeli športni dan - čist sem izmučena! Ploščice so kupljene (raje ne bom o tem, koliko so naju prišle - madonca, bordure so hudičevo drage!!!), pa bili smo v šopingu - mulc je spet bogatejši za supergice, pižamco, spalno vrečo, nekaj bodijev in Chowinga - bombažka  user posted image . Oči si je tudi nekaj stvari kupil in zdaj pakira - mi gre kar na jok, ko samo pomislim, da bova z malim čisto sama naslednje dni. Odkar imava Aneja, bo to prvič, da bomo ločeni toliko časa in prvič, ko bova čiiisto sama ponoči... user posted image

Nič, grem smrkat zraven očija in mu pomagat pakirat, potem morava še malega skopat in ga dati spat...

(odgovor članu Encijan)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
19.5.2007 20:14:25   
draja
Najprej bravo Tinaaja za prvo uspešno dojenje brez nastavkov user posted image user posted image user posted image . Sem res ful vesela zate, ker vem koliko ti to pomeni. Če je enkrat zagrabila bo tudi še drugič, ni pa nujno, da bo vedno za - ampak postopoma vama bo sigurno uspelo. Drugače pa tudi jaz mislim, da je dojenje z nastavki čisto ok in ne verjamem da bi lahko drastično vplivalao na količino mleka.
Aja pa iskrena hvala za objavo sestavka o mehkejših dojkah. Sem bila včeraj zvečer čisto obupana ko so bile dojke spet mlahave, prazne pa sem imela potem skoz v mislih tisto kar si napisala in sem se malo potolažila. Ampak vseeno je dejstvo, da imam zvečer ful manj mleka kot sem ga imela, ampak upam, da se bo stanje izboljšalo.

Kr_enamami kot so ti že druge napisale - ne sekiraj se, pozanimaj se kaj hoče od tebe prfoksa in potem točno to napiši. Zdaj je važno samo da narediš izpit, v praksi boš pa itak delala tako kot je prav.

AD3 danes smo dali zjutraj prvo mini kapljico in zaenkrat je kar ok. Malo jo je zdaj zvijalo ampak mislim da nič kaj bolj kot običajno. Je pa danes ful  manj jedla pa kar naprej nekaj bruhala (že prav sesirjeno iz želodčka) samo to verjetno ni zaradi kapljic.

Kati midve se nisva dojili prvi dan zaradi mojega CR pa nimamo krčkov v neki hujši obliki.

Meaa veš da veliko mislim na aju in držim pesti da bo vse v najlepšem redu. Veš da vse mamice tukaj čutimo s tabo in si resnično želimo da bi bilo s tvojim sončkom kmalu vse OK. Sem prepričana, da v torek zveš same dobre novičke.

Encijan v tem položaju tiger na drevesu pa tudi naša noro uživa. Sploh ko ima krčke ji edino ta položaj ustreza.

Dajadada mi še nismo nič čistili dlesni, tudi kaj belega ne vidim na njih, bomo pa verjetno kmalu začeli, ker je pomembno za ustno higieno, če nič drugega da se navadi na kasnejše umivanje zob. S čim pa naj bi čistili?
Drugače je pa za nami čuuuuudovita noč user posted image . Pa Živa že čisto cel dan spi. Sigurno ni bila od 9-ih zjutraj budna več kot 3 urice. Oči se hvali, da je tako ker je prišel domov po 3-eh dneh odsotnosti. Saj mogoče je res nekaj na tem, ker on je takoooooo skuliran človek, čist kontra meni, da po moje res dobro vpliva na malčico. Da ne bi komentirali, da se pri meni joka, pri njemu pa v sekundi utihne.
Drugače sonchek pa bova midve tudi drug teden spet 3 dni sami, pa se lahko midve malo tolaživa ena drugo.

Smo imeli danes na obisku moje sorodnike s Primorske in je mala dobila telovadnico user posted image . Smo jo že malo sprobali in je kar gledala, samo potem je itak spet zaspalauser posted image .

(odgovor članu Encijan)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
19.5.2007 21:20:11   
Naomi
cer...user posted image
ja...sem vesela mamica k smo mel popoldanski sprehod po celem tednu morije konco tko k vcasuser posted image ...je sel buden not...se mal pogovarju, pol je clo zaspal...sej nisem mogla verjet, odspal slabo urco in pol zadovoljno zjal okoli pa naju gledal...3/4 casa z dudo, sam blo je pa zakoooooon ;)...smo sli celo na sladoled...

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
19.5.2007 21:29:19   
Naomi
pa kwa jest motovilmuser posted image ...sem kr potrdi stisnla...pa sploh nisem koncala...
...bom pa zdej...
gremo pancat user posted image user posted image ....1. user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
   [Brisano sporočilo]
19.5.2007 21:30:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Naomi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2120
19.5.2007 22:00:11   
tinaaja
Punce, za dobro voljo si lahko preberete par cvetk Tine iz BB.. Midva sva se noro nasmejala http://24ur.com/bb/bb_forum.php?topic_id=3746 user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2121
19.5.2007 22:20:20   
Naomi
user posted image user posted image ...lol...sej ne mors verjet...poosebljena splosna razgledanost je tale Tinauser posted image ...mi je pa vsec, da je Alisa not ostala, da se bojo se mal fajtal ;)...pa da je  Janez not ostou...tastar user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
19.5.2007 23:03:19   
cv105
Sej nič ne rečem ampak ta priročnik o blondinkah je bil tudi ene vrste nestrpnost in diskriminacija se meni zdi. No, te Tinine izjave so luštno smešne in jaz bi jih pripisala kakšnemu 5-letniku, ne pa ...

Mi2 sva bila v šopingu, mali pa je ostal po treznem premisleku doma. Pa sva čisto prav naredila, ker je bila v BTC ubitačna gužva, ker so delili neke popuste v vsaki trgovini. Pa smo atija oblekli, pa mami je tudi dobila nove hlače in majčko. Maks pa čeveljce, 2 bodija, pižamico,  vrtiljak in še nekaj malenkosti. ja, ko gre za otroke, je meja nebo. Upam, da bo tako z mojim potrpljenjem in toleranco in razumevanjem do deteta vsaj naslednjih 50 let.user posted image

Nočko.

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
19.5.2007 23:11:49   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Kati -  Pri nas je tud brina hobotnica in s svojima lovkama krili med spanjem. PA se seveda vcasih sama sebe zato ustrasi. Moj je dans ugotovil, da je nemogoce spat zraven nje, ker tok krili med spanjem. Sem mu rekla, da se dobr, da men vsak dan rata proti jutri user posted image

user posted image user posted image  Kaj šele bo, ko še malo zraste? Jaz sem se pprav nasmehnila včeraj zjutraj, ko sem videla kako mi spimo user posted image  Ana je spala pri nama (v svoji sobi se je ful zbujala zaradi vročine, tu pa je vsaj spala in meni ni bilo treba dežurati pri njej, drugače spi sama) Ati je spal na enem robu postelje, jaz na drugem, ona pa je kraljevala na sredini. Obrača se ful, pri tem pa še kako fašeš, ki pa ni prav nič nežna

Kr_enamami - škoda za izpit. Samo je pa res, da so ti profesorji tud kr neki.Pri njih res svašta doživiš user posted image

skačica - z lečakmi se hitro navadiš, ampak na začetku je pa res kar šit ven in not jih dejat. Meni jih je bilo dosti težje dobiti, kot pa ven user posted image

vozičkanje - mi imamo zaenkrat kar srečo (trkm, trkam, trkam), saj se Žiga rad vozi. Se pa spomnim Ane, ki je nisem mogla dati v voziček drugače, kot da je spala user posted image . Najprej jo je bilo problem obleč, ker se začela user posted image , nato uspavanje in, če je bila sreča smo rišli do vozička.

meaa - tudi mi smo s tabo user posted image Si res ne predstavljam kaj vse moraš pestajati. Ampak verjemi, tudi za vas bo enkrat sijalo sonce.

mustela - tudi pri nas v lekarni niso imeli robčkov, pa mi je rekla, da jih bodo naročilo. Moram it pogledat, če so jih že dobili.

user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
20.5.2007 9:17:46   
erna14
tinaaja:sorci,zdaj sm ti hotla link poslat pa sm iskala in berem in sem vidla da sem narobe prebrala to glede teze pise  da ce ga lkao odvajas od nastavka da moras biti v stiku z zdravnikom zaradi teze,ali pa spremljas njegove polulane ali pokakane pleniceuser posted image ,ne pa ce ga hranis zato upsss bila je pomota.ampak pr men je ta pomota tud delovala da sm tamalmu ponudla brez nastavka,ti povem da je vleku k za salo mislm sm kar pogledala in res tamal mi je vceri kakal 5 kratuser posted image  drugace pa kaka 1krat na dva dni tako da jaz bom definitivno se trudla naprej brez nastavka se lacen ne postane tok hiutr,ker mi smo prej non stop jedl pa spet jedl in jedl zdaj se mi zdi da sva mela vceri kar lepo po 3 urce res mir z dojenjem tako da......srecno tudi tebi z dojenjem

Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kako vzgajati otroka z močno voljo?
Otroci z močno voljo, zelo trmasti otroci, avtonomni otroci, neuklonljivi otroci ... Po navadi so označeni kot razvajeni...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?