skačica
|
Dobro jutro! Raje sploh ne bom pisala kako smo danes spali, ker to je bila pa katastrofa, posledično tud jaz katastrofalno izgledam in vlačim podočnjake za seboj. Sem ponoči Izi rekla, da se bo mogla sama s seboj igrat, ker bo edinka No, na koncu je mož v spalnico privlekel radio s cd-jem in smo začeli vrteti Il Divo in je mala končno omagala. Kje je danes kaka , jo bom spila cel liter pa zobotrebce si bom namontirala na oči, da bom lahko gledala. Zdaj mi mala spi na rokah kot , v postli pa ne za noben denar. Mah, enkrat bo boljše. tinaaja, super, da dojite brez nastavkov, jaz sem ves čas mislila, da ti dojiš brez. Saj nima veze, važno, da teče tvoje mleko z ali brez nastavkov. Tina iz BB- sem njene glupe brala na mamini čvekalnici- da te kap. Bi jo poslala nazaj v osnovno šolo, ker njej osnovne stvari niso jasne. Lečke- je res, sezam, da ven še nekako grejo, čeprav prvi dan sem levo lečo lovila po očki pol ure preden sem jo ven dobila , včeraj je šlo pa zlahka, notri si jih pa montiram tud kar dolgo. Se bom že navadila. vozičkanje- pri nas je kul, če gre Iza v voziček speča, včeraj je bila budna in je po 5 minutih zagnala alarm in potem sem jo peljala malo po travniku, da jo je rahlo treslo( ne preveč) in je zaspala nazaj. Potem smo se pa ustavili v enem kafiču, da bi na terasi spili eno pijačko in se je v sekundi zbudila in se začela tako jokat, da sem popokala tisto flašo od Zale in letela domov . Ona ne prenese ležat v vozičku, če se ta ne trese in premika, razen če res trdno spi. Evo, gremo sedaj na tržnico pa na zajtrk. Se slišimo še kaj, če ne bom kje stoje zaspala.
|